14 év korkülönbség sok?

2019. szeptember 20. 07:56 - csajokespasik

       

  „Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok” - ám se a szülők, se a barátok nem értik ezt a frigyet. Levélírónk eddigi tapasztalati szerint a korabeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és túl lazán veszik az életet.          

 
       

   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Megismerkedtem egy férfival a munkahelyemen, ahol ő az ügyeit intézte. Meghívott egy kávéra, aztán találkozók sora következett. Akkor is lenyűgözött, stílusos és tudja a helyét a világban. Ott is tartunk már, hogy hozzáköltözöm.

A szüleim nem repesnek az örömtől, ugyanis 14 év van köztünk. Szerintem ha valaki betöltötte a 25-öt, onnantól már nincs nagyon értelme korkülönbségekről beszélni, mert akkor már fejben dőlnek el a relációk.

Ő nagyon sokat törődik az édesanyjával, van, hogy későn ír, vagy hetekig nem tudok róla, de még sincs bennem az, ami ilyenkor sokakban előjön: „valamit titkol, valamit nem mond el", nem ébreszt bizalmatlanságot. Én zárkózott vagyok, kissé elvont embernek is tartom magam.        

       

               Régebben szerettem egyedül lenni, akár kapcsolatban is megvolt a saját terem. A barátaim kivétel nélkül mind a kapcsolatunk ellen vannak, mert szerintük 14 év az sok. Felhoztak pár érvet, de nem ők választották, így nincs is teljes rálátásuk a dologra, hogy tanácsokat osztogassanak. Ha nekem megfelelő és boldog vagyok benne, akkor minden jó, az évek meg csak számok. Nem arra fókuszálok, ami nincs, vagy lehetne. Eddigi tapasztalatim szerint a korombeli férfiak vagy csak egyetlen dologért keresnek kapcsolatot, vagy türelmetlenek és számomra túl lazán veszik az életet, és ez kiábrándító.

Neki nem vagyok semleges, ha ráér és találkozunk, mindig nagyon jól érzem magam vele és az ágyban sincsenek problémák, max. annyi, hogy nekem nagyobb egy kicsivel a szexuális igényem, mint neki.

Csak nem értem, miért olyan nagy falat ez a környezetemnek? Vele bármiről tudok beszélgetni, ő pedig lenyűgöz a műveltségével meg az intelligenciájával, udvarias és nagyon jó ember, nem iszik, nem dohányzik (persze ezektől még bármilyen lehetne, nem ezek határoznak meg valakit) úgy érzem, meg tudja adni nekem, amire vágyom.          

 

 

172 komment
Címkék: korkülönbség

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4615135562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De miért! 2019.09.20. 08:04:59

"Ő nagyon sokat törődik az édesanyjával, van, hogy későn ír, vagy hetekig nem tudok róla, de még sincs bennem az, ami ilyenkor sokakban előjön: „valamit titkol, valamit nem mond el", nem ébreszt bizalmatlanságot."
A feleségével beszélget ne zavard meg õket olyankor, ne agòdj miatta te csak tudd milyen poziciòban vagy és élvezd! ;)

2019.09.20. 08:39:18

Van hogy későn ír, vagy hetekig nem tudok róla VS. Ott is tartunk már, hogy hozzáköltözöm
Nyau...

Kai Allard Liao 2019.09.20. 08:52:28

"Szerintem ha valaki betöltötte a 25-öt, onnantól már nincs nagyon értelme korkülönbségekről beszélni, mert akkor már fejben dőlnek el a relációk."

Persze, persze. Tök jó lesz, amikor a most 40-es pasid elkezd prosztata és potencia gondokkal küzdeni 5-10 év múlva, neked meg úgy viszket a pinád még, hogy azt se tudod mihez nyúlj. Majd akkor is gondolj arra: "az ágyban sincsenek problémák, max. annyi, hogy nekem nagyobb egy kicsivel a szexuális igényem, mint neki." :-D

"Felhoztak pár érvet, de nem ők választották, így nincs is teljes rálátásuk a dologra, hogy tanácsokat osztogassanak."

Akkor mi a faszért írsz ide? Megerősítést szeretnél, hogy neked van igazad? Parancsolj, kérlek.

Tökre igazad van, a 14 év nem sok. A sok kis mocsadék csak féltékeny a tiszta szerelmetekre, és szét akarják verni a kapcsolatotokat, hogy nektek is olyan szar legyen, mint nekik. Örülök, hogy segíthettem. :-)

Kai Allard Liao 2019.09.20. 08:55:55

@TSEPKE: Most ezzel mi a gond? :-)
A csávó odaadja a csajnak a lakáskulcsot, majd lelép egy hétre "anyukához". :-D
Persze a telefon is pont le fog merülni sajnos ebben az időben, dehát ilyen ez a szerencse. :-P

Most miért akarod azt a benyomást kelteni, hogy a 40-es faszi csak kötetlenül dugni akarja a kiscsajt, és nagy eséllyel mellette másokat is dug abban az időben, amikor az "édesanyjával törődik". Szerintem te is csak féltékeny vagy erre a tiszta és őszinte szerelemre, mint a poszter szülei és barátai. Szégyelld magad!

:-D

EGY a Queen 2019.09.20. 08:57:59

:D :D :D oszt amikor hetekre eltűnik az édesanyjával ezekre a különleges expedíciókra,visszatérve nem érzed,hogy a mágneses rezgés megváltozott körülötte? Nagyon figyelj,te lány,vigyázz erre az arany emberre,nehogy a CIA kihasználja,és a titkos földalatti laboratórium plutónium felezési idejének a vizsgálata alatt megváltoztassák kísérleti jelleggel a DNS-ét!!!
Mert ha így folytatódik,akkor egyre több időre fog eltűnni,míg a végén csak az asztrálteste után tudsz integetni!

2019.09.20. 09:00:39

@Kai Allard Liao: dehogy, jesszusom, nincs igazabb szerelem mint egy huszonéves naív cuni és egy negyvenes házas férfi között.
Sok boldogságot nekik! Azé akiket kihagyott a lamour miatt harmincas srácokat, a számukat küldje mán át, köszike :P

MsIreneAdler 2019.09.20. 09:12:38

Ahogy látom az a 14 év a legkisebb gond a "kapcsolatotokban" :)

moonshadow 2019.09.20. 09:15:09

Engem az érdekelne, hogy a faszba nevelik egyesek a lányukat ilyen naívvá?

2019.09.20. 09:17:46

"miért olyan nagy falat ez a környezetemnek?"
Nem nagy falat, csak amíg minden szép és jó, addig nincs közük hozzá. :P hahaha

MsIreneAdler 2019.09.20. 09:19:28

@moonshadow: sok sok titokkal, tabuval, megszégyenítéssel, rossz példamutatással :)

2019.09.20. 09:22:11

@moonshadow: nem naívvá nevelik.. Nem nevelik, nem szeretik, nem adnak át értéket, olyan szeretethiányos, lelkisérült libák, hogy bárki kisujjal hanyattdönti őket...
Persze kérdés, ti miért aggódtok ezen, nektek ez a Kánaán '))

JustinTime 2019.09.20. 09:23:58

@TSEPKE: felajánlanád nekik a cégetek legújabb biorezonátorának akciós megvásárlását?

JustinTime 2019.09.20. 09:39:09

@TSEPKE: tudtam, hogy ezt fogod mondani :D

2019.09.20. 10:14:49

Ez az utóbbi hetek legjobb posztja. Ennyire hülye júzer már rég volt itt. Igazi kincs, írj még!!!

Nem az életkor különbség a probléma, hanem amit ez generál: az eltérő életfelfogás, tapasztalatok, élmények, habitus, életenergia... meg minden.

Felsőmocsoládi 2019.09.20. 10:27:58

Nem a 14 év itt a probléma.
Későn ír, az anyját tojózza, ha ráér találkoztok, a szexuális igényetek sem egyezik.
Nős, félimpotens, aki kihasznál. Miért kell, azért a kis kolbászért, egy egész disznót elviselni ?

PPK™ 2019.09.20. 10:43:11

Ne törődj a többiekkel! Rosszindulatúak és irigyek, mert velük ellentétben te nyilvánvalóan megtaláltad az Igazit, ők meg csak vergődnek itten.

Meg a barátaid is ugyanezek, szerintem cseréld le őket, nem is igazi barátok az ilyenek. Ez egy jó szűrő volt, most kiderült a valódi énjük!

Meg a szüleidet is hanyagold szerintem, kinek kellenek olyan szülők, akik a saját gyerekük ellen vannak?!

Sok boldogságot!

*buksisimi*

2019.09.20. 10:50:49

@Daenerys Targaryen:
"az eltérő életfelfogás, tapasztalatok, élmények, habitus, életenergia... meg minden."
Ezek azok a tipik kifogások, amik csak fejben léteznek. Soha nem értettem de mind1

PPK™ 2019.09.20. 10:53:52

@TSEPKE: "Azé akiket kihagyott a lamour miatt harmincas srácokat, a számukat küldje mán át, köszike :P"

Az jó, ha közvetlenül a jóképű, 30-as, intelligens, megfelelő humorérzékkel rendelkező csóka küldi el neked privátban?

;-)

Kai Allard Liao 2019.09.20. 10:56:54

@PPK™: Szeretném jelezni, hogy én IS 39 éves vagyok, szóval a 14 év korkülönbség velem is meglehetne.

Poszter, kérlek küldj egész alakos, bikinis fotót (gy.k. magadról) és ha megfelelő az aurád és a lelked, abban az esetben jelezném, hogy művelt, kedves, jó ember vagyok, nem iszom, nem dohányzom, és az anyámat se kell ápolni. Sőt, dugnálak mint a lopott biciklit. :-D

Ha kisbálna vagy, akkor felejtsd le a fentieket, sajnos nagybeteg édesanyámat kell ápolnom a dohos pincében, a pálinkafőzde mellett. :-P

PPK™ 2019.09.20. 11:08:59

@Kai Allard Liao: egyébként nem lenne probléma ezzel a kapcsolattal, ha

1. a csóka nyílt lapokkal játszana
2. a gádzsi helyén kezelné a dolgokat

Én is futottam nagyjából ennyivel idősebb milffel egy ideig, mindenki pontosan tudta, hogy mi a csízió, megbeszélni se kellett nagyon semmit úgy emlékszem.

A posztban szereplő figura nyugodtan előállhatott volna azzal, hogy csak kötetlen kúrogatás lesz, szerintem simán belement volna a poszterina.

Persze ha nős és a kúrogatások erejéig a kesztyűtartóba dobja a jegygyűrűt, akkor megint más a szitu, de amint olvashattuk a Kormányablakban jöttek össze, szóval csak látta volna a gáré, hogy van-e rajta gyűrű, vagy nincs. Mondjuk az is igaz, hogy dörzsöltebb férfiemberek ezt pont fordítva oldják meg: csak otthonra veszik fel.

A csaj meg ott bassza el, hogy minden jel szerint csak a Petri-csésze szerepkörét osztották rá, de ő mindent figyelmen kívül hagyva a rózsaszín ködben andalog.

Később jön majd a pofára esés, meg a "minden pasi geci". És persze ő nem lesz hibás egyáltalán.

bz249 2019.09.20. 11:20:40

Mi van, ha tenyleg a beteg edesanyjat apolja ebben az idoben es ez egy ilyen mamakedvencejogyerek? Ekkor a poszterina remenykedhet benne, hogy a beteg edesanya allapota belathato idon belul egeszen halalozasig es nem csak egyre sulyosabb es egyre tobb apolast igenylo betegsegig romlik.

El Amante 2019.09.20. 11:28:57

Kis butus. Hetekre eltűnik, ha ráér, taliztok vs összeköltöztök?

Nem a 14 év sok, hanem a hazugság a kapcsolatotokban.

És ha már most nem egyezik a szexuális étvágyatok, akkor az veszett fejsze nyele. Arról nem is beszélve, h valószínűleg azért nem tud/akar nálad annyit teljesíteni, mert valaki mást is dönget és 40 körül már amúgy is lefelé kezd mutatni a léc.

MsIreneAdler 2019.09.20. 11:29:25

@bz249: hát nem tudom, és egy atombunkerban ápolja anyukát, ahol térerő sincs :D?

bz249 2019.09.20. 11:31:39

@MsIreneAdler: a mama elvonja az osszes figyelmet es ezert is nem lesz mar szexualis etvagya utana.

Nem zarnam ki elvbol, hogy a csaj szemelyesen Balfasz-Mamakedvence Belaval jott ossze. (ami egyebkent rosszabb, mintha felrekurna egy hazassagbol, mert akkor legalabb nyomokban ferfit tartalmazna)

Kai Allard Liao 2019.09.20. 11:34:47

@bz249:
Hmmm...azért az nem életszerű, hogy eltűnsz a semmibe, majd felbukkansz, mert édesanyádat ápolod. Személyes tapasztalat alapján két véglet van (sajnos):

1. Durván ágyhoz kötött a beteg, és ott kb. 0-24 ügyelet van, pelenkázással, etetéssel, és minden egyébbel. Amellett se lelkileg, se időbeosztásilag nem fér bele, hogy a, dolgozni menj b, kötetlenül sunázz egy kiscsajt.
2. Relatív önellátó a beteg, de vinni kell ide-oda. Vérvételre, vagy ultrahangra, gyógytornászhoz, mikor mi kell. Intézed a papírokat, keresed az orvosokat. E mellett már belefér a munka és a csajozás is, de itt nem tűnsz el hetekre. Jah, néha szólsz, hogy "Bocs, ma nem tudok felugrani, mert este ötre van időpont röntgenre" vagy "Sorry, de a sürgősségin vagyunk, meg leesett az anyám vércukra, és beájult" de ennyi.

Szóval a csákó eltűnési hullámait nem nagyon tudom összekötni a betegápolással.

2019.09.20. 11:41:28

@PPK™: 10/2-vel? Ugyanmár.. Mit kezdenék egy ilyen királyfival? Időpazarlás))

2019.09.20. 11:53:43

@PPK™: miért nem kommunikálsz @EGY a Queen: el?

Úgy viselkedtek ,mint tinédzser szarosok, durciztok, játszmáztok,féltékennyé akarjátok tenni egymást, pedig a nemzetközi úrállomásról is láccik, hogy egymásért dobog a szívetek.
Én mindent IS látok ám, engem nem tudtok átbaszni kerítésön

bz249 2019.09.20. 11:56:57

@Kai Allard Liao: ok akkor legalabb a legrosszabb verzio kilove... vagyis a poszterinanak van matematikai eselye megszerezni a 40-es palit :)

PPK™ 2019.09.20. 11:59:18

@bz249: a 39 éves Balfasz-Mamakedvence Bélus nem szedeget fel 25 éves csajokat annak munkahelyén elsőre. És a 25 éves nem esne bele ilyen szinten, hogy nem lát, nem hall csak viszi előre a sunája.

A figura vagy házas, vagy másokat is kúrogat és bár lehet, hogy a muttert heti 1x el kell vinni ide-oda, de ha elhinnénk, hogy pusztán ennek okán tűnik el hetekre mint az aranyóra, akkor ugyanolyan naiv libák lennénk, mint a poszterin.

PPK™ 2019.09.20. 12:10:26

@TSEPKE: már hogy lenne időpazarlás életedben először átélni azt az orgazmussorozat-sorozat-sorozatot, ami után napokig olyan leszel, mint egy holtkóros? :-)

@Egy a KING: hallod bro, az megvan, hogy téged jobban foglalkoztat ez a kérdéskör, mint az érintetteket? :-)

De amúgy meg halvány lila gőzöm sincs, hogy kiről/miről beszélsz... pff.. ehh...

:-)

Heinrich Spitzvogel 2019.09.20. 12:15:30

@Kai Allard Liao: mi a baj azzal, ha balna? Legalabb barhol hajtogathatsz rajta pinat

MsIreneAdler 2019.09.20. 12:17:43

@bz249: persze jogos, hogy ezt a lehetőséget sem zárjuk ki, de ahogy jobban belegondolunk, ez a valószínűtlenebb.
Ahogy Kai Allard Liao is leírta az ápolás nem így működik, sajnos én is tapasztalatból tudom. Max akkor elképzelhető ez az egy - egy hétre eltűnés, ha pl valami tesóval vetésforgóban nyomják, de akkor meg a munkahelyére sem jár be? Még 0-24-es felügyeletet igénylő beteg mellől is lehet telefonálni, üzit írni, szóval ez is sántít. Mindegy, a jóindulatod viszont dicséretre méltó!

2019.09.20. 12:20:11

@PPK™: persze, hogy a te dolgaidba ütöm az orrom! Nincs más dolgom. Mi rokonlelkek vagyunk tesó, szívemen viselem a boldogságodat. Ami neked fáj, az nekem is

Kai Allard Liao 2019.09.20. 12:21:04

@Heinrich Spitzvogel:
Finnyás vagyok, belátom. Nem igazán szeretem, ha egy ember úgy néz ki mint egy nagy rakás, félig szétolvadt takony. Jah, vágom, hogy a magyar lakosság kb. 30-40% ebbe a kategóriába esik, de hát ilyen ez a popszakma. :-D

Nyilván nem elvárás, hogy kockahasa legyen mint egy bikinimodellnek a felkészülés utolsó két napjában, de tegye már meg a szívességet (magának is) hogy odafigyel magára...

MsIreneAdler 2019.09.20. 12:22:29

@Egy a KING: bocs, hogy beleszólok, de nem lehet, hogy nem akarnak mindent a te kíváncsi kis orrodra kötni :)? Lehet privátban megbeszélik a dolgokat. De azt látom, hogy ez a téma nagyon foglalkoztat téged, elárulod, hogy miért :)?

Elementáris 2019.09.20. 12:28:46

Huh, ennyi idősen még ennyire naiv? Ha már most nincs kommunikáció köztük, mi lesz később? Vagy tényleg nem érdekli posztrinánkat a másik fél élete, hobbi, munka, szabadidő...., akkor mégis mi a jó ebben a "kapcsolatban"?

PPK™ 2019.09.20. 12:32:27

@Egy a KING: de hát honnan tudod, hogy fáj? A külvilág felé nem mutatom, azt meg nem tudja a baglyokon kívül senki, hogy éjszakánként sírni szoktam :-|

@MsIreneAdler: én csak reménykedem, hogy a megfelelő emberre féltékeny és nem lesz ebből valami homoerotikus pszichothriller :-))

Heinrich Spitzvogel 2019.09.20. 12:37:50

@Kai Allard Liao: pedig nincs annal szebb latvany, amikor hatulrol dongetsz egy ilyet (persze a seggszaga miatt kizarolag a szadon veve a levegot), es nezed, ahogy minden lokeskor elindul rajta a hullam seggtol nyakig, majd vissza

MsIreneAdler 2019.09.20. 12:39:13

@PPK™: én a helyedben abban reménykednék, hogy a megfelelő ember-e a féltékeny ;)
Amúgy pedig már látom a plakátokat: Túl a Broságon
(két férfi online barátsága váratlan fordulatot vesz irl :D)

2019.09.20. 12:40:50

@PPK™: terméketlen lelkedben meddő talajra hullanak a kapcsolatok magvai. Csak jáccod az alfát. Mióta látom az aurákat, kezdem felfedezni kibaszott tehetségem van pszichoanalízáláshoz. Ha akarják, ha nem. Hehe

PPK™ 2019.09.20. 12:41:37

@MsIreneAdler: "Túl a Broságon" :D :D

Hülye állat, kiköptem a meleg tejet :D őőő... vagyis a sört, sört iszok :-)

PPK™ 2019.09.20. 12:44:02

@Egy a KING: aszondod ideje felnőnöm? :-)

2019.09.20. 12:49:30

@PPK™: ideje őszinte legyél , magadhoz is:) Az érzéketlen macsó szerep , amit magadra erőltetsz... Meg, hogy csapod a szelet Yrénkének , meg Tcsepkének meg minden sunának... Csak a sekélyes lelkivilágodat próbálod elrejteni.
Sok spenótot erőltettek rád kiskorodban?

PPK™ 2019.09.20. 12:53:05

@Egy a KING: :D :D :D

Amúgy nézd, ha már említetted az űrállomást, ropogós friss hír:

index.hu/techtud/2019/09/20/az_oroszok_tudjak_mi_lyukasztotta_ki_az_urallomast_csak_nem_mondjak_meg/

♥♥♥ jól látod, a szerelmünk olyan erős, hogy kilyukasztotta a Nemzetközi Űrállomást ♥♥♥

2019.09.20. 12:54:59

@PPK™: srácok.. így hirtelen olvasva ez kommentfolyam kezd. .. kicsit meleg lenni

PPK™ 2019.09.20. 12:59:06

@TSEPKE: a szívecskés mondatom nem a komára vonatkozott :-D

2019.09.20. 12:59:09

@TSEPKE: hagyd! Megtört a jég!!! Végre mesél az érzelmeiről a golddigger iránt!
Getzi de kibaszott jó pszichológus lesz belőlem:)

2019.09.20. 13:03:07

@Egy a KING: @PPK™: ha azt mondjátok Goldy csaj, oké.. Főzz neki kakaót, pillecukorral - az megnyitja a csakráit :))

MsIreneAdler 2019.09.20. 13:11:35

@PPK™: örülök, hogy tetszett :D
Persze a szivecskék nem a bronak szoltak, oké (kacsint, kacsint ;))
Én a helyedben átgondolnám, látszik, hogy törődik veled, a kis lelkeddel is, ez olyan ritka :)

2019.09.20. 13:11:37

Ja hogy hetekre eltűnik az anyjához. Ouch...Nnooú N.Bates ssssszzzz.... omg :/ Naddonnemjó :/

Kai Allard Liao 2019.09.20. 13:14:32

@Heinrich Spitzvogel:
Úristen, ezt most elképzeltem... még szerencse, hogy nem volt hegyes tárgy a kezem ügyében, mert tuti elkezdtem volna kivájni vele az agyamat. :-D

Kívánok neked ilyen sok szép pillanatot, a bálnák szelleme kísérjen. Bazdmeg! :-)

PPK™ 2019.09.20. 13:14:51

@Egy a KING: le vagyok nyűgözve, tesa... a felszínre hoztad a régen eltemetett titkaimat :-))

Azért én remélem, hogy nem akarsz benyújtani egy vaskosabb számlát ezért :-)

@TSEPKE: höhö, hihi, vicces vagy Csepi :-) Inkább az ajánlatomon kattogjál ;-)

Kai Allard Liao 2019.09.20. 13:16:21

@PPK™: Ugyan már, nincs ezzel semmi baj, 2019-et írunk.
Ne fojtsd el magadban az érzéseket. :-D

PPK™ 2019.09.20. 13:16:44

@MsIreneAdler: tudom én, hogy ez csak a felszín ám. Ezzel leplezi, hogy már a háttérben turbékolnak :( Nem is a testvérem, elárult :( Olyanokkal jön, hogy nem állhat a barátságunk közé mindzsó, meg ilyenek :( Közben meg... :(

2019.09.20. 13:18:52

@PPK™: ja hogy te lennél? Ohh, hát sose tipornám el kicsi szerelmes szívedet holmi lélektelen kufircolással.. Bro sose vakarna össze!
Most koncentrálj az érzelmekre, ilyen csak egyszer van az életben ♥️♥️♥️
(meg ne nősülj te állat!)

PPK™ 2019.09.20. 13:19:47

@Kai Allard Liao: mondjuk ha csak így bele-beleolvasok külső szemmel és nem olvasom el az elejétől az egészet, akkor tényleg olyan mintha itt buziskodnánk :-D

PPK™ 2019.09.20. 13:23:23

@Heinrich Spitzvogel: én sem kamázom a bálnákat, de Ashley Graham simán jöhetne. És nem azért, mert ő az Ashley Graham, hanem mert valamilyen belső indíttatásból fugáznám :-)

MsIreneAdler 2019.09.20. 13:41:18

@PPK™: sajnálom hogy csalódnod kellett. Biztos szar most neked, így elárulva lenbed. Az élet ilyen.
Megvigasztalnálak, de sajnos nem bírom a balfaszoid csávó-picsogást, szóval így jártál :D

2019.09.20. 13:43:40

@Fókabébi a porondon: csak fejben léteznek? Oké, ezt megbeszéltük.
TE VAGY A POSZTOLÓóóóó :-))))

EGY a Queen 2019.09.20. 14:52:16

@Egy a KING: akarsz róla beszélni? Meghallgatlak szívesen!Mi fáj? Gyere mesélj!Mondj el minden,tőlem ne félj!... ❤️❤️❤️

Heinrich Spitzvogel 2019.09.20. 15:31:17

@Kai Allard Liao: @PPK™: az utolso balnam vagy 15 eve volt. Szabalyosan meg lettem eroszakolva. Reggel ultem a kadban masnaposan, gorcsosen oleltem a felhuzott terdeimet, zuhogott ram a viz es en csak huppogni birtam: “mit tettem? mit tettem?”. Azota probalok mindenkit rabeszelni egy ilyen eletre szolo elmenyre.

Kai Allard Liao 2019.09.20. 15:35:30

@Heinrich Spitzvogel: Szerintem jelentsd fel nemi erőszakért, mondd el, hogy #youtoo.

Ha 30 évvel később rájöhet valaki, hogy akkor este, amikor megfogták a térdét, akkor az neki annyira nem is esett jól, és így átgondolva inkább érzi zaklatásnak, szerintem a te traumád is releváns.

Én veled vagyok, támogatlak! #timesup #jesuisheinrichspitzvogel #metoo #whalerape

Heinrich Spitzvogel 2019.09.20. 15:41:50

@Kai Allard Liao: bizony, azota is tikkelek, es kapkodva veszem a levegot. Talan meg megvan az a kabatom is, amelynek a hata tiszta vakolatos lett, amikor nekilokott a grinzingi borozonal a falnak. Hatha nem egettem meg el, csatolnam a vadirathoz

2019.09.20. 15:50:34

@EGY a Queen: itt én kérdezek, te válaszolsz!
Szóval mennyire vagy tisztában vagy azzal, hogy ez a hősszerelmes palimadár @PPK™: becsicskult szívügyileg neked??

PPK™ 2019.09.20. 15:50:45

@Heinrich Spitzvogel: ha van rajta sunaszaft, akkor megdönthetetlen bizonyíték lehet, mint Monica Lewinsky esetében a ruhára száradt nyányó :-)

PPK™ 2019.09.20. 15:52:05

@Egy a KING: he? Már délben is lejött, hogy be vagy baszva bro, most meg még rá is csíkozgatunk?! :-)

2019.09.20. 15:57:25

@Daenerys Targaryen: Csak jelzem: érzem a törődést :D Jólesett...
:)

EGY a Queen 2019.09.20. 15:59:03

@Egy a KING: he???
Figyelj Zsóóótti!!! Sosenem vezet semmi jóra a dealercsere! Ezt jegyezd meg egy életre!
De hogy megnyugodj:teljes mértékben biztosítalak róla,hogy a tuggyukki semmiféle ,ismétlem SEMMIFÉLE érzelmi nexusban nincs velem. Capiche?

2019.09.20. 16:00:35

@Daenerys Targaryen: Pontosabban: annyira azért mégsem.

2019.09.20. 16:04:19

@PPK™: bro, a halálomon vagyok, 37,5 fokos lázam van! Nem vertek át, tudom, hogy itt súlyos titkok lappanganak. Tipikusan tereltek, hárítás , manipuláció . Utolsó erőmmel is azon vagyok megoldjam a relytéjt!

PPK™ 2019.09.20. 16:11:42

@Egy a KING: a meg nem nevezett személy cáfolta az egyik irányt, szóval rám itt már semmi szükség, a másik irányról faggassad őnagyságát nyihihi :-)

Jobbulást bro, igyál pálinkát, meg ne írogassál ide baromságokat, amíg meg nem gyógyultál, pacsi, csocsi, tschüss :-)

El Amante 2019.09.20. 17:32:13

@Heinrich Spitzvogel: ezek szerint azért felàllt rá, hacsak nem ő tuszkolta be a döglött madarat.
Egyébként ki számít kisbàlnának? Olyan mint férfinál a zsírdisznó?

Heinrich Spitzvogel 2019.09.20. 17:45:51

@El Amante: a balnak tobbsege nagyon odateszi magat, kihasznaljak a ritkabb alkalmakat. Nincs kecmec, amikor a lepedot is beszippantjak seggbe

2019.09.20. 17:50:16

@Heinrich Spitzvogel: ne már, vizuális típus vagyok.. Sírok :DD

MsIreneAdler 2019.09.20. 19:13:40

@Heinrich Spitzvogel: én azt értem, hogy ha már ott van, akkor már valamit alkot, hogy felálljon, én azt nem értem hogy kerül oda :D?

El Amante 2019.09.20. 21:15:56

@Heinrich Spitzvogel: szóval igazából jó volt, valld be

2019.09.20. 21:16:38

@Heinrich Spitzvogel: Úúh hogy te milyen vagy már! Most nem szeretsz köménymag lenni az óriáskiflin. Porszem vagy te a pitcha lukát zavarni? ;)

2019.09.20. 21:17:51

@El Amante: Bacilusnak képzelte magát :D

2019.09.20. 21:50:15

Még mindig azon gondolkozom, hogy a szégyen skálán hova rakjam a testem.

God Harald 2019.09.20. 22:09:56

@Fókabébi a porondon: rakd a Richter skálára, 8-asnak:-)

Almandin 2019.09.20. 22:34:29

@bz249: Nekem is inkább az a benyomásom, hogy valószínűleg egy mamakedvence a pasi. Lehet, hogy az első nője 40 körül, ennek is betudható, hogy kissé furcsán viselkedik egy párkapcsolatban. Természetesen a foglalt verzió se zárható ki.
Véleményem szerint 14 év korkülönbség nem túl sok. Vannak jól működő kapcsolatok ennél jóval nagyobb korkülönbség esetén is.
Én a nő helyében azt gondolnám át, hogy mi kell nekem. Nem minden nő olyan, hogy ragaszkodik minden áron a hagyományos házassághoz-családalapításhoz. Ha szereti a férfit és boldog vele, akkor lehet, hogy neki is megfelel egy látogató párkapcsolat. Ahol főleg szex és barátság van jelen. Sok nőnek nagyon is megfelel az ilyen, csak nem meri felvállalni, mert megszólják.
A másik, amit a kora miatt meg kell gondolnia: akar-e gyereket. Mert ha igen, és 25 felett van, gyorsan döntenie kell, illetve a férfit válaszút elé állítani. Ha a gyerek a cél, akkor már nincs sok ideje, akkor érdemes befejezni a férfival, ha nincs szándékában elvenni feleségül.
Egyébként az egyik legfurább nekem a mai világban, hogy míg a melegeket már szinte kötelező egészségesnek tartani, és sok helyen már megbüntetik, aki kimondja, hogy ez nem egészséges, addig a heteró, de nagyobb korkülönbséggel élő párokat már deviánsnak és betegnek tartják. Furcsa.

2019.09.20. 23:15:19

@God Harald: Elmondom az ugribugri bugris 70 kilosok a sarkukkal nagyobb zajt csapnak miközben pattognak, mint a nikkelbolha, már amelyik, mert nem mindegyik. Esküszöm néha ott tartok, megírom a véleményem a ~70 kg körüli férfiakról, de nem akarok senkit megbántani komolyan. De ha már az ágyjeleneteknél tartunk, mit lehet csinálni egy olyan hapsival, akinek a feneke ott véget is ért, hogy kinyitottad a tenyered? A combja? Átöleled és mi? Ott véget is ért? Ááhh...Szóval én is tudnék fikázódni, de minek feleslegesen piszkálni a témát? Tök totál felesleges jó embereket megbántani ezzel, csak nekem sejtésem, hogy aki ezzel piszkálódik, az esélyesen sovány. És akkor most ott tartunk, hogy az is milyen mikor valakinek ki van szottyadva a zsír az izom a fonnyadt nyakának bőre alól.

Tényleg esküszöm, minden normális vékonytól bocsánatot kérek. A többinek meg: ami sok az sok, mindennek van egy határa, amit ha átlépünk, az már...hagyjuk is. A kinézet az egy jó szűrő.

2019.09.20. 23:18:26

Ahh tényleg ide járok szublimálni... :DD xD

God Harald 2019.09.20. 23:35:02

@Fókabébi a porondon: hát tény és való, hogy az emberséget nem kilóban mérjük. Mégcsak nem is diploma darabban és pláne nem milliókban. Talán tettekben...

2019.09.21. 00:05:44

@God Harald: Jól belenyúltál, ez egy hosszú és bonyolult téma. Nem gondolom, hogy ilyen egyszerűen le lehet ezt írni.

God Harald 2019.09.21. 00:14:30

@Fókabébi a porondon: nyilván nem. Nem is ez a hely a legalkalmasabb ezekre az elmélkedésekre.

ymel 2019.09.21. 02:35:28

En nem a 14 ev miatt aggodnek. Hanrm hogy 'hetekig nem tudsz rola'. Lol

ymel 2019.09.21. 02:40:00

@Fókabébi a porondon: igaz. Az aranyok fontosak. En 70 kg alatt vagyok, es alapbol nem is vonzodom a 45-50 kg feletti lanyokert. Hidegen hagynak, mert vicces elkepzelni, hogy nem birom felemelni.
Osszegezve ,nem a 70 jg alatti pasikkal lehet a gond, hanem ha az aranyok nem stimmelnek.
A minap lattam egy kicsi kopcis ferfit egy magas nagyon elhizott novel. 6 eve hazasok is mar. Ja igen, es mozgaskorlatozottak.

kolompar lole 1116 2019.09.21. 04:38:05

Hol lehet ilyen naív csajokat találni egy legépelésre?

2019.09.21. 04:48:14

@ymel: Onnan tudom hogy kamuzol mert felismerem a stílusod oda-vissza.

2019.09.21. 06:13:28

Jól érzed magad vele? Igen. Érdemes/tudsz vele tervezni? Igen. Ennyi.

ymel 2019.09.21. 06:13:39

@Fókabébi a porondon: biztos nekem akartad irni? Lol

kispotzak 2019.09.21. 08:15:49

Ugye még véletlenül sem azért írtál mert total bizonytalan vagy a kapcsolatotok jövőjét illetően? :-)

A pasiban az tetszik h stílusos és amikor együtt vagytok akkor kedves? Az meg "nem zavar", mégis leírod, hetekre eltűnik és kevés a szex... Kujva kevés pozitívum (a stílus és a kedvesség még nem a jellem csak a viselkedés, amit elég könnyű egy-egy randi erejéig fenntartani), szemben viszont elég sokatmondó negatívumok.

De folytasd bátran, csak nyisd ki a szemed édes. Főleg, ha osszekoltoztok. Ja, és ha egy mód van rá: ne azért maradj majd vele h bebizonyitsd h deigenis klassz egy 14 évvel idősebb pasival...

TheKillers 2019.09.21. 08:26:07

@PPK™: "amint olvashattuk a Kormányablakban jöttek össze"
annyira röhögtem

TheKillers 2019.09.21. 08:30:59

ui. az alacsony libidót a 40esek nevében kikérem magamnak

kéki béla 2019.09.21. 08:48:16

Nem gondoltam volna, hogy a sok, magát macsónak képzelő, az eszét a pöcsében hordó alak ennyire teli van rettegéssel, kisebbrendűségi komplexussal.
Az a 10+ év majd akkor lesz gond, ha a csaj 50, a pasi 65 és a csaj még járna túrázni (leegyszerűsítve, hogy az említett primitívek is értsék). Nem a szex lesz a gond...

jatagán9 2019.09.21. 08:55:44

Nagyon buták kommentelnek itt. A 14 év ideális. Ne hallgass senkire csak magadra!

2019.09.21. 09:24:50

@ymel:
@Captain Admin:

Is-is

De bevallom, kevés vagyok én ahhoz, hogy rejtvényeket fejtsek.

2019.09.21. 09:28:05

@TheKillers: "tökéletlen huszonévest, aztán imádkozni,"
Hirtelen töketlennek olvastam. Imádkozni? :D Hinni a templomban kell :DD

2019.09.21. 09:44:43

@TheKillers: húsz év múlva a tökéletlen huszonéves jó esetben piacképes negyvenes férfi lesz, aki három perc alatt lecseréli a pusztán a létezésben, gyerekszülésben megfáradt negyven közeli feleségét egy /két /három ropogós huszasra.. Hát ezért nem törik magukat mostanában a kiscsajok.
Itt fent se ez van, dehogy '-))

Bicepsz Elek 2019.09.21. 10:08:40

Ha Vajna Tininek nem volt oreg Andy bacsi, akkor felesleges aggodalmaskodni!!

PPK™ 2019.09.21. 10:32:05

@Almandin: "Lehet, hogy az első nője 40 körül, ennek is betudható, hogy kissé furcsán viselkedik egy párkapcsolatban."

Tehát ha jól értem a teóriádat, a csávó bár rendelkezik olyan skillekkel, hogy besétál ügyet intézni valahova és felszedi az ott dolgozó, nála 14 évvel fiatalabb gádzsit, de eddig nem használta ezt ki soha és ő volt eddig a 40 éves szűz.

Most pedig, hogy élete első párkapcsolatát összehozta, úgy megijedt, hogy hetekre eltűnik.

Aha, oké :-D

PPK™ 2019.09.21. 10:33:27

@TheKillers: jó dolgokat írtál, csak az enyészeté lett az egész az első grafikus smiley után :-)

TheKillers 2019.09.21. 10:34:53

@TSEPKE:
igen, lehet így lesz, de akkor minek élünk, úgyis meghalunk, ugye

TheKillers 2019.09.21. 10:37:02

@PPK™: basszus, már értem hova tünt

TheKillers 2019.09.21. 10:39:57

"amint olvashattuk a Kormányablakban jöttek össze"
annyira röhögtem

posztolóról az a nóta jut eszembe, hogy "neki egy hős kell, egy igazi állat, egy férfi, aki a szívébe zárja"
hát igen, kényelmesebb behuppanni egy kész, tapasztalt férfi mellé, mint találni egy tökéletlen huszonévest, aztán imádkozni, hogy fejlődjön veled egy irányba. egyébként ez sajnos neveltetésből adódó szerep is, egy 4 éves kislányt leültetnek a hamupipőke és a csipkerózsika elé, hogy tessék, ott a királyfi, aztán míg egy kisfiút százféleképp lehet dicsérni "de ügyes, de okos, stb.", addig a kislányoknak egyöntetűen egy dicséret jut legtöbbször: "De szép vagy!"..
szóval ha szép tudsz lenni, akkor jön a királyfi, szar lehet ilyen perspektívával felnőni, nem irigylem.
(külön kicseszés, hogy a nyanyafejű dagadt kislányokat is ezzel álltatják, persze értem én, hogy nem mondja senki, hogy csúnya vagy lányom, felejtsd el.. inkább hagyják álmodozni, beleszaladni rengeteg csalódásba)

a fickó meg dörzsölt, anyukakedvence senkit nem szólít le sehol, emberünk még azt is beadta hogy édesanyjánál nincs áram, nem tud telefont tölteni, ami elég nagy hátrány ha bármikor mentőt kell hívni
ui. az alacsony libidót a 40esek nevében kikérem magamnak de ha 2-3 rackát is tömögetni kell, az kiveszi az erőt
Jesse Owens 3 számban döntött világcsúcsot a harmincas években két órán belül, de 20 éves volt

TheKillers 2019.09.21. 10:40:34

@TSEPKE: igen, lehet így lesz, de akkor minek élünk, úgyis meghalunk, ugye ..
nagyon egyszerü megoldása ez a dolgoknak, hogy nem keresünk senkit, kurogatunk életünk végéig, egyrészt ilyeneket szokott berántani a lamour végül, másrészt ezek a fickók sem igy indultak neki a dolognak, csak ha az ember sok szarral találkozik, hajlamos a könnyebb pályát választani, ahogy a mondás tartja: A király kutyája leszel, vagy a kutyák királya. megszerezni nők sunáját egy estére ez utóbbi, jellemzően feldobja a másnapodat, az önértékelésedet és ennyi.

2019.09.21. 10:47:56

@TheKillers: pedig nagyon úgy tűnik, hogy most nagyjából ez az életcél a piacképesnek titulált résztvevőknek...
Nincs ezzel gond, csak senki se magyarázza be, hogy cirka 50-200 random hancúr után bárki is képes épkézláb hosszútávú kapcsolatra. Azt a bullshitet meg ne erőltessük, hogy tömegesen szipognak a nem macsó de rendes húszas srácok feleségnek való után.

2019.09.21. 10:59:24

@PPK™: "hetekre eltűnik." ghostingol...
:DD Na jó ennyit röhögni, ennek már nem lesz jó vége

TheKillers 2019.09.21. 11:20:15

@TSEPKE:
szerintem képes hosszu kapcsolatra, én pl. kb 900 recskázás után is képes voltam az elsőre

2019.09.21. 11:24:15

@TheKillers: kivétel erősíti a szabályt :-*

MsIreneAdler 2019.09.21. 11:52:58

@TheKillers: szerintem nem csak kislányként anyutól meg aputól kapják a nők, hogy legyél szép, abból nem lesz baj, hanem egész életükben folyamatosan. Még itt ezen a blogon is, szóval én nem csodálkozom, hogy ennyi királylány várja a herceget. Miért változna ez a felfogás egy nőben? Ha körülnéz minden ezt igazolja,hogy kizárólag a külső számít, erre van igény. De csak ha a saját fiatalságomra gondolok, a pasik viszonylag ritkábban hívtak meg egy italra a diplomám miatt, mint másért... :D Azóta a helyzet még rosszabb lett, most már ezer fórumról tudhatjuk meg, hogy milyen mély pénztárcák nyílnak meg egy-egy jó seggért....

TheKillers 2019.09.21. 12:18:36

@MsIreneAdler: jogos.
ha lányom lenne, önálló kis harcost nevelnék belöle (ha tudnék), hogy ne legyen tulzott szüksége a szépség visszaigazolására. a hormonok ugyis intézik késöbb a dolgokat :)

MsIreneAdler 2019.09.21. 13:06:49

@TheKillers: nehéz ügy. Ugye egyfelől azt látja, hogy anya milyen jó, hogy tanult, jutalmul 8 órát rohadhat egy irodában, míg a kukicibáló ribi a Bahamákról posztolja a csücsöri szelfit. Az én stratégiám az, hogy elmondjuk, semmi sincs ingyen,ezt egész kicsi korban jó, ha tudja, hogy a szülein kívül önzetlenül senki nem fogja őt segíteni. Aztán később korának megfelelően egész részletesen el lehet mesélni, hogy mit is kell igazából tennie egy nőnek ott a Bahamákon, amiről nem készülnek képek az instára... :) Igazából azt szeretném, ha lenne választása. Hogy ne kelljen saját egzisztencia, kenyér kereseti lehetőség hiányában kiszolgáltatottként rápiócáznia egy gazdatestre,aki aztán kidobja, ha ráunt.
Fel sem tudom fogni, milyen anya biztatja erre a lányát. Gondolom a megkeseredett kapzsi fajta.

TheKillers 2019.09.21. 13:17:15

@MsIreneAdler:
minden anya közvetetten erre biztatja a lányát, aki nem tanit neki semmit a nöi szerepröl. mert ez a könnyebb út, és amugy járható, ezt könnyebben választja magától. Fiuban is ugyanez.
egyébként ha felteszem, hogy posztolo fickoja szingli és korrekt, akkor sem látom, hogy miért ugrana hosszabb kapcsolatba egy kislánnyal, aki nem bukott még eleget, nincsenek megoldásai sem módszerei, fogalma sincs mit hogy akar, tök zsákbamacska. én legalábbis 40esként biztos egy tapasztalt 30ast választanék, túl a válásán, gyerekkel, az sem baj ha nagyobb és többet lóg a haverokkal mint anyával, stb.

Örömhernyó 2019.09.21. 13:36:21

14 év nem kevés, de a párok jó része amúgy is szétmegy, nem a korkülönbség miatt, hanem mert nem értik meg egymást, kiállhatatlan személyiségek, nem jó emberek, nem szerethetők. Nem a korkülönbség dönt, hanem a kompatibilitás.

Már az is baj itt egyeseknek, hogy törődik az anyjával. Ha meg szarna rá, akkor az lenne a baj.

MsIreneAdler 2019.09.21. 14:00:08

@TheKillers: pont azért kezd egy fiatal lánnyal, amit fentebb írtál: fiatal=szép=jó. Ennyi, pont. Talán még annyi, hogy egy tapasztaltabb nő lehet jobban furcsálná ezeket az eltűnéseket meg a kevés szexet, sőt lehet némi összefüggést is találna a kettő között :) De ne aggódj, nem sokára, ha felébrednek az ifjú és kevésbé ifjú sunátor titánok, majd te is megkapod, hogy nem is ezeket a (30as,elvált) droidokat keresed :) Esetleg elmagyarázzák, hogy biztos csak savanyú a szőlő és vagy külsőleg vagy anyagilag képtelen lennél egy húszéves pipit beújítani, azért szólod le őket. Na meg irigy is vagy, ahogy én is :D:D

Kukubenko 2019.09.21. 15:10:55

@God Harald:

Jól alátámasztottad a véleményedet, Tódi.

2019.09.21. 15:19:28

@Örömhernyó: "Már az is baj itt egyeseknek, hogy törődik az anyjával."
Jajj nem kell itt sértődni :)
Választási lehetőségek:
*megmongya a csajnak hogy szeret köddé válni, mert olyan hú de független természet, aki nem bír a szabadságvágyával (ne is akarjon többet ha ehhez nem tud alakalmazkodni)
*közli hogy dolga van (ideális távolság ott, ahol bizonytalan a helyzet)
*ha valóban téma az összeköltözés, de nem hiszem, akkor közelíti a kettőt, és nem egy mamival közös áthatolhatatlan burokban leledzik, amin kívül a csajszi csak egy kívülálló betolakodó idillromboló nímand lehet
*ha a mami cuki, akkor a csajszi segít

K egyszerű.

De a posztban a pasi, aki egy hú de selymes úriember, aki eltűnik két hétre...háát... :/

TheKillers 2019.09.21. 15:38:02

@MsIreneAdler:
nem keresek senkit
de a legutóbbi 3 csaj aki érdeklődött irántam, mind gyerek/család projekten függtek azért tudatban (26, 31, 38), és csak a legutóbbival tudtam volna bármit is elképzelni

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2019.09.21. 17:01:44

A nagy korkülönbség akkor gond, amikor megöregszenek, az egyik meg már vén trotty lesz. A 14 év mg nem sok, de a 20, az már egy emberöltő. Amikor az egyik már nyugdíjas öregember, mondjuk 65 évesen, a másik meg még csak 45 éves fiatalember vagy nő. A 45 éves még fiatal a 65 meg már trotyli.

Török törp hörcsögöt bökő bögöly 2019.09.21. 17:01:44

A nagy korkülönbség akkor gond, amikor megöregszenek, az egyik meg már vén trotty lesz. A 14 év mg nem sok, de a 20, az már egy emberöltő. Amikor az egyik már nyugdíjas öregember, mondjuk 65 évesen, a másik meg még csak 45 éves fiatalember vagy nő. A 45 éves még fiatal a 65 meg már trotyli.

2019.09.21. 17:08:48

Néha már tényleg nevetséges :D

2019.09.21. 17:28:10

@God Harald: "kellett volna" bőven elég volt, még sol is. Ne hallgass az értetlenkedőkre :-)

2019.09.21. 17:29:28

@TSEPKE: "piacképesnek" figyelj a laprika meg a paradicsom az piacképes, arany csillagmókuci

God Harald 2019.09.21. 18:07:07

@Fókabébi a porondon: igazad van, de vannak akik túl sok közgázt tanultak, aztán apportírozták a farkukat vagy pinájukat a fogyasztói kosárba.

2019.09.21. 18:09:40

@Fókabébi a porondon: irónia.. nem muszáj mindenkit szétcincálni szavanként, elég ha csak el se olvasol innentől '))

El Amante 2019.09.21. 18:12:26

@TheKillers: wow, döbbenet, h ilyen ffi vélemény is van itt. Maradéktalanul egyet értek mindennel. H bevállalnál gyerekes nőt, külön respect!

2019.09.21. 18:18:24

@TSEPKE: eddig se olvastam nagyon, de komolyan nem sértésből :)

TheKillers 2019.09.21. 18:28:08

@Fókabébi a porondon:
:D az a mérce. kb tojok a capslockra, igaz.

MsIreneAdler 2019.09.21. 18:34:35

@El Amante: ok, akkor nem csak én pislogok itt, mint hal a szatyorban :D

TheKillers 2019.09.21. 18:38:45

@El Amante:
két csodálatos fiam van, rengeteget vagyok velük, tudom mivel jár, nem kezdeném elölröl 40 felett, hogy aztán 60x évesen mehessek az érettségijére..
szóval inkább egy olyan nő, akiben szintén nincs meg ez a kényszer, figyelt magára és sokmindent bepótolna ;)

de ez az egész nem téma nálam.

TheKillers 2019.09.21. 18:40:16

@Fókabébi a porondon:
fogalmam sincs miröl beszélsz. szerintem neked se, de nem is érdekel mitöl vagy ilyen savanyú.

Tata_ 2019.09.21. 19:10:47

@El Amante: nem értem a nőket. A 30-as gyerekes nő bevállalása roppantul önző és logikus lépés egy 40 körüli pacáktól, ti mégis elolvadtok emiatt. [fejetvakar]

1. 40 körül, gyermekekkel a hát mögött ki akarna újra belevágni, és lemondani egy csomó mindenről 14-16 évig? A gyerekes anyák jó eséllyel már nem akarnak újra szülni, lehet élvezni egymást.
2. 40 körül ki az a retardált, aki komoly kapcsolatra 20-25 körüli korosztályból választ? 15 év múlva lapátra kerül, ha mégsem, akkor se lehet nyugodt, ha az asszonyka túlórázik. 25 év múlva pedig szépen bezsuppolják egy otthonba. 5-10 év korkülönbség még nem gond, de ennél több garancia az időskori magányra. Persze vannak kivételek, tele a könyvtár az ilyen sztorikkal, Denise, Romagna, Julia címlappal.

@TSEPKE: ne keseredj el eme tehetetlen elemen, jó téged olvasni.

TSEPKE (törölt) 2019.09.21. 19:13:28

@Tata_: ahhoz azért több kell- ma amúgy is csillámpóninak érzem magam- de köszi :))

MsIreneAdler 2019.09.21. 20:03:39

@Tata_: mivel én is meglepődtem, engedd meg, hogy válaszoljak.
Ha figyelmesen olvasod ezt a blogot, láthattad, hogy itt a 30+ nőkről az általános vélemény az, hogy mind csökkent minőségű áru. Ha szült fizikailag van rottyon, ha még nem, akkor valószínűleg agyilag, lelkileg. Egy biztos: jó nem lehet.
Ezek után jön valaki, aki ezt a korosztályt részesíti előnyben, naná hogy nagyot néz az ember lánya.
Szóval "elolvasztónak" azért nem nevezném TheKillers írárását, de üde színfoltnak mindenképp főleg ebben a közegben.

TSEPKE (törölt) 2019.09.21. 20:15:07

@MsIreneAdler: traptarap :P

El Amante 2019.09.21. 23:38:19

@TheKillers: persze, tudom, és azt is, h sokan bevállalják, csak itt a blogon ritka ez a hozzáállás.

El Amante 2019.09.21. 23:43:05

@Tata_: Irén már leírta (a többit is, amiért pilláztam egy sort @TheKillers sorain) , itt a blogon konkrétan még nem olvastam ilyen hozzáállásról, de tudom és tapasztalom, h léteznek ilyen férfiak. Nem olvastam el, a respect jár, mert tudom, h nem könnyű egy ilyen szitu sem.

God Harald 2019.09.21. 23:45:24

@El Amante: itt a blogon az elmebeteg, narkós és személyiségzavaros hozzászólások vannak többségben.

El Amante 2019.09.21. 23:51:05

@God Harald: vettem észre, ezért is lepődtem meg, h ennyire konkrétan megnyilatkozott valaki, aki nem az.

2019.09.22. 07:59:48

@MsIreneAdler: az "általános véleményt" három darab agyhalott gyökér képviseli. Azért mert hangosak és sokat írnak még nagyon kevesek ők.
A 30-as nők nem csökkentek egyáltalán. A csökkenés 55-60 körül következik. Nyilván vannak oda vissza kivételek de a nagy átlagról beszélek.
Szerintem is ostoba az a férfi, aki öregen gyereket csinál egy fiatal csajnak és nagypapaként járkál a szülöikre.

2019.09.22. 08:06:45

@TheKillers: miért jó hogy más férfi gyerekét nevelnéd? Egy 30-as anyának még nagyon kicsi gyereke van: járhatsz velük állatkertbe és hallgathatod egésznap hogy "anyuuuu". Ja és a gyerek az első, te meg a sokadik leszel a sorban.
Simán lemondják a befizetett nyaralást mert belázasodott a gyerek. Szerintem kisgyerekes anyát választani a legnagyobb szopás. A kamaszkor meg plusz csodás amikor leugatnak, hisz kurvára nem vagy az apjuk.

TheKillers 2019.09.22. 08:25:19

@Daenerys Targaryen: igazad van, valami szívást be kell vállalni vele, de 10+ gyerekre gondoltam, nem baj ha leugat, nem vagyok az apja :)

inkább ezt választanám, mint rettegö 30assal lombikra járni, hogy uristen mi lesz ha nem jön össze a gyerek, aztán ha összejön meg aggodni azon hogy fog megváltozni, depizni, elhanyagolni, elhízni, nem beszélve arrol az 1000 dologrol, amiben a gyereknevelés során össze lehet zördülni. mert a saját gyerekéért összezördül az ember, de máséért én biztos nem, nevelje ahogy akarja.

MsIreneAdler 2019.09.22. 09:42:03

@Daenerys Targaryen: engem nem kell meggyőzni, hogy 30-on túl is van élet. Őszintén szólva soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben, aztán mindjárt itt a 40 :D De ezzel együtt látom a változást is, látom a különbséget.
Azt mondod, hogy csak egy hangos kisebbség véleménye negatív a harmincas nőkről, nos a néma többség véleménye itt nem olvasható, arról nem tudunk. Ezért lepődünk meg, mikor mást látunk.
Én nem tartom ostobának azt a férfit, aki nevenen túl gyereket vállal vagy más gyerekét neveli. Azt a férfit tartom ostobának, aki szarul választ és egy punciért (ha egyáltalán megkapja) olyan emberrel osztja meg az erőforrásait, aki nem érdemes rá. Ja egy gyerek meg nem csak vinnyogni meg nyaralást tönkretenni tud, hanem van jó oldala is, erről azt hiszem indokolatlanul sötét képet festesz :) Ha intelligens nőt választ valaki, annak a gyereke is valószínűbb, hogy tud viselkedni. De mindig ezt mondom, a választás a kulcs.

2019.09.22. 11:20:44

@MsIreneAdler: a választás mindig a lehetőségek függvénye. ITt van a nagy csapda: azt hisszük végtelenek a lehetőségek. A másik oldal meg a változás: a beetető időszakban mindenki tud kedves és megértő lenni... aztán fordul a kocka és akkor meg már ott a kötődés.

@TheKillers: Egy kamasz gyerek tud olyan légkört teremteni a közös otthonotokban hogy kurvára elmegy a kedved a vele való együttéléstől. Leakasztja a slusszkulcsodat éjjel és elköti a verdát. Vagy találkoztál már narkós gyerekkel? Na azokkal nem vicces az együttélés. A saját anyja kulcsra zárja a hálószobája ajtaját éjjel.

ja télleg, ma túl negatív vagyok, megyek tolok egy vodkanarancsot.

El Amante 2019.09.22. 11:22:49

@Daenerys Targaryen: a lényeg azon van, h nem az apjuk. Nem neki kell törődnie a neveléssel, bár én látok olyan férfiakat, akik nagyon ügyesen csinálják ezt is, és a fogadott gyerek apjaként tekint a nevelőapára. Nem ismerek ilyen kutatást, szóval csak a környezetemből tudok mondani tapasztalatot, de az ilyen mozaikcsaládok problémái nem a fogadott gyerekekből indulnak ki általában, inkább az exek feldolgozatlan frusztrációiból.

El Amante 2019.09.22. 11:33:46

@Daenerys Targaryen: szerintem a változás olyan tényező, amit nem lehet kivédeni. Mindenesetee az alap értékek, tulajdonságok, célok szerintem kiderülnek, illetve ki kellene derülniük a beetetéskor is. Ha valaki annyira nem akarja látni, h valójában nem egyeznek, akkor jön a nem ilyen lovat akartam, és azzal a lendülettel száll fel a szopórollerre. De nem hiszem, h ez a másik hibája lenne.

A tinédzser gyerekkel való együttélés azért nem ilyen durva a legtöbb esetben, de sztem nem jó ezt így lesarkítani. És nem csak ennyiből áll egy gyerek felnevelése, a vele való együtt élés.

MsIreneAdler 2019.09.22. 12:26:35

@Daenerys Targaryen: a jó választás nálam azon alapul, hogy felismeri az ember az igényeit és a lehetőségeit, valamint, hogy milyen célból keres partnert. Aki azt hiszi, hogy a lehetőségei végtelenek, nem tud jól választani,ahogy azt is látni kell, hogy tökéletes csomag nincs. Tudni kell, hogy mi az, ami belefér, amit el tudsz viselni, és mi az, amit nem.
Persze kibújhat valaki a bőréből úgy, hogy hosszú ideig nem mutatkozik meg az igazi énje, ha jól tudom a szociopaták profik ebben, de valljuk be, ezek a,"pálfordulások" általában inkább annak tudhatók be, hogy ismerkedéskor nem figyelünk az apró jelekre.

Jó vodkanarancsozást, csin csin :D

TheKillers 2019.09.22. 12:32:43

@Daenerys Targaryen: nyilván a gyereket is megismerné elöször az ember, és ö nem fog beetetni, nem jiányzik neki még egy apuka aki beledumál. elöttem van jo példa, nevelöapámat apámként szeretem tisztelem, sosem szolt bele a dolgomba és mindenben támogatott. de igazad van, még igy is benne van amit irtál, söt még a saját gyerekkel is.
de még igy is ezt választanám. gyereknevelésbe még csak belefáradva láttam embereket, gyereknélküliségbe meg belehalva, belehülyülve.

2019.09.22. 19:52:32

@Kritikus Intrikus: A klimax 55 évesen kezdődik. A 45 éves nő nagyon fiatalos és vonzó tud lenni. A kurvák nem nedvesednek, síkosítót használnak. Örülök, hogy ma is tudtam segíteni.

TSEPKE (törölt) 2019.09.22. 20:23:08

@Daenerys Targaryen: mondjuk a 45 évesen aszott klimaxos nőkön én is felröhögtem.. Főleg manapság.
Kezdem azt hinni, néhányan itt csak poszteren láttak nőt az elmúlt húsz évben

exilis 2019.09.22. 21:36:44

@Daenerys Targaryen: 55??? Azért ne csodálkozz ha 45 évesen már túl leszel rajta. Egyik kolléganőm 42 évesen már elbucsúztatta a menzeszét, és két 48 éves hölggyel is volt dolgom, ahol már nem kellett védekezni (az egyik persze letagadta, hogy már nem menstruál, csak épp abban a fél évben nem jött meg neki amíg együtt voltunk :))

God Harald 2019.09.22. 22:58:43

@Daenerys Targaryen: tetszik ahogy tanítgatod a fososszájút!:-) ha már az anyja elhanyagolta.

God Harald 2019.09.22. 22:59:28

@Fókabébi a porondon: mindenki a porondmesterre figyel!:-)

2019.09.23. 07:58:01

@exilis: igen, egyéni különbségek vannak. A nagy átlag nem 45 évesen klimaxol. Kivételt meg mindenre lehet mondani ugyebár. Indiai nő 80 évesen szült. Szabolcsi kislány meg 11 évesen.
Volt egyszer valaki aki a Holdra is felment. Mégsem ez jellemző az emberiség 7 milliárdnyi részére.
Köszi, hogy aggódsz értem, de én már 67 éves vagyok és kövér férfi. Én egyáltalán nem mensizek. Helyette prostizok (prosztatarák).
süti beállítások módosítása