A párom egynapos nyaralásban gondolkodik

2023. június 12. 07:44 - csajokespasik

       

               A csaj a tavalyi vakációt is bojkottálta, és idénre is ezt tervezi. Megoldások helyett Posztolónk csak kifogásokat kap, és azt, hogy párjának nincs energiája ehhez. Ő viszont intenzívebb nyaralásban gondolkodik, és ha úgy alakulna, akkor nélküle is megvalósítaná, még annak az árán is, hogy ezzel gyanakvásra adna okot.        

 
       

                Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sokkal nagyobb problémákat is megoldottunk már együtt, de most a nyaralás az aktuális. Én mennék valahova, a barátnőm nem. Hozzátartozik, hogy ő nálam idősebb egy kicsivel, de ez még nem indokolná, hogy lemondjon mindenről. Nem spórolásból nem akar, vagy azért, mert bonyolítaná az életét, hanem azt mondja, hogy nincs ehhez energiája. Ezt nem nagyon értem. Régebben mentünk néha fesztiválozni is, most meg azt mondja, hogy azt egyáltalán nem akarja, meg hogy „kinőtt” belőle. Azt mondja, egynapos programban gondolkodjak maximum, az belefér neki. Én meg szeretném látni, amikor újra felvidul és élettel telik meg. A szüleinek van telke, oda is mehetnénk, de ha szóba hozom, máris kifogásokkal jön, hogy miért ne, gazos, dolgozni kell vele, nincs légkondi, nagyon vidék, a szülei sem mindig tartják karban.        

       

               A lényeg, hogy én viszont intenzív nyaralásban gondolkodom, ha úgy alakul, akkor nélküle is menne részemről, minden hátsó szándéktól mentesen. Gondoltam rá, hogy behazudok neki valamit, hogy a szüleimhez megyek, vagy valami, de mivel ismerik egymást, egy rossz időben érkező telefon lebuktathatna és akkor minden oka meg lenne a gyanakváshoz.
Nem vonz annyira a külföld, itthon is simán el tudnánk lenni, bárhol, imádom a hegyeket, és annak idején vele is nagyokat túráztunk, azért nem értem ezt, hogy miért zárkózik most el, és vajon csak tavalyra és idénre szólt, vagy ez már így marad? Merthogy tavaly sem mentünk sehova, pont ezek miatt, de akkor belenyugodtam és egyszer elfogadtam. Idén nem akarnám elfogadni, mert nálam az „én se megyek sehova, te se mész” - dolog nem működhet sokáig.
Túl nagy kérés, hogy tartson velem? Vagy nem az, csak a tálalástól ijedt meg, mert az utóbbi időben ő mindent nagyon meg akar szervezni centire, és ha nem látja valaminek a végét, akkor inkább biztonságosabb neki az elzárkózás és negatív hozzáállás.          

 

 

10 komment
Címkék: vita nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6618144698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2023.06.12. 08:16:05

csicska vagy és inkább hazudnál - ami aljas dolog - mintsem vállald az érdekeidet. gyáva gyenge kukac.

Agnes H.M. 2023.06.12. 11:46:32

Sajnos igaz az a mondás,hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Előbb utóbb kiderülnek a különbségek 2 ember között .Ismerek olyan párokat,akik teljesen külön töltik szabadidejüket. Ezt nektek kell eldönteni,hogy tudtok-e így élni? Szerintem beszélgess el a pároddal, vagy lehet hogy csak vitaminfeltöltésre van szüksége, hogy ne legyen állandóan fáradt.

_Amatőr_ 2023.06.12. 14:31:32

Imádsz túrázni meg fesztiválozni.
Megkérdezted valaha is, hogy ő mit szeret?

antisocialnetworkagain 2023.06.13. 05:07:06

"hogy ő nálam idősebb egy kicsivel" : hát a milf-ek, mature-k teljesen más dolgokat szeretnek ,mint a huszonévesek. Legközelebb, tessék, kicsit, korban hozzád illőt keresni. És most irány Hévíz, egy egynapos, meleg vizes áztatásra.

Real_Time_2 2023.06.13. 05:50:01

@antisocialnetworkagain: Na aztán az életkor nem sok mindent jelent, ma már bőven találsz negyven plusszos kategóriát 18 évesnek megfelelő aggyal. Az menne nyarlani ne aggódj, csak győzzed finanszírozni, mert neki egy vasa sincsen soha (pont mint 18 évesen).

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.06.13. 08:05:51

Az intenzív nyaralás ugye az, amit utána két hétig tart kipihenni a munkahelyen?

body_andras 2023.06.13. 14:49:58

Arra vár hogy menj el vakációzni olyan helyre ahonnan garantáltan nem fogsz váratlanul 1 nap után hazajönni - addig ő akkorát fog qrni valaki mással hogy a tető is rászakad.

God Harald 2023.06.13. 17:14:52

Nyaralás az intenzíven… Lásztminit
süti beállítások módosítása