Nem látja be, hogy rossz kapcsolatban él

2018. október 26. 07:46 - csajokespasik

„Szeretnék vele egy értékes kapcsolatot felépíteni, mert látom, hogy a jelenlegi kapcsolata bajosan nevezhető kapcsolatnak” – a lány csak küldi és küldi a jeleket, teljesen megtévesztve a jóhiszemű lovagot, mintha maga se tudná, mit is szeretne. Érdemes próbálkozni egy foglalt csajjal, aki egy nem túl jó távkapcsolatban él, vagy inkább hagyni az egészet?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! 27 éves férfi vagyok. Megismertem egy velem egyidős nőt. Ő jelenleg foglalt, de tett rá pár utalást, amikor találkoztunk, amiből azt vontam le, hogy ez az állapot nem lehet annyira tartós. Távkapcsolatban él egy fickóval, aki tíz évvel idősebb nála és alig találkoznak, elég lazán vannak. És ha velem találkozik többször is, még ha baráti szinten, az is elárul egyet s mást. Ő életrevaló és szenvedélyes, nem akarom azt mondani, hogy jobbat érdemel, erre nem vagyok feljogosítva. Én kicsit jobban megnyílok írásban, de mindig próbálom úgy kifejezni magam, hogy ne legyek követelőző vagy tolakodó.

És ő küldi felém a jeleket, többször a vállamra hajtotta a fejét, és sokat kérdez a magánéletemről. Séta közben belém karol. Határozottan érdeklődő, mondhatnám. Legtöbbször ő keres, de az utóbbi időben ezek megritkultak. Nem beszéltünk meg semmit, hogy most csak barátkozunk, és ő legtöbbször olyan témákat is hoz fel, ami már túllép ezen a szinten. Látom, mire lenne igénye. Én mindenben igyekszem a kedvébe járni. Arra lennék kíváncsi, milyen módszerrel tudnám rávenni, hogy újra találkozzunk? Zárkózott lett, alig tudok róla valamit. Lehet, hogy valahogy lebukott és a csávója elbeszélgetett vele. Akkor meg miért nem ezt mondja? Gondolkoztam rajta, minek nem tudna ellenállni, és hogyan tudnék hatni rá, de végül mindet elvetettem. Mit írjak neki, hogy kitudakoljam, mire is vágyik és mit szeretne? Én egyértelmű válaszokat szeretnék tőle.

Szeretnék vele egy értékes kapcsolatot felépíteni, mert látom, hogy a jelenlegi kapcsolata bajosan nevezhető kapcsolatnak, nem egy pótolhatatlan ember, - - azt nem árulta el, mi köti annyira hozzá, én meg nem kérdeztem rá tapintatosan... Lehet, kellett volna, lehet várta, nem tudom. Nyilván egyénfüggő dolog, de mindketten felnőttek vagyunk, ahhoz legalábbis, hogy a saját életünkre és céljainkra rá tudjunk látni. Lehet, hogy ő alapból az idősebbeket szereti, sokan vélik úgy, hogy a férfiak a harmincas éveikben lesznek készen, értékesebbnek látják őket.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4914322833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása