Az igazi férfinak nincsenek problémái...

2019. március 01. 07:38 - csajokespasik

Levélírónk szerint a legtöbb fiatal nőtől sok mindent el lehet várni, de megértést és támogatást nem. Ha célt akarunk érni, a hasonló típussal rögtön az első randin el kell hitetni, hogy soha semmi problémánk nincsen, sőt, mi vagyunk azok, akik valósággal isszák a nők szavait. Posztolónk nem tartja magát panaszkodósnak, pedig történt vele pár dolog, mégis úgy érzi, hogy a 30 alatti nőknek egy szórakoztató központ lenne az ideális társ.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ha egy nő könnyedén dob, az azért van, mert van másik opciója. Ezen nem fogunk sokat vitatkozni. Most gondolok arra, ha intenzív udvarlás után ő mindent túlreagál, ritkulnak a találkák (felmerül a kérdés részéről: Mit keresünk egymás mellett?) de könnyedén kimondja: Jó, akkor hagyjuk abba és ne találkozzunk többet! És akkor már mindegy, hogy a férfi mit akar és mit gondol. Ti hogy látjátok ezt ?

Én egy trauma után próbálok ismerkedni és igyekszem úgy viselkedni, hogy ne látszódjon rajtam - a visszajelzésekből azt a következtetést vontam le, hogy ez sikerül is.

Volt párom meghurcolt egy dolog miatt (hogy én bántalmazom), amit nem követtem el, én ragaszkodtam volna a teljes kivizsgáláshoz, mert tudom, hogy mit nem tettem – ha ő bekeményít, akkor én is - amitől ő vonult vissza, így mindenki előtt bebizonyítva, hogy hazudott. A lelki világomat teljesen tönkretette ez a vádaskodás, mert senki nem akart nekem hinni ezzel kapcsolatosan, amikor a dolgot elkezdte ellenem. Aki ismert, tudhatta, hogy hazudik. Annyira egyedül voltam ebben a helyzetben, hogy az utána következő magány már fel sem tűnt. Nem akartam ismerkedni.

Most már túl vagyok lelkileg rajta, de azzal a körrel végleg megszakítottam a kapcsolatot. Hiába fogták fel, hogy nem tettem meg azt, amivel megvádolt. Se én, se sokan mások nem értették, miért tette és mi volt a célja.

A legtöbb nőtől sok mindent el lehet várni, de megértést és támogatást nem, az első randin el kell hitetni vele, hogy neked soha semmi problémád nincs, sőt, te vagy az, akire mindent rá lehet borítani, egyenesen várod, hogy elárasszon a másik. Én nem vagyok élőben panaszkodós, a bizalmamért meg kell dolgozni, nem is látszik rajtam, mégis azt érzem, hogy a 30 alatti nőknek egy 0-24es szórakoztató központ lenne az ideális társ.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5514660985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása