Állítólag csak barátkoznak

2019. január 14. 07:50 - csajokespasik

Mit tennél, ha a csajod egyre közelebb kerülne a melóhelyén az egyik férfikollégájához? Levélírónk semmit, mert mindig meggyőzik, hogy ő lát csak rémeket. Mást nem tud jelenleg tenni, mint tehetetlenül nézni, amint a csaja mással érzi jól magát. A legtöbb férfi ebben a fázisban már betegesen féltékeny lenne, de egy Álompasi mindig elnéző (?)

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Hello,

friss kapcsolatnak nevezem még mindig, mert tény, hogy négy hónapja vagyunk hivatalosan együtt. Hogy a folytatás mi lesz, nem rajtam múlik. Most annyi van, hogy a barátnőm (28) rendszeresen áradozik az egyik férfi munkatársáról, amit én sokáig félvállról vettem. Ő olyan típus, hogy mindenkivel közvetlen, sok emberben meglátja a jót, hamar megtalálja a közös hangot. Minek aggódjak, hiszen szeret, ki is tudja mutatni. De nem tudok elnéző lenni, ha még otthon is vele chat-el, van, hogy az ágyban. Ő lakik nálam, tehát, ha olyan lennék, hozhatnék olyan házirendet, hogy ez kizárva.

Ő lehet, hogy ártalmatlan játéknak vagy sima barátkozásnak fogja fel, de férfi lévén ismerem a gondolkodást ilyenkor. Eleinte egy kicsit bókolgatni, lassan közeledni, fűzni, aztán rástartolni. Hogy miként reagálna ilyenkor a kedvesem, azt nem tudom, nem is akarom megtudni.

Szerdán azzal jött haza, hogy a kollégája ajánlott egy rendezvényt, és jegyet is szerzett rá, és milyen jó lesz vele elmenni oda. Meg közös edzéseket is terveznek. Engem nem hívtak. Mondjuk nem is mennék.

Velem az a baj, hogy mindig utólag tudnám a helyzetekre a megoldást, hogyan kellett volna kezelni. Ilyen vagyok. Később esik le, hogyan kellett volna akkor és ott reagálni. Nagy reményekkel indultam neki a kapcsolatoknak is, hogy majd most mindent másképp csinálok, mint korábban. De a fele rész nem rajtam múlik...

Amikor látja rajtam, hogy nem örülök ennek a haverkodásnak, és szót is emelek emiatt, kinevet és bújik, meg minden, hogy milyen buta vagyok, milyen rosszul látom és bízzak meg benne...és akkor meggyőz, megnyugtat, én meg elhiszem. Mert még bízom benne. Mert még semmi okot nem adott. Addig bízom benne.

Elnézve mások kapcsolatát, amikor a pasi betegesen féltékeny, vagy irányít és uralkodik, kategorikusan letilt minden más hím egyedet... azt hiszem kijelenthetem, hogy én ezzel szemben tényleg álompasi vagyok.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr914561074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása