Üres lenne az életem nélküle

2019. augusztus 12. 07:44 - csajokespasik

Hogyan kell bánni egy érzékeny nővel, ha célt szeretnénk érni nála? Levélírónk jelenleg gőzerővel dolgozik a meghódítási projekten, mindenre odafigyelve próbálja kitapasztalni a lehetőségeket és feltérképezni a „Mit lehet és mit nem” zónákat. Ez azért nem egyszerű, mert a nő újabb és újabb meglepetésekkel szolgál.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Egy biztatóan alakuló kapcsolat elején vagyok, és sok minden rendben, de pár dolog azért még hibádzik. Egy 27 éves nő miért játssza azt ilyenkor, hogy mindig nekem kell őt keresni, vagy csak hírt adni magáról, akármilyen röviden? Valahogy számomra az is üzenet, ahogy ő reagál, vagy mozdul, vagy ahogy nem. Soha nem kaptam tőle csak úgy olyan spontán sms-t, üzit, vagy bármit, amit ő kezdeményezett. Csak válaszol az enyémre. Soha nem hívott, ötlete, terve sem volt. De legalább ha én hívom, arra mindig jön. Lehet, hogy ezen csak én akadok fenn? Milyen módszerrel tudnám olyan szinten meghódítani, hogy több érdeklődést, és némi törekvést lássak rajta? Tudom, hogy ő nagyon érzékeny, elmesélte, hogy az előző kapcsolata munkahelyi volt, és sokat vesztett általa, a z illető a szakítás után mindenhol alátett.

Sok mindenben érzékenységet mutat: amikor volt az az eset a kutyáját kocsival vonszoló parasztnővel, szabályosan sírva fakadt attól, hogy csak elmesélte nekem.

Hogyan közelítsek egy ilyen érzékeny nőhöz? Szerintem bizonytalan, nem tudja eldönteni, hogy tényleg szerelmes, vagy csak vonzódik hozzám. Lassanként kitapasztalom a dolgait, főleg a fellobbanásaiból, amikor ha kérek, vagy bejelentek valamit, mondjuk menjünk el x helyre, akkor ő: „Ugye nem várod el tőlem, hogy olyan messze kimenjek egy légkondi nélküli buszon” de aztán lenyugszik – tehát nem non stop ilyen hercegnős, akkor nem is ragaszkodnék hozzá, nem bírnám.

Van, hogy útközben szól, hogy inkább ne oda menjünk, ahova terveztem, majd teljes meglepetésemre új célt javasol. Kiderült, hogy neki „bevált helyei” vannak, x utcában, és ha arra szottyan kedve, kizárólag ugyanarra és ugyanoda kell menni. Nehéz kiigazodni rajta, és ha legalább egy egészen kicsit segítene, az nagyon jó lenne.

Az én szándékaim egyértelműek, amikor nem vagyunk együtt, sokat gondolok rá, hiányzik, sokszor magamat okolom, hogy hol ronthatom el. Most úgy érzem, üres lenne az életem nélküle. Mit tehetnék egy ilyen típusú nőnél, hogy a kedvében járjak?

 
57 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7115005588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheKillers 2019.08.12. 08:13:18

Tipikus királylány, sokat nézte a Pretty womant, az viszi aki jobban elöadja a királyfit. Ha lehet, nézd meg a szülöket, ha apu hazaadja a pénzét, és nagyságrendekkel vidámabb, jobb arc, mint anyu, akkor ez a minta otthonrol is. Lehet hogy szurogatja valaki a csajodat, de nyugi, ha jo pincsi vagy téged fog választani hosszu távra is, már ha ez neked igy megfelel.

EGY a Queen 2019.08.12. 08:21:35

Mondjuk meg kéne baszni úgy istenesen,oszt a tenyeredből enne..de erre meg nem sok esélyed van,ugye Cukipofa? ;)

God Harald 2019.08.12. 08:36:26

Hagyd az érzékeny nőket! Hisztis picsa mind, ráadásul az ártatlan külső általában ordas ribanc jellemet takar. Természetesen lelki indíttatásút:)))

2019.08.12. 09:01:21

Ezt még olvasni is rossz. Ha ennyire papucs vagy, akkor lábtörlőnek használ téged ez a csaj. Ha nem kommunikál veled, nem kezdeményez az egy végtelenül egyértelmű jel, hogy nem érdekled. Mi ezen még a töprengenivaló!?

"Egy biztatóan alakuló kapcsolat elején vagyok..." Nem, ebben semmi biztató nincs. Te hol élsz? Te vagy az álomvilágban, nem a csaj.

Nyomasztó Fingszag 2019.08.12. 09:06:01

Vegyél vissza. Ez a biztató kapcsolat a te fejedben létezik. Nem valószínű hogy annyira vonzódna hozzád.
Ha ratapadsz, az ellenkező hatást valtod ki belőle.
Valószínűleg masokkal is ismerkedik veled parhuzamosan. Igazából egyikőtök sincs elköteleződve, a kapcsolat komolynak nem mondható.
Meg is kérdezheted tőle hogy hogyan álltok egymással, elmondhatod neki hogy mi zavar, de azt sarokba szorításnak fogja megint csak erezni. Ismerkedhetsz masokkal te is, es csak akkor fordítsd komolyra ha ez kolcsonos. Egyebkent csak ez lesz belőle amit leírtál.

2019.08.12. 09:22:08

Sziasztok!

Kérnék valakitől egy összefoglalót a pénteki kommentekből és a mai posztról!

Heó heó heó sziasztok!

2019.08.12. 09:23:26

@Captain Admin: kérhetnél, de nem kapsz. Ide olvasnitudó emberek járnak, kicsihercegnőcske.

PPK™ 2019.08.12. 09:37:02

Ha annyi húszasod lenne, ahány ilyen sztori volt már itt csak az elmúlt 2 évben, akkor nem busszal kéne randira vinned a gádzsit.

Mert az idézett, buszos mondat valójában a kulcs. A csaj 27, így lassacskán olyan csávót szeretne leakasztani, akivel hosszútávon számolhat és aki (anyagi) biztonságot tud neki nyújtani. Ezen a területen nyilvánvalóan nem ütöd meg az elvárt szintet, tehát ez kilőve.

Arra, hogy megdöntsd, még mindig lenne esélyed, ha nem lennél ilyen anyámasszonykatonája és tudnád, hogy mitől fekszik a kislány. Ebben az esetben kúrogathatnád kötetlenül, de ettől is fényévekre vagy a habitusodból kifolyólag. Így hát elraktározott téged a "ha anyagi szintet lép és nem lesz jobb, még jó lehet férjjelöltnek később" felhőbe.

Természetesen nem te vagy az egyetlen, aki az elmúlt időszakban a startvonalhoz felállt és ne érjen majd váratlanul, mikor pár hét múlva közölni fogja veled, hogy összejött egy másik csókával.

És persze hozzáteszi, hogy azért még lehettek barátok.

PPK™ 2019.08.12. 09:45:26

@Captain Admin: megjelentek a feministák, akik szerint az a tuti jövő, ha baltával faragják egyformára a két nemet. Természetesen egy-egy "férfi" támogatót is sikerült maguk mellett tudniuk ilyen rövid idő alatt.

A Sziget erős közepes, a mai poszt-toló meg a szokásos balfasz, aki teljesen vakon van.

2019.08.12. 09:48:12

A megoldas: légy őszinte, légy kedves, légy megbízható. Mutasd meg neki, hogy te is sebezhető, érzékeny lélek vagy. Vegyél neki virágot és vidd el étterembe, táncolni, színházba.
Nézzétek együtt szerelmünk lapjait és a végén szipogjatok közösen.

PPK™ 2019.08.12. 09:52:17

@buttercup13: :D

Ne csináld, ez még a végén komolyan veszi. Kihagytad, hogy kérjen listát (olvastam ám, azóta azon röhögök) arról, hogy hány kisötös ér egy blowjob-ot és hány ablakpucolás ér egy kisötöst :)

Janed0e 2019.08.12. 10:03:46

Nem hiszem, h "már más dugja" vagy hogy a "penzedre hajt" vagy hogy jó alaposan meg kell kefelned, m attól totál beléd szerelmesedik. Azt mondod nagyon érzékeny, nemrég volt egy durván végződő kapcsolata, ti pedig még nagyon az elején vagytok az ismerkedésnek. Sztem adj időt neki, ne keresd állandóan, de éreztesd, h mindig számíthat rád. Lehet, h egyszerűen felenkebb, lassabban nyílik meg.

Tata_ 2019.08.12. 10:24:47

Szerintem készíts egy hosszútávú tervet arra, hogyan fogd meg a kezét. Vigyázz, nem szabad elsietni!!4! 3-4 hónap alatt talán sikerül, akkor továbbléphetsz az arcrapuszira, de vigyázz, nehogy megfutamodjon az érzékeny lelkével! Ölj bele még időt, éveket akár, hiszen mindketten ráértek, minek sietni?

PPK™ 2019.08.12. 10:35:48

@buttercup13: az egyik legújabb sztori: távolról ismerem haverokon keresztül a csávót, 1 éve vett el egy nőt. Ma már külön emeleten alszanak, mondván, hogy a csaj nem bírja, hogy a srác szuszog álmában. Nem horkol baszki, csak szuszog :D Előtte is éltek együtt, szóval nem hiszem, hogy újkeletű lenne ez a "brutális probléma". És a papucsállatka belement... és így "élnek" egy fedél alatt :D Nem akarok belegondolni, hogy milyen idomítási procedúrák mennek a háttérben. Agyfasz, komolyan.

2019.08.12. 10:50:24

Jó hír.. Érzékeny kislányok ész nélkül lesznek szerelmesek fülig, irreális időn belül.
Rossz hír.. Ehhez tököt kell növesztened, szipogós rendes fiúkat talál a könyvdedikáláson vagy a mindenmentes latte szürcsölés közben is.

exilis 2019.08.12. 10:51:40

@PPK™: Én is tudok ilyesmit: srác horkol (aludtunk már túrán egy helyiségben, hallottam, a horkolási skálán kap egy 2-est, nem komoly) de erre hivatkozva az asszony külön alszik. A srác két munkahelyet tol, ő takarít, főz (szakács az egyik szakmája), ő viszi mindenhová a gyerekeket, asszonyka részmunkaidős, legnagyobb hobbija a shoppingkirálynősködés. Egy teljes, 16-m2-es szobája van tele ruhákkal, és van vagy 100 pár cipője. És kapaszkodjatok meg, a pasi évek óta nem kap pinát. És mindezek ellenére dalolva csinálja a napi reggeltől estig szopást, csak azért mert van egy olyan felesége, akit mindenki megnéz amikor együtt mennek valahová. És akit valószínűleg kezelgetnek páran helyette is, de a hülyének ez eszébe se jut.

exilis 2019.08.12. 11:00:05

@TSEPKE: "Érzékeny kislányok ész nélkül lesznek szerelmesek fülig, irreális időn belül."

Tedd hozzá, hogy akkor ha magas, az átlagnál két ponttal jobb képű, jómódú srác vagy. Ha nem az vagy, akkor a büdös életben nem lesz irreális időn belül senki szerelmes beléd, csak úgy kapsz pinát, hogy előtte látod a csaj fejében a fogaskerekeket csikorogni, amikor mérlegeli a te helyzeted és a számára elérhető legjobbat.

Tata_ 2019.08.12. 11:01:22

@exilis: nem lehet, hogy a gyerekek miatt nem válik el? A rövid sztoriból az jön le, hogy jó apa, de válás esetén a gyerekeket vinné a nő.

2019.08.12. 11:08:41

@exilis: nem vitázom, te ezt látod /gondolod, én meg nem eszerint működök.
A csak akkor érsz valamit ha pénzed van eszme teljesen rendben van. Cserébe kapsz egy affektálós, elkényeztetett hercegnőt. Ha nem csak a szemeddel keresel, egész nagy meglepetés érhet '-)
De persze MNK - MPG... így nem kell egy szalmaszálat sem keresztbe tenni.

PPK™ 2019.08.12. 11:15:57

@exilis: elképesztő. A következő úgyis az lesz a nő részéről, hogy Béta Béla kettőzze meg a tempót a munkahelyein, mert a 16 m2 már kevés, hát hova tegye azt a sok ruhát meg cipőt? Szóval nagyobb pecó kell gardróbbal minden emeletre alsó hangon kétszer ekkora alapterülettel.

És a csávó gürizni fog.

Finoman fogalmaztál, mert a nőt tuti, hogy kezelgeti más. Mert tudjuk jól, hogy a közhiedelemmel ellentétben ugyanúgy igénylik a jó szexet és ugyanúgy élvezik, szóval ha mindenki megbámulja akkor jó bőr, aki tükörsimán le tud akasztani szeretőt magának. És le is akasztja.

@buttercup13: ha egy férfinek nincs büszkesége, önbecsülése, akkor onnantól kezdve nem férfi, mert ez alaptulajdonság (kellene, hogy legyen). Mintha nem tudom, nem lenne váltó egy autóban kábé.

Rita Vrataski 2019.08.12. 11:37:49

@Janed0e: Én ezt pont így gondolom. Nincs ennek senkije se. Minden felajánlott programra elmegy. A másik anyagi helyzetét is elég gyorsan le lehet vágni, ha erre hajtana akkor már második randi se lett volna.
Nem tudja még mit akar. Nem mindenki ugrik azonnal fejest egy új kapcsolatba, főleg ha sérült az előzőben. Nem derült ki, hogy mikor is volt ez, az ember képes kissé be is zárkózni, a bizalom is megrendül rendesen. Sokminden utal erre a viselkedéséből.
Ha komolyabbat szeretnél vele, akkor ne tapadj rá. Ne nyomulj. Adj időt neki.
Ha jól érzi magad veled, visszatér a bizalma is. Szerintem.

Jumpin Jack Flash 2019.08.12. 11:47:28

Ha üresnek érzed az életed a nő nélkül (aki különben egy fél lépést sem tesz feléd), akkor legelőször szerintem a saját életeden gondolkodj el. Ennyire nem unatkozhatsz.

EGY a Queen 2019.08.12. 11:55:53

@Jumpin Jack Flash: mondjuk ez a fél lépést se tesz felé dolog még nem biztos,hogy szar..nekem is volt olyan,hogy úgy hódított meg egy pasi,a klasszikus módon,hogy hónapokig udvarolt,pedig én sosem kerestem,távolságot tartottam stb. Oszt egyszer csak meg átkattant valami es olyan szerelmes lettem belé,mint ide Batta. Csak ehhez mondjuk kurva jól kell tudni udvarolni,megtalálni az arany középutat.

exilis 2019.08.12. 12:21:49

@EGY a Queen: És mi volt az a pont? Valaminek csak történni kellett, biztosan volt egy "AHA" pillanatod.

Jumpin Jack Flash 2019.08.12. 12:24:57

@EGY a Queen: oké elismerem, hogy van ilyen, bár ez a csávó nem úgy néz ki, mint aki kurva jól tudna udvarolni, de mindegy is, ez csak a zárójeles része volt a mondandómnak.
a lényeg, hogy valamit rosszul csinál, ha a nő nélkül üresnek érzi az életét. különösen így, ahogy még az elején vannak, igazából nem is ismerheti, komolyabb kapcsolat nincs közöttük, csak néha eljárnak ide-oda.
és persze komolyabb kapcsolat esetén sem nyerő, ha egy nővel akarja betölteni az életében levő űrt. nem szokott sikerülni.

EGY a Queen 2019.08.12. 12:30:22

@exilis: egyre többet beszélgettünk online,és el kezdett tetszeni nagyon a személyisége.aztan elmentünk barátnőkkel arra a szórakozóhelyre,ahol megismerkedtünk,és hirtelen belémhasított,hogy hiányzik,hogy vele szeretnék itt lenni.valahogy így.

EGY a Queen 2019.08.12. 12:31:37

@Jumpin Jack Flash: nemtom baszki.lehet,szerencsétlen csak szerelmes.akkor érez ilyesmit az ember.

Elementáris 2019.08.12. 12:42:53

Azért talán külön kellene választani az érzékenységet és a hercegnőséget. Attól, hogy érzékeny valaki még lehet alkalmazkodó is, ha már az elején csak az ő akarata érvényesül semmi jó nem fog kisülni belőle- feléd is mutathatna némi érzékenységet.

Jumpin Jack Flash 2019.08.12. 12:53:11

@EGY a Queen: az is lehet. érezni még érezheti is, csak ne írná le :D
jó oké, le is írhatja, de erre meg csak annyit lehet mondani, hogy majd elmúlik.

nekem valamiért a posztból egy olyan csávó képe jött le, aki 5 perc alatt beleszeret bárkibe, aki egyszer ránézett és onnantól aláfekszik a nőnek, lesi minden kívánságát és persze nem tud nélküle élni. de nyilván tévedhetek is.

Jumpin Jack Flash 2019.08.12. 13:15:24

@mi szél hozott?: légyszi próbálj meg különbséget tenni aközött, hogy egy megfelelő társsal teljesebb az élet és aközött, hogy üres az életem egy nő nélkül, akit alig ismerek. köszi.

exilis 2019.08.12. 14:20:13

Nyilvánvaló, hogy a posztíró tapasztalatlan, de ettől még elvakítja a puncifény. A nő soha nem keresi, soha nem kezdeményez, soha rá se ír, akkor miről beszélünk? Szerintem a csaj a srácot csak arra használja, hogy megerősítse az egóját, kilábaljon az előző kapcsolat okozta sebekből, és készen álljon újra nagyobb halra vadászni.

Rita Vrataski 2019.08.12. 14:21:27

@EGY a Queen: " Mondjuk meg kéne baszni úgy istenesen,oszt a tenyeredből enne..de erre meg nem sok esélyed van,ugye Cukipofa? ;)"

Nálad ez anno bevált volna? :) Annál a srácnál? :) Nem személyeskedni akarok, ne haragudj, csak te írtál eme múltodbeli dolgokról, és tényleg kíváncsi vagyok, hogy akkor abban a helyzetben ez hogy jött volna le neked. Hogy reagáltál volna.

EGY a Queen 2019.08.12. 14:29:28

@Rita Vrataski: figyu,a posztoló az nem az a fiú,akiről én beszéltem.Ő kedvesen,de azért határozottan és férfiasan udvarolt nekem.es a vége,igen az szex lett és kapcsolat. Ha egy no nem érzi a pasiban a ferfiassagot,akkor mindegy mit tesz,pincsi lesz,olyannal meg nem dugunk..a poszter elbaszta sztem.udvarolgat,de érződik a kétségbeesés. Vagy tesz vmi meglepőt és lesz vmi fordulat,vagy kísérgetheti a gádzsit a buszon amíg meg nem szüntetik azt a járatot.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2019.08.12. 14:30:55

Szerintem az ilyen helyzetet tanulópénznek hívják, majd' mindenkivel megesett már. Akarhat akármit és akármilyen jól, a megkeresések egyoldalúsága elég egyértelmű érdektelenséget mutat. Ebbe az érdektelenségbe sorolható a buszozás miatti "rinyálás" is, hátha nem kell akkor elmennie.

Ugyanakkor! Rita már előttem leírta, elképzelhető, hogy viszonylag friss szakítás után rögtön ott a következő kérő, akivel egyszerűen nem tud mit kezdeni. Nem "állt még be vízmértékbe" az érzelemvilága, nem látja tisztán, milyet keres, milyet nem keres, és legfőképp: keres-e egyáltalán! Ha hiányozni kezd neki az abbamaradó figyelem, érdeklődés, akkor elképzelhető, hogy később, pár hét múlva, kitartó munkával érdemes ezt az ismerkedést folytatni. És ha akkor is hasonló a reakció, meg lehet mondani, hogy nem barátkozni akartam.

2019.08.12. 14:42:32

@Rita Vrataski: szerintem itt még szó sincs szexről.. Valószínűleg pont ez a gondja a posztolónak

Rita Vrataski 2019.08.12. 14:48:54

@EGY a Queen: Értem, köszönöm a válaszod :)

Rita Vrataski 2019.08.12. 15:22:49

@TSEPKE: Nem is írtam ilyet. Egy véleményt másoltam be, és ezt kommenteltem.

De egyébként nem hiszem hogy itt ez a gond.

God Harald 2019.08.12. 15:29:31

“Mit tehetnék egy ilyen típusú nőnél, hogy a kedvében járjak?”
Küldjél érte légkondis buszt!

Rita Vrataski 2019.08.12. 15:35:35

@God Harald: "Hagyd az érzékeny nőket! Hisztis picsa mind, ráadásul az ártatlan külső általában ordas ribanc jellemet takar. Természetesen lelki indíttatásút:)))"

Ne kontrázz! :) :)

dekás dezső 2019.08.12. 19:00:02

Nem hívod többet, aztán elmélázhatsz rajta, hogy vajon mikor teszi meg azt az óriási lépést, hogy megmozdítsa az ujját a híváslistán és ilyen hatalmas energiát pazaroljon rád az életéből;) Ha pár napon belül hív és tényleg arra kíváncsi, hogy mi a túró van veled akár még megérhet egy kis energiát...
Ha nem hív, örülsz.

Jumpin Jack Flash 2019.08.12. 20:11:53

@mi szél hozott?: nyugodtan folytasd a személyeskedést, akkor biztos igazad lesz, pedig csak annyi történt, hogy tökéletesen félremagyaráztad, amit írtam. ex chatedra nyilván - ezért írtam, hogy tévedhetek is. mindezt műmájer, macsó szotyiköpködés közben tettem, ofkorz. hát hajrá!

tcrex 2019.08.12. 22:49:32

cserélj nőt...de előtte csajozási filozófiát...ha meg tudsz dönteni egy nőt akkor jól csináltad, ha nem akkor elszúrtad...a többi csak rizsa

Burgermeister 2019.08.13. 05:51:00

Gyenge pinakertesz vagy!

nookedli 2019.08.13. 09:38:18

@EGY a Queen: Az érzékeny nők rendkívül labilisak. Igen, mint írták előttem, jó alaposan ki kell pucolni néhányszor, aztán dobni a fenébe. Kinek kell a kolonc, probléma, hiszti?

enrikokaruszo 2019.08.13. 15:49:19

tartalékban vagy, lépj le

Frh 2019.08.23. 11:17:30

@Daenerys Targaryen: Köszönöm, hogy leírtad helyettem :)
Az a legrosszabb, hogy az ilyenek még reménykednek, holott egyáltalán nem nekik áll a zászló. Fel sem fogják, hogy ez a "biztató kapcsolat" (phúú, röhögnöm kell) csak az ő agyukban létezik, a másik rájuk se tojik.
Valószínűleg több vasat tart a tűzben a csaj, ez csak az egyik közülük.
27 évesen meg korai még ekkora berögződésekkel létezni, hogy bejáratott helyekre megy csak, ugyanazon az útvonalon bla bla bla.
Ha meg elindulnak valahová, nincs útközben változás! Ja, de ehhez ki is kéne állni a magáért a poszternek, az meg nem megy. Ehh, már megint egy pincsi.
süti beállítások módosítása