10 hónap kellett a megromlásához

2019. március 05. 07:58 - csajokespasik

A hoppon maradt srác saját felelősségét keresi abban, hogy a barátnőjének rövid időn belül a pasizás és a feltűnősködés lett a hobbija. Eleinte úgy gondolta, jár neki egy kis szabadság, és abban a reményben engedte el, hogy utána megnyugszik, és talán egy kiteljesedettebb nőt kap vissza. Nem így lett.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nőkhöz és férfiakhoz is szól a kérdésem.

25 vagyok, a lány 22. Szerény, visszafogott valakit képzeljetek el, aki minden csekélységnek örül, amit kap, legyen ez meghívás, vagy egy kedves SMS. 10 hónap múlva a lány, akit szerettem, megváltozott. A visszafogottság, mind stílusban, szokásokban, mind öltözködésben, eltűnt. Szakított velem, de beszélőviszonyban maradtunk. Azóta, ahogy figyelem, a pasizás és a feltűnősködés vált az élete középpontjává. Kár érte – gondoltam. Hogy ő mit gondol rólam ezek után, gondol-e egyáltalán bármit is, azt nem tudom. Arra is csak tippelhetek, hogy én mekkora szerepet játszottam abban, hogy ilyen lett?

Gondoltam, jár neki egy kis szabadság, még fiatal, és az is benne van, hogy ha elengedem, utána megnyugszik, és talán egy elégedettebb, kiteljesedettebb nőt kapok vissza. Annyira szerettem volna visszakapni, hogy nehezen tudtam előtte eljátszani, hogy a szakítása nem hagyott bennem nyomot. Inkább nem is találkoztam vele. Azt nem tudom, hogy azért szakított velem, mert addigra már volt másvalaki. Nekem nem kell bebizonyítani semmit, plusz már lehetőségem sincs rá. De kétségeim és kérdéseim vannak, ha nem lennének, nem ide írogatnék.

Van bennem erő és kitartás, hogy újra építsek valakivel egy kapcsolatot, még annak az elvnek a tudatában is, hogy a mai társvadászat - leegyszerűsítve - úgy néz ki, hogy a nők csak úgy vannak, a férfiak meg küzdenek értük, ők meg a jelöltek között válogatnak. Aki a többet mutatja fel, az viszi egyiket-másikat.

Nem szeretem a sunyiságot, de tudom, hogy ha valaki meg akar csalni valakit, vagy másvalakiért lelépni, akkor úgyis megteszi, és normális magyarázatot ekkor sose várj. Nem létezik. Ahhoz gerinc kell. Próbálom megérteni a történteket, ezért kérdezném:

- Mi az, ami még nektek belefér egy kapcsolatba, és mi az, ami már szakító ok?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3414668913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása