A „szeretlek” szó csak egy befektetés?

2018. szeptember 04. 07:53 - csajokespasik

„Amikor már a szerető is meg van csalva, arról sem beszél, pedig tudna. Valakinek csak ennyi kell, hogy teljesen nőnek érezhesse magát” – Posztolónk a szakítás után csak a cuccát szeretné visszakapni, ám az ex-barátnő azonnal zaklatást kiált, csak mert 1 darab sms-t merészelt küldeni neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nem rég szakítottam a barátnőmmel. 3 évig voltunk együtt. Ő nálam 5 évvel idősebb. Talán emiatt hitte azt végig, hogy ő irányít, én meg néha ehhez asszisztáltam is, mert láttam, ez a pozíció boldogítja. Akkor meg miért ne? Semmibe nem kerül. Mindig mindenből ő szeret győztesen kikerülni.

Események a szakítás után: (Hol kezdődik a zaklatás?) Csak mert 1, azaz 1 darab sms-t mertem küldeni neki, hogy jelöljön ki egy tetszőleges időpontot, amikor elmehetek az otthagyott cuccaimért, vagy találkozunk bárhol, bármilyen megoldásra nyitott vagyok, amikor átadja.

Erre azt hallottam vissza, hogy hangoztatja a hátam mögött közös ismerősöknek, hogy mekkora zaklató vagyok. Emiatt. Ezzel a szóval hallottam vissza, és ez nem egy olyan bonyolult szó, hogy összekeverhető legyen más, enyhébb kifejezéssel, el tudom képzelni, hogy valóban ezt használta.

A személyiségéről: amikor együtt voltunk, gyakran szó nélkül hagyott ott helyeken, én meg hívhattam, nem vette fel, vagy hazament, vagy később érkezett meg, mint én. Amikor ezért számonkértem, úgy tett, mintha az ilyen természetes volna, és mintha semmi sem történt volna, nem beszélt róla. (Amikor már a szerető is meg van csalva, arról sem beszél, pedig tudna). Valakinek csak ennyi kell, hogy teljesen nőnek érezhesse magát.

Voltak szép pillanataink is, de azon nem agyalok már, hogy mennyire voltak valóságosak, és igen, elhangzott a „szeretlek” szó is, de utólag nézve, részéről csak egy befektetés volt, hogy megerősítse a láncokat.

Mára rájöttem, hogy egy nőnek csak arra kellettem, hogy ne érezze magát egyedül, mert a személyiségemet megfelelőnek ítélte a céljaira: egy olyan férfit keresett, aki elég mulya, lekötött gondolkozású, hűséges, akit simán és különösebb nehézség nélkül lehet majd csalni, mert úgysem gyanakszik, elvan a könyveivel... Stabil erkölcsi és biztonsági pont. Erkölcs: az, amit el lehet játszani a másiknak. A másik meg szépen beveszi. Hitte ő. Aztán nem így lett, mert ez a hülye túl korán észbe kapott. Hát persze, hogy most bosszús és sértve érzi magát és valótlanságokat állít, hiszen lelepleztem őt: saját maga előtt is.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5414220965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása