Amikor még a bizalom működött

2018. szeptember 03. 07:32 - csajokespasik

„Tudod, hogy ő már újra menekül, nem tudod, hogy ha elengeded, elveszíted, mert fél óra múlva, már mást fog szeretni, minden áron” - És elkezdődik a se veled, se nélküled rémálom, amikor is rádöbbensz, hogy szereted, és vele akarsz élni. Mert még nem tudod, milyen titkot rejteget a párod. Sorozatunk folytatódik.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Dady Saga 2. (bármi áron csak veled)

Az megvan, amikor a második napon hozni akarja a tiszta bugyit meg a fogkefét, lakáskulcsot kapsz, és nem tudsz olyat tenni, ami ne lenne jó? Hát persze, hogy tetszik, még akkor is, ha nem érted, két nap alatt, hogyan lesz szerelmes egy ember egy másikba, akiről a nevén kívül alig tud valamit. Persze meg tudod magadnak magyarázni, hiszen beszéltetek telefonon, és folyamatosan égett a chat vonal is, szóval mégse olyan nagy gáz ez a ragaszkodás. Vagy mégis?

Mindig minden utólag derül ki. Így az is, ha valaki menekül, akkor mindent gyorsan akar, hogy biztonságban érezze magát. És képes is rá, hogy gyorsan megszerezze, hogy utána foggal- körömmel ragaszkodjon hozzád, hogy minden percben veled legyen, és minden másodpercben biztosítson arról, nálad még jobb emberrel nem találkozott. És valljuk be, ez hízelgő. Nagyon is. Még akkor is, ha te még a harmadik hónapban sem akarsz senkivel összeköltözni, mert pontosan tudod, milyen megalázó, amikor rakod be az alsógatyás reklámszatyrot a kocsi hátsó ülésére, amikor vége lesz és költözni kell. De azért nagyon meg tudsz nyugodni az érzéstől, hogy végre találtál valakit, aki igazán szeret, aki ragaszkodik hozzád, aki „mindent szeret”, amit te, akivel elkezdheted végigjárni a bakancslistád, és aki odaadóan és kitartóan támogat.

És komolyan elgondolkodsz, hogy végre negyvenkilenc évesen majd végre megállapodsz, komolyan elgondolkodsz, hogy ha nem is lesz házasság, de lesz valami olyan együttélés, amire mindig is vágytál. Csak az zavar egy kicsit, hogy nem lehetsz egyedül, egy pillanatra sem. Aztán jön egy külföldi munka és ő elmegy, és megkezdődik a távszerelem, és te azt látod, érzed, hogy még jobban ragaszkodik hozzád, te pedig annyira belekényelmesedsz, hogy amikor hazaér sem bújsz hozzá, hanem hazamégy a saját ágyadba, és csak odadobsz egy holnap találkozunkot. Annyira belekényelmesedsz, annyira hiszel neki, és annyira kezded elhanyagolni – mert kettőtök helyett is szeret -, hogy azt utolsó pillanatban sem fogod fel, hogy ott és akkor meg kell fognod a kezét és nem elengedni sehová. Persze nem tudod, hogy ő már újra menekül, nem tudod, hogy ha elengeded, elveszíted, mert fél óra múlva, már mást fog szeretni, minden áron.

Aztán minden kiderül. És elkezdődik a se veled, se nélküled rémálom, amikor is rádöbbensz, hogy szereted, és vele akarsz élni. Bármi áron csak vele. Be akarsz pótolni minden elrontott pillanatot, meg akarsz adni mindent, bármit, és vannak jó pillanataitok, még ha lopott pillanatok is, de mindkettőtök fejében ott van az a harmadik. De te továbbra is vak vagy, és amikor fogja a kezed, amikor melléd bújik még elhiszed, mindent rendbe lehet még hozni, és újra elhiszed, hogy ez még sikerülhet.

Még akkor sem esik le neked, hogy a „bármi áron csak veled” már régen nem neked szól.

(folytatás pénteken)

 
Szólj hozzá!
Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1714218721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása