Érdemes egy barátságot elrontani szerelemmel?

2019. április 18. 07:49 - csajokespasik

Öt év barátságot beáldozni egy kapcsolatért, melynek kimenetele bizonytalan? A pasi a vallomása óta már nem is káromkodik a csaj előtt és máshogy is néz rá. A korábbi laza, felszabadult baráti kapcsolat megváltozott, és egy fura hangulat is megjelent, melyre biztosan van valami jól csengő olasz vagy francia kifejezés.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Egy érdekes dilemma: nő vagyok, 25 éves, és úgy 5 éve ismerek egy férfit, ő 30 lesz májusban. Az elejétől fogva csak közeli barátok voltunk, akik mindent megbeszélnek. Sok közös téma, miegymás. Én nem is éreztem vonzalmat felé, mert 1. akkor foglalt volt, 2. eleve nem úgy állítottam be magam, hogy most ez legyen. A barátnője külföldi volt, és annak a kapcsolatnak vége is lett.

Nem azt mondom, hogy ő teljesen hidegen hagyott, meg tudtam állapítani, hogy jó pasi, de nem úgy gondoltam rá, hogy mi lenne, ha... Nem éreztem féltékenységet, ha más nővel dumált, vagy hasonló. Aztán nem rég volt egy érdekes beszélgetésünk.

Jelenleg mindketten egyedül vagyunk, és hirtelen, egy olyan helyzetben, amikor ez a legváratlanabbul ér, azt mondja, hogy milyen hülyeség, hogy itt van két jó ember egyedül és nem jönnek össze? És először nem tudtam, hogy ránk céloz, kellett pár másodperc, míg leesett. Azt is mondta, hogy milyen szerencsésnek gondolná magát, ha nekem is bejönne ő, mint pasi.

Korábban volt olyan, hogy először találkozott egy nővel és az első randi előtt pár órával még velem beszélgetett.

Már nem is káromkodik előttem és máshogy is néz rám. Most mindezzel olyan helyzetet teremtett, hogy amikor ütközünk, én is elkezdtem ebben gondolkodni, máshogy nézni rá, és a korábbi laza, felszabadult baráti kapcsolatunk megváltozott, egy fura hangulat ült rá, ...nem tudom megfogalmazni, biztos erre is van egy szép olasz vagy francia kifejezés. Na, most nekem eddig ilyen módon alakuló kapcsolatom még nem volt, vagy egymásba szerettünk rögtön a legelején, vagy haverok maradtunk és pont. Azt sem tudom, megéri-e kockáztatni. Jelenleg azt tudom, hogy zavarban vagyok és azon gondolkodom, hogy vissza lehet-e még csinálni, ha előre nem mernénk lépni?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7414772804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása