Íme, a legostobább szakítási indok

2019. augusztus 02. 07:52 - csajokespasik

„Ennél röhejesebb szakítási szöveg pasiktól, hogy „Jobbat érdemelsz nálam” meg „Te túl jó vagy nekem” szerintem nincs” - És sokan nyilván azért vetik be, hogy kerüljék a konfliktust, még ha ezzel nem csak a hátrahagyottat veszik hülyére, de saját magukat is megalázzák.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ki találkozott már azzal a szakítási indokkal, hogy azért lesz vége, mert úgy érzik, hogy kevesek hozzád? Szerintem ez egy atombiztos válasz, ami lezárja az egész további faggatási folyamatot, és utána már lehetetlen kicsikarni bármi normális – és hihető - választ. Mert beletörődve magát hibáztatja, tehát még érvelni sem tudsz. Vagy valóban léteznek olyan férfiak, akik nem tudnak olyan nő mellett megmaradni hosszú távon, akit valamiben jobbnak gondolnak maguknál? Ez elég hihetetlen. Ha valaki a Tökéletes nőt szeretné, és amikor szembesül azzal, hogy kevésnek érzi magát hozzá, az elején hova tette az eszét?

Nekem eddig két kapcsolatom ért véget úgy, hogy magukat hibáztatva, lekonyuló fülekkel távoztak, de valahogy nem tudtam elfogadni.

Vagy az lehetett, hogy tényleg elhitették magukkal, hogy kevesek hozzám és nem boldogok velem, hát ügyesen kihátráltak / vagy terhes volt már számukra a kapcsolat / vagy egyszerűen elunták, vagy jött egy másik Tökéletes, és nem akartak vitával kiszállni.

Ennél röhejesebb szakítási szöveg pasiktól, hogy „Jobbat érdemelsz nálam” meg „Te túl jó vagy nekem” szerintem nincs, már a nyálas filmekben sem használják. Vágom, hogy kerülnék a konfliktust, mindenki, nyilván, de ezzel nem csak engem vesznek hülyére, de magukat is megalázzák. Miért jó ez?

(És még ezt is lehet fokozni: amikor egy idő után visszasomfordál, mindenféle átlátszó szöveggel, mert nem vált be a másik nő, és rájött, hogy már jobban járt volna, ha marad, de ebben az esetben a visszakönyörgés a legszánalmasabb, így már kétszeresen vagyok hülyére véve).

 
63 komment
Címkék: hülye szakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5114991262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.08.02. 08:15:31

Szerintem ennek két oka lehet.
Az egyik az, hogy te egy (még) rendes, normális csaj vagy, ennek megfelelően a veled kapható szexélmény ribanc faktort nyomokban sem tartalmaz.
A másik az lehet, hogy erre a feltételezésükre te bőven adtál alapot azzal, hogy olyan pasikkal flörtölsz/veszed körül magad, akik szintben első ránézésre is magasabban vannak az aktuális pasidtól.

Az is egy eshetőség,h te ösztönösen csicskítható, béta mentalitású palit választasz magadnak mindig. Ezért ne ők legyenek már a hibásak! :)

Ha rám hallgatsz, fiatalon fogsz magadnak egy olyat, aki most még csak külsöleg alfa, de megvan benne a potenciál ahhoz, hogy később 5-15 év múlva egzisztenciálisan is az átlag fölött lesz. Neki tedd oda magad, de legyen egy határ, ami meggátolja, hogy értéktelenné válj a számára. Támogasd végig és nem mellesleg folyamatosan ügyelj a külsőd szinten tartására, javítására! Sok sikert!

God Harald 2019.08.02. 08:26:58

Nem volt meg a szintkülönbség! Vagy a szigorú ellenőrzés, ami ugyebár a bizalom alapja! Vagy nem szedték rendesen a redpilljüket.

2019.08.02. 08:51:49

@God Harald: elvicceled ezeket a komoly dolgokat te bétaisten

2019.08.02. 08:51:57

@God Harald: vagy esetleg hozzád hasonló, lelkisérült balfaszok voltak. ;) Sokan vagytok, könnyen beleszalad az ember lánya.

exilis 2019.08.02. 08:55:37

Vagy kiderült, hogy irreális terhet jelentene megfelelni a vágyaidnak, az életről alkotott képednek. Nekem volt nő, aki valamikor a kapcsolat elején benyögte, hogy ő nagy életet akar élni, bálok, bulik, nagy társasági élet. Én meg csak egy nyugodt, egyszerű életet álmodtam meg magamnak, gyerekekkel és gondoskodó feleséggel. Kevés voltam a vágyaihoz, ennyi.

God Harald 2019.08.02. 09:16:59

@Daenerys Targaryen: a kapitány, a kapitány kiadta a parancsot: mától fogva minden alfa megbaszhat egy narancsot!

Elementáris 2019.08.02. 09:23:31

@exilis: De, miért "én" voltam kevés? Miért nem ő az én vágyaimhoz? Gyerekek, egy kapcsolat 2 emberről szól :). Én is hallottam már ilyen szöveget, de ez egyszerűen menekülő duma. Ha már megfelelés kell egy kapcsolathoz az régen rossz.

2019.08.02. 09:42:08

@Elementáris: minden kapcsolatban megfelelés kell. :D Még a rokoniban is. Vagy tudsz mondani olyan kapcsolatot, ahol nem kell megfelelnie a másiknak bizonyos elvarásoknak? Kíváncsi vagyok nagyon.

Bár ha te bármilyen igénytelen és dagadt hulladék ocsmány nővel tudnál együtt élni, és bármilyen ostoba analfabéta tolvajt alkalmaznál, akkor igazad van.

PPK™ 2019.08.02. 10:10:35

A kutya itt van elásva:

"Ha valaki a Tökéletes nőt szeretné, és amikor szembesül azzal, hogy kevésnek érzi magát hozzá (...)"

Az nem újdonság, hogy egy nő magasan többre taksálja magát, mint a rideg valóság, de te ezt messze túlszárnyalod és már egy olyan álomvilágban élsz, ahonnan visszarángatni téged esélytelen lenne. Amikor ezzel szembesül a figura, akkor bedobja ezt az "atombiztos választ, ami lezárja az egész további faggatási folyamatot".

Mert a csávó tisztában van azzal, hogy teljesen felesleges és időpocsékolás lenne részéről belekezdeni, hogy valójában a bálkirálynő-szinttől te is fényévekre vagy. Ha egy nő meg van győződve arról, hogy ő kurva jó nő, akkor hiába magyarázna neki bárki is, hiszen titeket a tények sem szoktak összezavarni.

Ebből a szemszögből megnézve látható, hogy a két csóka igazat beszélt: hiába vagy átlagjulcsi + 1, ha te is palvinbarbi-szintre taksálod magad, mert akkor valóban kevesek ahhoz, hogy lerángassanak a földre.

Amikor visszasomfordálnának hozzád ilyen-olyan indokkal, akkor csak egy-egy kósza numera erejéig tennék, mert hát átlagjulcsi + 1-be belegyűrni még mindig jobb, mint átlagjulcsiba. A gond ezzel az, hogy ezt IS félreértve tovább erősíti benned a tévhitet, miszerint te olyan kurva jó nő vagy, hogy az exektől a kertek alatt másznának vissza hozzád a pasasok.

Elementáris 2019.08.02. 10:27:22

@Captain Admin: Igazad van,alkalmazkodás, megfelelés kell. De, nem kell a görcsös megfelelni vágyás a másik felé.Akkor már feladod nagy mértékben önmagad. Elvárások mindig vannak, ahol nincs az már feladott mindent. Már a kezdeteknél azért leméri egy értelmes ember, hogy "mit ér meg" neki a kiszemelt.

2019.08.02. 10:31:34

@PPK: "hiszen titeket a tények sem szoktak összezavarni."
A tetszés vagy nem tetszés mióta tényeken alapul nyuszifül?
Neked a C kosaras csaj tetszik, másik ember meg az A kosarasra esküszik. Hol van ebben tény? A mikropöcsű pasihoz képest a csaj pinája tág, de a szomszéd hentesjózsi dorongja pont kellően kitölti. Ebben megint hol van a tény?
Ahány ember annyi adottság és ízlés.

Ettől még nekem se szimpatikus a posztoló vergődése. A szakításnál kevesen mondanak valós érveket, mert felesleges megbántani a másikat azzal ami a testi vagy személyiségbeli adottsága, ami úgysem változtatható és az illetőnek ez nem tetszik.

A párkapcsolatokban a csalódásokat nem lehet megúszni, ezen kár vergődni.

EGY a Queen 2019.08.02. 10:50:57

Most,hogy megtudtuk,hogy te tökéletes vagy,de a sors gonosz ármánykodása végett mégiscsak egyedül vagyol ebben a nagy,büdös világban,az lenne itten a kérdés,hogy egy ennyire csudálatos leány miért ilyen,hozzá semmilyen módon nem mérhető balfaszokat választ?

Jumpin Jack Flash 2019.08.02. 11:23:39

Tökéletes nőknek egyetlen esélyük van a normális kapcsolatra: a szintcsökkentés.
Hízzál meg még ma!

DorianBlue 2019.08.02. 12:36:01

Fordítva is van ilyen, a leghülyébb indok nálam az volt, h a csaj azt mondta, azért, mert neki vastagabb a combja.

exilis 2019.08.02. 13:00:15

Megy itt a nő értetlenkedés, aztán nem mintha nem létezne ugyanez fordítva. Volt egy kapcsolatom, pár hónapig tartott, ahol a felállás az volt, hogy én egyetemi végzettséggel, ő szakmunkásképzővel. Folyamatosan frusztrálta és folyamatosan azt hallottam, hogy úgysem vagyok elég jó neked, szerinted én hülye vagyok, ha vitatkoztunk, akkor azt, hogy úgyis csak neked lehet igazad stb. A végén kb. ezen ment el az a kapcsolat.

Father Justice ☢ 2019.08.02. 14:05:48

"Jobbat érdemelsz nálam".

A kulcsmondat fordítása magyarra:

Ha férfi mondja: az irreális húspiaci önértékelésedből eredő baszogatások / hisztik / követelőzések / stb. mennyisége elérte azt a küszöbértéket, hogy már az egy dugásra jutó fajlagos költség számolgatása is felesleges. Minimális erőfeszítéssel találok legalább ilyen szintű, de - minimum a beetetési fázisban - maceramentesebb csajt állandóra. A felesleges magyarázkodásokat megspórolom, mert a döntésem végleges.

Ha nő mondja: magasabb szintű versenyző bukkant fel a liánom hatósugarában.

Szívesen.

Felsőmocsoládi 2019.08.02. 14:55:29

Frusztrált balfasz, aki nem tud férfiként indokolni.
Mondjuk a picsogásod olvasva nőt választani sem.

2019.08.02. 15:11:32

@Father Justice ☢: te Dezső, kérdeznék valami szakmaisat!

Ugye azt,hogy kit találunk szexuálisan vonzónak azonnal, kb max 3 másodperc alatt meg tudjuk állapítani. Ennyi idő kell ahhoz,h egy nő eltudja dönteni, hogy lefeküdne valakivel, esetleg azonnal generál is benne valamilyen reakciót (nedvesedés), vagy sem. Villám gyorsan felméri a kritikus jellemzőket az agy, ami elsődlegesen azt vizsgálja, hogy mennyire lehet egészséges, szaporodásra alkalmas stb az adott hím.

Ahhoz,h megszülessen a döntés, hogy kinek szüljön és egyben kivel szexeljen a nő, egyéb tényezők is szükségesek, ami lényegében mind az utód védelmezésére és túlélését növelö tulajdonságok. A kérdésem az, hogy miért van az, hogy pl egy David Gahannal azonnal ágyba bújnának nők milliói, miközben már első ránézésre is latni,hogy nem az elérhető legjobb génekkel rendelkezik (feminin mozdulatok, nőies testtartás) valamint jól láthatóan homár is, amit minden nő azonnal érzékel.
youtu.be/i2GEOcEcRtY

Szóval túl azon,h mekkora a státusza stb, egyáltalán egészséges nő hogyan érezhet nemi vágyat egy homár irányában? Azonnal, az első szűrőn ki kellene esnie, mint pl amikor valaki jól láthatóan nem egészséges, pl down szindrómás, sziámi iker stb. Vagy ennyire felülír a nőkbem mindent a magasabb társadalmi státusz?
Kösz

PPK™ 2019.08.02. 15:16:48

@Captain Admin: te hülye vagy, Gahan nem buzi.

Ebben a klipben az angyalt játssza a felsége, valamint a végén a kocsiban is ő ül:

www.youtube.com/watch?v=SsKyxkfj8ak

2019.08.02. 15:28:36

@PPK: haggyámá a faszággal! Egy buzinak is lehet felesége,gyereke is. Ha ő nem buzi akkor ki? Ezen az alapon béta csabi sem az bmeg.

Még jó,h azt nem mondod,h férfias a pali. Nézd már meg azt a mozgáskultúrát!
youtu.be/-_3dc6X-Iwo

De a kérdés szempontjából ez lényegtelen. Ha nem buzi, akkor is annak látszik, de minimum kérdőjelesnek. Így pedig azonnal minden nő agyában egy fell kellene villanjon a red flag, mert ha egy férfi nőies, ott valami nem stimmel, a nő pedig nem kockáztathat, ezért radaroz folyamatosan és keresi a jobb lehetőséget. Ezért hypergám. Evolúciós érdek.

2019.08.02. 15:37:21

@PPK: "Ebben a klipben az angyalt játssza a felsége"
drive.google.com/file/d/1WgXkNucSebqv5ACdMt3RodNyzMiuvMHf/view?usp=sharing
Na hát bmeg, ilyen angyalok repkedjenek az összes ellenségem sírja felett! :D

PPK™ 2019.08.02. 15:37:42

@Captain Admin: volt itt egy gádzsi, má' nem t'om ki, aki azt írta, hogy az Alföldire pont azért nedvesedik, mert buzi. Ha hetero lenne, nem is jönne be neki annyira. Lehet, hogy félig elviccelte, de a lényeg az, hogy ezek mindig arra gerjednek, aki nem lehet az övék. Ha pedig híres is, meg pénze is van, akkor meg aztán pláne.

Néha komolyan mondom úgy csinálsz, mint akinek fingja nincs a nőkről.
-----
Depeche Mode-rajongóval meg ne vitatkozzál ilyeneken, ez legalább a harmadik felesége, valamint már régen nem olyan időket élünk, hogy álheteronak kell lennie egy énekesnek. Rég coming out-olhatott volna már évtizedekkel ezelőtt következmények nélkül. Még a '80-as évekből maradt meg ez a higanymozgása, nem is lenne koncert a koncert ilyenek nélkül, ez már így marad az idők végezetéig, ez amolyan védjegyévé vált.

2019.08.02. 15:38:09

@Captain Admin: Justin Bieber miért sikeres? Pedig ő aztán huhh :((
Mert azt a látszatot kelti, hogy én aztán rezgek a lelkeden, velem vár az örök szerelem, csillámpóni.. Mindig vannak ilyen művészlelkek.
Hidd el a maradékból is bőven jut nektek..

2019.08.02. 15:38:41

@Captain Admin: ismerősöm egy nagyon jóképű homár pasi és a nők nem hozzák lázba egyáltalán, fel se áll neki. De egy csaj annyira nyomult rá, pedig tudta hogy homár, amig részegen le nem feküdtek. A srác kinyalta, de másnap nem tudott a tükörbe nézni és sokáig emlegette, mint borzalmas élményt.
Szóval van ilyen, hogy egy csaj úgy is kíván egy pasit hogy a vágy nem viszonzott egyáltalán. Pasik is odavannak a leszbi pornóért. Holott egy valódi leszbi csaj baromian nem szexis a férfiak számára.
A pornóban normális heterók mutatnak be homo jeleneteket.

PPK™ 2019.08.02. 15:39:25

@Captain Admin: nem ez te fasz, az út túloldalán lévő :D :D :D

2019.08.02. 15:42:11

@PPK: "Néha komolyan mondom úgy csinálsz, mint akinek fingja nincs a nőkről."
hehehe, mert nincs is. Haverektől megtanulta aezt redpill dumát és ezt tolja égen-földön-vizen-levegőben. Olyan sokat mondja, hogy már ő is elhiszi mint marinéni a migránsdumát.

2019.08.02. 15:55:23

@PPK: nem véletlenül írtam, hogy egészséges (szellemileg is) nőnél egy egyértelmű homárnak azonnal ki kell esnie a legelső szűrőn. Ugyanúgy mint egy kiütéses, leprás, vagy egyéb betegségre, vagy egészségtelen génállományra utaló jel esetében.

Hidd el, nekem is vannak beteg ribanc ismerőseim, az hogy ezek mire nedvesednek az lényegtelen ilyen szempontból. Mint kedvenc énekeséért, kedvenc zenekarának frontemberéért rajongjon egy nő, ez oké. De erre ugyanúgy nedvesednek nők milliói mint mondjuk Iker Casillas-ra. Majd Dezső megmondja a tutit remélem, de szerintem mára már annyira eldegenerálódott a nőknél is a kiválasztási folyamat, hogy a magas státusz egyszerűen rendellenes módon még a genetikai szempontokat is felülírja. Ez pedig akárhogy nézzük, egyenes út a kihaláshoz.

2019.08.02. 15:58:28

@TSEPKE: ő is buzi? Ha nem, akkor mi értelme őt itt most példaként említeni?

2019.08.02. 16:05:11

@Daenerys Targaryen: "Szóval van ilyen, hogy egy csaj úgy is kíván egy pasit hogy a vágy nem viszonzott egyáltalán"

Újból. Nem véletlenül írtam, hogy EGÉSZSÉGES nők. Ők miért tudnak eleve megkívánni egy buzit? És itt nem a tény ismeretén (homár az adott hím) van a hangsúly, hanem azon, hogy első ránézésre is látja/tudja a nő, hogy az a valaki ott most nem kóser hím, valami gond van vele. Mert evolúciós szempontból a homoszexualitás gond, hiszen nem képesek utódnemzésre, mint azt a példád is mutatja.

A természet pedig úgy működik, hogy akivel nem járunk jól ha szaporodunk, azt nem kívánjuk. Ez a normális, vagy ha úgy tetszik az alap eset. Persze, vannak nők akik nőket kívánnak, kutyát, négert, (hajléktalanokat, (büdös, mocskos melós csapatot stb), de ők nem az egészséges kategória. Ha a nők többsége ilyen lenne, akkor kihalnánk, és már rég kihaltunk volna, ha a múltban ők jelentették volna a többséget.

2019.08.02. 16:08:07

@Daenerys Targaryen: "Olyan sokat mondja, hogy már ő is elhiszi mint marinéni a migránsdumát."

Miért, nincsenek migránsok?

PPK™ 2019.08.02. 16:11:49

@Captain Admin: nem vetted figyelembe azt az aprócska tényt, hogy a szex ma már az esetek túlnyomó többségében kurvára nem a fajfenntartásról szól.

Fordítsd meg a dolgot: hát mekkora király lenne már egy jól kinéző (tehát nem butch-típusú) leszbit levarrni? Mondjuk az ifjú Jodie Fostert? Vagy esetleg a Terminator 3-ból a robotsunát? Mert az azt jelentené, hogy a hímek hímje vagy, aki a leszbit is begerjeszti.

Szerintem a csajoknál is valahonnan innen, az ego-lyukból fújhat a szél, csak mi ilyen értelmetlen baromságokon nem agyalunk, mert nem vagyunk hülyék :D

PPK™ 2019.08.02. 16:13:51

@Csodor aki meghagja a vilagot: őőő... nézőpont kérdése. Mindenesetre jobb, mintha azzal basznád tönkre, hogy gerincre vágod az arát.

2019.08.02. 16:19:17

@Captain Admin: oké nem az, rendben.
George Michael sem volt az, amíg be nem vallotta.

exilis 2019.08.02. 16:25:51

Admin, nem veszed figyelembe a szabály, "ne vegyél drogot, legyél rocksztár és megkapod ingyen". Egy sztár az egy nő szemében minden alfa csúcsa, a társadalmi hierarchiában nincs magasabb rang, és ilyenkor nem számítanak a valós adottságok, egy sztár olyan mint egy ferrari, vagy egy picasso a falon, attól érték hogy kibaszott ritka, mindenki irigyel érte, és általa olyan figyelemhez és státuszhoz juthatsz amihez még egy átlagos aranyásó sem jut soha. Minden nő királylány akar lenni, és képzeld már el, micsoda érzés lehet neki, amikor megjelenik a híres ember oldalán, és minden női szem őt nézi és irigyli.

Father Justice ☢ 2019.08.02. 16:58:10

@Captain Admin: Ha a szóban forgó faszit több száz millióan ismerik, mert a világ egyik menő együttesének frontembere, akkor már csak statisztikai alapon is lennie kell néhány millió nőnek, akik pusztán amiatt ágyba bújnának vele, mert "láthatóan sok más nőnek is kell, tehát nekem is kell".

Azt, hogy ki eléggé vonzó (go/not go, kizárólag a külseje alapán), és ki nem, a férfiak és a nők is 3 másodperc alatt eldöntik az ellenkező nemű delikvensről, de a hasonlóság pont eddig tart.

Egy férfinak megvan a saját ízlése és értékítélete, a többi férfi véleménye alapján egy szinten aluli nő soha nem fog fizikai vonzalmat kiváltani belőle. Tegyük fel, hogy Barbra Streisand most 28 éves, és nagyon bejön a hangja, ezért ott vagyok az összes koncertjén. Rá fogok gerjedni, ha minden alkalommal azt tapasztalom, hogy sok férfi képes rágerjedni - tök mindegy, mi miatt? Nem, mert attól még ugyanolyan ronda marad szegény, a státusza meg kurvára nem érdekel, mert annak semmi köze egy nő szintjéhez.

A nők többségénél viszont simán működik a dolog. Steven Tyler sem egy férfiszépség, mégis annyi jó nőt dugott meg, ameddig szerintem el sem tudna számolni. Itt még csak nem is az anyagi előnyökről van szó, hanem a "megdugott nagy X.Y., akinek a koncertjein rajtam kívül még több ezer nő tombol, és aznap este pont engem választott!" feelingről. Ez a feeling a nőknél egy bizonyos hírnév fölött simán felülír mindenféle esztétikai negatívumot és hiányosságot. Meg sokszor minden mást is, az említett homárfaktort is beleértve.

A megboldogult Szakítós Blogon volt egy ilyen poszt, ahol a 20 körüli kiscsaj és a faszija együtt voltak a Szigeten, és a koncert végén az akkoriban menő puncirock banda frontembere rámutatott többek között erre a csajra _IS_. A csaj meg ment is többi csajjal a színpad mögé "casting"-ra nyomban. Mikor a barátja elkezdte ráncolni a szemöldökét, csak annyit mondott, értse meg, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom, és ezzel egyben szakítottak is. :)

Amikor a faszi hírneve és státusza nem túl magas, fizikailag sem vonzó, viszont anyagilag a nő mikrokörnyezetének felső 1%-ába tartozik, akkor meg szimplán a BOBW (Best Of Both Worlds) scenario-t valósítják meg. Ráakaszkodnak a pénze miatt, de félrekúrni a magas esztétikai szintű sunátorokkal fognak. Nem ritkán ezek valamelyikétől származik a gyerek is, akivel meglasszózzák Józsit. Utóbbi a BOBW kimaxolása.

Magyarul az első esetben tényleg mindent felülír a férfi kiemelkedően magas státusza és a többi nő értékítélete - még ha csak eseti jelleggel is-, a második verzióban viszont a kitartottkurvák közismert érdekérvényesítő csúcsrakúrásáról van szó.

A nők többségének nem okoz gondot széttennie a lábát egy fizikailag nem vonzó férfinak, ha ettől elég magas rövid- vagy hosszútávú előnyöket remélhet. Persze hosszabb távú, szaporodást is magában foglaló konstrukciónál a férfioldali fizikai / egészségügyi defektek megléte a nő gondolkodását hatványozottan fogja külső spermaforrás igénybevétele felé terelni.

Igazából semelyik fronton nincs semmi újdonság, a nők évezredek óta így működnek, csak az első kérdéskörnél az adott kornak megfelelően be kell helyettesíteni a rocksztárok helyére a filmszínészeket, élsportolókat, hadvezéreket, törzsfőnököket, stb.

Nincs új a nap alatt.

2019.08.02. 17:30:31

@Father Justice ☢: addig rendben van a dolog, hogy kurvanagy sztár valaki, és EZÉRT lefekszik vele a nő. De az miért van, hogy egy szemmel jól láthatóan utódnemzésre nem az elérhető legjobb férfi irányába, konkrétan nemi vágyat éreznek EGÉSZSÉGES nők is?

Azért kérdezem, mert ehhez kell az ösztönös parancs, ami elvileg csak akkor indul el, ha a nő agya az adott hímet utódnemzésre alkalmasnak találja. Egy csúnya de gazdag esetében sima ügy. De egy BUZI és gazdag/híres esetében itt nem szabadna ennek megtörténnie. Mert írtam, ilyen szempontból a homoszexualitás felér bármilyen látványos fogyatékossággal.

Azt is értem, hogy ketté tudja választani egy nő és van nála a "most dugok vele egyet és kész,mert..." és van az, akitől lepkék repdesnek a hasában és úgy dugna vele. az első esetben érdekből, a másik esetben ösztönből. Nyilván, vannak hímek, akinél a kettőt egyben tapasztalja a nő. Érdekében is áll és vonzódik is hozzá. DE EGY BUZIHOZ NEM VONZÓDHAT EGY EGÉSZSÉGES NŐ.

Ha összefoglaljuk, akkor az van, hogy az összes egészséges nő aki pl Dave Gahannel dugna, az azt hiszi, hogy ő ezzel a megmozdulással bármilyen előnyhöz is fog jutni a jövőben. De ez meg ott sántít, amikor megnézed ezeknek a nőknek a szemeit a koncerten. Ezek rá vannak gerjedve, tocsog a bugyijuk, álltukban elélveznek!!!!

Végső soron azt kell mondjuk, hogy a nőkben az előnyszerzés már fontosabb ösztön, mint a vonzalom, mert az előny felülírja bennük a vonzalmat, legalábbis a buzi popsztár esetében minden bizonnyal.

Father Justice ☢ 2019.08.02. 18:02:57

@Captain Admin: Pont ezért írtam Steven Tyler kapcsán is, hogy semmiféle előnyhöz nem jut a nő, mégis örömmel dug vele, pusztán amiatt, mert más nők is örömmel dugnak vele. Csak azért, mert ő a nagy Steven Tyler.

Nyilván a nők is ugyanúgy ösztönösen gerjednek a magas, sportos, jóképű, szimmetrikus arcú, stb. férfiakra, ahogy mi gerjedünk a szép arcú, klasszik homokóra alkatú, hosszú hajú, formás lábú, stb. nőkre.

A különbség ott van, hogy míg mi CSAK erre gerjedünk (a perverz, beteg állatok kivételével, de az más téma), addig a nők leginkább azokra a férfiakra gerjednek, akikre sok más nő is gerjed. Ebben az esetben viszont tökmindegy, hogy a gerjedés tárgya alacsony, púpos, rusnya, vélelmezett vagy valódi buzi, vagy bármi egyéb: a nő feltétel nélkül megbízik a többi nő értékítéletében, különösen a nála magasabb szintűekében. "Ha nekik jó volt, nekem is jó lesz!". Ha meg úgy sejti buzi, majd miatta hetero lesz - csakúgy, mint ahogy a börtöntöltelék faszjankó ("rosszfiú") majd miatta jó útra fog térni.

Ez kőkeményen ösztönszinten zajlik a nőknél, nem kell benne sem érdeket, sem logikát keresni.

Így működik a rendszer.

2019.08.02. 18:17:45

@Father Justice ☢: értem, és kösz a választ. De szerintem érdemes ezt tovább boncolgatni. Vajon egy nőnél mi a hierarchia a kiválasztási sorrendben? Hányadik a rangsorban a többi (és a jobb) nő véleménye/viselkedése, a saját ösztönös vonzalma, és az érdek a közösülésre? Addig rendben van, hogy az életkor változásával a sorrend is biztosan változik.

Na de mit tenne egy egészséges csaj élete első DM koncertjén, amin egy női néző sincs, de azt látná,h a férfi nézők megőrülnek, rajonganak Dave Gahanért? Vonzódna vagy nem?
Amikor lenne rajta kívül még egy nő, és a többi férfi, de a nővel látótávolságon belül vannak?
Amikor sok nő van körülötte és ők mind őrjöngenek, az tiszta sor, egy hülye százat csinál alapon. :D

Lányegében kijelenthető a fenti példa alapján is, hogy a nő vonzalma vagy (ahogy ők hívják gyakran) szeretete soha sem egy konkrét férfihez köthető, hanem csak és kizárólag az előnyökhöz, amivel az a férfi járhat a számára. Ezeknek az előnyöknek a létezéséről az információ juthat el különböző módokon, különböző helyekről. Ezek lehetnek a többi nőtől eredőek, a saját érzései (szexuális vonzalom, szimpatikusság stb), és a saját tudására alapozva.

Nos, a kisfiam első redpill órájára meg is lett a tananyag. ;)

PerfectStranger 2019.08.02. 18:45:42

@Father Justice ☢: ott tévedsz, hogy nagy hírnév kell, hogy egy rakat csaj prompt le akarjon feküdni veled, anélkül, hogy különösebben vonzó lennél fizikailag vagy anyagilag. marhára nem kell. lehetsz tök ismeretlen, többnyire bőven elég az a kb fél méter különbség ami színpad és a közönség között van. tapasztalat.
(jó, én persze vonzó vagyok, az világos :D)
lényeg, hogy tök mindegy ki vagy, ha fönt állsz a színpadon, az a csajok egy részénél mindent visz. egy faluban ugyanúgy, mint Pesten vagy bárhol máshol a világban. így megy ez - mondaná Vonnegut.

PPK™ 2019.08.02. 18:51:42

@Captain Admin: "Na de mit tenne egy egészséges csaj élete első DM koncertjén, amin egy női néző sincs, de azt látná,h a férfi nézők megőrülnek, rajonganak Dave Gahanért? Vonzódna vagy nem?
Amikor lenne rajta kívül még egy nő, és a többi férfi, de a nővel látótávolságon belül vannak?"

Ilyen fiktív elméletekkel minek foglalkozol? A rang miatt dugnának a híresekkel, vagy a rang miatt + előnyökért és tök mindegy, hogy buzi-e. A buzit meg majd jól megváltoztatják, ahogy Dezső is írta. És minden kell nekik, ami nem lehet az övék, vagy tiltott, vagy kevés van belőle. A szexet meg eszközként is használják, amikor nem spontán nedvesedésről van szó egy jóképű sunátor esetében.

A csordaszellem meg hatványozottan igaz a nőkre legyen szó divatról, lóbaszó nagy napszemüvegről, férfiról, vagy a ribancrendszámként elhíresült tetoválásról. De saját, önálló véleménye sem sokaknak van, egymást majmolják, miközben elsősorban egymással versenyeznek. Mert ne legyenek illúzióink, csak másodsorban akarnak nekünk tetszeni. Nézd meg bármelyik facebook-ját, twitter- vagy instafiókját, mintha futószalagon gyártanák őket, meg se lehet különböztetni őket.

Szóval túltolod ezt a dolgot, tök fölösleges mikroszkóp alá tenni őket.

Ja, és a Gahan meg még mindig nem buzi, Annácska tudna róla mesélni, mikor a backstage-ben partiba vágták csíkozgatás után pár éve.

Szóval a fiadnak ne gyere már a DM-mel baszd meg :)

Father Justice ☢ 2019.08.02. 19:01:44

@PerfectStranger: "..egy faluban ugyanúgy, mint Pesten vagy bárhol máshol a világban."

Így van, pontosan ettől függ, nagyságrendileg mekkora az a rakat.

A bakószömörcsögi művelődési ház kontextusában lehet, hogy csak 9 fő, de a globálisan milliós létszámhoz már olyan paraméterek kellenek (rendszeres világkörüli turnék, TV-szereplések, stb.), amelyek kéz a kézben járnak a hírnévvel. Captain Admin eredeti kérdése erre a léptékre vonatkozott, erre válaszoltam.

2019.08.02. 19:07:14

@PPK™: figyelj, engem nem érdekel, hogy valójában meleg-e Gahan, de ha volna valami buzerátor teszt és alávetné magát, én mindenem arra tenném bármekkora szorzóért ami nagyobb mint nulla, hogy meleg. Mert annak néz ki, úgy viselkedik. Nekem ennyi elég.

De a kérdés szempontjából ez lényegtelen,h valóban az-e, mert annak néz ki a nők szemével is. És így elvileg nem szabadna ösztönös szexuális vonzalmat éreznie iránta egy egészséges nőnek sem. Jó hogy ezt megbeszéltük végül, bár kicsit szomorkás lettem, mert azzal kellett szembesülnöm, hogy a nők még hülyébbek, mint eddig gondoltam. :(

PPK™ 2019.08.02. 19:09:37

@Captain Admin: örömteli, hogy így közel a 40-hez kezdesz megvilágosodni... :D

EGY a Queen 2019.08.02. 19:15:41

@Captain Admin: nem vagyunk egészségesek,ez a titka.Jól megfejtetted.Elfajzott,beteges némberek mindig is voltak,és lesznek,akik Dave Gahan-re meg Ricky Martinra meg az Alföldire gerjednek. Nem kell velünk foglalkozni,ez a titok. ;)

2019.08.02. 19:17:29

@EGY a Queen: ha még csak ezekre gerjednétek... :D

2019.08.02. 19:26:44

@PPK™: bár sejtettem,h magas labda lesz, de megkérdeztem az egyik volt ribancomat. Azt mondta, hülye vagy?! Jóhogy! Te is buzi vagy mégis kúrtunk. :)
Utólag már semmire nem jók ezek bmeg...

EGY a Queen 2019.08.02. 19:26:46

@Captain Admin: baszod,mert jó pasik.A Dave,meg ahogy itt egy csóka magyarázta neked,még csak nem is meleg..

2019.08.02. 19:29:00

@EGY a Queen: erről te onnan és én innen nyilván nem tudunk megbizonyosodni. De mint írtam, nem ez volt a lényeges.

PPK™ 2019.08.02. 19:30:16

@Captain Admin: :D legalább van humorérzéke, az is valami :)

EGY a Queen 2019.08.02. 19:32:55

@Captain Admin: már’ miért ne tudnék bebizonyosodni,hogy valaki jó pasi-e? Ránézek,ha azt gondolom,jó pasi,akkor nekem jó pasi.nem olyan bonyolult ez.

2019.08.02. 19:39:20

@EGY a Queen: nem az volt a fő kérdés,h milyen pasi, hanem az,h meleg-e. Ne értetlenkedjmár bmeg! Meglátsz egy DM klippet, oszt már elszáll a zagyad neked is.

PPK™ 2019.08.02. 19:43:15

@Captain Admin: de nem érted, hogy a rüfi mesélte, hogy lekúrták hátul? Hogy lenne már akkor buzeráns?!

Az Isten bassza már meg, hogy nem érted, amit ideírnak neked :D

2019.08.02. 19:51:37

@PPK™: Ki mesélte? Kelemen Anna? Nebasszámárfel bmeg!

Ha én bármikor is a saját képességeim, érzékszerveim helyet egy nő szavára hallgattam volna inkább, már rég a híd alatt lennék valószínűleg.

PPK™ 2019.08.02. 19:54:24

@Captain Admin: igazad van, én nem voltam ott és tárgyi bizonyítékokkal sem tudok szolgálni. Ha legalább lenne egy használt óvszer, vagy egy fiola sunaszaft...

Asszem ezzel végleg el is dőlt a kérdés... :D

PerfectStranger 2019.08.02. 20:40:32

@Father Justice ☢: mindegy a lépték. pont azt mondom, hogy nem számít milyen hosszú sor áll az öltöző előtt, mert ez többnyire nem a hírnévről szól.
a nőket nem feltétlenül a hírnév motiválja, amikor felajánlkoznak egy koncert után. (a többséget legalábbis)
Sokat beszélgettem erről csajokkal (már amelyik volt annyira értelmes :). az a fél méter különbség motiválja őket, amiről az előbb írtam. mert ha fél méterrel magasabban állsz (és még valamelyest kreatív is vagy, mert ott pilinckázol valamit) akkor többet érsz a szemükben.
különbnek hisznek az átlagnál - ez az amire ezek a nők gerjednek. szebbnek, jobbnak, erősebbnek, okosabbnak, akármibbnek látnak. ennyit tesz fél méter. jól átverik magukat nyilván, de ez az illúzió spannolja fel őket.
A hírnév, hogy látnak valakit a tévében, neten, plakátokon, csak rádob egy-két-sok lapáttal erre az illúzióra.
Ez pont ugyanúgy működik a bakószömörcsögi művházban, mint Barcelonában vagy Londonban, csak Gipsz Jakab énekes öltözője előtt, közismeretlensége okán nyilván rövidebb a sor, mint Robbie Williamsé előtt.

2019.08.02. 20:56:38

@Daenerys Targaryen: két magyar is van köztük: egy férfi és egy nő is, a kiegyensúlyozott tájékoztatás végett.

PPK™ 2019.08.02. 21:07:30

@Daenerys Targaryen: BIZTOS, hogy a nőt egy férfi kényszerítette, mint ahogy a tiszazugi asszonyokat is :'((

Fel kellett volna menteni mindet :'((

:-)
süti beállítások módosítása