Depressziós pasival soha többé

2019. április 08. 07:54 - csajokespasik

Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem visszaszokott miatta, de időben megnyomta a pánikgombot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy negyvenes évei elején járó nőnek milyen esélyei vannak a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra manapság? Ez a nő volnék én. Nem voltam még házas, de álltam már a közelében. Ahogy keresgélek, illetve hagyom magam megtalálni, mindig beleütközök abba, amikor egyes sorstársaim nagy sóhajtással kijelentik, hogy ők természetesnek veszik, hogy 40 éves korára a legtöbb férfi már házas / már elvált/ ha meg egyedülálló, annak oka van.

De azért sok biztatást is kaptam, melyek szerint egyáltalán nem esélytelen, hogy találjak magamnak olyat, akivel közös jövőt alakíthatok majd ki. Voltak érdekes tapasztalataim, az anyuci pici fiától kezdve (érts ezalatt egy 44 éves nagydarab férfit) az elvált, ugyanakkor végtelenül bizalmatlan, sebeit nyalogató pasiig.

Voltak egyéb „érdeklődők”, nálam 10-15 évvel fiatalabbak, de velük nem tudok semmilyen szinten foglalkozni. Hiszem, hogy egy korombeli nő találhat még sok tekintetben hozzáillő embert, csak mit tudok többet tenni és mire ügyeljek, amit eddig esetleg kihagytam?

Sajnos azt is látom - vagy csak én ütközöm mindig beléjük - hogy nálunk a negyvenes férfiak többnyire lestrapáltak, igen elhagyják magukat, nem foglalkoznak magukkal. A német vagy az osztrák pasikkal miért nincs ilyen gond? Illatosak, borotváltak, jól öltözöttek. Nem modellek után nyüszítek, csak legalább egy alap igényesség legyen, az önbizalmuknak is hasznára válna. De amikor pocakot eresztenek, vagy azt látom, hogy nem barátjuk a fogkefe, ne engem marjanak, hogy válogatós xxyy vagyok.

A lelkileg összetört, esetleg depressziós férfiak mindig rizikósak. Azt hiszed, majd melletted megváltozik, meggyógyul... Aha. Egyszer volt részem benne, úgy lehúzott lelkileg, hogy napokig kellett utána töltődnöm otthon minden alkalom után. Annyira nyomasztó volt mellette, hogy elkezdtem átvenni a szürke, pesszimista világnézetét, majdnem a cigire is visszaszoktam, nem tudtam már örülni az apróbb dolgoknak sem. Azt sem tudta, mióta vagyunk együtt (azt mondta, hogy az évfordulókat csak a szőke szentimentális nők jegyzik meg, és mekkora hülyeség az összes ünnep). Ő állítólag nagyon szeretett, amit nem tudott kimutatni, de a végén azért tudomásomra hozta. Én alapvetően egy boldog ember vagyok, nem használ a párom esetlegesen ilyen vagy ehhez hasonló lelki állapota, hozzáállása..., időt kértem, hogy magamra koncentrálhassak, aztán eltelt pár hónap, és rájöttem, hogy ennek véget kell vetni. A szünetből szakítás lett. Még időben nyomtam meg a pánikgombot a leszálláshoz. Az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, csak rövidtávon működik.

Ennyit szerettem volna,

Szép napot!

Éva.

 
92 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6614747919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Spitzvogel 2019.04.08. 08:04:10

“Na hat neki is igaza van. Neked is, Evikem! Mindenkinek i-ga-za van” (Megall az ido)

2019.04.08. 08:15:17

"Egy negyvenes évei elején járó nőnek milyen esélyei vannak a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra manapság?"

Kedves Éva!
Ha az utóbbi 20 évben nem sikerült, akkor miből gondolod, hogy így, 40 fölötti leértékelt áruként majd sikerülni fog, egy jóval szűkebb halmazból választva, mint amekkorából 10-15 éve választhattál volna?

Egy életed van. A maximum amit reálisan kihozhatsz ebből már az az, higy teljesen szabad szexuális életet élsz azzal akik megtetszenek/bepróbálkoznak. Így legalább a szexuális életed rendben lehet.

A párkapcsolat nem jár senkinek, nem alapvető része az életnek. Ezt, h elköteleződjön veled valaki neked kell elérned az értékességeddel. Egy 40 éves nő azoknak célcsoport, akik milfet akarnak dugni. Párkapcsolatra szinte teljesen alkalmatlannak tartanak már a faszik, túl azon, hogy a magas szexpartnerszámod miatt elköteleződésre képtelen vagy.

Elbasztad az idődet, de ha jó karban vagy, még lehetnek szép elményeid. Ha továbbra is ragaszkodsz az álomképhez, amiben neked egy jó palival kapcsolatod van, rövid időn belül egy megkeseredett hárpia lesz belőled, a kudarcélmények miatt.

Matematikailag van esély ez tény, de sok reményre nem ad okot a 15%, ami konkrétan azokból a nőkből áll össze, akik az utóbbi 15-20 évet egy pasival töltötték, és minimális (max 3) szexparterük volt egész életükben, így el tudnak köteleződni, megmaradt ez a képességük, ezért sikerül nekik. Tanacsom az, hogy használd a pasikat arra amire amúgy is jelentkeznek: dugni! Ha ügyes vagy, akkor meglátod,hogy sok férfi lesz veled boldog.
Sok sikert!

Zsivány Kettő 2019.04.08. 08:19:58

Kedves Éva, nem vagy válogatós, hiszen a megunt, kirakott kóbor faszikat is befogadtad. Ha beszélsz bajor vagy schógor nyelven, semmi akadálya hogy beújíts egy illatos Hans Regenkurtot. Ide ne hozd, mert migráncsok helyett mi a családokat támogatjuk.

2019.04.08. 08:53:40

Az önreflexió teljes hiánya? "Ez a nő volnék én. Nem voltam még házas" .. "a férfi... ha meg egyedülálló, annak oka van"
Magadat is ezzel a mércével méred? Hogy nálad is személyiségbeli oka van a hajadonságnak?

2019.04.08. 08:58:43

@Yotengri: ne legyémá hülye! Ő kivétel bazmeg!

exilis 2019.04.08. 09:02:42

"Voltak érdekes tapasztalataim" - Magas szexpartnerszám - pipa

"Nem modellek után nyüszítek, csak legalább egy alap igényesség legyen, az önbizalmuknak is hasznára válna. De amikor pocakot eresztenek" - De, modellek után nyüszítesz. Egy normál negyvenes férfin van egy kis pocak. Akire te vágysz nem hozzád hasonló negyvenes nőkre gerjed, jut neki húszéves is.

"A lelkileg összetört, esetleg depressziós férfiak mindig rizikósak." - Nagy igazság bazz, mert a lelkileg összetört, depressziós nők nem? Negyven felett nagyon kevés az olyan szabad pasi aki már ne kapott volna leckét a másik nem szokásaiból, így a bizalmatlanság nem meglepő, ez az alap.

szadomazo 2019.04.08. 09:20:12

Te a bottal sem piszkálnálak meg kategória vagy. Vélhetően defektes vagy. Ne válogass, jut ami jut. Az idő előrehaladtával az esélyeid csak romlanak. A királylánykodásnak már jó tíz éve vége lett, csak úgy tűnik nem vetted észre.

2019.04.08. 09:30:06

@exilis: soha nem értettem, hogyan lehet a bizalmat belekeverni a társkeresésbe. Ez egyszerűen nem tényező, nem szempont egyik oldalon sem.

A sikeres társkeresés nem más, mint egy adásvétel. Ajánlunk valamit, ami ha kell a másiknak, akkor létrejön az üzlet. Minden szükséges infó legkésőbb az első dugás után a jelenben elérhető. Ezek alapján meglehet hozni a jó döntést. Minden más információ beszerzése nem egy párkapcsolat kialakítását szolgálja, hanem más érdekeket, de azok nem párkapcsolatról szólnak.

Aki sikertelen ezen a téren, az vagy rossz célcsoportnak kínálja a portékáját, vagy túlárazta azt, vagy - mint poszter esetében is- mind kettő egyszerre.

Zsivány Kettő 2019.04.08. 09:40:01

@szadomazo: neked nem mindegy? Ha 40 felett nem sikerült semmi tartósat összehozni, akkor valszeg erősen kötődés problémás. Amíg teheti felpróbálgatja a faszikat. Ha már nem teheti, majd tart macskát. Az is lehet, hogy erősen önbizalomhiányos. Attól érzi magát nőnek, hogy a fél várossal megdugatja magát. Vagy csak szimplán nincs szerencséje.

PPK™ 2019.04.08. 10:44:03

Te is abban a tévhitben éltél, hogy ha akadnak minőségi jelentkezők, akik szívesen megdugnának, akkor komoly kapcsolatra is simán le tudsz majd akasztani közülük valakit. A nők döntő többsége képtelen felfogni, hogy a kettő kurvára nem jár kéz a kézben. Gyakran hallani, ahogy promózzátok magatokat, hogy milyen kapósak vagytok, de amikor ez a feladat, hogy minőségi csávót kéne magatok mellett tartani, hirtelen arcon basz titeket a valóság. Persze ilyenkor önigazoltok annyival, hogy MPG. Nem véletlenül nem sikerült meglasszózni a német ajkú halmazból sem senkit: blokkoltak, de többet nem értél számukra. Bécstől nyugatra is tudják már, hogy hogyan kell kezelni az őket meglasszózni akaró (közép-)kelet-európai gádzsikat.

A sorstársaidnak igaza van, csak nem fogalmazták meg kellően jól. Azok a figurák, akik veled egykora születésűek és nem 12 egy tucat, már régen családot alapítottak, a félrekúrást is sokkal inkább egy ropiseggű 20-assal intézik, tehát te minden tekintetben látókörön kívül vagy. Ezért jutnak neked a defektes, selejtes, alapvető hiányosságú portékák.

Természetesen léteznek 40 körüli, igényes, sikeres, intelligens, egyedülálló férfiak, de azokat nem ott találod, ahol ezeket a selejt termékeket, az ilyen tagok a kispolgári rétegnek gyakorlatilag láthatatlanok.

Túl sok tanáccsal nem szolgálhatunk, de a történeted intő példa lehet a nálad ~15 évvel fiatalabb sunáknak, akik szintén abban a tévhitben mennek neki a fesztiválszezonnak, hogy majd ~10 év múlva úgyis bármelyik hasonló adoniszt meg tudják tartani állandóra, amelyik levarrta őket a sátorban...

2019.04.08. 11:06:01

@PPK: Te PPK elvtársam? figyumár! Mindent értek, minden szavad arany. De mi az anyám az a ropi segg? Ezt többször olvastam már itt a blogon, de az istennek nem jövök rá, elképzelni sem tudom.

A jó/szép popsi az kicsi (max közepes) és szép kerek, formás. Na most a ropi az bazdmeg minden csak nem formás, nem kerek. Az egy hosszúkás vékony pálcika. Én a jó seggre a zsömle segget használom, mivel ha két zsömlét egymás mellé teszel, az kb hasonlít egy szép popsira. De a ropi???????

EGY a Queen 2019.04.08. 11:10:38

“Nem voltam még házas, de álltam már a közelében.” Ezt úgy amúgy hogy kell elképzelni?Egyszer megengedték,hogy reggeli kávéig maradj?
Ismerem amúgy a fajtádat,nekem is van ilyen ismerősöm,aki minden csávót lefikáz,aki nem George Clooney paramétereivel rendelkezik legalább,meg nincs mellé egy baszott vállalkozása ( mintha egy magát vendéglátós pápának kiadó hotdog büfés az év nyereménye lenne..) ,de szerinte sem vele van a baj,ő,csak igényes,igaz,hogy lassan masszív alkoholista lesz,de az instán legalább tud parádézni a tütükékkel.
Egyetlen kérdést kell feltenned magadnak,ami mondjuk elég kellemetlen is tud lenni,de itt lesz a kutya elásva: TE MIT TUDSZ adni egy csávónak? Te mit tudsz hozzáadni az életéhez? Te mivel tennéd jobbá a napjait? Miért járna egy igényes,top pali jól veled?De őszintén ám.Az,hogy anyukád szerint roppant kedves vagy,és amúgy is milyen hülye ez a csontsovány divat,az nem feltétlenül konvertálható át egy kapcsolatba. Capiche?
Sok sikert!

PPK™ 2019.04.08. 11:11:12

@Captain Admin: Ropogós, baszd meg. Ropogós.

Zsivány Kettő 2019.04.08. 11:13:35

“Azt sem tudta, mióta vagyunk együtt (azt mondta, hogy az évfordulókat csak a szőke szentimentális nők jegyzik meg, és mekkora hülyeség az összes ünnep).“
Kivéve a május elsejét, mert az a szeretet ünnepe! A rendes, tisztességes faszik minden évfordulóra kitesznek magukért: 1/52, 1/24, 1/12, 1/3 évfordulók hét nap és hét éjszakán keresztül tartó dáridók! A fáradt vendégeket Lajcsi felvillanyozza.

2019.04.08. 11:15:00

@PPK: ezért szeretek ide járni, mert mindig tanulhatok valamit. ;)

2019.04.08. 11:21:20

@PPK: 40 körüli, igényes, sikeres, intelligens, egyedülálló férfiakat hol lehet megtalálni???

2019.04.08. 11:21:26

@EGY a Queen: Edit, te vagy az?

"TE MIT TUDSZ adni egy csávónak? Te mit tudsz hozzáadni az életéhez? Te mivel tennéd jobbá a napjait? Miért járna egy igényes,top pali jól veled?De őszintén ám"

Na pont ez az, amire fizikailag képtelen egy nő. Ezért, de csak ezért még sajnálni is tudom őket, mert ez kb olyan lehet, mint amikor egy férfi eléri az életben azt, hogy olyan tevékenységgel amit szeret csinálni keres annyi pénzt, ami bőven több mint ami kielégíti minden igényét, és ezután kellene váltani egy olyanra, amit utál, és meg sem fizetik. Inkább az öngyilkosság, viccen kívül.

Párhuzamot vonni férfi és nő között ebben hülyeség ismét csak, mivel az idő haladtával változnak az igényeink, de ez a férfiak esetében megkönnyíti a dolgunk, a nők esetében csak tovább nehezíti. Mi az idő előre haladtával vonzónak találunk olyan nőket is, akit 10 éve észre sem vettünk (pl 40+ milfek, csattogósabb, lazább szövetű nők stb). De a nők már fiatalon felállítják magukban (és az őket megdugó jó pasik) a limitet, ami alá 10-20-30 év múlva sem tudnak lemenni. Inkább maradnak egyedül, vagy alkalmi szexpartner státuszban.

exilis 2019.04.08. 11:29:09

@Captain Admin: Szerintem meg nincs igazad, mert te ezt a részét már nagyon régen magad mögött hagytad. Egy szerencsésen, fiatalon kialakított párkapcsolatban kölcsönösen totális nyitottság, bizalom van a felek között. Mindent megosztasz, megtaláltad a másik feled, a tökéletest stb. Na ez a többedik nekifutásra már messze nem így működik, egyszerűen tapasztaltabb vagy, már nem adsz fel olyasmiket a másik kedvéért amit az elsőnek megtettél, már tudod, hogy a bókok és ajándékok időpocsékolás stb. A nő ezt úgy érzékeli, hogy a pasi nem bízik benne, és ez valahol igaz is, még ha te ezt úgy is mondanád, hogy a helyén kezeli.

2019.04.08. 11:38:49

#lifecoach , #vegan , #traveladdict , #winelover , #spartanrace , #influencer, #businessowner , #positivevibes , #nature , #yoga , #gazdagésnagyafaszomis

És a lényeg: #potencialstepdaddy

EGY a Queen 2019.04.08. 11:44:47

@Captain Admin: én hát. A csattogós nő az milyen? Libeg a kisajka,oszt baszás közben belecsattog a farkadba? :D
Amúgy kurvára rühelletes ez a blogmotor,meg hogy találgatni kell,ki kicsoda,meg hogy össze-vissza vannak a válaszok,nem lehet lájkolni,szóval kurvára nem biztos,hogy megmaradok itt,mert ez így már nagyon nem fun.

2019.04.08. 11:47:53

@exilis: teljesen másról beszélsz. Rengeteg olyan haverom van, aki soha egy darab ajándékot nem vett egy nőnek sem az ismerkedési szakaszban. Én sem. A bizalom -mint írtam- nincs jelen, nem tényező ismerkedéskor. Amit a közbeszéd ebben az esetben bizalomnak hív az nem más, mint egy információ hiányos állapot, vagyis hülyeség.

Csak egy példa, nemi betegségek.
- Jársz std szűrésre?
Nem. Egészséges vagyok.
- Akkor honnan tudod, hogy nincs semmi bajod?
Járok orvoshoz, BÍZHATSZ bennem, nincs semmi bajom.

A vicc az, hogy konkrétan ez a téma fel sem merül(het) egy beszélgetés során ismerkedéskor, mert az a biztos, ha szóba sem hozzuk, abból baj nem lehet, hiszen nekem sincs bajom, hiába,h életemben nem voltam szűrésen, és partnerem is csak 78 volt, meg ha én megbízható vagyok, akkor ő benne is meg lehet bízni, mert biztos mondaná, ha tripperes lenne pl. :D

Onnantól kezdve, hogy a mai világban egy őszinte ismerkedés garantálja a kudarcot, nincs értelme bizalomról beszélni. A bizalom annyit jelent itt, hogy önként vállalsz kockázatot, holott ennek semmi értelme, haszna nincs a jövőre nézve. Aki ilyen helyzetben bízik, az csak annyit csinál, hogy a számára elképzelt álomképbe beleilleszti a vele szemben ülő random valakit, felülírva ezzel a valóságot. Ezt röviden hülyeségnek hívjuk.

2019.04.08. 11:52:10

@EGY a Queen: készülök cikkeket írni a férfihangra, örömmel olvasnálak a kommentelők között! :D
Az első cikkem címe meg is van:
"A 30+ nő, mint kincs." De az is lehet, hogy az első mégsem ez, hanem a "A megcsalás, mint hosszú távú befektetés" lesz. Mindkét esetben kellene majd egy kompetens női vélemény. :)

A csattogós nő az az, aki nem az a vékony ropogós fajta, hanem van rajta mit fogni. Tehát amikor szúrom neki hátulról és csapkodom a fenekét, akkor ilyen kurvajó csattogós hangja van és ott marad a tenyérnyomom a fenekén.

EGY a Queen 2019.04.08. 11:56:56

@Captain Admin: hagyjál már a faszságoddal.Mióta olvasnád te örömmel az én kommentjeimet? Amúgy oda írsz cikket,ahova akarsz,pont szarom le,de ha ezt a kurva blogmotort vissza tudnád állítatni,eskü nem szívnám a véredet egy hétig,olyan hálás lennék.

2019.04.08. 11:59:52

@EGY a Queen: amúgy nem lenne hülyeség a nicknevek mellé odaírni a fb-os megszokott nevünket. Pl CsP Edit. CsP Szomszéd. CsP PPK: Mint a reality hősök a médiában. :D

2019.04.08. 12:05:07

@EGY a Queen: Nebasszmár ki velem! Én olyan közegben nem tudok létezni, ahol a férfitársak egyetértenek, a nők meg behódolnak. Alkotnom meg kell! :D

Utoljára írom, nekem közöm nincs a csp-hez, ha lenne, a fél brigád már rég bannolva lenne. Amúgy meg tökre jó ez a komment mód, sokkal jobb mint a fb-os fos, valódi szólásszabadság van. Ha a menopauzát túlélted, ezt is megszokod. Tegyél ki egy profilképet ahol mutathatod magad, aztán helyre billen ez a dolog. :)

PPK™ 2019.04.08. 12:13:16

@Captain Admin: mer' ha nem toljuk elé, hogy CsP, akkor nem tudjuk baszd meg, hogy ki kicsoda? :)

A te blogodon van fb-hozzászólásos lehetőség? Ha van, akkor azt is tudod moderálni, vagy csak ezt a blog.hu-sat?

Rita Vrataski (törölt) 2019.04.08. 12:15:28

Kedves Éva! A boldog kiegyensúlyozott kapcsolat nem korfüggő. Lehetsz 20,30,40,50 éves is amikor megtalálod azt az embert, aki az életed párja lesz, egymás teljes értékű kiegészítője, a lelki társad, és a szerelmed is egyben. Ezt nem lehet befolyásolni. Nem tudod mikor botlasz bele. Nem kapsz emailt róla mikor, és hol kell keresned, és hol találod meg. Nincs a neten. De nem kell megalkudni. Csakm férfit akármikor, akármire lehet találni. Annyit mondhatok, hogy ne add fel! A 40-es nők a legjobbak! (Milf, na azt felejtsük el, átvett és meglehetősen alpári és primitív) Hajrá! Én szurkolok neked.

Tsepke 2019.04.08. 12:17:29

Igen, van esélyed épkézláb kapcsolatra. Feltéve, hogy az nem az amit te elképzelsz most. Ha az elmúlt huszonx évben nem tanultad meg, hogy egy kapcsolat két emberen múlik, akkor hamarosan azt se mondható, hogy baszhatod...
Egy kapcsolatnak mindig célja van, ez legkésőbb az első dugás után megbeszélhető- a férfiak nem szoktak ebben kertelni. Persze ha eleget faggatod kihallhatsz olyat mintha.. De nem, nyugi, nem fog délután elvinni bemutatni anyunak.
Mostanra kéne legyen egy, max kettő hosszú - értsd alsó szinten tíz éves - kapcsolatodnak lennie. Így legalább tudnád a helyed, pozíciód, reális elvárásaid és azt, hogy mire vágysz. Most csak azt tudod mire nem- ne legyen csóró, pocakos, egyéjszakás, kis farkú, szemüveges, depressziós etc.
Mit akarsz? Gyereket? Pozíciót? Pénzt? Jó szexet?
Az utóbbira van esélyed, de még ott is virítanod kell.. Írj bátran vissza a harmincas pasinak, mielőtt a nevedet is elfelejti.

EGY a Queen 2019.04.08. 12:18:54

@Captain Admin: mert mijafaszt nem tudtál ott leírni,amit itt igen? Ne mondd már,hogy nem zavaró,hogy nem egy téma/hozzászólás alatt vannak a kommentek,hanem ömlesztve,meg hogy tele bassza a levrendszert a sok értesítés...ehhh
Jah,egy pinás képen gondolkodom,tudod,az az ősz,szottyadt,száraz fajtám van,aminek a széléig úgy kell behajtogatni az inkontinencia pelus alá így,klímax után,de így legalább elijesztem a sok paprikajancsit,akik írkálnak,faszomat mán,de unom,és 99%-uk se nem jópofa,se nem érdekes..ehhhh..nehéz az életem,de gondolom sírsz eleget te is miattam.

Helyi Menő Sunátor (törölt) 2019.04.08. 12:21:18

Ez egy nagy

2019.04.08. 12:37:34

@PPK: a szomszédon nincs fb, az egy fos. A Fb már kommunikációra alkalmatlan lett. Ezt felesleges moderálni, minden felelősség a kommentelőké, lehet nyugodtan buzizni stb, vagyis érdemben kommunikálni.

2019.04.08. 12:42:38

@Rita Vrataski: amit leírtál az nem több mint csodavárás. Esetleg írnál pár sort arról, ami alapot adhatna az optimizmusnak? Ha lehet minél konkrétabbakat. Pl nekem, egy lassan 40 éves faszinak miért lenne jobb választás egy poszter kaliberű, bizonyítottan kapcsolatra alkalmatlan, elhasznált testű, magas szexpartnerszámú, kielégíthetetlen igényekkel rendelkező nő, egy 30 éves szingli, még nem szült csajhoz képest, amiből most tudok 3-at a lakcímemtől 300 méteren belül.

2019.04.08. 12:47:03

@EGY a Queen: átlag napi 3 investigation-t kaptam a fb-tól. Így sokkal jobb. A disqus lenne ide a legjobb, de ezt a blog,hu-n nem lehet. Alkalmazkodni kell, ennyi.

EGY a Queen 2019.04.08. 12:51:42

@Yotengri: lájkolj,Kedves ismeretlen!

PPK™ 2019.04.08. 12:52:27

@Captain Admin: próbálok logikázni.

Szerintem azért lett visszaállítva erre a hulladékra, mert a fb-kommenteket nem tudja moderálni a blogger(in), maximum ő is csak bejelenteni tudja a fb-nak. Azt' mire történik valami moderálás, napok telnek el, addigra meg új kurvaanyázás/pedofilozás/nekrofilozás megy. Ezt viszont egyetlen mozdulattal tudja moderálni. És hát baszki az utóbbi időben olyan szinten ment már a másik szüleinek/gyerekének gyalázása, hogy azt a web legsötétebb bugyraiban is megirigyelnék

EGY a Queen 2019.04.08. 12:54:04

@Captain Admin: mert egy fasz vagy,bazmeg,aki nem képes moderálni magát.Én egyet se kaptam,érdekes módon,mondjuk nem is szoktam se buzizni,se niggerezni,se cigányozni.Lehet ám így is élni..

2019.04.08. 13:03:52

@PPK: senki nem moderál itt semmit. A fb folyamatosan szigorít, konkrétan már a zsiráfot sem lehet leírni, mert burkolt zsidózásnak veszi. A blog.hu és a fb között van/volt valami gebasz, ami várható volt és a jövőben is lesz, mert folyamatosan teszik használhatatlanná azt a szart. Személy szerint nagyon drukkolok, hogy bedőljön a Fb, szerencsére a fiatalok már rég nem azt használják, és a botrányoknak köszönhetően egyre kevesebben használják.

PPK™ 2019.04.08. 13:07:45

@Captain Admin: ez oké, de baszd meg, legalább valami használható alternatíva lenne. Mert ez most úgy néz ki, mintha egy guriga budipapírt kigördítenénk, azt' azon sorban ott van mindenkinek a szara :D

Most azt is elkezdem olvasni, akit korábban csípőből átugrottam.

Sapka szer ez így, na.

PPK™ 2019.04.08. 13:08:41

*szer = szar

és még javítani se lehet!!!4444négynégy

2019.04.08. 13:12:22

@PPK: írjatok a szerkinek! Nekem megfelel ez, a legtöbb blogon ez van, nem véletlenül. Amúgy az összes fb komment eltűnt még az átállás előtt ha megfigyelted.

EGY a Queen 2019.04.08. 13:18:46

@Yotengri: én ezt vágom,attól még mozgok,mert ezt meg rühellem.Amúgy te ki vagy?

Sele Burdi 2019.04.08. 13:26:24

ezt csak en olvastam, faszok? :)

"A kialakult kommenthelyzetről: a problémát a Facebook idézte elő, amikor egyszerűen letiltotta a kommentmotorját nálunk. Levelük szerint sértettünk valamit a policy-jükben. Sajnos előfordul, hogy minden előjel nélkül tiltanak bármit, amit valamiért számukra kedvezőtlennek gondolnak. Jelenleg a Blog.hu-s motort használhatjátok, amíg nem rendeződik a helyzet."

PPK™ 2019.04.08. 13:34:31

@Sele Burdi: hm, ezek szerint csak te... de ez megmagyaráz pár dolgot...

2019.04.08. 13:37:04

@Sele Burdi: a sok balfasz béta kommentelő olyan számban sértették meg a hozzászólásaikban a fb policyjét, hogy inkább tiltották az egész blogot a faszba.
Sokkal jobb ez így, szabadabb. :D
Szabaccsááág szerelem, e kettő kell nekem!

PPK™ 2019.04.08. 13:39:31

@Captain Admin: mondjuk az a pozitív hatás nekem is feltűnt, hogy a nők védelmezői köddé váltak, csak egy-egy hozzászólást láttam a MindenNőFinomlelkűHölgy!-től

2019.04.08. 13:44:56

@PPK: igen, mert a balfaszok így nem tudnak érdemben vedekezni, hogy nincs mögöttük a szélsőséges fb policy.

Daneel Oliwaw 2019.04.08. 13:53:13

"A német vagy az osztrák pasikkal miért nincs ilyen gond? Illatosak, borotváltak, jól öltözöttek. Nem modellek után nyüszítek, csak legalább egy alap igényesség legyen, az önbizalmuknak is hasznára válna."

Vicuska drága, még nincs veszve semmi, csak az értelmezési tartományon kell egy kicsit bővíteni: a szakállasok! Fagylaltozás csak borotválkozva, egyebekben meg maradhat, nemde?

PPK™ 2019.04.08. 13:53:45

@Captain Admin: basszus, rendeződik a helyzet, visszakapjuk a fércbúkos kommentet, aztán meg ezt sírjuk vissza, mert elárasztanak majd minket a talpnyalók

PPK™ 2019.04.08. 13:55:07

*megint elárasztanak

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.08. 13:58:41

@PPK: neked aztán van kép a bőrödön bazdmeg
Románc a hullamosóval...

shortos György 2019.04.08. 14:01:20

+1, hogy így szar kommentelni, pedig ez a mai poszt skarlátvörös posztó volt! :D

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.08. 14:06:42

@PPK: a picsába bro, miről ismertél fel?

PPK™ 2019.04.08. 14:09:34

@Egy se qrva mind kiralylany: mikor a 40-es, sikeres csávók holléte felől érdeklődtél... na, ott bújt ki a szög a zsákból

PPK™ 2019.04.08. 14:14:12

@Captain Admin: már fentebb ki is lett takarítva az egyik hozzászólásom :(

Ennyit arról, hogy itt nem moderálnak

Egy se qrva mind kiralylany (törölt) 2019.04.08. 14:19:32

@PPK: egyszerűen csak azért moderálnak téged,mert kibaszottul idegesítően sokat dumálsz

rozsomák 2019.04.08. 14:28:54

Kedves poszterina - Éva !

A mi cégünk dolgozik egy olyan projekten, hogy bárkit vissza tudunk juttatni abba a múltbeli helyzetbe, ahol anno hibázott, és most új döntést tud hozni.
Tehát amikor Te anno 23 éves korodban kirúgtad az érted rajongó Bélát, most a mi segítségünkkel mégis választhatod őt..és akkor boldog leszel !
(Tudjuk, hisz írtad hogy most is boldog vagy - ezért panaszkodsz itt nyilván - , de akkor még boldogabb lehetsz visszamenőleg is! )

Persze van egy kis gond..
A Béla is igénybe veszi a mi szolgáltatásunkat, és neki meg az a kifejezett kívánsága, hogy ha visszamegy az időben, még csak véletlenül se találkozzon Veled és sose ismerjen meg !!

(De már dolgozunk eme kis nüansznyi probléma kiküszöbölésén..)

PPK™ 2019.04.08. 14:36:37

@Egy se qrva mind kiralylany: jóvanakkó', soha többet nem írok.

Höhö, csak hülyéskedtem

Rita Vrataski (törölt) 2019.04.08. 14:40:06

@Captain Admin: csodavárás? neked. nekem nem :) írnék valamit ami alapot adhat az optimizmusomnak? Minél konkrétabbat? A te példáidat sem hiszi el senki sem itt ...hiába bizonygatod gőzerővel... én meg nem is akarok ebbe belemenni, alapvetően a konkrétumok nem tartoznak senkire se itt. :) és bizonygatni, erőlködni meg nem fogok :) Egyébként azt hittem, hogy jóval több vagy mint 40. Kellemes csalódás.
"miért lenne jobb választás egy poszter kaliberű, bizonyítottan kapcsolatra alkalmatlan, elhasznált testű, magas szexpartnerszámú, kielégíthetetlen igényekkel rendelkező nő, egy 30 éves szingli, még nem szült csajhoz képest, amiből most tudok 3-at a lakcímemtől 300 méteren belül" Kapcsolatra alkalmatlan? honnan veszed? Elhasznált testű? Honnan veszed? Magas szexpartnerszámú? Honnan veszed? Kielégíthetetlen igényű? Honnan veszed? 30, szingli (de ugye az sem baj, ha nem :) :) nem szült (ez miben számít? nincs konc a nyakán, vagy szerinted szűkebb a lyuka? vagy szülhet, de csak neked? melyik? )Nem is értem a kérdést. Neked van ilyen 300 méteren belül 3is. Ne én válasszak már közülük :) Jó.. Legyen mind a 3 egyszerre. Ez a válaszom. Te se érted a kérdést. Nincs közös pontunk.

rozsomák 2019.04.08. 14:59:24

Tisztelt Szomszédháború Captain !

A blogja alapján találtam meg itten Önt !
Kicsit témán kívülinek tűnik, pedig nem... (kapcsolat+végevan+szomszéd)

Az lenne a kérdésem, hogy egyszer - teljesen véletlenül - leszopott az alattam lakó hölgy és aztán kiderült, hogy ő nem fizeti a közös költséget egy ideje.
Akkor van-e nekem tartozásom a ház felé, vagy csak blöfföl ezzel ?

És még majd leszophat, ha bemutatja a befizetést igazoló csekket, bankszámlakivonatot, nullás papírt ?

Önben bízok, mint szakemberben.. (Kapcsolat+szomszéd+szopás+ ilyesmi..)

Zsivány Kettő 2019.04.08. 15:16:12

@rozsomák: na meg kérdés hogy a szomszéd elrendelhet-e rágcsálóirtást az ön lakásában?

ez meg most mi 2019.04.08. 15:28:18

@Rita Vrataski:
"A 40-es nők a legjobbak!"

Ez tényleg így van..

Phátyol Ferenc 2019.04.08. 15:56:06

"Egy negyvenes évei elején járó nőnek milyen esélyei vannak a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatra manapság?"

Semmilyenek. Kövi!

rozsomák 2019.04.08. 16:10:35

@Zsivány Kettő:
Nade az említett hölgy nem rágcsált - arra érzékeny vagyok - nagyon finoman szopott..
(Csak ugye a ki nem egyenlített számlák nem tűnnek fel olyankor sehogy.)

A házmester bácsi viszont csak tudja, hogy ilyenkor mi van... Ezért kérdeztem őt.

2019.04.08. 16:23:35

@rozsomák: szakmai tanácsért a blog emailcímén kell bejelentkezni, előre utalás után.

Zsivány Kettő 2019.04.08. 16:29:31

@rozsomák: persze, a szopás az bizalmi dolog! A kedves szomszédasszony valami széthullott 40-es, hogy itt jutott eszedbe?
Miért az admint kérdezed erről? Ő csajozásból ad leckét a tapasztalatlanoknak. Meg az öreg csajokat teszi helyre!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.04.08. 17:29:46

A balfaszok nem tudnak védekezni margójára. Ahogyan ti, úgy mi is szeretjük a magunkfajták "akolmelegét", a dolog viszont annyiban kedvez nektek, hogy a ti kerekasztalotokhoz sokunknak nem volt kedve csatlakozni. Teljesen más világban élünk. Oké, ti azt mondjátok, a levegővételetek is különb a mi életünknél, de akkor itt az alkalom, a nem kommentelők okítására.

Mit tudtok és tesztek ti, amivel személyetek és az életetek különb bárki másnál? (Azon túl, hogy a nő tárgy és olyan szintűt szereztek meg a ti fogalmaitok szerint, amilyet akarok.) Szeretném tudni, irigykedjek, vagy még véletlenül se akarjak olyan lenni, mint ti.

A posztokról pedig: legtöbbje a nincs itt semmi látnivaló kategória volt. Laposföld-hívők közé pedig hiába jövök hirdetni a napközpontú világképet.

Zsivány Kettő 2019.04.08. 17:46:01

@Névtelen betelefonáló: a Nap nem létezik. Csak egy bazi nagy higanygőz lámpa. Vagy betelgőz...

rozsomák 2019.04.08. 17:57:34

@Zsivány Kettő:
"Miért az admint kérdezed erről?"

Ó hát csak abból gondoltam, hogy ő - admin bácsi, a házmester bácsi - jól ismeri a témát - hisz egész nap írogat folyamatosan - ezek szerint nem sok dolga lehet egész nap - ebbe eléggé beleáshatta magát... kukkolgat, figyelget, csak figyelni, mi történik a házban, az se kis feladat!

Tehát Ő egy fontos ember.. ne tagadjuk, hogy megkerülhetetlen....ezért ragaszkodom a véleményéhez.
És ő ért az emberi lélekhez.
(Attól, hogy nem nagyon van dolga nővel, na és ? Az mégis kit zavar? Mit számít az ?)

rozsomák 2019.04.08. 18:00:15

@Captain Admin:
Hova utalhatok ?
(De ha most nem érsz rá, mert most ki kell vinned a kukákat, csak szólj és én várok rád..)

Zsivány Kettő 2019.04.08. 18:07:31

@rozsomák: nekem úgy tűnik, hogy eléggé járatos a csajozásban!

rozsomák 2019.04.08. 18:28:21

@Zsivány Kettő:
'nekem úgy tűnik, hogy eléggé járatos a csajozásban!"

Akkor biztos így lehet, ha szerinted...
De mégis miből szeded ezt ?

- Ő maga mondta !
- Anyukája is mondta !
- Az a pasija mondta, akit leszopott("ez csakis egy csajozós férfi lehet !")
- Miért ne mondhatna akármit ?

stb.

Vagy láttad már csajozni ? :)

Zsivány Kettő 2019.04.08. 19:13:47

@rozsomák: nem, nem láttam. De nagyon határozott, férfias jelenség. Szerintem jó kiállású, férfiasan dússzőrzetű fazon. Igazi falkavezér típus.

boom2 2019.04.08. 19:15:39

@Captain Admin: "egy 30 éves szingli, még nem szült csajhoz képest, amiből most tudok 3-at a lakcímemtől 300 méteren belül." jó neked, én csak a poszttólóhoz hasonló agyhalott szarokat tudok 5km-es körzetben..
"viszont kurvából lesz a legjobb feleség" így egy 29 éves "nem szült" bomba örömlányt próbálok megzabolázni...

2019.04.08. 19:27:03

@Rita Vrataski: tehát úgy bíztatod a posztert, hogy konkrétan semmit nem tudsz említeni, amire alapozhatná a reményét?

Mire gondolok? Pl ha te most 60 éves lennél, akkor mondhatnád, hogy ne parázzon, hiszen te is 40 évesen jöttél össze az életed szerelmével, akivel már 20 éve dúl a láv. Ez van? Nem.

Azt is mondhattad volna, h ne parázzon, hiszen egy rakás nőismerősöd jött össze az élete szerelmével a 40es éveiben, akik mind nagyon szép családot alapítottak. Ez van? Nem.

Azt is mondhattad volna, hogy nem is érted az aggodalmát, hiszen másról sem panaszkodnak a fiatal lányok, mint hogy az összes faszi a 40es nőkért öli egymást, ők meg ez miatt a perifériára szorultak. Ez van? Nem.

Azért nem írtál ilyeneket, mert amit sugallsz neki (hogy van esélye nornális kapcsolatra) ez csak egy rózsaszín szappanbuborék, ami már rég kipukkadt, de a fényképeket minden nap nézegeti még róla, te pedig ma is azt hazudod neki, h a bubi még valódi, nem csak a képeken létezik.

2019.04.08. 19:33:35

@boom2: kurvából soha nem lesz jó feleség. Maximum egy béta balfasz érezheti úgy, mert a csaj rutinból minőségibb szexet fog nyújtani, mint amit átlag nők adnának neki.

Amúgy bizonyos feltételek mellett egy gyerekes elvált nő is lehet jó választás, de kurvára észnél kell lenni a gyereke miatt. Ha már 14+ a gyerek, akkor simán vállalható lehet. A gyerekek száma sem mindegy, de a legfontosabb a nő előélete, azt kell feltérképezni minél alaposabban. És mindenekelőtt a szintkülönbségre kell ügyelni. ;)

feketehun 2019.04.08. 20:24:27

Érdekes poszt volt.

A kérdésnek sok olvasata létezhet, objektív választ adni egy 40-es nő húspiacai esélyeire szinte lehetetlen vállalkozás. Bennem paradox gondolatokat ébresztett a sztori.
Egyrészt én - mint 30 éves, a nőknél az utóbbi évben egészen sikertelen, alsó-középosztálybeli férfi, akit lassan halálra frusztrál a korabeli késő húszas-kora harmincas dísz-primadonnák érthetetlen viselkedése - mondhatnám azt, hogy megérdemled a sorsod, hiszen amikor nőként a csúcson voltál, akkor meglehet, hogy neked sem okozott különösebb lelki problémát az, ha egy-egy csávóból hülyét csináltál. Persze nyilvánvalóan valamiféle harag dolgozik bennem, amikor ilyesmit írok rólad, kedves Éva, kérlek ne is tekintsd személyes támadásnak a dolgot, pláne, hogy nem is ismerjük egymást. Általánosságban viszont személyes sértettségem okán vagy azon kívüleső okokból nem sajnálom a 40+os nőket.

Ha meg megpróbálok kívül helyezkedni a saját hitvány álláspontomon, akkor azt mondom, hogy vannak azért pocakos, negyvenes, hetente borotválkozó, enyhén kopaszodó de még stramm férfiak, szóval megvan minden esélyed, hogy találj közülük egy megfelelőt. Nekem elég antipatikus a németekre való hivatkozásod, de nyugat felé is van szerencsére autópálya, szóval szerencsét próbálni nem lehetetlen. Az itthoniakat pedig lehet, hogy érdemes lenne kicsit kevésbé felszínesen felmérni, hiszen létezhet potenciál egy férfiban akkor is, ha éppen aktuálisan nincs a legjobb bőrben, borotválatlan, rossz a lehelete, vagy akármi. Valószínűleg korábban sem voltak tökéletesek, sőt a húszésevek sem hinném, hogy azok.

ez meg most mi 2019.04.08. 20:32:40

@rozsomák:
"Attól, hogy nem nagyon van dolga nővel, na és ?"

Attól, hogy Captainnnek nem sűrűn van kapcsolata nőkkel, attól még lehet becsületes ember, aki néha hazudik... persze pont a nőkkel kapcsolatban az gázos..

de például...
Kant egész életében nem mozdult ki Königsbergből, aztán mégis képes volt az egész világról írni.
Tehát Captain attól még igazat is írhat, hogy nem ért hozzá...

Az tény, hogy persze nagyobb az esély, ha olyan ír, aki ért a nőkhöz és nem Captain házmestert kell olvasnunk, de hát ő csak annak tud ártani, aki hisz neki.
:)

2019.04.08. 20:36:14

@feketehun: te tudnál holnaptól fele ennyit keresve dolgozni ugyanebben a munkakörben, miközben mások továbbra is annyit kapnának ezért mint eddig te?

Nekik lejjebb engedni a szintet, ugyanilyen megalkuvás/áldozat. Ezt mind a 20as éveikben basszák el, akkor van meg a reális esélyük egy kielégítő kapcsolatra, onanntól ez brutális meredeken zuhan.

ez meg most mi 2019.04.08. 21:18:30

@Captain Admin:
Ezt - hogy hány éves korban ki mit basz el - te honnan is tudhatnád, aki egész nap itt lógsz a neten, mert itt akarod előadni a nagylegényt..
(Mindenki látja, hogy reggeltől estig a neten lógsz..)

Egy nő rádnéz IRL - amire kicsi az esély, mert nem nagyon vagy te emberek között - és azonnal szűkölsz vissza az odúdba, ahol elő tudod megint adni a nagylegényt...

Pedig nem akart megszólítani, csak rád nézett, hogy vajon honnan jön a bűz ?
És eltalálta...
:)

HaCS 2019.04.09. 00:31:45

Az jutott eszembe, olyan ez is, mint az autópiac.

A 20 évesek az új autók. Csak kevesek számára elérhetőek, de bőséges a választék mindenféle választható extrával.
Pár év múlva már a legtöbbeknek elérhetővé válnak, és addigra kiderülnek a konstrukciós hibák is, de a felszereltség kötött, és pár dolgot már meg kell javítani. Ráadásul az igazán költséges hibák még csak ez után derülnek ki.
10-12 év elteltével aztán már jelentősen kevesebb található a piacon és az állapottól, márkától, felszereltségtől függően komoly kompromisszumokkal jár a "társ" megtalálása, de aki tudja mit keres, és elég elszánt sikerrel járhat. (Ilyenkor mondják, hogy állapotot keresünk nem autót...) Emellett minden esetben fel kell készülni a szükséges javításokra, esetleg csinosításokra. Cserébe ez a kategória (mármint a piacon található darabok) olcsó, könnyen elérhető, ráadásul könnyen is szervizelhető, de komoly odafigyelést igényel, ha saját szánk ízére szeretnénk szabni. Garantált a hosszas keresgélés, sok próbaút, de családi autókból egész jó állapotúakat lehet találni. Sportkocsiból általában csak a tuningolt, gányolt, mások által lehajtott példányok vannak. Ezek javítása költséges, olykor lehetetlen.
És ezek után a választék évről évre drasztikusan csökken.
25 évvel az első kilométerek után a családi használatra alkalmas autók száma a piacon nulla. Eleve a legjobb minőségű gyártmányok is csak gondos, szakszerű karbantartás, óvó odafigyelés mellett őrzik meg újszerű állapotukat. Azonban a jó állapotú sport-/luxusmodellek ritkasága a lottófőnyereménnyel összemérhető. Piaci értékük az új modellek többszöröse is lehet, és érdekes módon a célközönség is átfedéseket mutat. A megmaradt jó hírű átlaggyártmányok jó állapotú darabjai még mindig egy új áráért kaphatóak. Általában gyűjtőknél kötnek ki. Az elérhető, elterjedtebb silányabb tucatmodellek persze általában nem kapták meg azt az odafigyelést, mint szerencsésebb társaik, így állapotuk finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. Rohad a kasztni, krákog a motor, szorul a váltó, ropog a futómű. Feltámasztásukhoz hihetetlen elszántságra, verejtékes munkra, és olykor évekre van szükség, és szinte sohasem éri meg.
Csak szerelemből.

Zsivány Kettő 2019.04.09. 06:23:10

@HaCS: itt férfira és nőre egyaránt értjük a költői példádat?

Almandin 2019.04.09. 17:31:02

Végre lehet normálisan kommentelni. Én régóta követem ennek a blognak a kommentjeit, de mivel nincs Facebookom, csak most tudok kommentelni.
Az a benyomásom, hogy ide csak mazochisták írnak posztot, ugyanis bárki bármit leír, arra csak olyan válaszok érkeznek, hogy a posztoló egy erkölcsi nulla, hulladék, selejt. Itt a törzskommentelők többnyire rosszindulatú, kioktató, nárcisztikus trollok, akiknek az is baj, ha van rajta sapka, az is, ha nincs. Empatikus, beleérző, vagy konstruktív tanácsot adó hozzászólás alig akad.

Reactor 2019.06.27. 19:24:27

Persze a depressziós lányok az más téma, nekik ugye jár a boldogság, a párkapcsolat, mert csak. A párja pedig minimum legyen a pszichiátere és a lelki szemetese is!
Kettős mérce at its finest.
süti beállítások módosítása