Mindenről leszoktam a kedvéért, de kevés volt

2019. február 26. 08:37 - csajokespasik

Vannak helyzetek, amikor annyira meg akarod kapni a másikat, hogy bármiről lemondanál érte, bármiről, amit kifogásol, még ha értelmetlen és nevetséges is az egész. Levélírónk beült ebbe a hintába, de csalódva szállt ki belőle, mert bár teljesítette a hosszú szabálylistával rendelkező hölgy parancsait, az mégis inkább visszakúszott az exéhez.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A tavalyi év lúzere jelentkezik...

Nyáron megismertem egy gyönyörű lányt. Csodálkoztam is, hogy érdeklődik irántam. Még egyénisége is volt, ami nálam külön jó pont,.... Akkor még nem sejtettem, hogy amit egyéniségnek véltem nála, az egy problémagóc. Úgy gondoltam, a korombeli lányok egyformák: ugyanaz a frizura, ruha, stílus, szöveg, stb.. És ugyanaz a laza erkölcsi tartás. (Ha valaki – akár férfi, akár nő - ismeri magát annyira, és tudja, hogy nem bír a saját vérével, az ne hirdesse magát úgy hogy Tartós kapcsolatot akar. Aztán 4 hónap múlva megcsalja. Semmi baj sincs a szexközpontú élettel, de akkor önmaga előtt is ismerje be, hogy ilyen és nem tud meglenni senki mellett tartósan.)

De vissza: 23 vagyok, ő 28 volt. Elkezdte lassan bevezetni az elveit, valahogy úgy, hogy szerinte az ilyen és ilyen ember, akinek ez vagy az a szokása, az rossz a magánéletben is. Csak csók volt, szexig nem jutottunk el. Elkezdtem alkalmazkodni hozzá: hallgattam rá, hogy a sörivás meg a cigi (napi négyet-ötöt szoktam elszívni, szóval nem bűzlöm tőle) milyen ciki és legalja. Aztán a ruházatomra tett tanácsait is megfogadtam, mert szerinte egy x színű és márkájú póló ízléstelen. Legyen meg az öröme. Előtte nem ehettem semmit, ha ő épp diétázott. Strandra se szokott járni, mert a közös víz fertő, és a párjától is ezt várja el, nehogy átadjon neki onnan valamit (???) A lényeg, hogy mindenről lemondtam a semmiért. Mert egy idő után, nem méltányolva törekvéseimet, azt mondta, hogy sajnos az exe vissza akarja kapni. Úgy közölte, mintha ez egy olyan dolog lenne, amibe neki nincs beleszólása, mintha adót kéne befizetni!

Hát, a szabálylistáját én eggyel tudnám kiegészíteni: ha valakivel próbálkozol és már faragod is kedvedre, és erkölcsi tanácsokat osztogatsz neki, legalább az őszinteséget is sorold ezek közé. És egy hirtelen előhúzott ex nekem egy előzetes folyamatról tanúskodik, amibe nem avatott be. Annyira nem tartott. Szerintem a sok csalódás miatt érezte mocskosnak magát, meg az ismerkedést, próbált valahogy tisztítani, aztán kivetítette ezt rám, és ha tovább tartok ki, engem az életről is leszoktat. Vannak emberek, akiknek ebben teljesen ki is merül a személyiségük. Amit pedig egyéniségnek hittem nála, egy lelki defekt volt. Úgy ennyi.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1014654765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása