Hogyan szerezzem be ezt a pasit?

2019. május 13. 07:47 - csajokespasik

„Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre” – Újabb bizonyíték arra, hogy a férfi-nő barátságok nagyon ritkán működnek. Posztolónk belezúgott egy pasiba, akivel eddig csak barátok voltak, és nem tudja, hogy 1 év után lehet-e még valami komolyabb köztük.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok!

Meglátásotok szerint mennyire illünk össze?

Egyelőre csak barátok vagyunk. Ő: 27 éves, jelenleg tipikus agglegény életformát folytat. Sok nőnek tetszik. Ha hívom, elég rugalmas, ha azt kérdezem, hogy fél óra múlva X helyen tudna-e lenni, ő azonnal rávágja, hogy igen. Öntörvényű, hamar feltalálja magát, néha nyersen kimondja a véleményét, nem finomkodik. A családi háttere, ahogy eddig mesélte, szilárd, de nem rózsás. Az apja meghatározó szerepet játszik az életében.

Nem tudom, mennyire lehetne vele komoly kapcsolatot kialakítani, illetve akar-e, mert erről nem beszéltünk / miért is került volna szóba, ha csak barátok vagyunk? Én sem az örök elköteleződésre vágyom jelenleg, de a tartós kapcsolatot azért belőttem magamnak.

Én: 23, a szüleimmel élek, van egy oldalam, ami igényli a szabadságot és a magányt, és egy másik, amelyik hajnalig tudna kimaradni - ez nem rendszeres részegedést jelent, nem is bírom a piát annyira, csak szeretek jó társaságban csavarogni a városban. Én kicsit burokban nőttem fel, és sok dolog még nekem is felfedezni valót jelent. Érzékeny vagyok, ha valaki beszól, azt örökre megjegyzem.

Azt mondják, akik össze akarnak jönni, azok automatikusan összejönnek, de az ismeretségünknek már legalább 1 éve. Lehet, már kifutottunk az időből egy kapcsolathoz? Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre. A kapcsolatairól sosem faggattam, nem tudom, van-e valakije, ha lenne, gondolom egyszer már elhozta volna, vagy bármi más jelét láttam volna, mondjuk felhívja néha, vagy ilyesmi, vagy ahogy elmesélte volna, hogy együtt töltik a Valentin meg Nőnapot, egyéb ünnepeket.

Ha mégsem lehet semmi köztünk, fokozatosan el kell kezdenem magam hozzászoktatni, hogy ez már így marad. Nekem kéne lépni és elmondani, mit érzek? Vagy ehhez már késő? Ő ugyan nem tökéletes, de én sem, ilyen szerintem nem is létezik, de mindenkivel össze lehet csiszolódni.

 
37 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9514823082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.05.13. 08:22:33

Felesleges álmodoznod. Ha akarna tőled bármit, már rég tudnál róla. Több, legalább olyan alternatívája van szopatni, dugni, nyeletni, nyalatni stb, mint te. Csak jóval kevesebb macerával. Ha nem így lenne, akkor már téged is lekúrt volna.

Ez a srác egyáltaln nem gondolkodik tartós kapcsolatban. Igazából hülye is lenne ezt tenni 27 évesen,hiszen már most is erősen piacképes, ami csak tovább fog növekedni a következő 15 évben.

Te olyan palival gondolkozz kapcsolatban, akinek te olyan értékes nő vagy (a külsőd a tested, az arcod, a puncid, a segged miatt), hogy örömmel lekötné magát veled, hogy naponta épvezhesse a tested. Vagyis aki eddig csak tőled csúnyább nőket tudott megdugni.

Másik lehetőséged az (később már ez sem lesz), hogy olyan srácot keresel, aki külsőleg kurvára bejön, nagyon jó a szex együtt stb, de totál csóró jelenleg. Mellé állsz, támogatod addig, amíg kikupálódik anyagilag is, és akkor 5-10 év múlva lesz egy minden téren jó pasid, akit akkorra te még jobbnak fogsz értékelni, hiszen te akkor már erősen értékvesztett leszel.

Ezt felejtsd el, hogy a pinádért te olyat kapsz amilyet akarsz. A pina ma, ebben az életkorában nem sok értékkel bír. Bukik rá az összes nő 16-tól 50 evesig, pusztán csak a szex miatt. Te meg ugyanezt feltételekkel adnád csak. De nem kell, mint látszik. :)

Sólyom Tomi 2019.05.13. 08:34:32

@Captain Admin: Eszerint a logika szerint a srác is hiába álmodozik, mert ha a csaj akarna tőle valamit, már rég megdugatta volna magát vele. Miközben a punci itt rinyál nekünk, hogy hogyan tudná megtenni.

2019.05.13. 08:40:39

@Captain Admin: "Ha akarna tőled bármit, már rég tudnál róla" óriás tévedésben vagy! A mai fiúk között rengeteg a mulya, aki nem tud domináns lenni, azt se tudja mi az, hogy férfinak lenni.
Te nem olvasod ezen a blogon a pasik nyávogásait? Azok nem mesék, hanem a valóság. Ilyen bátortalan, botladozó és kezdeményezni képtelen férfiakból áll a világ. A nők meg tökösek lettek. Fasza :-(

2019.05.13. 08:40:48

@Sólyom Tomi: ilyen logikája csak a buziknak van, és a balfaszoknak.

Miből jutottál arra a következtetésre, hogy ez a srác bármit is akarna ettől a csajtól, vagy egyenesen még róla álmodozik is? :D

A kulcsmondat az, hogy sok csajnak tetszik, és határozott, nyers stílussal. Egyértelmű, hogy akkor dug a srác amikor akar. Ezért is viszket a puncija a poszternek miatta, de fogalma sincs, hogyan tudná feltetelekkel megdugatni magát, mert feltételek nélküli szexhez ő többre tartja magát. Aztán itt el is válnak az útjaik. :) A srác kúrogat, a csaj írogat. Ez van.

2019.05.13. 08:45:48

@Daenerys Targaryen: eddig te tűnsz a rekordhülyének ezen az új kommentfelületen.

" A mai fiúk között rengeteg a mulya, aki nem tud domináns lenni, azt se tudja mi az, hogy férfinak lenni. "
Vs.
"Sok nőnek tetszik. Öntörvényű, hamar feltalálja magát, néha nyersen kimondja a véleményét, nem finomkodik."

Nem, sehol nem olvastam ezen a blogon, hogy nyávogott volna ez a srác. Ha ez is balfasz lenne mint a többség, akkor a poszter csaj nem őrá pályázna, hanem egy másik nem balfaszra.

God Harald 2019.05.13. 08:55:20

@Captain Admin: megint baromságokat beszélsz?

2019.05.13. 08:55:47

@Captain Admin: ja tényleg, ebben a posztban igazad van. Akkor sajnos az én pasimról írtam. Ilyen ez a freudi elszólás.

Malina Rolend 2019.05.13. 12:13:27

"Nekem kéne lépni és elmondani, mit érzek?" Mert mit érzel? :) Szerelmes vagy? :) 23 vagy, de a gondolkodásod alapján 13... Tetszik a helyivagánycsávó, de az konkrétan szarik rád. Semmi nincs köztetek 1 év távlatából. Ne is akarj tőle semmit sem. Ez még megdugja a fél világot, lekötni senki sem tudja. Hidd el, ez így van jól. Nem lát benned semmit sem, de ne bánd egy percig sem. Ne is csábulj el! Ha mégis rád fanyalodna, meg akarna dugni, akkor menekülj!!!!! Hagyd a picsába. Ezt tudom tanácsolni.

bElannaTorres 2019.05.13. 13:03:04

Ahogy a helyi dohtrakiak is írták, ne akarj semmit ettől a férfitől. Az ilyen nagypofájú alakok nem túl szociálisak, párkapcsolatban nem működik az ha a másik nyers és öntörvényű, ezek nem olyan hibák amiken könnyű túllépni. Amikkel könnyű együttélni. Már az elején alá akarod rendelni magad, utána meg sírnál hogy milyen. Tudod hogy milyen és az kevés.

2019.05.13. 13:52:36

@Csodor aki meghagja a vilagot: jól is esett, ma este is ráérsz? :-)

2019.05.13. 19:11:46

Gondolod melletted majd?...
"én sem az örök elköteleződésre vágyom jelenleg" - kétlem ha eléállsz és kidobsz egy csomag gumit, sarkon fordulna.. Ha ez kell hajrá. Esetleg lesz repeta, de ennyi és ezt te is tudod.
Élvezd ki, húsz év múlva bánni fogod.
Ha nem vagy olyan láány, akkor meg ne nyűglődj, feleségül venni nem fog - ha igen, nekem elhiheted, életed legnagyobb szopása lesz.

tortabevonó 2019.05.13. 23:21:12

@Captain Admin:
Bannoljátok már ezt a szerencsétlen hülyét, gondolom a mélyokos szomszéd másik kamu profilja, aki annyit fog fel a világból, hogy fekete és fehér.

NEXUS6 2019.05.13. 23:32:25

Szerintem nem elveszett ügy.(Tojjál azokra a kommentelőkre, akik műmájer trágársággal próbálják leplezni valamely jellembeli hiányosságukat!)
Először nézzük, hogy felsoroltál egy csomó közhelyet, amelyek soxor igazak, de gyak statisztikai átlagot jelentenek, pl. hogy kifutsz az időből, hogy kapcsolat lehessen belőle. Hülyeség.
A srác ebben a helyzetben úgy tűnik, hogy az "értékesebb fél", és mindig az értékesebb fél dönt, általában ez a csaj, ezért mondják, hogy a csaj dönt. Ha te akarsz döntési helyzetbe kerülni, akkor tűnj nála értékesebbnek, pasizzál, flörtölj, tűnj kelendőnek. Ha a fejében fordul a kocka, ő fog téged keresni. Ez egy húzd meg ereszd meg játék.
Másrészt az sem biztos, hogy ezt meg kell várnod. Ha kelendő a srác, gyak hozzászokott, hogy a csajok kezdeményeznek. Ha te nem tetted meg ezt eddig, akkor pont hogy ő gondolhatja, hogy te nem akarsz tőle semmit.
Az, hogy nem dumálja meg veled a nőügyeit azt jelenti, hogy nem igazán vagy az un. "barátzónájában", nem akar ezzel elijeszteni, megsérteni, gyak egy jövőbeni kapcsolatot elvágni. Ez jó! Az is jelent valamit, hogy készségesen rendelkezésedre áll, nem ráz le, ha találkozni akarsz vele.

És most a komoly dolgok. Az hogy 27 évesen függő kapcsolatban van valahogy a szüleitől, az lehet probléma. Azonban csak akkor, ha majd elmélyül a kapcsolatotok. Xar ügy lehet majd, ha a hétvégét ahelyett, hogy a szülinapodat ünnepelnétek, inkább apucival, anyucival, ráadásul egyedül akarja tölteni. Nem biztos, hogy itt is ilyen komoly a helyzet, de láttam már ilyet. Érdemes kicsit lehetőségként ezt is számba venni, nehogy felkészületlenül érjen. De ráértsz akkor rágódni rajta, ha esetleg már oda értetek.

Szóval, hajrá! :)

God Harald 2019.05.13. 23:59:15

@tortabevonó: tévedsz, ez a félnótás annyit sem fog fel a világból! :))) tényleg ő az!

tortabevonó 2019.05.14. 00:38:23

@God Harald:
Ez a lószar osztja itt az észt, két sorból megmondja, hogy ki milyen, erre a saját kényszerét nem ismeri fel, egyrészt az, hogy kegyetlenül buta, másrészt az, hogy kényszeres kommentelő, aki álnéven osztogatja a baromságait, ilyen sluthate meg 4chanos elméleteket, munkaidőben. Nyilván szar dolog munkanélkülinek lenni, de akkor kösse már le magát. Gondolom több profillal nyomja egyszerre, hogy a saját baromságait igazolja mások elött. Nah ez a mentális betegség a javából.

God Harald 2019.05.14. 07:14:21

@tortabevonó: lehet hogy ez a munkája szegénynek:)

2019.05.14. 07:19:43

@tortabevonó: mi a baj morci?

Ne bosszantsd fel magad semmiségeken. Rajtad kívül még nagyon nagyon sokan élnek balfaszként. Ez van, ez a ti sorsotok.

Okosság. Kb 4 éve indítottam a blogot, ezzel a nicknévvel. Ezt leellenőrizheted. Ha ehhez is ostoba vagy, szólj, segítek! A bloghoz szintén 4 éve csináltam a facebook oldalt. Ezekkel szoktam kommentelni. Ezt is leellenőrizheted. Ha ehhez is ostoba vagy, szólj és segítek!

A neved sokat elmond. Szarszínű lesz amihez csak hozzá érsz. :)

Elementáris 2019.05.14. 07:29:38

Keress magadnak egy igazi pasit, aki csak téged akar, és nem kell azon rinyálnod, hogy igen vagy nem. Ez a baj a "férfi-nő barátsággal", előbb-utóbb valamelyik fél megszerelmesedik. Azaz csak azt hiszi, addig amíg fel nem bukkan a nagy Ő.

2019.05.14. 07:36:17

@NEXUS6: két egészséges fiatal és egy év alatt semmi sem történt köztük, még csak célzás sem.
Nyilván sokat tudsz a párkapcsolatokról, hogy azzal kecsegteted, ez akár komolyra is fordulhat.
Fel tudsz idézni egyetlen épkézláb párt a környezetedben, ahol a vagány srác egy évig rá se nézett a lányra, majd homlokon csapta a lengőajtó és hoppá.. Boldogságra kárhoztatta örök hűséggel kedvesét, számolatlan mosolygó csemetével megajándékozva?..

2019.05.14. 08:02:43

@TSEPKE: "Fel tudsz idézni egyetlen épkézláb párt a környezetedben, ahol a vagány srác egy évig rá se nézett a lányra, majd homlokon csapta a lengőajtó és hoppá.."

Én tudok ilyet, írtam is már róluk itt. Országosan ismert srác, pina hegyek egész életében, fiatal korától. Gazdag szülők, jó külső. Egyszer csak ugyanazon a településen átlag julcsira rászakadt a bank egy kibaszott nagy örökség formájában, srácnak szólt anyuci, hogy na kisfiam, elég volt a hülyeségből, őt megfogod és elveszed! Innen 2 év sem telt el, már túl voltak az esküvőn és le is babáztak. :)

enrikokaruszo 2019.05.14. 08:08:31

ha ennyi ideig nyűglődik a dolog, valszleg mindkét fél mást akar, mint amit mutat
vagy azt se tudja mit akar
élni kéne az életet, nem beszélni róla

2019.05.14. 08:12:19

@Captain Admin: egy lottónyertes.. Igen, ez elég gyakori.. Kb mint az esély, hogy harmadjára is férjhez megyek :-))

2019.05.14. 08:14:40

@Captain Admin: egyébként.. Örök hűség is megvolt?..

a távoli rokon 2019.05.14. 08:20:08

Tehát van egy fiatal kan, aki néha nyersen kimondja a véleményét és öntörvényű, - pont mint általában a huszonévesek 90 százaléka. Érdekes mód azonnal ugrik amikor a totál belehabarodott barinő - te - hívja. Hát mozdulj rá, aztán kiderül, hogy mi is az igazi szitu kettőtök közt. Kavard fel a langyos vizet, mert lehet hogy ez a kiscsávó nem annyira tökös, mint amennyire itt beállítják;) Annyi veszélye megvan a dolognak, hogy nemleges történések esetén bukod a barátságot is, mivel szerinted érzékeny vagy és kapa annak, aki kritizál, vagy nem az elképzeléseid szerint mozog a rendszeredben. Ergo ebben a szituban félsz a saját reakciód következményétől.
A másik lehetőség, hogy valóban abszolút nem érdekled mint nő és csak barátkozik.
Hát ez ilyen, de kockázat nélkül nincs haladás.:)

CleanYourRoom 2019.05.14. 09:43:54

@NEXUS6: "Flörtölj, pasizz előtte másokkal, abból majd biztos tanul és megjön a kedve!"
Ja, biztos megjön a kedve, ha meglátja, hogy mekkora ribanc a csaj, zseniális tanács...

CleanYourRoom 2019.05.14. 09:48:05

"Én sem az örök elköteleződésre vágyom jelenleg, de a tartós kapcsolatot azért belőttem magamnak."
Tehát a pasi tartson ki melletted hűségesen, te közben meg nézelődsz, hátha jön közben nála jobb.
Másszóval egy liánozó álszent ribanc vagy, értjük.

Pfdd 2019.05.14. 10:08:29

@Daenerys Targaryen:
Ez a mai pasik félnek kezdeményezni valami mítosz. Biztos van olyan, mondjuk 10%, legrosszabb esetben 20. A valóság meg az hogy az adott nőnél nem kezdeményeznek, de nem azért mert félnek hanem mert nem is akarnak. Akik meg akarnak azok láthatatlanok maradnak, első próbálkozásnál gyorsan lepattannak. Egy csinos, nőies 17-26 közötti nőnek inkább az a gondja hogy ma is kedvesen kell lepattintania 2-3 önjelöltet. Ha valakinél ez nem áll fent az vagy nem ebbe a csoportba tartozik, vagy 4 fal között él beburkolózva.

feketehun 2019.05.14. 11:40:34

Elég erős kommentek vannak itt :)
Arra szeretném buzdítani a posztoló csajt, hogy ne vegye magára egyes nyilvánvalóan kognitív kihívásokkal küzdő kommentelők agyalágyultságait. A sráccal kapcsolatos helyzet pedig egészen egyszerű. Két stratégiát lehet követni:
1. Verbális vagy non-verbális jelekkel egyértelművé kell tenni, hogy többet akarsz, a csávó pedig majd reagál valahogy. Mivel fiatal nő vagy, feltehetőleg nincsen szükséged a tanácsaimra annak terén, hogy hogyan kell férfiakat manipulálni. Mindenesetre sűrű szempillarebegtetések vagy egy érzelemdús kis szpícs biztos segíteni fog. Ennek a módszernek azonban vitathatatlan veszélye az, hogy nemleges válasz esetén könnyen tönkremehet a barátság is, legalábbis komoly ütést szenved. Bár ez nem feltétlenül rossz dolog, hiszen ha igazán mély és fontos barátságról van szó, akkor valószínűleg csak erősödni fog a megróbáltatások miatt, ha pedig nem az, akkor nem is kár érte.
2. A második módszer megegyezik az elsővel, azonban körülbelül 2 viceházmesterre is szükség van hozzá. Ha egy kevés itallal olajozod meg a helyzetet, akkor talán az egymásra találás is gördülékenyebben fog menni, ráadásul beállíthatod spontán megőrülésnek az egészet, s ha így sem jön össze, még mindig hivatkozhatsz arra, hogy nem voltál tökéletesen józan állapotban, így elbagatelizálhatod a dolgot, és a barátságra leselkedő veszély is csökken.

Muad\\\'Dib 2019.05.14. 12:51:13

@Captain Admin:
Mondd sokszor, hogy balfaszbalfaszbalfaszbalfasz...

2019.05.14. 13:48:38

@DanielK: miért engem kérdezel, hogy miért olvasol engem?

Az a "blogozol" az szép volt. Ostoba...
:D

2019.05.14. 13:57:35

@Captain Admin: :))

[DanielK] "Csak sértegetsz, észt osztasz, minősítesz, kioktatsz - ez pedig a hiteltelenség netovábbja. Minden szarrá válik, amit ebbe a stílusba csomagolsz."

Látod..nem hallgatsz rám...

inteligencs elenzeki 2019.05.14. 17:50:36

"Ha hívom, elég rugalmas, ha azt kérdezem, hogy fél óra múlva X helyen tudna-e lenni, ő azonnal rávágja, hogy igen."

"Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre."

Ezek alapján, lehet, hogy bejössz neki, de egyszerűen fél lépni, túl nagy a tét (nagyon bejössz neki, de nem mer lépni, mert fél, hogy azzal az egésznek vége.) mi férfiak néha pont azzal nem tudunk "férfiak" lenni, akik igazán bejönnek és igazán fontosak (a szexen is túlmenően).

Folytasd a randizgatást, előbb utóbb csak leesik neki.

inteligencs elenzeki 2019.05.14. 17:53:56

@feketehun:

"A második módszer megegyezik az elsővel, azonban körülbelül 2 viceházmesterre is szükség van hozzá. Ha egy kevés itallal olajozod meg a helyzetet, akkor talán az egymásra találás is gördülékenyebben fog menni, ráadásul beállíthatod spontán megőrülésnek az egészet, s ha így sem jön össze, még mindig hivatkozhatsz arra, hogy nem voltál tökéletesen józan állapotban, így elbagatelizálhatod a dolgot, és a barátságra leselkedő veszély is csökken."

Ez sem rossz.
A lényeg, hogy ki kell ugratni valahogy a nyulat a bokorból.

Ad Dio 2019.05.14. 22:23:04

@Captain Admin:

Istenemdehülyeisvagy... énkérekelnézést...

Christian Smith 2019.05.16. 11:19:44

Gyönyörüen felhöztet. Hozzám legalább odaköltözhetsz másik pár hölgy mellé
süti beállítások módosítása