Fütyül rá, hogy én mit érzek

2019. március 07. 07:57 - csajokespasik

Nehéz megtartani egy fiatal csajt, amikor tudod, hogy az előző párjával miket műveltek az ágyban, és nem bízol annyira magadban, hogy reprodukáld. Levélírónk arról panaszkodik, hogy a barátnőnek mondott lány mostanában minden magyarázat nélkül eltűnik, és amikor előkerül, úgy tesz, mintha ez természetes volna, és kicsit sem szorulna magyarázatra.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Adott egy 22 éves lány, és én (29). Ő nyomult rám eleinte, és lett is belőle egy kapcsolat. Semmi komolyban nem gondolkodtunk, bár én valamivel később beleestem ebbe a hibába. Találkozgattunk, alig vártuk a következő talit, ami mindig péntekre esett. Az volt a mi napunk. Aztán vagy csak ültünk egy helyen és beszélgettünk, vagy feljött hozzám. Aztán amikor közelebb kerültünk egymáshoz, bár még minden szép volt, mintha elkezdett volna távolodni. Egyszer kitalálta, hogy nem jók a péntekek már, találkozzunk szerdánként. Így is lett. De volt, hogy délelőtt, amikor semmit nem lehet csinálni, néha nekem ez nem is volt jó. Már akkor éreztem, hogy ez nagyon leépítő fázisnak tűnik. Eleinte volt, hogy estéket chateltünk végig, és sokat beszélgettünk élőben is. Erre most eltűnt.

Amikor nem adott magáról életjelet, vártam valami kiengesztelést, mert nyeregben éreztem magam, ő meg nyilván azt érezte, hogy nem fogok lelépni és élvezem a társaságát. Volt, hogy beszélgetések után el se köszönt, úgy távozott. De úgy bukkant fel, mintha ez a folyamat természetes volna. És lehet, hogy neki valóban az is. Mintha nem nevelték volna meg a szülei. Fütyülni arra, mit érez a másik. Még a szakítás is jobb lenne ennél a légüres térnél. Amikor én már lassan lezárnám magamban, mindig akkor jelentkezik. Tudom, hogy érzékeny, és körültekintően kell bánni vele, mert az előző párja, ahogy ő fogalmazott, egy szexcentrikus vadember volt (kérdés, hogy ki milyet keres és milyet érdemel) mesélte, hogy miket csináltak az ágyban, én meg kicsit elgondolkodtam, hogy ugyan mi újat tudok mutatni neki ezek után. Most ti adnátok ezek után még lehetőséget neki, vagy lépnétek egy másik irányba? A sűrű hívogatás, meg az utánanyomozás és követelőzések nem az én műfajom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr914674793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása