A haverjai előtt egész más arca van

2019. június 03. 07:42 - csajokespasik

„Tiszteletben tartom, ha néhány hétvége a haverozásról szól. Én már nem tartok vele, ha biliárd nap van” – A barátnő azon túl, hogy elhanyagolva érzi magát, tagadja azt a vádat is, hogy szánt szándékkal ki akarná szakítani párját a baráti társaságából. Ők nyilván akkor lennének elégedettek, ha a pasija is ugyanúgy szingli lenne, mint ők. Arról nem beszélve, hogy a pasi lassan harminc lesz és még mindig képtelen kiállni a csajáért.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ki volt már olyan helyzetben, hogy úgy érezte, a barátja haverjainak szemében ő csak egy zavaró tényező, aki folyton azon ügyködik, hogy eltérítse tőlük? Én abszolút nem ilyennek gondolom magam és amikor több véletlen elszólásból ezt szűrtem le, igencsak meghökkentem. Később kiderült, hogy nem én értettem félre, hanem ők valóban így gondolják. Ami a legrosszabb, hogy a párom nem véd be, amikor olyanokat mondanak egymásközt - bízva abban, hogy a hülye barátnő úgysem figyel – hogy „a Zoli mindig beleválaszt”. Azt sem támogatom, hogy egy pár eltűnjön egy társaságból, csak azért, mert összejöttek. Nem tiltom el, és nem sajátítom ki, ezért nem érdemeltem meg ezt a beszólást, még ha viccnek is szánták...

Tiszteletben tartom, ha néhány hétvége a haverozásról szól. Én már nem tartok vele, ha biliárd nap van. De nem mondom egy szóval se, hogy ő se menjen. Eleget vagyunk kettesben is, de a haverjai előtt egészen megváltozik, teljesen más arcát mutatja.

Azt is visszahallottam, hogy a „Srácok” azt írták egymásközt, hogy aggódnak miatta, mert már nem járkál annyit közéjük, mint előttem. Én csak kicsit aggódom érte, hogy mindjárt harminc és még ilyen játszmái vannak. Nekem már nincs kedvem ezekhez. Ők nyilván akkor lennének boldogok és elégedettek, ha a barátom is ugyanúgy szingli lenne, mint ők. Akkor együtt bandázhatnának.

Pedig az elején jól alakult, mindkettőnknek megvolt a maga élete, hobbija és barátai. Nem én húztam ezt az éles határvonalat. Most erre rá fog menni a kapcsolatunk? Mit tudok tenni?

Egyáltalán, nekem kell tennem bármit is? Hogyan lépjek úgy, hogy ne érezze, korlátozni próbálom már azzal is, ha csak ezt elmondom neki? Az bánt, hogy nem ismer annyira, amennyire hittem, hogy ismer...

Szép napot mindenkinek, és köszönöm az elolvasást, véleményeket, tanácsokat.

 
129 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2114875814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.06.03. 11:49:22

Megvilágosodtam. Köszönet a blognak.
Jól szituált harmincas férfi vagyok, rájöttem, eddig üres volt az életem, mennyire sivár lelkivilággal rendelkeztem, hogy csak tárgynak használtam a sunákat, nem akartam elköteleződni, nem akartam felelősséget vállalni, családot alapítani. De most minden megváltozott.
Igent mondok a szaros pelenkákra, igent mondok , hogy kiveszem a részem a házimunkából, igenis lenyírom azt a kurva fűvet, igenis kiveszem a porszívót a feleségem kezéből, hogy el tudjon menni műszempilláshoz. Ugyanitt eladó bojler.

(Sci-fi szösszenet)

2019.06.03. 11:55:51

@God Harald: " Hát igen, a gyengéknek, gyáváknak kellenek az elméletek, amik megnyugtatják őket."

Nekem az tetszik, amikor jön a szakzsargon : shit-teszt, felhőzik.. red-flag..meg a púpom tudja még mik..
Tiszta tömegpszichózis.

Beátrisz 2019.06.03. 11:57:43

@Womb Raider: pedig azt is írhatnák hogy "megbántotta érzékeny férfiúi alfa szívemet az a gonosz lány"

God Harald 2019.06.03. 12:16:29

@Womb Raider: az! Pedig egyszerűen csak élni kellene

2019.06.03. 12:20:06

@Rita Vrataski: írjá' magadnak bazdmeg:)

2019.06.03. 12:28:43

Az a helyzet, hogy vannak emberek, akik soha nem tanulnak meg gondolkodni, önálló véleményt alkotni. Sőt, igazából igényük sincs rá, csak arra, hogy szajkózzák a másoktól hallott hülyeségeket. Nekem a barátod és a haverjai is ilyennek tűnnek. Ezzel pedig nem fogsz tudni mit kezdeni.

Látod, hiába próbálsz csakazértis normálisan viselkedni, csakazértsem szabályozni, ők akkor is rád vetítik a nőkről hallott/gondolt hülyeségeiket. Szóval szerintem hagyd őket a picsába. Keress egy felnőttet, vele meg foglalkozzon vmi óvónéni-szindrómás.

Beátrisz 2019.06.03. 12:29:51

@Csodor aki meghagja a vilagot: pedig most itt lett volna a lehetőség hogy írsz egy szép verset amibe beleszövöd a Ritát is és kicsit bolondosan udvarolsz neki, és lehet megengedte volna hogy elhívhatodd egy teára vagy kávéra, fagyira, de úgy látszik a nőgyűlöleted megint felülkerekedett rajtad és kiütközött a végtelen frusztráció.

2019.06.03. 12:31:02

@Womb Raider: oké, korrigálom magam. A 40-es pasik így önmagában túlzás, azt mondom így jobban átgondolva, hogy ma egy kifejezetten fiatal nőnek(is) itthon egy 35-45 könnyen lehet az elérhető legideálisabb választás.

Abban igazad van, hogy ez a célcsoport elég szűk réteg, még úgy is, ha csak a piacképességet nézzük, a kapcsolati státusztól függetlenül. Egyedül álló és piacképes ebben a csoportban kevés van, nekik pedig jó dolguk. Hülyék lennénk lekötni magunkat. Pont ma találkoztam véletlenül a már 19 éves kiscsajjal akit kezelgettem 2 éve, azonnal egy frekvencián kezdett el verni a kicsi szívünk újra, még a végén ez a nyár elhozza a várva várt szerelmet esküszöm! :D

És itt pl van az a korkülönbség, ami miatt már létre sem jönne sem egy szemkontakt, sem semmi más. De még vadidegenekkel is. Sok kis csajnak nagyon jó alternatíva ez, nagyon könnyen kialakul egy win-win viszony. Miközben egy elvált 30+ nővel alapból rossz szájízzel (kompromisszumok bevállalásával) indul az ismerkedés.

2019.06.03. 12:33:20

@Beátrisz: magyarázd meg, hogyan lennék nőgyűlölő, ha dugom őket?:)

2019.06.03. 12:36:46

@Beátrisz: hogyne. A baj az, hogy ezek nagy része foglalt. Így meg pont semmit nem tud vele kezdeni egy kiscsaj.

Nekem volt szeretőm 30-32 évesen 19 éves kiscsaj. Ezekkel foglalkozni kell, pláne így nyári szünetben. Ez egy átlag józsinak kibaszott nagy tehertétel lenne, akinek mondjuk kötött a munkarendje, otthon kisgyerek van, esetleg még anyagi függésben is él a nőjével.

2019.06.03. 12:38:36

@Beátrisz: már rég megállapodtam. 10 éves a fiam, én 39.

Beátrisz 2019.06.03. 12:39:45

@Captain Admin: helyes. remélem együtt is élsz a feleségeddel, nem csalod meg és nem csak hétvégi apuka vagy, jó a szexuális életetek és rendben neveled a gyereket.

Rita Vrataski 2019.06.03. 12:42:22

@Beátrisz: :) ismerem ,( a régi komment felületről) csak poén volt. néha versel. azt se túl jól, de szórakoztató. Nem gyülöli a nőket. Csak szeret ilyenben tetszelegni. Ő egy kedves, jóképü, rendkívül empatikus pasi amúgy. Ezt a szerepet tolja. De le fogja tagadni.

2019.06.03. 12:43:11

@Beátrisz: ti nők mind ugyanolyan ostobák vagytok a mi értékrendünk szerint. A különbség az, hogy egy fiatal csaj esztétikailag és még sok más szempontból is sokkal jobban használható, minőségibb élményt nyújt. Ezért van nekik könnyű dolguk ha pasizásról van szó, és ezért van nektek nehéz.

El se kezd leírni azt, hogy te már 15 éve ugyanazt a faszt szopod reggelente az éjjel telefingott paplan alatt, az össze sem hasonlítható azokkal az élményekkel, amiket egy ilyen kiscsaj átél akár egy nyár alatt is, pl egy 35+ palival. De gondolom ezt nem kell részletesebben magyaráznom.

2019.06.03. 12:44:17

@God Harald: "Pedig egyszerűen csak élni kellene"
Ennyike... Nem, bmeg, ehelyett megy a folyamatos agyalás: "Hol is olvastam erről.. ez most mit is játszmázik.. hogyan kell ilyenkor reagálni..jajjistenem.. Tanár Úr, én készültem!!!

A zöm 25 éves korára, ha megfertőzte pár ilyen 'tan'..akkora világverő elméleti-párkapcsolati szakértővé autodidaktálta magát, hogy már fél szavakból is megérteti magát a tanszék többi tagjával..de semmit nem képes ebből a gyakorlatba átülteni.
Nincs rutin, nincs spontaneitás, egy tüzelő suncitól totál zárlatos lesz.. Pedig egy hét gyakorlat többet ér, mint évek magolása és a mások esettanulmányainak boncolgatása. Ordít róluk az arrogáns harsányság ellenére is a totális bizonytalanság..és ettől aztán menekül az ember. Persze, a kitűzött cél is magas..ők nem érik be bárkivel..csakis a legjobbra hajtanak, azt akarják egy lövéssel leteríteni.. pedig bemelegíteni, ráérezni az egész ízére így nem lehet.

2019.06.03. 12:50:19

@Captain Admin: " A különbség az, hogy egy fiatal csaj esztétikailag és még sok más szempontból is sokkal jobban használható, minőségibb élményt nyújt."

Ebben egészen biztos vagy?? Olcsó poén, de a rutin, meg az évek ..Persze lehet, hogy ez férfiaknál másként van, de a háborúnk kezdetén említett önbizalommal teli fickók mind, mind a fiatal korosztály (mondjuk a -10-es) tagjai voltak.. de a megmérettetésnél a +10-es korosztály messze jobb volt.(nem szűken a fiziológiai adottságokra gondolok, hanem a know-how terén tapasztalható előnyökre)
A z igaz, hogy a jó szexre való képesség javarészt ösztönökből fakad, de ki kell érlelni.. már, ha a szexről beszélünk, nem a párkapcsolatokról általában..

2019.06.03. 12:50:34

@Beátrisz: "z ilyen mgtow meg redpill féle baromságok meg az agyamra mennek. mondjuk valahol nem is baj hogy ezen az értelmi szinten ezek nem szaporodnak majd tovább, csak egymásba ürítenek a maguk egyszerű módján."

Jajj ezt imádni fogod. :D Pont most a hétvégén azon agyaltam, hogy csinálok a kisfiamnak (mivel mi ugye nem szaporodunk) egy youtube csatornát amolyan junior red pill témában. :D Csináltunk egy próba videót, haverok kifeküdtek rajta, ahogy egy 10 éves ossza az észt, hogy mire kell figyelni az első randin, az ő szintjén persze. Ilyesmik vannak benne, hogy ha tetszünk egy lánynak, akkor mi semmi féle képpen sem hagyjuk ki az xboxozást a barátokkal, ha akar a lány valamit, majd áthozza az apukája játszani stb amikor ráérünk. :D Szerintem kurva nagy ötlet, van előnye és hátránya is, majd még átgondolom. Az minden esetre jó jel, hogy az elvált nő ismerősök a hajukat tépték kínjukban. :D

Beátrisz 2019.06.03. 13:02:43

@Captain Admin: miért nem akkor adsz tanácsokat a fiadnak amikor kéri? nem gondolod hogy majd azt fogja gondolni hogy veled semmit nem lehet megbeszélni ha ő valakibe szerelmes lesz mert kiröhögöd és ahelyett hogy megértenéd majd osztani fogod neki ezeket a hülye redpilles dumákat? marha nagy előnye lesz hogy mindenki rajta fog röhögni szegény gyereken. miért nem magadat rakod fel a youtube-ra?

2019.06.03. 13:06:03

@Beátrisz: Úgy érzem, így hogy beköszöntött ez a szép nyári idő, te az új kedvencem leszel.

"az. ezek a kisgyerek szintjén megmaradt magukat alfának képzelő pasik. tinikorukban romantikus szerelmet tápláltak egy csaj iránt, aki visszautasította őket, rosszabb esetben összeházasodtak, gyerek is lett, de időközben a pasi teljesen elvesztette amúgy is kevés férfi mivoltát a nő szemében."

Hát képzeld, ez a gyakorlatban majdnem így történt. Voltam kb 18, eldöntöttem, hogy nekem egy szőke, ilyen meg ilyen alakú/fenekű/szemű/arcú csaj lesz az első akit megdugok, de csak szűz jöhet számításba. Megláttam suliban egy kis elsős csajt, összenéztünk, totál megfelelt az elképzelésemnek, nem is volt kérdés egyik oldalon sem. Konkrétan fél év múlva már olyan rutinosan művelte a teljesen tabu mentes szexet, amivel womb raider pl a swinger klubbok sztárja lehetne még most is. Csori kiscsaj totál szerelmes lett, és amikor ez már csak egyoldalú volt a részéről, konkrétan kikészült idegileg. Ettől függetlenül ideális használati szextárgy volt még évekig.

"aztán ezek rászabadultak az internetre, olvassák a szintelméletet, és tapsikolnak örömükben mikor egy agyilag visszamaradott huszonéves nőstényt vagy egy idősebb nőt ideig-óráig át tudnak verni a hazug dumáikkal és megtudják őket fektetni. belül meg tombol bennük az "utálom a nőket mert engem megbántottak" duzzogás, amit férfiak nem lévén sosem képesek feldolgozni és elismerni, hogy ők rontották el."

Fenti példából láthatod már, hogy mekkora ökörséget írtál. Elhiheted, hogy minden nőt át lehet baszni, megvezetni legalább addig, amíg meg nem lett dugva. Ez teljesen független mindentől. Sem a végzettség sem semmi más nem számít, mert ennyire ostobák vagytok.

"sosem lesz normális hosszútávú kapcsolatuk amiben férfiként meg tudnának viselkedni, felelősséget vállalni, gyereket nevelni."

Nekem eddig egy 11 éves kapcsolat a rekordom időben. Az nem hosszú? sok olyan haverom van, akik 15-17 éve vannak együtt a nőikkel, vannak gyerekek is meg minden, és mellette átlagban évente 2 új punci beakad. Ha a korcsoportot helyesen megtippeled, az időjárásra tekintettel elpostázok neked egy piros pöttyös túró rudit. Mire oda ér, a konzisztenciája hasonló lesz a zurad rudijáéhoz.

"egó boosterük a sok szerencsétlen nő akikkel tele vannak a társkeresők és könnyű őket megvezetni."

Vagyis minden nőt. Jól látod, erre való a nő. De kiegészítem még ezt a gyerek neveléssel és a háztartás vezetéssel. Láthatod, fontosak vagytok nekünk, de csak ennyire.

Beátrisz 2019.06.03. 13:11:24

@Captain Admin: arra nem gondoltál hogy egy 30-35 éves nő már nem tini és nem arra diákszerelemre vágyik, mert azt már annak idején átélte 25-30 éves koráig pársoron? attól hogy te nem tudod elképzelni hogy évek után is lehet az ember párja szórakoztató, meg szeret vele lenni, még van ilyen. nekem nem igazán hiányzik hogy egy magadfajta körbeudvaroljon, jól töltjük a férjemmel is a nyarat, és még vetíteni sem kell a másiknak egésznap.

"te már 15 éve ugyanazt a faszt szopod reggelente az éjjel telefingott paplan alatt"

ezektől amúgy hogy ilyeneket írsz így keménynek érzed magad vagy ilyesmi?

2019.06.03. 13:12:24

@Captain Admin: Jesszus. Azt mindig is tudtam, hogy a red pill a kifejezetten buta hapsikat célozza meg, de hogy már a tízéveseket is annyire sötétnek nézitek, hogy még azt is a szájukba kell rágni, hogy a szabadidejüket azzal töltsék amivel/akivel akarják...

Beátrisz 2019.06.03. 13:15:39

"Csori kiscsaj totál szerelmes lett, és amikor ez már csak egyoldalú volt a részéről, konkrétan kikészült idegileg. Ettől függetlenül ideális használati szextárgy volt még évekig."

ühüm. mesélj még az álmaidról kérlek :D

"Nekem eddig egy 11 éves kapcsolat a rekordom időben"

húha. és milyen volt a telefingott paplan alatt? :D

2019.06.03. 13:16:18

@Beátrisz: az látszik, hogy túl sok utálkozás, indulat van benned, amit itt kiadsz magadból. Nem kéne szennyezni. Hagyjuk meg ezt a macsóinknak.

2019.06.03. 13:18:31

@Csodor aki meghagja a vilagot: Zsóttikám! a szaros pelenka csak másfél év az életedből, utána mennyire jó a kissurmó, hogy taníthatod focizni, meg csajozni. Hogy marad utánad valami ebben a világban, nem csak bugyuta kommentek egy nevesincs blogon.

God Harald 2019.06.03. 13:19:47

@Beátrisz: hát aki ököllel nőket üt (állítólag) és pedofil nemi erőszakot vízionál, az rossz ember nem lehet. Lehet hogy időnként hathetes kismacskákat is megfojt puszta kézzel. Esetleg kerekesszékeseket borít fel az utcán....

Beátrisz 2019.06.03. 13:22:00

@Daenerys Targaryen: ritkán vagyok úgyis ne aggódj. kicsit ki kell már osztani ezeket.

2019.06.03. 13:25:34

@Daenerys Targaryen: Zsóttikám??? Csak Zsolt bazdmeg.
Amúgy én is ezt mondtam. Akár most is nekifoghatnánk gyerekcsinálásnak, miccólsz?:)

2019.06.03. 13:27:05

@Csodor aki meghagja a vilagot: bocsi bro, de hülyeségeket írtál. A gyerek kurvajó dolog, plána ha sikerül fiút össze hozni. Hosszabb távon csak előnye van, de kis korban sem macerás. ezt azok mondják, akiknek annyi eszük sincs, hogy ésszel foglalkozzanak egy kisgyerekkel. Én pl soha sem pelenkáztam egyetlen egyszer sem.

2019.06.03. 13:27:52

@God Harald: szekunder szégyen érzetem van, annyira szánalmas a vergődésed. Se szórakoztató nem vagy, se értelmes mondanivalód nincs. Véletlenül nem a balfasz csabi vagy?

God Harald 2019.06.03. 13:33:56

@Csodor aki meghagja a vilagot: :)))) ilyen ez ha az ember masszívan drogozik!:)

Beátrisz 2019.06.03. 13:36:23

@Captain Admin: "Én pl soha sem pelenkáztam egyetlen egyszer sem."
gondolom a gyereked anyja hama rájött hogy egy ilyen gyerekszinten megállt pasira nem igazán számíthat az élet más területein sem. ő vált el?

2019.06.03. 13:41:20

@Womb Raider: "Nem, bmeg, ehelyett megy a folyamatos agyalás"

Nem kell agyalni. Rá kell szánni egy kis időt a törvényszerűségek megfigyelésére és felismerésére, és ezek szerint cselekedni reflexből. Ma ez a felkészülési idő jelentpősen lecsökkenthető, mert rengeteg értékes és hasznos anyag elérhető online. Nekem pl még offline kellett a nőkön élesben tesztelve a módszereket. Hidd el, nem kevés 100-as zsepibe került, és az az akkori keretemhez mérten számottevő tétel volt, mert ezek annyit bőgtek bazdmeg. De hát áldozat nélkül nincs eredmény...

2019.06.03. 13:43:46

@Beátrisz: ""te már 15 éve ugyanazt a faszt szopod reggelente az éjjel telefingott paplan alatt"

ezektől amúgy hogy ilyeneket írsz így keménynek érzed magad vagy ilyesmi?"

Toood, ahogyan mondani szokják: Ki mint él, úgy ítél...;)
@Captain Admin: "Voltam kb 18, eldöntöttem, hogy nekem egy szőke, ilyen meg ilyen alakú/fenekű/szemű/arcú csaj lesz az első akit megdugok, de csak szűz jöhet számításba. Megláttam suliban egy kis elsős csajt, összenéztünk, totál megfelelt az elképzelésemnek, nem is volt kérdés egyik oldalon sem. Konkrétan fél év múlva már olyan rutinosan művelte a teljesen tabu mentes szexet, amivel womb raider pl a swinger klubbok sztárja lehetne még most is. "

:))) Ohhogyne...de lásd, hogy a hóttig tartó lörning szele engem is megcsapott: mesélj már a teljesen tabumentes szexről..biztos másnak is érdekes lesz!

2019.06.03. 13:45:21

@Captain Admin: "Nem kell agyalni. Rá kell szánni egy kis időt a törvényszerűségek megfigyelésére és felismerésére, és ezek szerint cselekedni reflexből."

Ha algoritmizálod.. a lényeg rögtön oda is veszik. ..és marad az üres szex..

2019.06.03. 13:51:07

@Womb Raider: a swinger söpredék halmazt ne vedd alapul. 20 alatti kiscsajok közt az járja, hogy a 30-as pasikkal a legjobb a szex. Nekem mondták már azt az akció után, hogy hmm, igaza volt a Vivinek/Zsuzsinak/Julcsinak, tényleg sokkal jobb egy idősebb pasi.

Egy nő szempontjából viszont teljesen logikus, hogy egy fiatal de pancsertől jobb a rutinosabb tapasztaltabb idősebb. De csak egy határig. Én pl úgy tervezem, hogy 50 fölött a tipikus hobbiknak fogok élni, már full impotensen. De azt mondja pl eg yhaverom, hogy a 80x faterja ki van virulva, amióta meghalt a fleesége és naponta eljár az új csajához, valami 50 körüli nőhöz. Bár az öreg jó formában van, vigyázott magára. Ápoló nők is mondták már nekem, hogy az öregek is kurvára igénylik a szexet, csak már fizikailag bírják nehezen.

De egy idősebb nő semmit nem tud jobban, mint egy rendesen benevelt fiatal. Az más kérdés, hogy csak kevesen szánják rá a melót egy nő betanítására. Én kifejezetten szeretem. Már magát a folyamatot is, a végeredménykor pedig kibaszott jó érzés konstatálni amit elértünk. Nem túlzok, de akit így beneveltem, utánam mindet lekötötte valami pancser. Gyanítom, hogy miért. :)

2019.06.03. 14:00:58

@Captain Admin: "De egy idősebb nő semmit nem tud jobban, mint egy rendesen benevelt fiatal. Az más kérdés, hogy csak kevesen szánják rá a melót egy nő betanítására. Én kifejezetten szeretem. Már magát a folyamatot is, a végeredménykor pedig kibaszott jó érzés konstatálni amit elértünk. Nem túlzok, de akit így beneveltem, utánam mindet lekötötte valami pancser. Gyanítom, hogy miért. :)"

ROTFL... jól beleálltál a figurába.. de tudod, ahogyan a Tropic Thunder-ben is mondották volt: Sose nyomjál full kretént! ;)

2019.06.03. 14:01:28

@Womb Raider: tökbéna hogy fullra bekopizod a kommentet, amire reagálsz. Tudod a LINK arra való. Már vagy húsz éve feltalálták.

2019.06.03. 14:16:39

@Daenerys Targaryen: Legyünk tényszerűek.. egyharmadát idéztem..és eddig te vagy az, aki kínjában ebbe is beleköt..mást nem zavart.
Majd, ha szükségem lesz, jelentkezem hozzád internett szakmai továbbképzére ;)

(Meg, ugye az is igaz, hogy a "válasz erre" a kommentbe rögtön beleilleszti a hivatkozást..a gyengeelméjűek kedvéért..de az olvashatóságot egyszerűsíti, ha C.A. kilométeres és konfúz kommentjeiből az ember a konkrétan megválaszolt szakasz kiemeli ;)

2019.06.03. 14:25:43

@Beátrisz: nem tudom ezt miből szűrted le, hogy bármennyire is ellenezném, ha majd a fiam komolyan gondolná a dolgait egy lánnyal. Én örülnék a legjobban, ha nem ész nélkül, hanem komolyan állna hozzá. Ebben fogok majd neki segíteni, mint ahogy azt tettem eddig is.

Abban már egészen biztos vagyok, hogy ha vázolom neki a fajtátok valódi tulajdonságait, szempontrendszereit, ebből csak előnye fog származni minden időtávban.

2019.06.03. 14:30:10

@Beátrisz: "rra nem gondoltál hogy egy 30-35 éves nő már nem tini és nem arra diákszerelemre vágyik, mert azt már annak idején átélte 25-30 éves koráig pársoron?"

Most olyat fogok írni neked, amiért nagyon hálásnak kellene lenned, mert biztos, hogy még soha senki nem árulta el neked a nagy titkot. Magasról leszarjuk, hogy ti mire vágytok, mi kell nektek. Ennyi. Nincs mit! ;)

2019.06.03. 14:34:29

@Womb Raider: ":))) Ohhogyne...de lásd, hogy a hóttig tartó lörning szele engem is megcsapott: mesélj már a teljesen tabumentes szexről..biztos másnak is érdekes lesz!"

Nem mondott nekem nemet semmire. Gondolom egyedül ezt nem raktad volna össze.

2019.06.03. 14:40:41

@Womb Raider: ebben mi a hihetetlen? Azt a mentségedhez írom, hogy nem sok nőt dughattál még eddig meg. Rengeteg 30+ nő van, aki konkrétan szopni nem tud normálisan. Amit meg ők pl análszexnek hívnak, jobb nem is említeni azt a vergődést. Nyugodtan elfogadhatod, hogy akikkel hosszabb ideig együtt voltam, mind nagyon hamar elkelt a piacon. A legutóbbi a kivétel, de az természetes, mivel már szült. Gyerekkel meg ki a fasznak kellene egy 30+?

2019.06.03. 14:44:58

@Beátrisz: "húha. és milyen volt a telefingott paplan alatt? :D"

Nem tudom, nem szoktam a paplan alá bújni. Ez a ti (nők) reszortotok. Természetesen nem kell leírnod, hogy milyen ez valójában, el tudom képzelni.

"ritkán vagyok úgyis ne aggódj. kicsit ki kell már osztani ezeket."
Szólsz ha már kiosztottál? Vagy már esetleg ez meg is történt? Dobj már egy linket, lehet átsiklottam felette, annyi butaságot hordasz ide össze megint!

2019.06.03. 15:11:04

@Captain Admin: Jegyzetelek ám, keményen!
Assszonygya: "A tabumentes szex az, amikor nem mond nemet semmire !"

"Amit meg ők pl análszexnek hívnak, jobb nem is említeni azt a vergődést."
Pár mondatban adnál iránymutatást, miként kell elképzelni a spéci análszekszet?

" Nyugodtan elfogadhatod, hogy akikkel hosszabb ideig együtt voltam, mind nagyon hamar elkelt a piacon."
Persze.. ez nem is kérdéses..Beírja a CV-jébe, hogy: Kapitányt szoptam a telefingott paplan alatt.. és viszik, mint a cukrot.

2019.06.03. 15:16:40

@Womb Raider: nem. Megdugja egy random pali, aki azonnal rájön, h kincsre akadt.

Ne értetlenkedj! Most nincs kedvem humorizálni, mert rájöttem, hogy az így befektetett munkámért cserébe brutál összegeket kérhettem volna jogdíjként. Fszomba. :( Ki is kapcsolom a netet a picsába.

2019.06.03. 15:34:49

@Captain Admin: Bakk László a becsületes neved?:)

Beátrisz 2019.06.03. 16:08:33

@Captain Admin: " Magasról leszarjuk, hogy ti mire vágytok, mi kell nektek."

ezért nem is volt még normális kapcsolatod sosem egyetlen értelmes nővel se. akiket te meg tudsz fogni azok az un. két lábon járó világfájdalmak.

2019.06.03. 16:12:55

@Beátrisz: látatlanban mondom, hogy akikkel együtt voltam és nem csak pár alkalommal, mind nagyságrendekkel jobb nő volt tőled.

Írtam, ugyanolyan ostobák vagytok mind. Csak vannak nők akik gyakrabban, és vannak akik ritkábban kerülnek olyan helyzetbe, ahol ez kiderülhet.

Mint látni, te pl kifejezetten keresed ezeket az alkalmakat. :)

Beátrisz 2019.06.03. 16:42:02

@Captain Admin: aztán hol érdekel engem mit mondasz te látatlanban te szerencsétlen? én meg látatlanban azt mondom hogy otthon álmodozol a számítógéped előtt maximum a jó nőkről, pár szerencsétlent sikerült megfektetned aztán azt hiszed te vagy az atyaúristan.

2019.06.03. 16:45:21

@Beátrisz: ez már az a komment, amiben kiosztottál? Vagy még várnom kell?

borzlány 2019.06.03. 16:49:14

@Captain Admin: eddig azt hittem, ártalmatlan bolond vagy, de most komolyan a 10 éves gyereked szájába adod az idiótaságaidat? Normális vagy? Ha már hülye vagy mint a seggem, legalább tartanád meg magadnak. Ez konkrétan abúzus amit művelsz. Szerencsétlen fiad.
Őszintén remélem, hogy a gyerek elég karakán ahhoz, hogy átlásson idővel a hülyeségeiden, és ha van Isten, full szűzies softboy lesz belőle.
Agyamat eldobom, mennyi barom szülő van.

Beátrisz 2019.06.03. 16:59:48

@Captain Admin: csak egy kis osztás hogy tudd hol a helyed

God Harald 2019.06.03. 17:02:13

@borzlány: hogy milyen szülők vannak?! Gyerek focimeccsén kopasz-fukszos kretén apukák üvöltöztek lila fejjel a pálya szélén 9-10 éves kölküknek: rúgd fel bazd meg, rúgd fel a kurva anyjába!

2019.06.03. 17:05:01

@borzlány: úgy néz ki egyélőre, hogy komoly puncimágnes faktorral rendelkezik. Nem tudom miért, ebben a korban még nem várnám ennek a jeleit. Talán a genetika...?

Abban is sokkal szerencsésebb, hogy én tapasztalatból fogom tudni neki vázolni az egyes variációk következmnyeit adott helyzetekben. Nekem meg pl úgy kellett a saját káromon megtanulni mindent.

Aztán,h mit kezd a kapott infókkal, az az ő dolga lesz. Én sem hallgattam senkire soha, de azóta már tapasztalatból tudom, hogy jól tettem.

2019.06.03. 17:09:02

@God Harald: mindig is sejtettem, hogy te az a tipikus pálya szélén szotyit köpdöső bünkó gyökér vagy. Csak régebben ezt tömörebben, egy szóban fogalmaztam meg.

Amúgy a magadfajta kényszer biszex mit keres ilyen helyeken? A kisfiúkra vagy az apukáikra pályázol?

God Harald 2019.06.03. 17:14:55

@Captain Admin: pedig te vagy a pszichopata pedofil köcsög. Otthonról elzavart vasárnapi balfasz apu:)))

borzlány 2019.06.03. 17:16:26

@Captain Admin: az észosztás egy dolog, nyilván elkerülhetetlen, de a gyerekből bazári majmot csinálni, mert milyen vicces ahogy a tízéves tolja a pua szöveget, túlmegy egy határon.

God Harald 2019.06.03. 17:22:08

@borzlány: ez a bosszú anyu ellen, mert kibaszta otthonról:)))

2019.06.03. 17:32:54

@God Harald: na, úgy érzem megérkeztünk. :D

Melyik talált be béta csabi? A kényszerbiszex, vagy az, hogy elsőre találtam, hogy hol próbálsz ismerkedni?

Mivel korábban már el lettél mondva itt rengetegszer gecinek (részletes indoklással), kényszer biszexnek is, így most más miatt akadtál ki. Ez pedig a vadásztereped, a focipálya. Te beteg állat!

Mivel az apukákat említetted, biztos, hogy rájuk gerjedsz. Ez esetben mákja vam a gyerekeknek. De ugye nem előttük rendezed le a fajtársaidat te degenerált idióta!?

2019.06.03. 17:36:55

Muhaha, tényleg a balfasz csabi

2019.06.03. 17:54:48

@Csodor aki meghagja a vilagot: figyelj, amúgy nincs gond ezzel, ma már kurva sok ilyen buzerátor van. Simán lehetett volna itt ő a csp blog meleg párkapcsolati véleményvezére. Ezzel a saját nézőpontjával képviselt volna egy valós réteget, és véleménye is lehetett volna.

Esküszöm, totál hiteles lehetett volna. De ő még felvállalni sem meri a másságát, mert ő még a buzik között is csak béta. :D

VOGAben 2019.06.03. 18:08:48

Jót szórakozom a kommenteken. Ismerős a téma, 16-17 évvel ezelőtt, a fiam anyja exem ellenkezőleg működött. A haverok jelenlétében jópofizott, azután nekem meg minden görénynek elmondta mindet. Szerencsére mindnyájunknak lett értékelhető egzisztenciája, ő sajnos kottog egy 10 éves újabb házasságban, mert az alapfokú végzettségű, néhai helyesebb pasika, megröccent anyagilag. Így járt, ő akart váltani és mint aki bugyit cserél úgy élte meg ezt anno. 0 felelősséggel... Én azóta elvagyok a 30-40 korosztállyal de elborzaszt ez a népesség. Mármint a független női részleg. A sansza megvolt a többségnek a komolyra de ők mind többre vágytak. Most meg dugipajtások mellett ismerkednének de nem értik, hogy mi az isten nyiláért nem kellenek már tartós kapcsolatra 100% kizárólagossággal. Ez település méret függő de az tutti, hogy egy 60-80-ezres várost évek alatt képesek "kinőni". Mindig lesz egy jóakaró cimbi, aki figyelmezteti az aktuális kiszemeltjüket, hogy vigyázzon a csájéval, mert inkább kuruc mint labanc. Értelmesebb ember eleve ellenőrzi, hogy kivel kezd... És ezt utálják csak igazán! Mert a múlt bizony kivetül, mocskosul a jövőnkre, ha akarjuk, ha nem. Körhintaharcos nem kell családot alapítani. 30+ egymást spannolják a ribi barátnőkkel, ami nem baj, mert aki befolyásolható az meg is érdemli a sorsát. Szarok én rájuk, csak nem fér a fejembe, hogy mi is bennük a főnyeremény? A garantált hátsó fali infarktust nem számítva?

2019.06.03. 18:30:19

@VOGAben: lebecsülöd őket. Amikor kinövik a városukat, jön az isteni szikra:
Pestre kell költözni! :D

Azzal nem számolnak, hogy így az esélyeiket konkrétan a nullára redukálják az egy negyzetméterre jutó nagy számú fiatal punci miatt. Ezek mind agyatlanok, megérdemlik a sorsuk.

Bakter Anyósa 2019.06.03. 18:56:26

@Captain Admin: most nem költőit kérdezek: van olyan nő a világon, akit te tartasz valamire? És ha igen, miért? Komolyan érdekel.

2019.06.03. 19:04:06

@Bakter Anyósa: persze. Sok. A legelső csajom pl olyan volt. Őszinte, nulla játszmázás, teljesen kiterítette a lapjait. Mivel fiatal voltam, erre rá is baszott lelkileg. Aztán a 2 nagymamám. Sokat lehetett tanulni tőlük.
Van ismerősi körben 1-2 foglalt nő, jellemzően egy darab pasi tapasztalattal. Van 3-4 zsigeri ribanc. Van ex kollegina, aki szó szerint a nyomorból vakarta ki magát felső vezetői szintig, apja nem volt, anyja ágyhoz kötött, kiskorától ő pelenkázta, és közben a tesójait gondozta.

Most ez durva lesz, de van elvált 30-as is, akinek van tartása (de valóban, nem csak látszólag), nem adta fel, nem kurvult el és felépített egy új, normális kapcsolatot. 2 lábbal a földön jár. A többi agyatlan.

2019.06.04. 07:09:55

@YetAnotherTombRaider: Szeva Zpet!! Nesze, millenials:
index.hu/gazdasag/2019/06/03/y-generacio_millenials_fogyasztas_draga_elet/
:)
Azé' toljad csak a bugyuta narratívád ..'Mo a világ ánusza' munkacímmel..

@Captain Admin: "Őszinte, nulla játszmázás, teljesen kiterítette a lapjait. Mivel fiatal voltam, erre rá is baszott lelkileg. "

Akkó' megérte... a hülye picsa bízott benned :)

God Harald 2019.06.04. 07:41:34

@YetAnotherTombRaider: engem nem zavar hogy a fiatalok nem vállalnak gyereket. Nem ragaszkodom a 10 milliós lakossághoz. Az a tapasztalatom, hogy a az emberek közül egy rész azért megy el külföldre mert itthon képtelen bármi értelmessel boldogulni. A másik fele pedig azért, mert értelmes és jól képzett.

2019.06.04. 13:53:12

@Felsőmocsoládi:
Miért szerinted egy hülye pesti urbanizált igény pióca picsa hogyan kezeli amikor a lotyó divatszingli barátnői kritizálják az épp aktuális pasit és a háta mögött ilyeneket mondanak, hogy már megint nem egy adonisz kőgazdag managert fogott magának, hanem egy átlag jogosít?
Hűha Össze fog omlani a világ rendje, és az összes ilyen magához hasonló ribancok ból álló csoport egyes tagjai csak bólogatni fognak erre és zavart vigyorral a képünkön többé kevésbé igazat fognak adni az irigy geci barátnőknek mert nem akarna kilógni a sorból mert tudja az ilyen hogy a pasit miután fél-egy év múlva kidobja az ilyen felszínes szar életű ribanc szabadulni akkor a magához hasonló barátnőkre utána is szüksége lesz, különben pofán baszná a felismerés hogy mennyire üres tartalmatlan nulla az egész élete!

Na meg persze majd meg fogják ünnepelni a háromnapos merev részeg kocsma túrán alatt hogy a sorstárs nőjük ismét felszabadult a hímsoviniszta utalom alól és menő szingli 30-as befutott csaj ismét, na és megszabadult attól a fasztól aki nem érdemelte meg egy napig se azt A túlértékelt pinát ami körül azt hiszik hogy forog az egész világ!

2019.06.04. 13:59:59

@Womb Raider:
Te mami a magyar nőket tekintve nincs olyan életkor a pasiknál amikor ne lenne esélye egy érdekeken alapuló kapcsolatot felépíteni, látod bőven hatvanon túl a nemzet pocakja is tudott magának egy veretes más által levetett kurvát szerezni Úgy hogy még a nevére is vette :D

Na most körülbelül itt tart a magyar nőknek a becsülete, ugyanez a sztori nyugaton aligha Elképzelhető, Vagy legalább rohadt magasan kinézik maguk közül az ilyen nőt jobb helyeken.
Nálunk meg Timike egyből 30000 követőt szerez amint kiteszi a narancsbőrös picsáját a kibaszott instagramra :D

2019.06.04. 14:08:40

@borzlány:
azért nyugodtan fordítva is megvizsgálhatod ugyan ezt a kérdést, egy random 35 éves addig gyermektelen városi nő Se akarna már hirtelen családot alapítani, mert valaki azt mondja neki hogy ő vele akar gyereket csinálni, és aztán 40 évesen még bőven óvodába hurcolni a nyomorult kölykét ahelyett hogy a magához hasonló fasz nélkül maradt barátnőivel játszaná az eszét és járna egzotikus társasutazásokra, meg menő bárokba a gyereknevelés helyett megspórolt pénzén.

Szóval azért bőven megértheted azokat a pasikat Akik úgy jártak hogy nem vette el az eszüket a pina mikor még veszélyeztetett eladó korban voltak, utána meg már 40 évesen nem akarják eldobni megszokott bevett életüket, hogy a munka mellett legfeljebb csak a hasonló életvitelű haverokra, sportolásra meg szabadidős hobbira kelljen koncentrálni ahelyett hogy az összes szabadidő a gyerek nevelésre meg a pénz spórolásra menjen el.

2019.06.04. 14:17:48

@Kritikus Intrikus: Akkor összefoglalnám.. :
Mivel egy kőgazdag pozőr vénember tudott magának vásárolni egy refurbished ribancot.. egyértelmű, hogy minden férfi tud..és minden magyar nő ribanc..
Na, de mi a helyzet a zsidó, a cigány és egyéb etnikumok nőivel? Ne hagyj már minket kétségek között!!

No, ha a világ oly egyszerűen, néhány biten leképezhető lenni, mint amilyennek te próbálod elmesélni, akkor az AI simán elfutna egy HT-1080Z-n

"Na most körülbelül itt tart a magyar nőknek a becsülete, ugyanez a sztori nyugaton aligha Elképzelhető, Vagy legalább rohadt magasan kinézik maguk közül az ilyen nőt jobb helyeken. "
Ugyan.. az impotens vénemberek álcázása kurvákkal a világon mindenütt bevett szokás..nálunk valamikor a rendszerváltás környékén tűntek fel az első erre szakosodott 'glamour modellek'..
Ja..és, hogy mást ne mondjak, a jelenlegi USA elnök neje is egy szimpla aranyásó:) és ez ráadásul többet mesél a férfiak egy részének énképéről, mint az őket lehúzó kurvákról...
Frusztrált kis pöcs lehetsz, hogy Vajnatimin zizegve igyekszel bizonygatni az igazad..

"Te mami a magyar nőket tekintve nincs olyan életkor a pasiknál amikor ne lenne esélye egy érdekeken alapuló kapcsolatot felépíteni,"
Erről a 'mamizásról' is leszakadhatnál, mert én még akkor is nő leszek, a szó szoros értelmében, amikor te már maximum bérelt dekorációkkal próbálod a világnak bizonygatni a férfiasságod.

2019.06.04. 14:18:21

@Beátrisz:
Na Beácska akkor te pontosan ugyanaz a kategória vagy aki állítólag leesik időnként nekünk, egy IQ szegény motiválatlan üres életű, perspektíva nélkül sodródó rakás szerencsétlenség.

De Ne szívd mellre, a magyar nők többsége az pontosan ilyen 30 éves kora előtt, utána meg már gyakorlatilag a reménytelenség magas foka. Pláne ha még elvált és gyereke is van ;)

2019.06.04. 14:22:44

@Womb Raider:
Persze hogy az leszel, pláne ha összefoglaljuk a nőiesség lényegét, hogy ostoba frusztrált, saját maga hülyeségét elismerni képtelen, unatkozó csődtömegek vagytok.
Akkor valóban tíz évvel később, bőven menopauza után is nő leszel azzal a felesleges lukkal lábad között, ami ott fog uralkodni rajtad pedig már most sem tudod semmire használni, nemde mami? ;)

2019.06.04. 14:29:04

@Kritikus Intrikus: A fiziológiás aspektusnak azért fuss neki gyorsan, mielőtt a tudatlanságod nevetség tárgyává lesz ;). Persze, ha neked valami fétised kapcsolódik a menstruáció meglétéhez..az máááás.. akarsz róla beszélni?

"bőven menopauza után is nő leszel azzal a felesleges lukkal lábad között,"
Már úgy érted, hogy te még gondolat-kísérlet szintjén sem (nemhogy a valóságban..) tudnál a negyedik X-en túl mit kezdeni holmi lukakkal..úgy el kell szomorítsalak, lesz, akinek öröm forrása lesz ;)

2019.06.04. 14:29:18

@exilis:
Na és akkor az ilyen 30 éves testben élő húgyagyú szánalom szarrakás bakfisokat vegye komolyan a maradék még független pasi?! Szaladok a röhögéstől, na elmentek a bús rojtos szélű picsába.
A haverod meg egy igazi megalkuvó akarat gyenge hímringyó, pontosan megtalálta a hozzá passzoló selejtet

2019.06.04. 14:37:18

@Captain Admin: te ilyen élénk fantáziával jó lennél szellem írónak faszikám :D
Vagy valami elbaszott senki által nem figyelt filozófusnak, de az ilyenek is elvannak egy alagsorba zárva ha felkarolja őket valami állami seggvakarda.
Legalább túl tudnál lépni a feketén bejelentett szekus melódon. ;) ott még fizetnének is egy minimálbér közeli összeget az ostoba filozófiád után

2019.06.04. 14:45:57

@Daenerys Targaryen: így van, marad utána még valami, egy újabb sötét suttyó aki termeli a szart a világra és tovább viheti az apja hagyatékát és büszke lehet rá hogy ilyen felmenői voltak.
Ez olyan fennkölt és magasztos

2019.06.04. 15:04:43

@borzlány: téged mit zavar ha egy lelkileg még alakítható fiatal srác kiesik a női szarkeveréssel hülyére vehető pasik sorából? Lesz elég balfasz aki fogékony sőt igényli majd hogy a segg sötét barátnői az ösztönből jövő manipulációkkal megvezesse és palira vegye aztán kisemmizze ha már többre nem alkalmas.

Te meg pl nevelheted a bamba suttyó lányodat a magad ócska primitív módszereire amivel elvetted az apja eszét. Biztos hogy működni fog valamelyik kis faszingernél ugyanaz majd amikor a kis picsa áruba bocsátja a pináját a hús piacon

2019.06.04. 15:42:42

@God Harald:
nem te istenverte seggtúró barom, azért mert a többség túl hülye és itthon a minimálbéres csóró élet mást jelent mint odakint.
De alapvetően pontosan ugyanaz a sors vár az ilyenre kint is mint itthon, alkalmi munkákkból alkoholizálni és napról napra vergődni.
csak a kinti alkalmi munka fizet annyit hogy ne dögöljön éhen és ne kelljen híd alá vonulnia inni a kannás bort.
Nagyon kevés 10% Mondjuk az a kategória aki Pedig simán túlképzett és túl tapasztalt ahhoz hogy itthon pazarolja a tehetségét netto 250-300 ért miközben a hátán cipel egy egész céget kurvanagy felelősséggel.

Te meg az a kategória vagy aki világ életében egy láthatatlan kis szarházi mitugrász volt, aki a büfé Szakos egyetemista szakon mikor at ügyeletes újgazdag menő csávók elmentek a romkocsmába játszani a fél seggnyi eszüket ott álltak körben, te meg a körön kívülről próbáltál a válluk fölött meg a seggük alatt benézni hogy mi is történik, na meg az ittenihez hasonló szellemesnek szánt beszólásokkal figyelmet felkelteni.
de valójában hajnalig észre se vették hogy te egyáltalán ott voltál, az utolsó aki elment neked baszta oda az aprót mert azt hitte hogy te vagy a takarító gyerek :DD

borzlány 2019.06.04. 16:12:40

@Kritikus Intrikus: ne merészeld még egyszer szóbahozni bármelyik gyerekemet, te szerencsétlen, agyatlan, ostoba véglény. Fröcsögtesd a szádból áradó mocskot a tükörbe, otthon, ott van az egyetlen jó helye.

2019.06.04. 17:38:47

@borzlány: Tékitízi.. nem mérvadó amit fröcsög, csak fojtogatja a kognitív disszonancia és a semmibe hullott évei feletti gyász.
Kompenzál, görcsösen, éjt nappallá téve.

2019.06.05. 07:31:02

@YetAnotherTombRaider: [áááásít]
Figyu... nálad beakadt a tű.. ez egy 'párkapcsolati' blog, nem a DK-Momentum_MKKP romkocsmás stand up-ja.

2019.06.05. 13:45:36

@borzlány:
Bassza véresre a cserepes segged lyukát anyád hátán a kölkeiddel együtt egy Vagon import arab, te lefingott tenyész koca.
Remélem így már megfelel, nem hagytam ki senkit a famíliából

2019.06.05. 13:51:02

@Womb Raider: itt kompenzálni a 20 év alatt kollektíven rojtosra baszott pinád után legfeljebb neked van mami.
Nem nekem van kényszeres feltűnési viszketegségem amit ostoba notórius belepofázási hajlammal vezetek le, te elhasznált ócska űrítő gödör.

2019.06.05. 14:03:28

@YetAnotherTombRaider: vissza nyalt a fagyi, egyik ilyen nepotista felkapaszkodott gecit se tudom sajnálni, ha rajtam múlna ott rohadna rá a bőre mindegyikre ahol van.
Szarházi kis úrhatnék senkiháziak 28 év alatt eljátszották a meló becsületét, szépen oda állhat a ganés talicska mögé mindegyik aztán magad uram bassza meg. Tönkremenni egyik sem fog már hogy megsajnáljam őket véletlen be kell állniuk 3 műszakba a korábban kisemmizett proli mellé.
Én multinál melózom rég és nem is vagyok hajlandó elmenni egy ilyen gecinek se már

2019.06.05. 14:04:39

@Kritikus Intrikus: Szabaccság, Hájas Testvér! Alp állás, karlendítés, egy, kettő , három , négy, mély lélegzetet végy!

"Nem nekem van kényszeres feltűnési viszketegségem amit ostoba notórius belepofázási hajlammal vezetek le, te elhasznált ócska űrítő gödör."
Már megint feltört anyád emléke? Vagy csak beütött a zene?

VT 135 2019.06.05. 18:34:49

@borzlány: Akkor gondolom, a szingli 30 feletti nők és 40 feletti férfiak húzzák le magukat a WC-n, selejtek, kész, vége, the end, stáblista? :)

Arra gondoltál már, h vannak, aki képesek a fejlődésre és x évvel később máshol tartanak, mint előtte? Kevesen, ez igaz, mert a többség csak nyekereg és állandóan másokat hibáztat és másoktól várja a maga boldogságát, de azért vannak.

VT 135 2019.06.05. 18:38:43

@Beátrisz:
"belül meg tombol bennük az "utálom a nőket mert engem megbántottak" duzzogás"
A hozzászólásaid alapján inkább benned tombol a duzzogás. Wombraider 2.0...

VT 135 2019.06.05. 18:48:37

Te jó ég, mi lett a néhai fantasztikus hangulatú CsP fórumból? :O Idegyűlt az összes ismert, fórumos elmebeteg? (Tisztelet a pár kivételnek.)

2019.06.05. 20:56:42

@VT 135:
mi van hatökör, téged is kiutált a köcsög banda wolfika mese blogjáról? Vagy már olyan lapos a hely hogy te se tudod alulmúlni? :D
ez a fosrakás csép kb a korai tinder színvonala alatt volt mióta létezik, az első koporsószeg volt az néhai értelmes online társkeresők temetésén.

God Harald 2019.06.05. 21:42:15

@Kritikus Intrikus: maradt még szar az arcodban? Vagy felköhögted mind, náci kretén?

God Harald 2019.06.05. 23:07:25

@Womb Raider: nem kell komolyan venni! Ő kupak egyik klónja. Pszichopatáknál előfordul:)))

2019.06.06. 05:44:19

@God Harald: pofád lapos csabika, gyere készítsd a desznyó zsírt, van egy szép bakancsom, ekkora még úgyse volt a repedt seggedben ;) lehet te jobban fogod élvezni mint én!

2019.06.06. 07:33:08

@VT 135: "Wombraider 2.0..."

Te valamit nagyon benéztél...engem ugyan duzzogni nem láttál még . Az, hogy hányok az impotens hímsoviniszta nyomulástól, az nem duzzogás. Ha neked szórakoztató.. az rólad árulkodik. Ha akkor nem picsogtál, amikor a prófétád alacsonyabb rendű élőlénynek minősítette en bloc a nőket.. akkor most pofa súlyba. Mert vétkesek közt cinkos aki néma...
Nem a nők az ellenségeitek, hanem ti magatok..
süti beállítások módosítása