Már az első randin be akarnak törni

2018. augusztus 01. 08:09 - csajokespasik

„A magukat normálisnak, rendesnek tartó férfiak, akik panaszkodnak, hogy rájuk nincs igényük a nőknek, nem gondoltak még arra, hogy valahol ennek megvan az oka?” - hét év hűség után nehéz visszazökkenni a társkeresők mozgalmas világába. Az egyik úr beavatta Levélírónkat a titokba, miszerint a nőnek az a feladata, hogy bebizonyítsa, többet ér annál, hogy csak szexre kelljen a férfinak.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

egy hét éves kapcsolatom szakadt meg. Sokat vitáztunk, de többnyire megoldottuk. Ő előbb érezte azt, hogy betelt a pohár - bár milyen pohár, mert én nem kaptam meg azt a figyelmet, amit szerettem volna. Ezt valahol ő is érezte, hogy ebből a szempontból egy kicsivel többre vágyom. Azt mondta, hogy a hét év ellenére nem érzi, hogy lennének közös dolgaink, én meg többnek éreztem, mintha csak általánosságban beszélgetnénk. Elment tőlem a kedve... Én hajlandó lettem volna sok mindenre, még várni is, nem én akartam eldobni az éveket, ő egy biztos társ volt, hasonló elképzelésekkel. Nem igaz, hogy nem voltak közös tulajdonságaink, ezt nem tudom, miért mondta.

Mintha módszeresen rombolná le, amit együtt építettünk fel. Csak az ő oldaláról hiányzott sajnos az őszinteség. Az a bökkenő, hogy én nem vertem át.

Nem vagyok már annyira fiatal, de újra szeretnék megélni és érezni bizonyos dolgokat, még ha hét évig nem is voltam ebben a körben. Mik a kezdeti tapasztalataim társkeresőként?

- Rengetegen menekülnek a szexualitás és a gyökértelenség elől.

Levélben megírják – társkeresők – hogy annyit csalódtak már, hogy inkább beállnak szerzetesnek, félig meddig már most is azok, tulajdonképp ők sem értik, miért vannak itt...és hagyjuk az egészet, nincs értelme. Lehet, hogy tőlem várt gyámolítást, de ebben nem vagyok perfekt, hogy egy érett férfit én rángassak vissza az életbe. Próbálkoznak párkapcsolattal, de mindig megszakítják, mert belül valamiért annyira össze vannak zavarodva, hogy maguk sem tudják, mi ez. Csalódás vagy egyéb. A rossz családi háttér vagy az első szexuális trauma sajnos az egész életre rossz kihatással van.

- Végig a gyökerekről, és a nagy magyar nemesi családokról szónokolt nekem, míg elkotyogta, hogy a családja széthullott, apa lelécelt, az anyja meg dilis vagy piás volt, erre a részre már nem emlékszem, és nagyon szeretett volna tartozni egy tiszta és meghatározó közösséghez. És amikor találnak egy befogadó és megértő nőt (legyek én ez) az egészet ők szúrják el azzal, hogy megpróbálnak átformálni és teljes irányításuk alá vonni. A féltékenység alap. Ezt nagyon sokszor tapasztaltam. Találkoztam rendőrrel és katonával (soha többé) és az, hogy az egyenruhát randin sem tudja levenni, általános volt. Nekem ez nem kell. Úgy képzelik, ez a módja a gyökerek megfelelő megvetésének...

Parancsolgatás és uralkodás, teljes ellenőrzés, még mielőtt kialakult volna bármi is. Úgy képzeli a gyökerek megvetését, hogy a kiválasztott nőt belefaragja az eszméibe...erre nem hiszem, hogy alkalmas lennék.

A magukat normálisnak, rendesnek tartó férfiak, akik panaszkodnak, hogy rájuk nincs igényük a nőknek, nem gondoltak még arra, hogy valahol ennek megvan az oka? Az egyik úr kerekperec elmondta, hogy a nőnek az a feladata először, hogy bebizonyítsa a Férfinak, hogy többet ér annál, hogy csak szexre kelljen. Köszi.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5714154775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frh 2019.07.17. 11:26:32

"A magukat normálisnak, rendesnek tartó férfiak, akik panaszkodnak, hogy rájuk nincs igényük a nőknek, nem gondoltak még arra, hogy valahol ennek megvan az oka? Az egyik úr kerekperec elmondta, hogy a nőnek az a feladata először, hogy bebizonyítsa a Férfinak, hogy többet ér annál, hogy csak szexre kelljen. Köszi."
Ne egy esetből általánosítsunk!
Egyébként meg valóban kéne, hogy más pozitív tulajdonságai is legyenek egy nőnek, ne csak a pinájának a megléte, mert az nem elég egy párkapcsolathoz. Az csak a dugáshoz elég, de ha fekszik mint egy darab fa, akkor még ahhoz se nagyon.
Gondolom mindenki ismeri: Külső megfog, belső megtart. Egy hosszú távú kapcsolathoz kellenek a belső értékek, anélkül nem megy.
Pont felettem van egy hozzászólás Ferenc Lászlótól, hogy sok normális férfi, akit ismer, nem talál normális nőt, mert nem felelnek meg a női (értsd: túl magas) elvárásoknak. Itt van a kutya elásva.
süti beállítások módosítása