Még a jóskártya sem igazodik ki ezen a pasin

2018. augusztus 21. 07:35 - csajokespasik

A szakítás közös megegyezéssel történt, ám a pasi később újra bejelentkezett. Az egyedüllétben, a rózsaszín köd feloszlásakor a csaj már tisztábban át tudta látni a helyzetet, és rájött, hogy egy szoknyabolond pasival tartós, és megbízható kapcsolatot felépíteni nem lehet. A férfinak azonban más véleménye van.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

24 éves nő vagyok, még a szüleimnél élek, de egyrészt nem akarom elkapkodni, másrészt már nézegetek árban, térben, és elhelyezkedésben is megfelelő lakásokat, ebben a szüleim segítségére is számíthatok. Odaköltözni valakihez nem akarok, lett volna több lehetőségem eddig is, de nem éltem vele. Ide kapcsolódik történetem:

Hét hónapig jártam egy férfival. Az ő lakásán találkozgattunk. Ott aludni sosem akartam, amit nem mindig értett meg. Aztán szakítottunk. Nem nagyon bántam. Pár napja azonban felhívott. Újra akarna találkozgatni velem.

Róla tudni kell, hogy elmondása alapján – amire büszke is - nagyon sok barátnője volt, sokak nevére nem is emlékszik, meg elég durva bulikról is beszámolt. Most azt mondja nekem, nem bírta feldolgozni a szakítást, noha közösen döntöttünk így, és még mindig szeret. Ez a szó akkor hangzott el először. Amikor kikerültem a kapcsolatból, már más szempontból is rá tudtam látni. És arra jutottam, hogy tartós kapcsolattal próbálkozni vele nem tanácsos.

Most olyanokkal védekezik, amiket nem is csinált: pl. nem csalt meg és soha nem bántott, ezeket hangsúlyozza. De maga az, hogy ezek egyáltalán felmerülnek benne, nekem visszatetsző. És sokat gondolkozom róla, illetve, hogy mi lehetett volna – vagy lehetne még – és ezzel az a baj, hogy nem tudom elfelejteni egyszerűen. És ez csak most alakult ki, mióta újra megjelent és mondott, amit mondott.

Mivel ez egy olyan helyzet, amiben nehezen tudok egymagam bölcsen dönteni, kíváncsiságból kivetettem jóskártyán, hogy mit tudok a helyzettel kapcsolatban tenni, de homályos dolog jött ki, amit nehezen tudtam értelmezni. Se nem pozitív, se nem negatív. Tehát nekem kell egyedül döntenem. De ez nem könnyű, azért is írtam Nektek.

A.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr214192507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása