Megcsalt, de én költözzek el a saját házamból

2019. május 10. 07:42 - csajokespasik

Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes ultimátumával pedig csak újra megerősíti a tényt: a lebukás blokkolja a logikus gondolkodást.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

a történet a következő: szomszédos országba járok dolgozni, minden hónapban kb. két hetet, de régebben rendszertelenebb volt, most már viszonylag kiszámíthatóbb. Egy véletlen folytán kiderült, hogy az „elhanyagolt” és magányos élettársam kihasználta az időt és felszedett valakit. Amikor már nem tudta tovább tagadni, mert egyre nevetségesebbé vált, persze, én voltam a hibás, hogy nem vagyok otthon, de azzal nem volt baja, amikor hoztam haza a pénzt. Egy ideje én tartottam el, mert tavaly nyár óta nem talál olyan munkát, ami a kvalitásának megfelelő lenne. Állítólag próbálkozik.

Első alkalommal kértem, hogy beszéljük meg, tegyük rendbe a dolgot és szakítson vele. Azt mondta, megpróbálja. De kis idő elteltével kiderült, hogy a próbálkozása nem volt valami erős. Mert már régebbről ismeri őt. Most az van, hogy állítja, ez egy komoly kapcsolat és megkért, hogy költözzek el a saját házamból! Ő nem akar továbbállni, mert nincs senkije, semmije. Hogy miért jó neki ez az állapot? Azt mondja, ez az otthona, de nem nevezhető ez reális kötődésnek, mivel csak pár éve lakik ott velem. De szakítani nem fog a csávóval, mert „nagyon mély” a kapcsolatuk. Megkértem, hogy akkor költözzön hozzá és punktum, de ebbe nem akar belemenni.

Ő látszólag egy visszahúzódó, csendes nő, de aki tetszik neki, azzal leáll és kitart vele. A csávónak meg abban van szerencséje, hogy talált valakit, akivel együtt iszákolhat. Ha kiáll mellette, oké, vigye, megnyerte. Hogy a Nagy Szerelem meddig tart, azt ő is tudja, mert a csávó helyzete is kilátástalan, nekem biztos jövedelmem van. Az is biztos, hogy én nem fogok elköltözni abból a házból, amit szinte egyedül újítottam fel saját tőkéből. Ha mással akar lenni, vállalja ennek kockázatát.

 
89 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr214818034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.10. 08:03:00

Ha tiéd az ingatlan 1/1-ben,nem értem mi a gond? Baszd ki a cuccaival együtt még ma! Van kihez mennie, de ha nem lenne is olcsóbban kaphatsz pinát, mint amibe az ő eltartása kerül.

Heinrich Spitzvogel 2019.05.10. 08:09:12

Kevesebbert is oltek mar lotyot...

Heinrich Spitzvogel 2019.05.10. 08:24:17

@Captain Admin: de milyen szinten lehet lent egy “ferfi”, aki hordja haza a penzt a nonek, hogy az aztan egy masik csavoval eligya, dugassa magat az o sajat agyaban, sajat hazaban, mindennek tudataban van, sot meg o konyorog a vonakodo hajlektalan szutyoknak, es csak vakargatja a fejet meg mindig?

2019.05.10. 09:13:33

Azta.. Rosszul mentem férjhez.
Tényleg van ilyen balfék?!
Ezek után senki be nem magyarázza, hogy nem a szutykok kellenek a többségnek, ez már a sokadik ilyen sztori amit hallok /olvasok. Mit tud ez a nő? Nokedlit szaggatni?!

Tutijó 2019.05.10. 09:25:43

@TSEPKE: "Nokedlit szaggatni".....felétek így hívják? ;) Sok férfi összetenné a kezét, ha az asszony ebben lenne a legjobb a házastársi feladatok közül!

Father Justice ☢ 2019.05.10. 10:02:22

Ha az élettársi kapcsolatból nem született gyerek, akárhány év együttélés után, minden további nélkül kitehető a saját ingatlanból a nem-tulajdonos fél, ennek jogi akadálya nincs. Az "..amit _szinte_ egyedül újítottam fel saját tőkéből" rész konkrétan mit takar? Ha a nő is adott bele valamennyit, azt visszafizeted neki, aztán mehet két szatyorral, amerre lát.

Amennyiben a rüfi tényleg azt kérte, hogy a történtek után még te távozz a saját házadból, az csak annyit jelent, hogy ötvenszer nagyobb balfasznak tart annál, mint amekkorának mi (értsd: férfiak) tartunk téged amiatt, hogy nem basztad ki ezt a jellemhulladékot már régen. Ami alapból sem kicsi balfasz-faktort jelent..

Egyébként a távozásodat követő felállást konkrétan hogy képzelte? Amikor havonta kétszer hazajössz, kapnál tőle egy kis alamizsnapuncit te is, vagy csak a gyertyát tarthatnád, miközben Gerzson farkalja a saját pénzedből vett franciaágyon? Vagy a cuckolást is csak akkor, ha a pénzt továbbra is szorgalmasan lapátolod neki(k) hazafelé - elvégre azt a házat fenn is kell tartani valamiből?

Ez annyira szánalmas bazmeg.. hogy simán hihető. :)

@TSEPKE: A férfiaknak a sunapozitív nők kellenek - az már más kérdés, hogy ezek 95%-a jellemrajzilag a béka segge alatt van kettővel. Ha Bözsi feature set-je a nokedliszaggatásban csúcsosodna ki, Józsi az első félrekúrása után cserélte volna le Gizire, aki szintén tud nokedlit szaggatni, viszont nem kúr félre.

Itt egyszerűen akkora az esztétikai szintkülönbség a nő javára, amit Józsi szimpla ingyenalbi + kiseltartás kombóval már nem tud áthidalni. Legalábbis a nő úgy látja, nála jobbat sosem kapna állandóra, ezért próbálkozhat be bármilyen patkánysággal büntetlenül.

EGY a Queen 2019.05.10. 11:04:07

Nemtom,mi a bajod,végülis kérhetné,hogy tartsd is el őket,miután a csóka beköltözött a házadba..

EGY a Queen 2019.05.10. 11:07:13

@TSEPKE: ez amúgy tényleg így van.Volt egyszer egy szürreális beszélgetésem az első exemmel,aki vmi lotyóval szenvedett éppen,hogy az volt igazán a baj a mi kapcsolatunkban anno,hogy én nem basztam félre,mert így nem volt az egész olyan izgalmas.

2019.05.10. 11:10:09

@EGY a Queen:) ezt én is megkaptam válás után :-))

2019.05.10. 11:12:48

@Father Justice ☢: Dehogy cserélte volna, nőt /feleséget még nem láttam félrekúrás miatt repülni..
Nincs szex /hisztis /nem vezet háztartást miatt igen, ez a vicc.

2019.05.10. 12:02:44

Mocskos hímsoviniszta, nőgyűlölő disznó. Ennyire kiakadsz kis semmiségen , mi jön ezután??? Kinézni belőled, hogy erőszakhoz folyamodsz és felpofozod a hölgyet. Látens elnyomó, kizsákmányoló hím vagy, tárgyként kezeled a nőket. Fel kellene téged jelenteni seggfej, bántod a gyengébb nemet.

darlacko 2019.05.10. 14:14:49

Mielőbb ki kell paterolni hölgyet, mert egy parazita.
A kúrópajtásához mehet vagy a híd alá. Neki a házadhoz semmi köze. Ha még továbbra is ott marad és elhiszi, hogy neki az a ház jár, akkor majd kitalál ellened valami hamis vádat. Erőszakolod, terrorizálod, kikényszerít egy távoltartási végzést, birtokvédelmet stb. Vagy egyszerűen megrongálja a villany és gázmérők plombáját, te meg fizethetsz büntit. A nők roppant veszélyesek, ha bekattannak. És az, hogy ő elhiszi, hogy neki ott joga van lakni, téged meg kiköltöztetne, az arra utal, hogy a fejében nincs rendben valami.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2019.05.10. 14:59:04

Ha ez egy valós sztori (mert már annyira szürreális), akkor azonnal lépni kell, mert el fog pofátlanodni még jobban. Az előző hozzászóló nagyon helyesen látja, hogy egy idő után vérszemet kapnak az emberek, ha látják, hogy a tetteiknek nincs következménye. Simán megvádolhat majd nemi erőszakkal, aztán meg a hisztis hülye picsa bírónőnek bizonygathatod, úgysem fogja elhinni. Lépj mielőbb!

exilis 2019.05.10. 15:17:21

Ez már olyan szintje a becsicskulásnak amit nem tudok mire vélni. Még nincs gyerek, nem köt hozzá semmi, menekülj az isten áldjon meg. Hogy a felújított albérlet is az övé marad, hát marha nagy áldozat (mert szerinte egyértelmű, hogy nem saját ingatlan)

BéLóg 2019.05.10. 15:17:28

Ilyen nincs, de úgy látszik mégis van.

ymel 2019.05.10. 15:33:02

Ha nem megy, a legkozelebb hazahozando penzbol kolts egy
jo pszichologusra, az majd mutatja neked a tukrot, es egyertelmu lesz, mit kellene (kellett volna mar) csinslnod. Valszeg ez a no lelkileg kepes teged fogva tartani, de mi, kommentelok hiaba pofazunk, csak sajat magad segithet magadon. Senki mas, erted? Nagy valtozasra van szukseg odabent, hogy mozduljon az ugyed.

]{udarauszkasz 2019.05.10. 15:36:13

Nalam ezt csak 1x csinalna meg. Eloszor,es utoljara. Es elobbutobb minden kiderul... Mikor megismertem,leszogeztem: a megcsalas nalam valook. Akkoriban hetekig jartam Europat kamionnal,ha en kepes vagyok ra ferfi fejjel,hogy 1x sem lepek felre,akkor egy no is kepes erre.

Zacskóstej 2019.05.10. 15:39:01

Ne már...:D:D Ilyen tuti nincs!!!

Miközben te kint dolgozol, az asszonyt csattogva dugják a saját ágyadban, de te kéred, hogy hozzátok rendbe...meg blogokra írsz ahelyett, hogy bőröndöstül vágnád ki? Én szégyellem magam helyetted..:(

dekás dezső 2019.05.10. 15:50:40

Nincs semmi baj, egyszerűen csak nem egy szeretetnyelvet beszéltek. Küzdj keményebben, mosolyogj, bízz és meglátod minden jobbra fordul.
Te fasz.

szadomazo 2019.05.10. 16:05:19

Baszki, nincs április elseje, szóval ne tréfálkozz itt velünk!

BaGabi 2019.05.10. 16:25:40

Öcsém, hogy te mekkora egy degenerált seggfej vagy bazmeg!!!!

cavalry 2019.05.10. 16:39:02

Ha úriember vagy, hívsz neki egy taxit és kifizeted előre a fuvart. Ha nem vagy úriember, de férfi vagy akkor kidobálod a cuccait az utcára és lerugdosod a lépcsőn (ha van). Ha nagyon nem vagy úriember akkor a barátját is előbb jól elvered mint a cimbalmot és utána a csajt is, hogy tudja merre van az előre, a cuccot meg bevágod a kukába. Ha nem vagy úriember de nem szereted az ilyen hajcihőt akkor hívj pár embert és fotelből nézd a műsort. Ha hülye vagy akkor együtt lelkizzetek és meséltesd el milyen volt a pasival, majd utána dugd meg utoljára és sírva kísérd ki az ajtón - mert egy szép élmény volt hogy rájöttél hogy egy köcsög takony vagy.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.05.10. 17:09:53

péklapáttal baszni homlokon....
a küszöbön kívül..természetesen.

bani88 2019.05.10. 17:54:38

Jahjjj nem kell beszarni. A nők 99,9%-a kefél mással is ha kint dolgozik a férje. Tudom, szoktam ilyenekhez járni.
A punci mindenkié, ne légy irigy!
Bocsáss meg neki, béküljetek ki... semmi baja nem lett a “puncidnak”

dekás dezső 2019.05.10. 18:03:39

@bani88: Így, ahogy mondod. mással is, meg veled is;)

bani88 2019.05.10. 18:15:44

@dekás dezső: Jól látod Dezső cimbora, így szép kerek a világ!

Zsuzsi25 2019.05.10. 18:17:40

Ez ugye csak vicc????? Kibaszni mint macskát szarni!!!! Az ilyen nők miatt van rolunk igazi NŐK-ről az a velemény ami!

Leonce 2019.05.10. 18:26:51

Próbálom a racionalitást keresni a sztoriban. Lehet, hogy nem a pasi tulajdona, csak ő újította fel, lehet pl. önkormányzati bérlakás stb.
Még ilyen feltételekkel is egy lúzer a poszter.

Svejcifarkas 2019.05.10. 19:39:33

ugye ez egy ugyanolyan paródia vagy trollposzt, mint a pár hónapja a beképzelt művészsuna a teszetosza norvég hapsijával meg a ghánai rezesbandával? csajokespasik.blog.hu/2018/11/27/a_norveg_elmeleti_anarchista_es_en

]{udarauszkasz 2019.05.10. 20:06:21

Az en szitum huszonsok eve olyan volt,hogy terhes lett, aztan egy veletlen soran osszetalalkoztunk a sogoraval naluk. (En akkor mentem he, o akkor jott ki, szo szerint egymasnak adtuk a kilincset. Na,akkor repult a csaj. A gyerek meg el lett vetetve,mert megmondtam neki,hogy ugy nem fogok 18 even keresztul fizetni, hogy azt se tudom,kie a gyerek. Volt siras-rivas, de az ilyen fajta sajnos nem ert masbol.
A poszter annyibol szerencses,hogy nem terhes a leanyzo. Meg nem. Addig tedd ki a kecobol,amig meg teheted,mert egy kakukk gyerekkel mar nehez lesz,higgy nekem,ne legy mafla, allj a sarkadra,ne kisfiu legy, hanem ferfi! Oszinte jotanacs.

V.I.Kun Béla 2019.05.10. 20:41:19

Szerintem ez egy kamuposzt , azért még hiányzott belőle olyan rész is , hogy amikor hazajött két hét után , meg kellett várnia amíg befejezik a dugást , beadta lét a levélnyíláson , s eztán reggelig az autójában aludta , mert meg kellett várnia csődört amíg kialussza magát a dugás után ( nem illik zavarni ) nála , a saját házában ( amit a saját két.......stb stb ), persze ! :)

Zsuzsi25 2019.05.10. 20:49:36

@]{udarauszkasz: Milyen szeremcse, hogy letezik apásági teszt.

goumideaumineaux 2019.05.10. 22:47:29

Add el a lakást a feje fölül! :)

Almandin 2019.05.10. 22:49:07

Ez egy tipikus élősködő, az se lepne meg, ha eleve kitervelte volna a dolgot, hogy lehúz valakiről egy lakást, utána odaviszi azt, aki valóban tetszik neki.
Szakítás esetén alap, hogy az távozik, aki nem tulajdonosa az ingatlannak. Függetlenül megcsalástól vagy bármi mástól. Írja a posztoló, hogy a párjának nincs semmije. Akkor is neki kell menni, menjen az anyjához vagy más rokonához, vagy albérletbe, hajléktalanszállóra, de ne egy balekot akarjon kihasználni. Mert ha valaki hagyja, hogy elzavarják a saját lakásából, az balek.

]{udarauszkasz 2019.05.10. 23:24:29

@Zsuzsi25: ha mar megcsalt,ezutan is meg fog. Akar az enyem a gyerek,akar nem, ne nojon fel nyomorban,ellensegeskedesben. Ivott is a draga, es nem csak froccsot,hanem huzos piat is. Es nem csak neha.

Etniez 2019.05.10. 23:44:59

Te egy fasz vagy, ha az én csajom csalt volna meg, másnap összepakoltam volna mindenét és kiraktam volna az ajtó elé egy zárcsere után.

Kósza szellem 2019.05.11. 00:30:15

Sokakkal egyetertek, azonnali zarcsere es télak, neki! Ilyet barmikor talalni, es az legalabb megint az eleje lesz egy kapcsolatnak, nem pedig a kikacsintos fazisa...Eleinte nehez lesz de sokan sokszor tuleltuk mar es mindig lett masik, olyan amilyet epp volt kedv es turelem kivarni

Erzsébet Zsuzsanna Bükkös 2019.05.11. 03:34:06

....nem hiszem el.... szerintem a házat is írasd rá.... nem hinném el, hogy van ilyen, ha nem láttam volna még hasonlót. Hát bazdmeg!

Amúgy a többi kommentelő már elmondta, mit kell tenni. Ha nincs gyerek nemtom, miért tartasz direkt élősködőt, persze a te dolgod. Mindenkinek joga van balfasznak lenni, csak akkor ne panaszkodjon. Hogy miért nem lehet kitenni, ha még gyerek sincs, nem tudom. Ha van gyerek, akkor is csak azért nem szabad kibaszni egy ilyet, hogy csattanjon, mert a gyereked anyját nem teszed hajléktalanná. Amúgy meg nem kötelességed minden jöttmentet eltartani. Ha szerencsétlen sorsú embereken akarsz segíteni, annak van egy csomó normális módja, így csak egy gazdatest vagy.

hhh. 2019.05.11. 06:24:57

@BéLóg: első gondolatom. Ha valódi...

darlacko 2019.05.11. 06:39:26

@bani88: Nekem is volt egy szexpartnerem a 2000-es években (pár hétig tartott), akinek az állandó pasija katona volt és külszolgálaton volt (Koszovó) és a csaj addig Magyarországon költötte a pénzét és én az ágyukban dugtam izzadtra a hölgyet.
És nekem is volt olyan magyarországi nőm, akiről utólag tudtam meg, hogy egy buliban smárolásig meg csöcsörészésig jutott egy régi ismerősével.
Egy másik nőm megcsalt, erre orrba-szájba kezdtem megcsalni, mert onnantól csak dugópajtásnak tekintettem, amiről neki persze nem szóltam, de amúgy jól megvoltunk, csak hát ha egyszer eljátszotta a bizalmam egy nő, onnantól csak ürítésre használom.

A posztoló viszont veszélyes vizeken hajózik, ha a nőke bevemhesedik tőle, akkor onnantól kezdve kidobni nem fogja tudni élete végéig fizetheti a tartásdíjat, mert ugye azt senki se hiszi, hogy az csak 18 éves korig jár... A gyerek nappali tanulmányainak befejezéséig, ami manapság kitolható nagyon sokáig.

Szóval lapátra kell tenni a hölgyet.

sure_shot 2019.05.11. 07:22:39

Kuka. Azonnal.
Ez a nő magasról szarik rád, sőt... Te miért tennél máshogy? Önzőségből csúcsot lép, csak azzal foglakozik ami neki jó, amit ő akar. Kihasznál, porig aláz.
Szard le, dobd, de egyre ügyelj - akárhogy provokál, nehogy hozzáérj mert simán rádhúz egy fizikai bántalmazást, meg még ki tudja mit kamuzik össze-vissza egy ilyen jellemtelen gyökér. Mentsd meg magad, és élvezd az életet, más nem teszi meg helyetted:)

inteligencs elenzeki 2019.05.11. 08:19:55

Erről ordít, hogy kamu.
Amolyan komment-vadász poszt.

Ha mégis igaz lenne, üzenem, igenis, költözz ki a kéróból, különben sérül a női egyenjogúság. Mi az, hogy csak úgy kitesszük az utcára szegény nőt?!!
Az ilyen hozzáállás egyértelműen a regnáló diktatorikus kormányzásnak köszönhető !!! Csorbítják, a nők jogait !!!! Utcára emberek !!!
:)))))

Zsuzsi25 2019.05.11. 08:26:19

@]{udarauszkasz: Okés. Csak az, hogy egy Nő megtartja e a gyerekét, avagy sem, kizárolag a Nő döntése. A férfinek semmi beleszólása nincs. Akár megcsalt, akár nem.

Pfdd 2019.05.11. 08:58:27

Szerintem koltozz ki a házadbol az utcára és továbbra is küld neki a pénzt. Hamarosan beindul a lelkiismerete, én érzem.

]{udarauszkasz 2019.05.11. 08:58:33

@Zsuzsi25: Ez idaig rendben van. Csak akkor ne hasznalja a gyereket penzforraskent, zsarolasi eszkoznek. Foleg ugy,hogy veszelyeztetett terhes, iszik, dohanyzik, sajat magat is kezdi elhanyagolni, szivbeteg, esetleg gyogyszert szed ilyen korulmenyek kozott. Mindezt azert, hogy ujabb bunozo, esetleg fogyatekos gyerek jojjon vilagra. Boldog biztos nem lenne.

Zendorr 2019.05.11. 09:29:19

@Zsuzsi25: jaja, persze, az ő döntése. Csak amikor közlöd vele, hogy születéskor apaságival indítunk, akkor hirtelen lankad az elszántság... Kicsiny agyban elindul a bogár, hogy "mi van akkor, ha tényleg a csöves csődörtől fogant a gyerek?!". Mert ugye akkor nyista aranyélet... Oszt hipp-hopp megy önszántából küretre.

Malina Rolend 2019.05.11. 10:36:02

A történet első szereplője: Mari, az "élettárs". Mari pár éve lakik csak a posztírónál, és nem is érzi ezt még kötődésnek igazából, aki ráadásul egy hónapban csak 2 hetet van otthon. Elhanyagolt. Rettentő magányos is. Lekötné magát, de nem talál munkát ami megfelelő lenne a kvalitásának. Eljár néhanap (mindennap) bánatában a helyi vendéglátóipari bázisba, és itt találkozik a történet második szereplőjével, Pityusszal. (vagy ahogy mások ismerik: " nemláttammégbaszkisenkitegyszuszraéhgyomorraennyitinni" ) Pityuszt ismerte már, de a felszínes ismeretségük a magány és elhanyagoltság rettentő súlya alatt "méllyé" alakul. Szó szerint. Innen kezdődnek a bajok. Mari egy visszahúzódó, csendes nő. Pityusz helyzete viszont kilátástalan. Kilátni kilát a kocsmából persze, de ez nem elég Marinak. Mari a férfi Pityusz helyett. Mérlegel, mivel Pityusz kilátástalan. Maradnom kell. És itt jön a harmadik szereplő: Tibi, " A Biztos Jövedelmű" , aki egyedül újította fel a házát, saját tőkéből!!! A tanulság:" Ha mással akar lenni, vállalja ennek kockázatát! " Mónika show. Magyarország. 2019.

MACISAJT 2019.05.11. 10:57:11

Ahol lószar van, ott veréb is. Ami lehet madár, de valljuk be, lehet ilyen is mint a posztíró és megszámlálhatatlan társai.

Egyes nők kreatív pofátlanságánál csak egyes férfiak bambasága nagyobb.Ráadásul előbbiek javára szól a magyar(ne legyünk igazságtalanok, nem csak a magyar) jogrendszer illetve a jogalkalmazók is.

Tanulság: az ingyen,biztos pina sokszor a legdrágább.

sakkosfx 2019.05.11. 11:00:35

Add el a stigóknak! Az ilyen árú után két kézzel kapnak, ezt nem kell betanítani sem, már mindent tud! És az érte kapott pénzt tekinsd fájdaloöm díjnak!

erkölcsi hulla 2019.05.11. 11:26:11

Az ilyen hányadèk gyáva töketlen csúszó mászó fèrfinak hazudott egyènek miatt hanyatlik a nyugati civilizáció.

Nem a nők a hibásak, ők nem tehetnek róla hogy hipergám ösztönlènyek.

lobaszopiatej 2019.05.11. 11:47:03

Kedves Poszter!

Ne gondold kapcsolatnak amiben vagy! Vannak nők (= egy kis részük), akik pont a te fajtádra hajtanak (hosszú távollét + leeső pénzek), és így biztosítják életszinvonalukat (ahelyett hogy alantas munkát kéne végezniük, mint az emberek többsége M.o.-on, olyat amit nyugaton már a migránsok csinálnak).
Ugye, félsz ismét egyedül maradni, könnyű préda voltál.

AZONNAL KÉRJ ÜGYVÉDI TANÁCSOT, ÉS CSAK TANÚ JELENLÉTÉBEN BESZÉLJ A BŰNÖZŐ NŐVEL!
IGEN HOSSZÚ JOGI PROCEDURAT KREALHAT A NŐ, HOGY PÉNZEKET SZEDJEN LE RÓLAD, MIKÖZBEN DOLGOZNOD KELLENE NEM PEDIG STRESSZELNI! (igen, hogy nalad lakik egy mostantol vadidegen parazita, az stresszhelyzet, elvesztheted akar a munkadat)

bElannaTorres 2019.05.11. 11:53:37

Ház felújítás = kimeszelt és lecserélte a csaptelepet abban az 5 percben amíg otthon volt. Nem volt elég a nőnek a havi egy szex, és nulla társaság , ezért szerzett magának így két ember már tudta azt adni amit egynek kéne. Valószínű el is hagyott volna ha lenne munkája. Mondhatjuk hogy átvert, becsapva érzed magad és igazad is van. De a tanulságot ne felejts el, ha nem vagy jelen és nincs szex le fognak cserélni

victor vacendak 2019.05.11. 11:55:55

@Zsuzsi25: "Milyen szeremcse, hogy letezik apásági teszt."

Lehet, hogy ez még akkor történt, amikor meg kellett hozzá szülni, és csak azt lehetett kizárni, hogy ki nem az apa, azt nem lehetett bizonyítani, hogy ki az (a klasszikus vérvizsgálat volt ilyen).

victor vacendak 2019.05.11. 11:58:59

@Zendorr: Manapság már nem kell szülni az apaságihoz. DDNS-nek hívják, anyai vér+feltételezett apa nyálkenet kell hozzá...

bElannaTorres 2019.05.11. 12:06:25

@Zendorr: milyen aranyélet? Akiket én ismerek anyákat akik egyedül nevelik a gyerekeiket havi 15 ezret kapnak. Már ezért sem akarnak a nők szülni ilyen esetben, mert sokakban annyi nincs meg hogy ne a nőt nézzék, akit megutáltak, hanem a gyereküket. Aranyelet az bmeg. Keveseknek talán lesz olyan élete ami nem végig robotolás és hóvégi aproszamlalas. Vagy hol élsz ? Csodafalván, jó apák országában? Szinte nincs is olyan ismerősöm akinek az apja ne lett volna alkesz

lobaszopiatej 2019.05.11. 12:32:28

teszem hozzá, mostantól a nő napi 8 órában Terajtad fog "dolgozni", mig te munkahelyen stresszelsz 8 órát beutazással + kialvatlanul!

Elsőnek spermamintát fog gyűjteni (gondolom maradt otthon bőven), aztán ő gyűjt előbb 1-2 ismerőst tanúnak hogy megerőszakoltad / verted / kényszerítetted / megkötözted / kitartottad.

Aztán járhatsz hetente beidézésre megfoghatatlan hülyeségekért, miközben be kell ingáznod a munkába!
Előre szólok, fog kérni pénzt hogy ez a helyzet megszűnjön!

nemecsekerno_007 2019.05.11. 12:39:05

Csajt kidobni, vegyél egy kutyát. Kevesebbe kerül és nem ver át.

darlacko 2019.05.11. 12:50:48

@erkölcsi hulla: ahogy a humorista Patrice O'Neal is mondta:

Never blame it on the women. It's not their fault. They are like fish. They don't think, they just do shit.

Sose a nő a hibás, hisz ösztönösen keresi a balekot, az eltartót. A hibásak a férfiak, akik nem csapják őket pofán.

]{udarauszkasz 2019.05.11. 12:55:42

@nemecsekerno_007: Az en otletem: ezek utan ott szerezni not, ahol a legtobbet tartozkodik. Vagyis Nemetorszagban, ahol dolgozik. Nem egyszeru feladat, de ennel jobb.

dekás dezső 2019.05.11. 12:59:06

@erkölcsi hulla: ennyi csonka családban "felnőtt" fiúgyerekből hogyan lehetne férfi? Hát így. Jól megszopatják kétszer-háromszor-tízszer, pofozgatja az élet, aztán mire elüti az óra a negyven-ötvenet talán lesz valami belőle, ha egyáltalán cselekvőképes marad és nem drogozza/piálja/öngyilkolja szét magát;)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2019.05.11. 13:30:00

Szomorú, hogy mennyi érzéketlen, műmacsó balfasz kommentelget ide.
Mindezektől függetlenül abban teljesen igazuk van, hogy ez a csaj segítségre szorul és segíteni is kell neki: ügyesen összepakolni a cuccait és elszállítani valahova, ahonnan nem talál vissza. Néha ezt baromira nem könnyű megtenni, ha az ember szerelmes és reménykedik, szinte bármire képes. Sajnos ezen (mármint az érzéseken) túl kell lépni, az üzenet ebben az esetben teljességgel egyértelmű.

Almandin 2019.05.11. 13:36:04

@darlacko: Te is érdekes ember vagy. Semmi lelkifurdalásod, hogy más nőjével szexelsz, de fordított esetben semmi megértés. Bár te vagy a blog.hu egyik legnagyobb nőcsábásza, nem lep meg. Eléggé kettős mércével mérsz.
Magyarországon általában két véglet van. Az egyik szerint egy kis botlás is megbocsáthatatlan, a másik szemét, utolsó aljas, nincs egy jó tulajdonsága se, a másik véglet meg szabályosan elítéli a monogámiát, a poliamoria híve, vagy swinger klubban nézi, hogy a társa hogy szexel épp másokkal és ezt élvezi.
A hab a tortán az, hogy főleg azok a legkevésbé toleránsak a másikkal, akik maguk se tudtak a hűség élő szobrává válni.

Almandin 2019.05.11. 13:47:26

@erkölcsi hulla: Ebben a történetben a nő az, aki erkölcsileg hibás. A férfi egy naiv balek. Inkább életképtelen a hozzáállása, mint bűnös.
Hipergámiával nem lehet mentegetni senkit. Ha valaki szerelmet hazudik, hogy más vagyonát megszerezze, az a szélhámosság nevű bűncselekmény. Fordítva is gyakori, szerelmes nőket ugyanúgy kifosztanak, mint szerelmes férfiakat. A szerelem olyan, mint az alkohol: öl, butít és nyomorba dönt. Persze csak akkor, ha valaki elvakultan szerelmes. Kis dózisban kifejezetten megszépíti az életet.
Sajnos az európai kultúra is úgy működött évezredekig, hogy a nőket arra nevelték, a pénztárcát nézzék, mert a férfi dolga a családot eltartani. Emiatt van ma is sok parazita nő, csak ma leplezik a szándékaikat, nem egyenesek.

fülesboci 2019.05.11. 19:43:26

Remélem már kidobtad

heptakontanonaéder 2019.05.11. 20:39:57

@TSEPKE:
Mert nem ismered az ÉN exemet!
Kondenzcsík!
(azóta már többször próbált megbocsátani nekem, de amilyen egy szemét vagyok ki is röhögtem!)

bElannaTorres 2019.05.11. 21:43:47

Ne vegyél kutyát, arra nem elég havi kétszer ránézni

Dikusz 2019.05.11. 22:24:58

Szinte egyedül? A másik szinte az ki, talán az elhagyott barátnénikó?

2019.05.11. 22:28:35

Szerintem ezeknek a sztoriknak a 99%-a kamu. Ilyen totálisan balfasz és infantilis páros szerintem nem létezik.

Dikusz 2019.05.11. 22:29:16

@]{udarauszkasz: Ez már kettő az egyben.:)

Dikusz 2019.05.11. 22:34:13

Mi törpént a fészbukkal?

darlacko 2019.05.12. 02:33:09

@Almandin: a hab a tortán az, hogy te nem jutottál még el oda, hogy felfogd, mindenki, aki megcsal valakit, meg tudja magának indokolni, hogy ez miért nem akkora bűn, mint amikor őt csalják meg
Ilyen az emberi természet. Tizenévesen én is kis erkölcscsősz voltam, de mára beláttam, hogy sose lehet megbízni senkiben 100%-osan és nem is ez a probléma, hanem hogy az emberek olyan elvárásokkal vannak a másik iránt, amit maguk se teljesítenek vagy nem lehet elvárni egy embertől.
Én is elvártam a barátnőimtől, hogy hűségesek legyenek. Aztán párszor rajtakaptam őket ha nem is feltétlenül félredugáson, de hátbaszúráson. Pletykáltak, kibeszéltek, áskálódtak a barátnőikkel, az anyjukkal ellenem, nem a szemembe mondták, ha problémájuk van, hanem a hátam mögött. Ez az emberi aljasság nálam rosszabb, mint a félrekúrás. Ugyanis én félredugtam párszor (de inkább arról volt szó, hogy gyorsan váltottam a partnereimet egy időben), de sose áskalódtam a fennálló kapcsolatomban, a szemébe mondtam, ha bajom volt vele. Én az emberi aljasságot nem tudom elfogadni. Szerintem az én erkölcsi mércéim magasabbak, mint sok olyan nőjé, akik ugyan nem dugnak félre, de a párjukat baleknak nézik.

Swinger klub nem az én műfajom, mű dolog. A baráti kapcsolatból kialakult többes szex szerintem ezerszer jobb.

darlacko 2019.05.12. 02:46:30

@Almandin: Megsúgom, hogy pont a kelet-európai nők azok, akik összehasonlíthatatlanul többet dolgoznak, mint a világ más tájain élő nők.

Ázsiában élek, itt egy nő tényleg bele akar ülni a készbe. Esetleg van valami kamu munkahelye, de amint férjhez megy, elvárja, hogy eltartsák. Ez így működik a világ legtöbb kultúrájában. Az, amiben én felnőttem, hogy a családomban minden nő dolgozott, az nem általános sehol a világon. Még nyugaton dolgoznak a nők, de már Amerikában is (ahol azért nem nyomják el a nőket annyira, lehet karriert építeni), teljesen elfogadott a homemaker-soccer mom státusz. Én így sok év tapasztalatával a hátam mögött, több országban is élve nem tudok mást mondani, mint azt, hogy a magyar-lengyel-litván-cseh nők azért ezerszer dolgosabbak, mint mondjuk az ázsiaiak. Előbbiek közt is vannak pénzéhes lotyók, de a kelet-európai kultúrkörben azért nem teljesen elfogadott ez a parazita életmód. Ázsiában viszont ez az alap, beülni a készbe. És mivel az ázsiai férfiak nem nagyon válogathatnak, mert itt minden lány ilyen, ezért nekik ez a természetes, hogy dolgoznak, összeteszik egy ház, autó, nászút árát és akkor talán egy csaj hajlandó nekik leszülni egy gyereket. De akkor azt a nőt élete végéig el kell tartaniuk.
Ez azért Kelet-Európában nem így van még ma se, hiába folyik az elkurvulás viharos sebességgel.
Az én itteni partnerem dolgozik, tehát ő nagyon nem az átlagot képviseli itt, de én megmondtam neki, hogy én nem leszek balek, mint a helyi férfiak, akik életükben egy nőt dugnak. Nekem ugyanis vannak lehetőségeim máshol is a világon, és ezt a partnerem is tudja.

2019.05.12. 08:54:05

@darlacko: "Ázsiában élek, itt egy nő tényleg bele akar ülni a készbe."

Már több helyen láttalak felbukkanni ezzel a véleménnyel, de szeretnék vitatkozni veled.

Én 12 évet éltem Ázsiában, és igen, vannak pénzéhes lotyók, scammerek és meglehetősen lusta nők, bár a munkaerőpiac többnyire telített.

Nézd meg ezeknek a lusta nőknek a szociális, neveltetési hátterét: vagy a csóró, vagy a nagyon gazdag nők ilyenek. Ha megnézed az ő párjaikat Kelet-Európában, azok ugyanúgy lusták és dologtalanok. Most gondolj itt egy putris cigányra és egy politikusfeleségre.

Szerintem a különbség az, hogy Kelet-Európában az alsó-középosztály vagy majdnem-középosztály a társadalom zöme. Tehát többnyire dolgozó, életképes nőkből áll. Ugyanez a réteg Ázsiában (legalábbis ahol én jartam) igen szűk. De ha megnézed, hogy egy középosztályos, diplomás pinay vagy indonéz és egy magyar mennyire dolgos, kb. azt látod, hogy ugyanannyira. A japán és koreai még jobban.

Persze szíved joga preferálni a kelet-európai nőket az ázsiaiakkal szemben (ahogy nekem is az ázsiaiakat a kelet-európaiakkal szemben), de akkor preferálj valós indokok alapján.

Mancilla Pectoralis 2019.05.12. 09:00:36

@Lady Scarlett: Még akár létezhet is ilyen béna sztori.De itt szerintem a pasi albérletben lakik, mert nem azt írta,hogy vette(oké,örökölhette is)hanem,hogy felújította. Akármilyen pofátlan is a nőci, másképp hogy merülne fel benne,hogy a pasi menjen ahova akar,mert ő megszokta a helyet?

l_andras 2019.05.12. 10:05:48

@Zsuzsi25: mucuka, ha egyedül dönt, egyedül is tartsa el. ne húzza le az apukát lóvéval.

eMJe 2019.05.12. 11:20:23

@l_andras: Ez a bíróságot hidegen hagyja, fizethetsz

bElannaTorres 2019.05.12. 12:42:06

@eMJe: :))
Szerencsére ők a gyerek nézik nem a hülye szüleit

Almandin 2019.05.12. 13:26:03

@darlacko: Én azokban a kultúrákban, ahol ma is a nyílt érdekházasság a divat, nem ítélem el ezt a hozzáállást. Nyílt érdekházasság-piacon korrekt üzletet lehet kötni, az emberek nem hazudnak ebben, ez a norma. Ilyen házasságból is kisülhet egy jó baráti, szövetségesi viszony, néha még szerelem is. Bár hátránya, hogy időnként olyan emberek kerülnek össze, akik megutálják egymást. Lutri.
Magyarországon olyan világ lett, hogy a norma ma is a szerelmi, szimpátia-alapú párválasztás, de a valóságban megint népszerű az érdekkapcsolat-és házasság, de leplezett formában. Nagyon képmutató a magyar társadalom ebben a vonatkozásban. Pedig az őszinteség ebben is fontos lenne. Történetileg egyébként a szerelmi házasság elvárása nem régi nálunk se, a 20. sz. 2. felére vált egyeduralkodóvá.
Japánról azt olvastam, hogy ott ma mindkét verzió népszerű. A hagyományok az érdekházasságot preferálják, sokan ma is azt kötnek, főleg házasságközvetítők boronálják össze őket. De terjed a szerelmi házasság is.

Almandin 2019.05.12. 13:32:59

@darlacko: Inkább az önigazolás lehet amögött, hogy az emberek többsége felmenti magát egy ilyen viszony miatt. Szerintem az az igazán magas erkölcsi szint egy embernél, ha képes saját magát és a másikat azonos mércével mérni. Képes elismerni, hogy hibázott. Ha valaki el tudja ismerni, hogy időnként hibázik, a másikkal is megbocsátóbb tud lenni. El tudja fogadni, hogy a társa se tökéletes. A mai emberek többsége más szemében a szálkát is észreveszi, a magáéban a gerendát se. Ez már társkeresésnél kibukik. Sokan egy kvázi tökéletes párt akarnak, de a tükörbe belenézni nem tudnak.

darlacko 2019.05.13. 03:07:38

@Torokhang: Japán nőknél alap, hogy rá se néznek olyan férfira, aki nem tudja eltartani a családját, ha a nő nem dolgozik. Nyilván van kivétel, de jellemző, hogy az ázsiai nőktől még annyit se várnak el, mint a magyaroktól a háztartás költségeihez való hozzájárulást illetően.

darlacko 2019.05.13. 03:14:23

@Torokhang: A jelenlegi partnerem ázsiai. Egy gazdag ázsiai orszagból, nem harmadik vilagbeli pinay scammer vagy thai golddigger. Dolgozik, diplomás, nagyon jól keres. DE a lány unokatestvérei mind otthon ülnek, miután kifostak magukból 1 vagy 2 gyereket, soha nem fognak visszamenni dolgozni. Agyilag leépülnek, ezt látom, a gyerekük nyakán lógnak, beosztják minden percüket, látszólag roppant elfoglaltak a háztartás vezetésével, de valójában semmit se csinálnak egész nap. Az egyik csajnál (jó, már 38 éves) folyton disznóól van és mocsok.

Ne érts félre, én az ázsiai nőket is szeretem szexuális téren. De a páromban pont azt szeretem, hogy nem olyan, mint a többi ázsiai nő. Persze ha hagynám, akkor ő is otthon maradnak egy életen át, mert a lazsálás mindig egyszerűbb. De én megmondtam neki, hogy én nem ázsiai férfi vagyok, engem nem lehet így bepalizni. Én partnert keresek, nem eltartott házisárkányt.

darlacko 2019.05.13. 03:17:17

@Almandin: "igazán magas erkölcsi szint egy embernél, ha képes saját magát és a másikat azonos mércével mérni. Képes elismerni, hogy hibázott. Ha valaki el tudja ismerni, hogy időnként hibázik"

Egyetértünk. Még annyit hozzátennék, hogy én odáig jutottam el, hogy nem tartom hibának a megcsalást. Ez egy természetes, ösztönös dolog. Engem is biztos csaltak már meg, én is csaltam meg másokat. Már túl vagyok ezeken. Sok partner után rájöttem, hogy semmi se tart örökké.

Almandin 2019.05.13. 15:12:18

@darlacko: Attól függ, hogy megcsalás-e vagy sem, hogy milyen típusú a kapcsolat. Monogám, zárt kapcsolat esetén igen. Nyitott kapcsolatba beleférhet a szex külsősökkel.
A világon vannak poligám kapcsolati modellek is, abban a rendszerben megint más a megcsalás fogalma.
A nemi erkölcs kortól és helytől függ. 100 éve a legtöbb magyar erkölcstelenségnek tartotta azt is, ha a jegyesek az esküvő előtt már lefeküdtek egymással. Ma már házasodni se kötelező, csak a vallásosak legprűdebb kis rétege ítéli el a házasság előtti nemi életet. A válás is hasonló megítélésű. 100 éve már volt legális válás, mégis kevesen éltek vele, csak kb. 30-40 éve jutott el oda a magyar társadalom nagy része, hogy nem tartja szégyennek a válást. Sőt, a protestáns egyházak már a kezdetüktől fogva lehetővé tették a válást, a magyar református falvakban mégis ismeretlen fogalom volt, mert a kiközösítést az emberek nem merték megreszkírozni.
A hűtlenségre való hajlam majdnem minden emberben ott van. A férfiakban erősebben. Van abban igazság, hogy ösztönszinten a férfiak jobban húznak a poligámia felé, mint a nők. Épp emiatt fehér holló az a pasi, aki pl. sok évtizedes házasság alatt egyszer se lép félre. A mai nők ettől megijednek, és általában a szakítás az első reakciójuk. Pedig, ha nem komoly a másik kapcsolat, akkor általában egy rövid kalandozásról van szó, ami nem veszélyezteti a kapcsolatot vagy házasságot. Sok esetben az is gallyra vághat egy házasságot, hogy a férfi elfojtja a poligám késztetését, magának se vallja be, de már nem tud érdeklődni a neje iránt. Inkább elválnak. Természetesen akadhat olyan férfi, aki tud ezen a késztetésen uralkodni, de ritka. A hűségesnek látszó férfiak zöme is félrelépett már kismértékben, csak olyan diszkréten tette, hogy a nő nem vette észre. Szerintem a férfiak több, mint 90 %-a már lépett félre, de sokan ezt egy anonim kérdőíven se merik bevallani. Én sose agyaltam ilyeneken. Ha volt kapcsolatom, akkor az volt a véleményem, hogy ha akar, úgyis elmegy. Ha volt kisebb félrelépése és nem derült ki, az nem veszélyezteti a kapcsolatot és nem a megalázásomból tette (mint azt sok nő hiszi), hanem a poligám ösztöne lépett működésbe. Van épp elég bajom az életben, nem hiányzik, hogy féltékenykedéssel is nyomasszam magamat.

Frh 2019.05.21. 12:18:18

@]{udarauszkasz: Szerencséd volt, hogy nem tartotta meg a gyereket. De jobb ha tőlem tudod, csak azért nem tartotta meg, mert nem volt biztos benne, hogy te vagy az apja. Ha biztos lett volna benne, neked annyi!
Úgyhogy örülj, nagyon!

Reactor 2019.06.27. 03:39:06

Remek, remek...köze nincs a TE házadhoz, de ki akar dobni belőle.
Közöld vele, hogy próbálkozzon csak, elmész egészen a bíróságig, ha kell, aztán majd a két ügyvéd szépen leyugiózza a dolgot a tárgyalóteremben.
Csak nehogy véletlenül a tiednél legyen a Kékfejű Hósárkány, mert csúnyán megütheti a kis bokáját.
Annyira, hogy fel se kel többet.
süti beállítások módosítása