Az együttélést fél évig bírtuk

2019. július 08. 07:44 - csajokespasik

Egy se veled, se nélküled kapcsolatot mi mással lehetne feldobni, ha korábban már minden be lett vetve, mint olyan kis titkokkal, amik érdekesebbé, rejtélyesebbé teszik az illetőt. Posztolónk barátnője heti szinten szállítja a múltjában rejlő újdonságokat, ám a pasit nem is az zavarja, hány férfivel volt előtte, inkább az, hogy miért 4 év után tálal ki?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Négy év alatt szinte már mindent megélt a kapcsolatunk: majdnem megcsaltuk egymást, majdnem szakítottunk - ez a „majdnem” bizonyos fokig feloldja a drámát, viszont a bizalmat csak gyengítette. Már nagyon ritkán járunk el együtt bulizni, fesztiválozni, vagy nyaralni belföldre. Azt mégsem állítom, hogy ellaposodott a kapcsolat, mert azt nem így képzelem el (megvan a tűz). Azt is csak nem rég tudtam meg róla, hogy előttem hány férfivel volt. A korához képest sokkal - szerintem. Ahogy újabb és újabb dolgokkal lep meg, arra is gondoltam, hogy mintha ezekkel akarná összetartani a kapcsolatunkat.

Heti szinten derültek ki dolgok, amiket valami téma kapcsán csak úgy bedobott, csak úgy megosztott velem. Ezek nem hazugságok, csak a múltjából érdekességek, amik eddig nem kerültek elő. Az, hogy hány férfivel volt előttem, sosem kérdeztem, magától mondta, csak nem értettem, miért most? Lehet, hogy füllentett, nem az a fajta nő, akiből ezt kinézi az ember. De aztán megmagyarázta egy hihető dologgal, ami valahogy igazolta az elbeszélését: volt egy nagyon nehéz szakítása, és utána így próbált felejteni. Nem is az zavart, hogy ebbe beavatott, inkább az, hogy miért épp most?

Az együttélés nem ment, fél évet bírtunk, jelenleg külön vagyunk. Néha intenzíven irkálunk egymásnak, néha béna veszekedésekbe kezdünk (egyszer nálam „tartottuk” és azt csináltam, amikor válasz nélkül el akart húzni, hogy bezártam az ajtót és azt mondtam, addig nem megy el, amíg meg nem beszéltük ezt teljesen). És így működött. Mintha ezt akarta volna kiprovokálni. Mostanában, ahogy végignézek magunkon, gyakran felteszem a kérdést: mi ez köztünk? Nekem nincsenek titkaim előtte, másoknál alap dolognak számít, hogy megnézik egymás telefonját, engem nem zavarna, nincs benne semmi olyan. Viszont ha azzal állnék elő, hogy mutassa már meg az övét, ha rajta van ez a kitárulkozás, lehet, elhallgatna. : D

 
23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2814931168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borzlány 2019.07.08. 07:56:15

Szeretettel ajánlom a páros bungee jumpingot/siklóernyőzést.

Nyomasztó Fingszag 2019.07.08. 08:06:54

Nem tudom hány évesek vagytok de ez a megmutatom/megmutatod a telefonom nagyon gáz. Nem vagytok egymás tulajdona.
Ha nem működött az együttélés miből gondolod hogy később fog? Tudjátok egyáltalán mit akartok magatoktól, egymástól?
Szerintem elég fiatalok vagytok hogy akár mást is találjatok magatoknak. Együtt se éltek, max. összejártok kezelgetni egymást és nekem úgy tűnik hogy nem is leszel más a csaj életében mint az elődeid. Lehet az se sokáig, azért mondta el hány hapsija volt.

2019.07.08. 08:39:09

Mi a kérdés? Sztorinak gyenge volt.

2019.07.08. 09:27:23

1. Ilyen fogalmatlanul egy moncsicsivel sem szabadna kezdened, nemhogy egy gyakorlott ribanccal. Az általa bevallott korábbi szexpartnerszámot minimum duplázd meg! Így megkapod azt a számot, amelyek közül a legjobbak jó tulajdonságait neked egymagadban kellene tartalmaznod ahhoz, hogy férfi legyél a szemében.
2. Ez nem kapcsolat, csak te hívod annak. A csajt folyamatosan kúrják melletted, folyamatosan próbálkozik jobbat keresni azoktól (nem tőled) akik dugják. Ezért nem tudott veled együtt élni, mert úgy nehezebben tudja megoldani a találkáit mással. Néha kapsz egy kis puncit, cserében a csicskaságodért, az inasi szolgálataidért.
3. Amit te tűzként értékelsz a kapcsolatodban az nem más, mint valamilyen fertőzés a húgycsövedben, ami az ilyen ribancok természetes velejárója.
4. Lépj ki ebből az illúzióból, hogy neked most ebben a formádban lehet ilyen nőd, és ne is kezdj nőkkel amíg nem szedted össze magad egzisztenciálisan, és nem kezdtél a külsőd látványos fejlesztésébe! Amíg ez nem következik be, addig minden csajjal ilyen lesz a viszonyod. Sőt...

VOGAben 2019.07.08. 09:44:09

"Lehet, hogy füllentett..." Á dehogy! Tipikusan csak úgy csűri csavarja a mondandóját, ahogyan az épp aktuális társasága és az érdekei diktálják. Volt egy nehéz szakítása és divatszuka üzemmódra kapcsolt. Miért is volt az a szakítás? A nagy nehézség valószínűleg az lehetett, hogy nem fogadta vissza az embör, nyilván nyomós okkal vághatta ki mint a fostos macskát. Magasról tesz az érzelmeidre, éppen rád zúdítja a múltja minden mocskát. Figyeld meg, ezt a múltat pont mostanában akarja lezárni majd. Ennek része leszel hamarosan. Aztán jön egy next balfácán, aki előtt képes lesz még sunnyogni. Egy ideig... Amúgy ha idáig nem volt világos, komoly kapcsolatra alkalmatlan.

2019.07.08. 10:17:55

"Az, hogy hány férfivel volt előttem, sosem kérdeztem, magától mondta, csak nem értettem, miért most? "

Lefordítva: Te szánalmas pancser, akármikor találod helyetted húsz másikat, elég csak megemlítenem hány fszt fogtam eddig.

"gyakran felteszem a kérdést: mi ez köztünk? "

Te vagy a talonban tartott naív balek, akitől néha napján megkapja a kis egótuningot, és az érzelmi manipuláció okozta lelki kielégülését.

Rita Vrataski 2019.07.08. 11:37:50

Mit jelent hogy majdnem megcsaltuk egymást? Fesztiválozáskor full latyakban majdnem rossz sátorba mentetek? Vagy egy új kapcsolat céljából találkozgatni valakivel, de az utolsó pillanatban bugyikát-gatyát visszahúzni?
Komolytalan az egész.

Felsőmocsoládi 2019.07.08. 14:13:16

Nyomjál neki szárazanált ököllel, az majd feldobja.
Megint egy idióta.

2019.07.08. 17:43:02

@Captain Admin:
És mért kéne pénzes kigyúrt menő csávónak kinéznie ennek a balfasznak?
Azért hogy még ennyire bevonzza magának a buksza pióca szar életű ribancokat? Ezzel az erővel céltáblát is akaszthatna a nyakába te barom :D
Pont az ilyeneket akarja elkerülni, másik meg hogy akinek véletlen van komolyabb egzisztenciája hülye lesz megosztani valami szar életű picsával.

2019.07.08. 17:46:51

Ennek a baszott életű gyökérnek meg egy a nagy problémája, hogy nem nőtt fel agyilag az óvoda felső csoportjából.

Hegge Balázs 2019.07.08. 17:59:08

"Ami halott, nem halhat meg többé!"

Burgermeister 2019.07.08. 18:18:04

Címeres barom a poszter.

2019.07.08. 18:43:08

Naccerű, a komment szekcióban az indulat áttétel ma is megvolt, jöhet a főorvos úr a nagyvizitre.

szanalmas 2019.07.08. 22:25:28

Vedd el feleségül, te mamlasz!

pangea 2019.07.08. 23:47:24

Ez a kigyurtsag-gazdagság total mellekvagany. Az egzisztencia es a sikeresség fontos, de az is, hogy figyelmes, es kedves legyen, jo az agyban. A kigyúrt ferfiak nekem peldaul nem tetszenek.

Luiz Hemilton 2019.07.09. 08:04:26

@Daenerys Targaryen: Indulat volt, ellenben remekul ravilagitottak a problemara. A rinyagep jon mindenkinek egy sorrel. :-)

pangea 2019.07.15. 00:34:56

Inkabb a sikeresség a vonzó, nem feltetlenul a pénzben mérhető gazdagság. Legalabbis nekem.
süti beállítások módosítása