Ez már üldözési mánia

2019. február 27. 07:49 - csajokespasik

„Tavaly összejárt egy nála jóval fiatalabb lánnyal, ...azt kimagyarázta, hogy nem volt semmi, csak barátok, ...és nem is fog vele találkozni többet” - A barátnő arra gyanakszik, hogy az utóbbi időben sűrűn előforduló abszurd számonkérések mögött a párja lelkifurdalása húzódik. Nem tud másra gondolni, amikor a pasi mondvacsinált okokkal késői időpontokban hívogatja őt.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem is igazán megoldásokat várok, csak jól esik kiírni magamból, kevés emberrel tudom ezt megosztani... De ha másvalaki is volt hasonló helyzetben, biztosan tud mondani valami okosat, hogyan kell ezen túllendülni.

Mindketten hamarosan a negyedik X-be lépünk, 2 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt, csak összejárunk. Az utóbbi egy hónapunk borzalmas volt, és nem miattam.

- eljárunk a baráti társaságába, ahol én mindig visszahúzódom, nem vagyok teljesen néma, csak nem tudok velük miről beszélni. Ő hétköznap nem iszik, csak ilyenkor, de akkor rendesen belehúz. Gyakran nem figyel az arányokra és mindent kever mindennel.

Van, hogy kiüti magát. Valahogy mindig hazavergődik, én egy idő után magamtól elindulok nélküle, nem akarom nézni, nincs értelme, amúgy sem hallgat rám ilyenkor. Tegyen, amit akar. Néha arra gondolok, hogy túl jó dolga van mellettem és ezért enged meg magának egyre többet. Ami viszont eddig új volt: másnap elővesz és leteremt, hogy én a barátainak a háta mögött miket mondtam róla, és hogy lejáratom. Pedig alig beszélgetek ott valakivel, mélyebben és magánéleti dolgokról különösen nem. Mert neki azt mondták, hogy tőlem hallották azt... De nem tőlem. Mástól. Gondolkodtam, mi olyat mondhattam, de semmi nem jutott eszembe. És pár hete ugyanez megismétlődött, annyi bővítéssel, hogy éjfélkor hívogatott, így blokkolnom kellett, ami megint nem tetszett neki. Ez már kétszer előfordult. Amikor első alkalommal fordult elő, csak legyintettem rá.

Ez már üldözési mánia.

Lehetséges ok: volt egy előzmény, tavaly összejárt egy nála jóval fiatalabb lánnyal, ...azt kimagyarázta, hogy nem volt semmi, csak barátok, ...és nem is fog vele találkozni többet, ...egy kis flört, és valóban: az esetek többségében nem is lesz ezekből semmi. Arra gondoltam, hogy ez még akár hozzá is járulhatna, hogy a kapcsolatunk mélyebb irányt vegyen. Hogy mit mond, azt hallom, hogy mit tesz, azt viszont nem mindig látom.

 
Szólj hozzá!
Címkék: vita ital pszicho

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5214656677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása