Az orrom előtt flörtölt

2019. szeptember 30. 07:57 - csajokespasik

       

               „Más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia” - Az ex-barátnőnek nem volt felhőtlen a múltja, és Posztolónk a végletekig türelmes is volt vele, mégis győzött a féltékenység.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

sokszor téma itt a féltékenység, illetve a hölgyek szeretnek panaszkodni, hogy mekkora szemét a párjuk, amiért féltékeny mer lenni. Kedves hölgyek, tán nem kéne rá okot adni! Az én példámon át írnám le, mire is gondolok, és mindenki ítélkezzen meglátása szerint. A féltékenységnek többféle színezete van: létezik az egészséges, a tébolyult, a szerelmes és az ok nélküli – szerintem, de lehet szélesebb a lista. Én mindig is úgy választottam barátnőt, hogy az én egyszerű, hétköznapi igényemnek és szintemnek megfelelő legyen. Semmi olyan ne legyen benne, amivel én nem tudok versenyre kelni, illetve másnak kedvet csinál. Ne legyen feltűnő, se túl bomba, vagy túl harsány. Átlagos és normális legyen. Ez nem túl sok elvárás.       

       

               Mindössze csak zárójelben jegyezném meg, hogy amikor egy lány ribanckodni kezd, annak mindig van oka (általában az önértékelés hiánya, vagy a p... viszketés) mint ahogy annak is, amikor egy pasi agresszívvá, veszélyessé válik. Senki se születik ilyennek, mindkettő szélsőség, de eddig nem is kell eljutni.

A legutóbbi kapcsolatomban is a paramétereimnek megfelelő, normális nőt választottam - eleinte. Az elején nehezen mutatta ki az érzelmeit, illetve libikókáztak benne: egyszer azt mondta, ő nem szerelmes, neki ehhez idő kell, máskor meg azt mondta, szerelmes belém, és ÉN nem vagyok belé szerinte. Amikor meg úgy érezte, hogy kifelé tendálok a kapcsolatból, mindent bevetett, hogy ő mennyire odavan értem és sorolta az erényeimet. Nem igazán tudtam kiigazodni rajta.

Neki is voltak csúnya esetei pasiügyben: az egyik bisex volt, közben derült ki, és nem őt választotta. A másik meg azt kérdezte tőle egyszer, hogy mennyiben változtat egy nőn a szülés, mármint elviselhetetlenségre készüljön-e, ha esetleg belevágnak. Nem vágtak bele. Ez mind sajnálatos, de nem elfogadható magyarázat arra, amiket csinált. Pontokba szedve:

- Párkapcsolati motiválatlanság.

- Kibeszélt engem (mindegy hol beszélnek ki, személyesen vagy a közösségin, a kibeszélés az kibeszélés, a magánszféra egyik megsértése, és megalázó)

- A „nem mond el valamit" gondolat állandó jelenléte.

- Mintha egyenesen a féltékenységemre játszott volna (más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia. Gyakran az orrom előtt dumált útközben megismert idegen férfiakkal, külföldiekkel is hosszan leállt, miközben a haját csavargatta, kacarászott, engem egy tüzelő macskára emlékeztetett. Mintha ott sem lettem volna.

- Baráti összejövetelen annyira bizalmas más férfiakkal, hogy amikor elnéztem őket cseverészés közben, úgy tűnt, mintha együtt lennének. Gesztusok, a pasi térdére rakja a kezét, belesúg a fülébe... Kiben marad a vér ezután is hűvösen? És miért is kell ezt művelni? Nem ilyennek ismertem meg.

Vége lett. Mindkettőnknek jobb így. Amúgy a fenti listából akár egyetlen pont is szerintem minden más, magára valamit is adó férfinál szakító ok úgy általában. Úgyhogy elég türelmes voltam vele.

Üdv, Zoli          

 

 

105 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8815182866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.30. 08:37:26

Rosszul választasz, amit te is érzel, ezért született meg a rinyálásod. Ráadásul nem a tetteik, hanem a szavaik alapján kezeled a nőket.

Vegyél példát Tibiről! Tibi okos. Le is kúrja a legjobb csajt a lavájlendben. :D

MsIreneAdler 2019.09.30. 08:59:27

Hú Zoli, először is ezt a hölgyezést kurva gyorsan fejezd abba :D
Tényleg gáz, ahogy a barátnőd viselkedett társaságban. Minimum nem ildomos idegen pasikkal félrevonulni, megérinteni őket, ha párod van.
De veled kapcsolatban is van ám észrevételem :) Tudod egy nő megérzi, ha nem igazán tetszik neked, hanem csak épphogy megfelel. Ez baromira lohasztó, megöl mindenféle vágyat. Én személy szerint egy percig nem tudnék olyan férfivel lenni, akin nem látom, hogy tényleg kíván és én kellek neki. Sosem értettem a plátói szerelmet, azt sem mi fűti az ilyen nulla pozitív jelzést nem kapó nőket (férfiakat), hogy fussanak valaki után.
Szóval az exed szerintem ki volt éhezve egy kis igazi figyelemre, vagy valaki olyanra, akik jobban elő tudja ezt adni :) Az "okosabbak" azt tanácsolnák, hogy növelj úgy szintet, hogy a számodra igazán érdekes nőknél is legyen esélyed.

moonshadow 2019.09.30. 09:05:22

"- Gyakran az orrom előtt dumált útközben megismert idegen férfiakkal, külföldiekkel is hosszan leállt, miközben a haját csavargatta, kacarászott, engem egy tüzelő macskára emlékeztetett. Mintha ott sem lettem volna.
- Baráti összejövetelen annyira bizalmas más férfiakkal, hogy amikor elnéztem őket cseverészés közben, úgy tűnt, mintha együtt lennének. Gesztusok, a pasi térdére rakja a kezét, belesúg a fülébe..."

Lapátra való, nem tervez veled, szarba se vesz, és képmutató.

God Harald 2019.09.30. 09:10:30

“amikor egy lány ribanckodni kezd, annak mindig van oka (általában az önértékelés hiánya, vagy a p... viszketés)”
Tehát hüvelygomba! Idő kérdése és ásóka is előkerül.
A leírtak alapján azért veled is komoly bajok vannak.

PPK™ 2019.09.30. 09:19:22

Az mi már, hogy egy csóka azért nem akar felszedni egy jól kinéző gádzsit, mert attól retteg, hogy más csávóknak is bejön, meg hogy ne legyen a suna jobb semmiben, meg hogy akkor majd biztos nem kell fasza csávóként viselkednie? :-D

Zotya baszki ez nem így működik, mert ha hölgyezős balfasz vagy, aki simán elhasal a libikókás, meg egyéb teszteken már a startnál, akkor - ahogy a mellékelt ábra is mutatja - átlagjulcsi is ugyanúgy levegőnek néz, mert a viselkedéseddel saját magadat pakolod be a balfaszok halmazába.

Aztán baszd meg nézhetsz ki úgy is akár, mint egy görög félisten, egy idő után akkor is pattintva leszel a picsába, mert nem viselkedsz úgy, mint egy kikúrt férfiember.

Ja, és a hölgy szó mellett a bisex szóért is jár egy faszkorbács.

EGY a Queen 2019.09.30. 09:25:30

“..sokszor téma itt a féltékenység, illetve a hölgyek szeretnek panaszkodni, hogy mekkora szemét a párjuk, amiért féltékeny mer lenni..”
Mármint hol,mert itt,a csp-n aztán biztos nem,more! Te vmi másik zenekarban jatszol,pöcsömöccse!

Womb Rаider 2019.09.30. 09:36:13

Drága Zoltán!

Nyiss új távlatokat az életedben! A nőkben nem bízhatsz, tekergetik a hajukat, kacarásznak és mindenféle elvárásaik vannak! Egy férfinek igaz barátra, megértő társra van szüksége..és hát ugye ki is érezhetné át a gondjaidat, szorongásaidat, ki lehetne társad, aki támaszt adhat..mint egy pasi!

Jó tendálást!
D.

PPK™ 2019.09.30. 09:38:52

@MsIreneAdler: a szintnövelést jellemzően akkor szoktuk itt tanácsolni, amikor van remény, az életkora is optimális a fejlődéshez, a figura kapiskálja, hogy mik a játékszabályai a párcserélős társasjátéknak, továbbá van benne potenciál is, csak még nem teljesen van képben és egy-két hasznos tanáccsal a helyes irányba lehet terelni a delikvenst.

Szóval ezek fényében a poszterrel kapcsolatban az utolsó reményünk mindössze annyi, hogy bízunk benne, hogy mindössze 17 éves :-D

PPK™ 2019.09.30. 09:51:12

@Womb Rаider: lehet, hogy ideális választás lenne egy rövid hajú shemale...?

MsIreneAdler 2019.09.30. 10:02:07

@PPK™: szerintem a poszter idősebb. Túl van azon a korszakán, amikor sorozatosan lepattant a Bobázó Bözsikről, ezért most megpróbál okosan választani. De ugye lehet, olyan mélyről kell így merítenie, hogy azokra a lányokra, akik szóba állnak vele, csak finnyogva áll a cerka. Sajnos ismerek ilyen férfiakat, hogy mire megbarátkoznak azzal, milyen nők közül választhatnak, addigra már azoknak sem kellenek :) Persze siránkozni mindig könnyebb, mint tököt növeszteni.
De természetesen szintes kérdésekben nem én vagyok az ász, szóval elfogadom, ha te nem így látod.

Womb Rаider 2019.09.30. 10:09:17

@God Harald: "Tehát hüvelygomba! Idő kérdése és ásóka is előkerül."

Jééézus... miféle maffiamódszereken szocializálódtál???

2019.09.30. 10:10:01

@Captain Admin: Tibi nem okos, hanem érzelmi fogyatékos. Nyilán magadhoz érzed közel a hasonló a hasonlót elv alapján.

exilis 2019.09.30. 10:37:06

@Daenerys Targaryen: De azért igaza van Adminnak (kösz a tippet főnök, miattad kezdtem el nézni, és tényleg egy szakmai továbbképzés ez a műsor) mert szemmel láthatóan az összes csaj a lába előtt hever a villában. Nézhetjük egyfelől úgy, hogy a nők sokkal, de sokkal inkább csak a külsőségekre mennek (a legnagyobb darab pasi, legerősebb = alfa), vizsgálhatjuk a csoport pszichót (Tibi divat lett, kvázi közmegegyezés, hogy a legjobb pasi, és még annak a nőnek is vonzó lett ettől (Helga pl.), aki első blikkre ki sem lépett érte, nagyjából egymást hergelik a csajok Tibiért). Annyiban a viselkedése is alfa, hogy nem tesz egy lépést sem egy csajért sem. Nem teper, megvárja míg házhoz jönnek, ettől még elérhetetlenebb és vonzóbb, és ott az ellenpélda, a nem jut eszembe nevű mixersrác a Tom Cruize mosollyal, aki pár nap alatt lenullázta magát a ragacs, seggkinyalós, mindent a lábad elé teszek udvarlással, és kb. most kezd feltápászkodni a padlóról a benti nők szemében, de most is csak azért mert csórikám már a nagy sikertelenség miatt nem is próbál a maga módján udvarolni.

exilis 2019.09.30. 10:42:03

"Én mindig is úgy választottam barátnőt, hogy az én egyszerű, hétköznapi igényemnek és szintemnek megfelelő legyen. Semmi olyan ne legyen benne, amivel én nem tudok versenyre kelni, illetve másnak kedvet csinál."

Tudod mi lesz majd a legszánalmasabb bukás? Amikor a direkt választasz csúnya barátnőt, hogy az majd hálás és hűséges lesz, aztán az is ugyanúgy félrekefél majd mintha egy szépet választottál volna.

Womb Rаider 2019.09.30. 10:47:42

@exilis: Nem akarlak lelombozni, de semmiféle szakmaiságot nem látok abban, hogy precízen profilozott ösztönlényeket inkubátorba helyezve kiprovokált interakciókat igyekszel elemezni.

Amikor pedig leírod, hogy 'a nők'..onnantól végképp nyilvánvaló, hogy valójában nem érdekelnek a válaszok, csak igazolást próbálsz eszkábálni az innen-onnan felcsipegetett morzsákból gyúrt nézeteidhez.

A műsorban szereplő nők egészen nagy valószínűséggel nem képeznek reprezentatív mintát a női nemre nézve, de ez nyilván a másik oldara éppen ennyire igaz.
Azt sem állítom, hogy nem extrapolálhatóak a látottak a népesség jókora hányadára.. de abban egészen biztos vagyok, hogy ettől gyökeresen eltérő viselkedésű nőkre is nagyon-nagyon sok példát lehetne találni.
Speciális körülmények, szelektált alanyok.. Ez egy JÁTÉK.. nem pszichológiai kísérlet. Zimbardo mind a tíz ujját megnyalná.. kétség nem fér hozzá.. de szakmaiságot ugyan már ne emlegessünk ezzel egy kontextusban.

Womb Rаider 2019.09.30. 10:49:20

@exilis: " Amikor a direkt választasz csúnya barátnőt, hogy az majd hálás és hűséges lesz, aztán az is ugyanúgy félrekefél majd mintha egy szépet választottál volna. "

Talán itt az idő elgondolkodni, mennyire célravezető döntően külső jegyek alapján partnert választani... ha még nem késő... :)

exilis 2019.09.30. 10:53:32

@Womb Rаider: Most komolyan a szakmaiság szó ragadt meg benned? :D
Nyilván nem szakpszihológiai értelemben használtam, egyszerűen a párkapcsolati társasjátékot hívtam így, amit itt rágunk rendszeresen, és képzeld azzal sem mondtál nagy okosságot, hogy azok a nők és férfiak nem reprezentálják a magyar átlagot.

EGY a Queen 2019.09.30. 10:57:56

@exilis: neked is szívesen elmondjuk,ahogy a Kapitánynak is.Ez egy tv műsor..érted??? TV műsor!!! Azért jött létre,hogy nézettséget hozzon..sok-sok ember nézze a tv-ben..érted??? Műfaját tekintve trash-reality,aminek szigorú szabályai vannak ám,még ha ez nem is látszik.. Ezt SOHA nem bízzák a véletlenre,mert akkor ,ha nem tudnák kontrollálni,nagyon-nagyon sok pénzt veszítenének,azt meg nem szeretnének..édesfaszom...

PPK™ 2019.09.30. 11:05:20

@exilis: "Tudod mi lesz majd a legszánalmasabb bukás? Amikor a direkt választasz csúnya barátnőt, hogy az majd hálás és hűséges lesz, aztán az is ugyanúgy félrekefél majd mintha egy szépet választottál volna."

De hát nagyjából erről szól a poszt.

Zozó céltudatosan választott egy szürke kisegeret, hogy ne kelljen érte/vele/miatta versenyeznie, de hát annyira férfiatlan a mi hősünk, hogy az is levegőnek nézte és jó eséllyel félre is baszott.

exilis 2019.09.30. 11:10:41

@EGY a Queen: Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Nincs forgatókönyve az ilyen műsoroknak, még ha ez is az urban legend. Az tény, hogy igyekeznek terelgetni a játékosokat, és felépíteni egy dramaturgiát, de itt az irányítás nem előre megírt szerepeket jelent, csak annyit, hogy ha egy eladható sztori kibontakozik, azt etetik, illetve kiprovokálnak helyzeteket, amik továbbviszik a műsort. Meg persze jól választanak emberanyagot hozzá.

EGY a Queen 2019.09.30. 11:18:50

@exilis: ezt mondom én is..ebből szociológiai,pszichológiai,párkapcsolati dinamikai következtetéseket levonni olyan,mintha a haverodat felterjesztenéd közgazdasági Nobel-emlékdíjra,mert nyert a monopolyban..

MsIreneAdler 2019.09.30. 11:20:36

@EGY a Queen:
@Womb Rаider:

Ezt a kört már lefutottam egyszer kétszer én is. De szerintem hagyjuk. Ne rontsuk el nekik ezt.

MsIreneAdler 2019.09.30. 11:20:38

@EGY a Queen:
@Womb Rаider:

Ezt a kört már lefutottam egyszer kétszer én is. De szerintem hagyjuk. Ne rontsuk el nekik ezt.

MsIreneAdler 2019.09.30. 11:32:35

@exilis: akkor ahogy én értelmezem: a LI-ből azt tudhattuk meg, hogy egy pasi elég, ha áll és néz, semmit nem tesz, csak megvárja, hogy a nők körülötte kinyírják egymást, a győztest meg elviszi egy körre? Ez a taktika a való életben már bejött valakinek? Talált így társat (tehát nem szopós ribancot vagy útszéli kurvát)?
Nem kötözködni akarok, de nőként el nem tudom képzelni, hogy én ott nyomuljak egy ilyen faszkalapnál, had legyek én a következő, akit megdughat. Eszembe sem jutna olyan férfiért a kisujjamat mozdítani, aki semmi jelzést nem ad, nem mutat érdeklődést. Ezért hihetetlen nekem az egész.

PPK™ 2019.09.30. 11:33:55

@MsIreneAdler: ne szövegeljél, én a FIFA 20-ban sorra nyerem a meccseket => kikúrt jó fociedző IS lehetnék IRL, ha akarnék.

ne szövegeljél, én a FIFA 20-ban sorra nyerem a meccseket => kikúrt jó fociedző IS lehetnék IRL, ha akarnék.

:-)

Womb Rаider 2019.09.30. 11:35:05

@exilis: Jó reggelt... végre..

" és képzeld azzal sem mondtál nagy okosságot, hogy azok a nők és férfiak nem reprezentálják a magyar átlagot. "
Ilyen szándékom nem is volt.. csak akkor felhívnám a figyelmed, hogy az általánosító, sztereotipizáló formulád helytelen, miszerint "Nézhetjük egyfelől úgy, hogy a nők sokkal, de sokkal inkább csak a külsőségekre mennek "

Érted? Nincs értelme 'A nők'-re megállapításokat tenni.. főleg egy ennyire kiszelektált, erre potencírozott csoportra alapulón..
Még játéknak is rossz..

PPK™ 2019.09.30. 11:41:28

Jézus, Mária, názáreti:

femina.hu/hazai_sztar/schmuck-andor-eskuvo

Gold digger detected.

EGY a Queen 2019.09.30. 11:54:05

@MsIreneAdler: jajj mán! Ne mondjad,hogy te,mint NŐ,még nem jártál úgy,hogy a dizsiben ült egy ilyen malacszemű Tibi,körülötte gárék tucatjai próbált meg rámarkolni az Aranyvesszőre,te meg mindet félre lökve kivonszoltad a csókát a WC-re,hogy meggyőzd a mélytoroktechnikáddal,hogy te vagy a Zigazi!!!! Hiszen ők màr TUDJÁK, hogy így megy ez nálunk! Kár most már tagadnunk..

2019.09.30. 11:59:20

@MsIreneAdler:
Szép szemeid fényét ki dícséri,
Ódákat rólad ki költ,
Pacsirtahangodat ki hallgatja áhítattal,
Jóságos szívedet ki méltatja,
Álmaidat ki őrzi,
Lángoló szenvedélyed,
Levendula illatod kit visz kisértésbe,
Egyetlenem, ez a kérdés.

Womb Rаider 2019.09.30. 12:06:39

@PPK™: Nagyon leegyszerűsíted..

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:10:10

@PPK™: fogalmam sincs, miért küldi el ez a szar kétszer a kommentem :D

Hát persze, hogy lehetnél (*buksisimi*), de ne csodálkozz, ha az élő focisták nem mozognak gombnyomásra :)

Schmuck Andor pedig az a férfi, akinek, ha körbe lennék rakva pinával, akkor sem adnék egyet sem. De tudod én rusnya és irigy vagyok, mert valaki más térdelhet a tésztaképű perverz fejű tohonya undormány elé nap, mint nap :)

Womb Rаider 2019.09.30. 12:20:30

@MsIreneAdler: Akkor így akár azt is elmondhatjuk, hogy a lány keményen meg fog dolgozni az 'aranyért'.. :)
(implicite azt éreztem ki a kommentedből, hogy most pusztán külsőségek mentén ítélkeztél :) Andor jó csóka, szeressük, nem harap..)

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:25:50

@EGY a Queen: ó basszus dehogynem, csak az agyamat játszom, tudod jól. Perverz örömet okoz alázni magam egy olyan fickóért, aki jóesetben is csak max egyszer teker meg, mivel a kettő már kapcsolat lenne.
A dizsiben ismerkedés viszont tényleg tud vicces is lenni:
- jó a melled!
- köszi... (odébbtáncolás)
- meghívhatlak valamire?
- köszi nem (mégodébbtáncolás)
- akkor legalább szopjál le!!
- wtf???
:)

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:27:51

@Egy a KING: jajj hogy küldjek mostmár neked olyan csókot, ami nemtűnik el??
:*

PPK™ 2019.09.30. 12:28:12

@Womb Rаider: ha régebb óta olvasnád a blogot, akkor tudnád, hogy nekem nem fogod tudni beadni, hogy itt nem aranyásásról van szó.

@MsIreneAdler: bezzeg ha jachttal fizetne... vagy az nem te vagy? ;-)

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:32:28

@Womb Rаider: igazad van, nem volt szép ismeretlenül ilyeneket mondanom róla, és valóban inkább szánalmas szegény. Azt hogy harap-e nem tudom, csak egyszer tálálkoztam vele és odáig nem jutottunk :D:D

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:38:12

@PPK™: jacht? Kinek van jachtja? Hol az a bré??? :) Jaaa de nem, az nem én vagyok :) :D

Nem, komolyan nincs az a pénz, hogy olyan ember hozzámérjen, akitől viszolygok.

EGY a Queen 2019.09.30. 12:38:38

@MsIreneAdler: :D :D :D
Nekem egyszer menekülnöm kellett éjjel egy siófoki diszkóból egy kommunikációs probléma miatt.. :D reggel 5-kor már Bp-n voltam.. stoppal..nagy volt a baj.. :D

PPK™ 2019.09.30. 12:39:36

@MsIreneAdler: jók az ilyen diszkós táncolós ismerkedések :-)

Múltkor odatipeg hozzám egy gádzsi, kérdezi, hogy táncolunk-e, mondom ja, nem zavarsz (nem jött be a suna). Egy idő után, mikor látta, hogy nulla érdeklődést mutatok felé, idehajol, azt' megkérdezi, hogy a cimbikkel buzik vagyunk-e? :-D Mert hát érted, ennél a gádzsinál sem merült fel, hogy esetleg nem jön be, nyilván csak arról lehet szó, hogy biztos buzi vagyok. Aztán egy pillanatnyi gondolkodás után mondtam neki, hogy igen, azok vagyunk aztán lelépett :-D

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:46:19

@EGY a Queen: pedig egy jó kis verekedés csak felpezsdíti a testet és a lelket :D Ezek a csávók tudnak ám udvarolni :D

2019.09.30. 12:52:17

@PPK™: róóóóland kezdesz nagyobbakat lódítani mint a kupak. Mi az, hogy odamegy hozzád ,csak úgy, egy NŐ??? :D

2019.09.30. 12:52:29

@Womb Rаider: na ebben egyetértünk. Ráadásul on-the-fly is keverik a szerkesztők a szart, mert a nézettség a fontos. Teljes agyrém, hogy valaki ebből a megrendezett operettből akar az életre vonatkozó tanulságokat levonni. Nagyon egyszerű agyberendezés kell ehhez.

EGY a Queen 2019.09.30. 12:53:40

@MsIreneAdler: értem én,csak éppen az a csóka nem verekedést helyezett kilátásba..egy verekedés miatt nem hagytam volna el a helyszínt :D

MsIreneAdler 2019.09.30. 12:55:09

@PPK™: na ez az, amit nem tudok megérteni, felfogni. Mit gondolt, hogy addig tekergeti magát, hogy majd később megtetszik neked, ha már elsőre nem is? Vagy azt hitte félénk vagy, és bem mersz közeledni? Azért rendes tőled, hogy nem oltottad nagyon le. Bár tulajdonképpen azt mondtad neki, hogy "ha rólad van szó, akkor inkább buzi leszek", de nem fogta fel.
Soha nem mennék oda fickóhoz, eddig sem tettem, ezután meg pláne nem. Szar világ járna rám, ha ismerkednem kéne. Lenyomnának ezek a nyomulós ribancok :D

PPK™ 2019.09.30. 12:57:16

@Egy a KING: jó, hát nyilván egy 0/10-es gádzsi volt, aki bepróbálkozott egy magamfajta 1.5/10-es figuránál aztán azt már nem tudta megemészteni, hogy az ilyen alja csókáknak se köll má' mind én.

MsIreneAdler 2019.09.30. 13:01:46

@EGY a Queen: a kefélés is felpezsdít :) most már mondd el mit akart :D!

PPK™ 2019.09.30. 13:08:10

@MsIreneAdler: jó, ércsük mi, hogy hát te sohase, de egyébként nincs azzal gond szerintem, ha egy szórakozóhelyen odatáncol egy neki tetsző csávóhoz egy gádzsi - feltéve, ha szingli (de rühellem ezt a szót baszki :D) és lazulni akar kicsit, meg mondjuk nem zárja ki az egyéjszakás kaland lehetőségét sem.

De volt olyan is, hogy beültünk egy helyre buli előtt iszogatni, meg megbeszélni az olyan rendkívül fontos dolgokat, mint a foci, a Forma-1, meg ilyenek és az iszogatás után a szórakozóhelyen a felszolgálóba botlottam. Gádzsi full bekarmolva, de kajak, ott tekergett előttem (meg a szemei is) ezerrel, nekem meg az összhatás megint csak nem jött be, szóval nem mozdultam rá.

Legközelebb úgy szolgált fel mikor beültünk hozzájuk, hogy nulla köszönés és kis túlzással hozzám baszta a cefrét :-D

Ezekkel csak azt akarom mondani, hogy a bringák sem igazán tudják ám elfogadni, ha el vannak utasítva, mert vagy faszkalapok lesznek, vagy megideologizálják, hogy biztos buzi volt a csóka, mert olyan nincs, hogy ők nem kellenek a kiszemelt hímnek. Vágod :-)

EGY a Queen 2019.09.30. 13:09:26

@MsIreneAdler: nyilván baszni,mer’ ő érezte a kémiát kettőnk között,amit én sajna nem.. :D
Csak közben kiderült,hogy a társaság,akikkel volt,leginkább a testőreiből álltak,akiket meg rám uszított,miután kiderült,hogy nem kapcsolódik össze a lelkünk..pedig tényleg finoman jeleztem neki,hogy attól függetlenül,hogy ő itten mekkora basszájba,nekem nem tört fel a libidóm.. nehezen viselte az elutasítást szegényke,gondolom az az érzékeny,lelkis típus lehetett..

Womb Rаider 2019.09.30. 13:12:24

@PPK™: " jók az ilyen diszkós táncolós ismerkedések :-)"

Diszkó??? Maga is a múlt században szocializálódott a Poptarisznyán...
Dance Club, Dance Hall..értem.. jó, hogy nem kezded el mindjárt dúdolni YMCA -t..:)

" Mert hát érted, ennél a gádzsinál sem merült fel, hogy esetleg nem jön be, nyilván csak arról lehet szó, hogy biztos buzi vagyok. Aztán egy pillanatnyi gondolkodás után mondtam neki, hogy igen, azok vagyunk aztán lelépett :-D "

A metakommunikációból gyanakodott, de kellett a proof.. a coming outért viszont le a kalappal, így kell ezt! Máris könnyebb, ugye?

EGY a Queen 2019.09.30. 13:14:12

@Egy a KING: inkább azt mondanám,hogy óvatos,és prűd..nem szeretek elpicsázva megerőszakolva lenni .. fasz se tudja..vmi gyerekkori trauma lehet a háttérben..

PPK™ 2019.09.30. 13:18:41

@Womb Rаider: akkor azt mondod, hogy nem a tűsarkúm, meg a kirúzsozott szám miatt fogott gyanút, hanem a metakommunikáció árult el?

PPK™ 2019.09.30. 13:27:51

@Egy a KING: kapd be bratyó :-)

De hallod, most hogy mondod itt könnyebb a DISZKÓK császárának lenni, mint a Sims 4-ben baszd meg, mer' ide elég 2 kitalált mondat is.

:-D

Womb Rаider 2019.09.30. 13:39:49

@PPK™: AZ maga a metakommunikáció... :)

MsIreneAdler 2019.09.30. 13:44:23

@PPK™: jó, nem azt mondtam, hogy egy nő csak álljon, mint egy szűzlány, liliommal a kezében. Lehet utalni rá szépen is, ha szívesen kormoltatná ki az ember lánya a kéményt az adott ifjúval. Látod, pl férfiak között is van, aki szívhez szóló versben adja a másik tudtára igényeit (@Egy a KING)
Az, hogy ki, hogyan fogadja a visszautasítást az tényleg érdekes. Én ugye nyilván kevesebb nőt utasítottam vissza, ezért a férfiak oldalát látom inkább. Hisztiznek. A legtöbben hisztiznek, mint a szaros gyerekek. Pedig szerintem tök természetes, hogy nem tetszhetsz mindenkinek. Szánalmas haragot tartani, szánalmas megjátszani, hogy "ja, nem is teccettél annyira".

MsIreneAdler 2019.09.30. 13:47:25

@EGY a Queen: bizti ezt is állandóan hagyták nyerni kiskorában a Gazdálkodj okosanban:). Az ilyennek magyarázhatsz, el sem tudja képzelni, hogy nem vágysz rá.

PPK™ 2019.09.30. 13:49:32

@Womb Rаider: végül is ha egy csávóról van szó akkor ja... :)

Amúgy nem vágom, mi az a Poptarisznya, Dance Club, Dance Hall hármas, bár a Poptarisznyát mintha már hallottam volna valahol. Ezek szórakozóhelyek (aka diszkók)? :-)

Womb Rаider 2019.09.30. 13:59:47

@PPK™: A jelenleg érvényes terminológiát ismertettem a topogós szórakozóhelyekkel kapcsolatosan. Diszkónak talán még nagyapáink nevezték ezeket a helyeket, azt megelőzően a fonó volt ilyesféle időtöltések középpontjában.

:) Gondoltam csiszoljunk egy kicsit a fikciós sztorin..növelendő a hitelességet!

PPK™ 2019.09.30. 14:06:34

@MsIreneAdler: most mintha előjött volna régről, hogy nekem is el kellett egyszer utasítanom valami csávót, de az nem hisztizett, hanem szégyellte magát és elsomfordált sebtiben, mert lejött neki, hogy nagyon csúnyán eltévedt :-D

Nem t'om, szerintem elég jól fel lehet mérni a terepet szemkontakttal, aztán ha az hívogató, akkor lehet fokozatosan nyomulni. Csak a legtöbb figura úgy nyomja, hogy egyből a gádzsi mögé áll azt' rámar a seggére, majd csodálkozik, hogy akkor sem fogadja némely suna kitörő lelkesedéssel ezt a típusú akciózást (pláne ma), ha amúgy jóképű gyerek.

PPK™ 2019.09.30. 14:08:32

@Womb Rаider: kösz-kösz, legközelebb figyelni fogok erre, hogy még hihetőbb legyen a kamusztori.

Persze nem itt, mert itt ugye már elbasztam, de más blogokon, meg IRL.

:-)

Womb Rаider 2019.09.30. 14:12:18

@PPK™: Szóra sem érdemes!

Nem elég hitelesnek lenni..annak is kell látszani!

MsIreneAdler 2019.09.30. 14:47:24

@PPK™: akkor levontad a következtetést, hogy a pasik békésen tűrik a visszautasítást ;). Engem többször találtak már be nők. Az egyik szerintem kicsit meg volt zavarodva, mert miután megpróbált rámrepülni, ami ugye nem jött össze, bánatában leszopta a haveromat még ugyanazon buliban :). A haverral azóta is röhögünk ezen a szürreális élményen, nem értjük, mi történt :)
Na igen a taperolás nem menő. De biztosan van, aki vevő rá, különben már kiment volna a divatból.
De jó nosztalgiázni egy kicsit :D. Kellene már egy jó buli :), (ahonnan lehet sírva szaladnék haza).

PPK™ 2019.09.30. 14:55:34

@MsIreneAdler: lehet az is ilyen fura kóstolgatós típus volt azt' úgy gondolta, hogy majd egymásról lenyalogatjátok hármasban egymás nedveit :-D

...és releváns tapasztalatot szerez mind tag :-)

Nem először sírod el, hogy régen buliztál. Te, mennyire volt az régen? Még működött a Bahnhof - Zöld Pardon - Süss fel Nap trió? :-)

MsIreneAdler 2019.09.30. 15:19:11

@PPK™: hidd el a történetben szereplők közül egyik nedvére sem vágytam. A nőére azért, mert, hát... ezt nem kell magyarázni, a haver meg, szóval, van, amikor már annyit tudsz a másikról, annyi mindent láttál, hogy az már lehetetlenné teszi az intim kapcsolatot köztetek.
Amúgy meg kapd be jó? , annyival nem vagyok idősebb nálad :) (az eset a Bahnhofban történt :D).

PPK™ 2019.09.30. 15:26:38

@MsIreneAdler: még megtoldom a kamusztorikat eggyel. Az egyikben engem is leszoptak, de meg nem mondom már, hogy az a Bahnhof volt-e, vagy a Süsi. De a ZP-ben tuti, mert a gádzsi haverinája azon röhögött, hogy a gatyája térde ilyen zöldes sáros volt, az meg próbálta így feltűrni baszki mintha valami pulcsi lenne... inkább kevesebb, mint több sikerrel :-D

Lökjed hol buliztál utoljára. Az ilyen házibulis lófaszok, meg csapatépítő bebaszások nem számítanak. Szórakozóhelyek, fesztiválok számítanak.

MsIreneAdler 2019.09.30. 16:03:31

@PPK™: az ciki, ha én nem szoptam le senkit szórakozó helyeken :)? Igény lett volna rá, csak attól féltem koszos lesz a nacim :) ;) Amúgy az a bokros rész oldalt erre meg a hányásra volt kitalálva :) Legutóbb a Népligetnél voltunk valami olyan helyen, ami félig nyitott volt. Egy angol fickó azzal akart elkápráztatni, hogy az ő cipője bizony 100 Font volt. Egy ideig szivattam, hogy hú, az itt egy vagyon és még soha nem is hallottam ilyet, aztán persze megmondtam, hogy csak szórakozok. Imádom szopatni az ilyen majmokat.
Azért vannak még nekem is kamu sztorijaim :) , de azokat ide nem írnám le :D Tudod mit, majd küldök privátban üzit :D...

PPK™ 2019.09.30. 17:17:16

@MsIreneAdler: aztán mikor volt ez a népligetes 100 fontos sztori? 2000 környékén?

Ez így nem mehet tovább Yrénkém, be kell pótolnod az elmaradt bulikat. Szépen elmegyünk mulatni és leszopsz a budiban.

:-D

Jó, kűggyed az üzenetet, de most próbálj meg nem mellékelni meztelen fotót magadról.

:-D

Őőő... hova tűnt a nyelves képed? Kicsit felállt rá ;-)

PPK™ 2019.09.30. 17:50:38

@Egy a KING: alap.

A gmail-es címedre, vagy a dyatlov.anatoly@chernobyl.gov.ua címedre küldjem?

VOGAben 2019.09.30. 18:20:46

Aki az orrod előtt flörtöl, az a hátad mögött bármit megtesz. Az ilyet a helyén kell kezelni! Láttam én már ilyet szánni valóan, őrjöngve hisztizni, miután egy nyár alatt megvolt a tucatnyi kaland, azután ősszel a főnökének meg már csak laza szexre kellett őnagysága. Persze képtelen volt diszkréten ribanckodni. Az ilyenek nem tudnak viselkedni. Ideig-óráig meg tudják húzni magukat de mindig kifröccsen a trutymó.

MsIreneAdler 2019.09.30. 18:24:00

@PPK™: ez kérlek pár éve volt. Szóval irtó menő volt a srác.
Nézd, igazából nem értem ennek a csávók leszopkodását a budin dolognak az értelmét. Magyarázd már el, légyszíves, hogy mi is lenne a jó nekem ebben? Mert így csak annyit látok az egészből, hogy szopás...:)

Upsz sajna már elment...az üzenet. Tudhatnád, hogy ha rólad van szó nehezen tartom magamon a ruhát (:D) De megbízom benned, tudom, hogy nem továbbítod senkinek :)

Ezt nem veszem bóknak, neked egy sültkrumplira is feláll egy kicsit.

PPK™ 2019.09.30. 18:45:50

@MsIreneAdler: hogy-hogy nem érted? Nem csak, hogy megpillanthatod és megérintheted a képen látható aranybrokit, de jót cselekedhetsz vele :-)

Jól teszed, bennem megbízhatsz egyetlenem, dehogy továbbítom én ;-)

Csak akkor állna fel egy sült krumplira, ha héjában sült és úgy nyílik szét, mint egy suna :-D

2019.09.30. 19:16:18

A nőkkel kapcsolatban csak annyit, hogy aki nem húz utánad nyálkát, mint egy megsózott meztelencsiga, azzal kár foglalkozni.

Sajnos én is sok ilyen kúrásban voltam, és bár egy részük jól sült el, gyakran teljesen passzív testet kaptam, az meg olyan, mint gyertyát gyújtani egy maszturbáláshoz.

A nők kb egyharmada soha nem élvezett még el, és ennek nem a partner az oka többnyire, hanem pszichés problémák.

MsIreneAdler 2019.09.30. 19:32:00

@PPK™: halvány lila gőzöm sincs, hogy jutottunk ide már megint :D
Nem is tudom, kicsit még hezitálok. Tudom nem azt kéne néznem, hogy mit tehet az aranybroki értem, hanem azt, hogy én mit tehetek az aranybrokiért :), de nehéz ez. Asszem teljes szemlélet váltásra kell készülnöm. Látod ezt magyarázom, amíg ilyeneken gondolkozok, hogy mi örömöm származik nekem ebből, meg ilyenek, addig a sok ribanc csak úgy tülekszik és elhappolja a csodabrét... Most tiszta szomi lettem :(
Tudod mit? Az összes meztelen fotót megoszthatod rólam, ami csak nálad van, nincs takargatni valóm :)

PPK™ 2019.09.30. 20:03:19

@MsIreneAdler: édes aranyfaszom, ha egy nő nekiáll gondolkodni baszki... :-D

Amúgy ha esetleg küldenél privát üzenetet (vagy más valaki) és nem írnék vissza, az _nem csak_ azért van, mert egy büdös gyökér vagyok, hanem mer' a küldő email-címét látja a másik, azt' azon gondolkodtam, hogy jó-e az nekem? :-D

De ez most csak úgy eszembe jutott. Csak úgy.

Mondjuk ezért meg lehetne baszni a blog.hu-t szerintem, bár a GDPR-hoz sem értek.

2019.09.30. 20:11:13

@PPK™: azt tudod.. hogy lehet "gyémántbrokkoli27@gmail" is a küldő? Röpke öt perc meló..

PPK™ 2019.09.30. 20:25:06

@TSEPKE: aha, oké. És megosztod velem a titok nyitját is, vagy csak simán belengetted hogy lehet, azt' cső? :-)

De ha az a megoldás, hogy csináljak egy gmail-es fiókot aztán azzal regisztráljak egy indapass-fiókot, akkor felejtős :)

MsIreneAdler 2019.09.30. 20:35:11

@PPK™: ha üzenetet küldenék neked, számítanék rá, hogy nem válaszolsz, és _nem csak_azért mert egy büdös gyökér vagy :), hanem mert óvatoskodó, paranoiás és bizalmatlan (is) vagy. Gondold végig, mi plusz infót nyújt bárkinek az e-mail címed, amit eddig nem tudtunk rólad.

@TSEPKE: jaja, igazad van, tudnád az én címemet :D

2019.09.30. 20:36:06

@PPK™: profil - kis fogaskerék - profil szerkesztés - értesítési mail cím csere... És ha akkora balek voltál te is, hogy a kedvenc maileddel regeltél, így nem fog látszani.
Számlát hova küldhetem?

PPK™ 2019.09.30. 20:46:17

@MsIreneAdler: gondolkozz Yrénkém, gondolkozz! És ha mondjuk gayland.com a címem vége? :-|

@TSEPKE: jóvan, kösz. Már megint a markodat tartod... megcsókollak ahogy ígértem azt' ki van fizetve, höhö.

TSEPKE (törölt) 2019.09.30. 20:53:48

@PPK™: szívesen..
Ne szipogj itt, azon dolgozunk, hogy ne kelljen nevet váltanod, így haladsz, még Bro is bekóstol mint minden újoncot '-))

kvadrillio 2019.09.30. 20:55:10

EZ AZ IGAZI INGYENEBÉS BAZDMEGORBÁN !!!

Rogán Cecília egy teniszcentrumban lett felügyelőbizottsági tag, miután Bessenyei megvette az egész céget
nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.30. 07:45
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A létesítményt két éve újították fel, 337 millió forint közpénz is dolgozott a korszerűsítésen.
A fitnessz, szépségversenyek, nemzeti futás és bulvár után a tenisz világában is feltűnt a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal felesége, Rogán-Gaál Cecília, írja a 24.hu. A Budai Tenisz Centrumban kapott fontos pozíciót, miután Facebook-oldalának tanúsága szerint teniszedzői tanulmányokat folytatott: a bérlő-üzemeltető cégben, az Excellent Game Mozgásakadémia és Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft.-ben lett Rogán-Gaál a felügyelőbizottság tagja. Ez persze nem csak úgy, előzmények nélkül történt.
"A teniszcégben a tulajdonos is változott nemrég: Bessenyei Istvánt jegyezték be az üzletrészek többségi tulajdonosaként."

FASZOMKIVAN EZEKKEL A TETVEKKEL !!!

kvadrillio 2019.09.30. 20:56:45

INGYENEBÉD BESSENYEINEK ÉS CECILIKÁNAK ! BASSZAMEG !

MsIreneAdler 2019.09.30. 21:00:29

@PPK™: miután nyilvános helyen elismerted, hogy buzi vagy? Szerintem senki meg sem lepődne :D

Itt egyszerűen szerintem arról van szó, hogy az oldal nem kívánja menedzselni a privát csetet. Macerás. Mégis lehetőséget nyújt ahhoz, hogy felkeressék egymást a regisztrált tagok, úgy, hogy a küldő fél megadhatja a címét a fogadó félnek. Innentől a blog.hu mossa kezeit. Ezért (is) érdemes az ilyen oldalakra másodlagos e-maillel regisztrálni.

kvadrillio 2019.09.30. 21:01:13

VÉRSZÍVÓ TETVEK GYÜLEKEZETE !!!
Nagyjából 322 000 találat (0,36 másodperc)
Keresési eredmények
Internetes találatok
A Rogán család kinőtte a Pasa Parkot, beköltöztek Sarka ...

444.hu › 2019/09/13 › a-rogan-csalad-kinotte-a-pasa-parkot-bekoltoz...
2019. szept. 13. - Pénteken reggel nem is csak Rogán ment innen dolgozni, hanem kiállt egy fekete Tesla is, ebben valószínűleg Bessenyei István ült, majd egy ...
bessenyei istván - 444

444.hu › tag › bessenyei-istvan
A marokkói születésű Joell Mamane évekkel ezelőtt a milliárdos médiamogul, Rákosi Tamás üzleti partnere volt, ma már Sarka Katáék szomszédja egy ...
Sarka Kata élettársa akkora luxusfészket épít Svábhegyen ...

magyarnarancs.hu › belpol › sarka-kata-elettarsa-akkora-luxusfeszk...
2019. márc. 11. - nek a tulajdonosa azonban már szintén Bessenyei István. Rogánék és Bessenyei közt a legendássá vált helikopterezés is közös pont. Az Index ...
Rogán felesége Sarka Kata párjával beszállt a teniszbizniszbe

24.hu › rogan-cecilia-bessenyei-istvan-tenisz-varosmajor-mtk
15 órája - A városmajori teniszközpont új üzemeltetője Bessenyei István, a Rogán család főbérlője, a felügyelőbizottságban az edzőnek tanuló ...
Vezető hírek
Rogán felesége Sarka Kata párjával beszállt a
teniszbizniszbe
24.hu·15 órája
Rogán-Gaál Cecília beszállt a teniszbizniszbe
444·13 órája
Rogán Cecília egy teniszcentrumban lett
felügyelőbizottsági tag, miután Bessenyei megvette az egész céget
Népszava·13 órája

EZEK AZ INGYENEBÉD FOGYASZTÓK A MAGYAROK VÉRÉT SZÍVJÁK !!!

CSÓRÓ MAGYAROK MEG KÉNYTELENEK FEKETÉN DOLGOZNI SZARÉRT-HUGYÉRT BAZDMEGORBÁN !!!

TSEPKE (törölt) 2019.09.30. 21:05:31

@kvadrillio: itt kimész az ajtón, elfordulsz balra, aztán a folyosó végén a lengőajtó után a második szoba.
Ó, semmi gond, sokszor előfordult már, hogy eltévedtek itt! Jó szórakozást ott ahová mész :)

PPK™ 2019.09.30. 21:07:15

@TSEPKE: jó, hát legfeljebb ír nekem valami versikét :-D

@MsIreneAdler: kapd be, nem azt írtam, hogy buzeráns vagyok, hanem hogy mi van, ha olyan az email-címem? De írhattam volna brfk.hu-t, vagy cia.com-ot is. De ne szopassál már, hogy csak mert valaki nem akarja elküldeni az email-címét már valami paranoiás fasznak titulálod.

Tudom, duzzogok.

TSEPKE (törölt) 2019.09.30. 21:10:23

@PPK™: Nem úgy szokott köszönni, de te tudod..

PPK™ 2019.09.30. 21:12:51

@MsIreneAdler: de amúgy meg blogmotorja van, de privát üzenetet meg nem lehet küldeni, csak ilyen buzi módon?

Én ehhez sem értek, de nekem ne mondja senki, hogy tárol naponta az összes blogot tekintve nem t'om hány tízezer üzenetet, de nem lehetne megoldani, hogy normálisan lehessen küldeni/fogadni privátot?

Hogy egy klasszikust idézzek: "ezt a trágya, gány melót bazmeg..."

MsIreneAdler 2019.09.30. 21:45:12

@PPK™: figyu, szerintem kicsit túlreagálod. Nem is írtam, hogy buzeráns vagy, meg azt sem hogy fasz. Sőt, arra sem emlékszem, hogy az e-mail címedet kértem volna, hogy küldd el. A többi meg poén. Én megértelek, én is védem a privát életem.
De tudod mit? Ha lesznek olyan gondolataim, amit egy fecnire írnék és egy feneketlen kútba dobnék, inkább majd megírom neked :) :*

Ati' 2019.09.30. 23:40:56

Agyon vertem volna

TheKillers 2019.10.01. 00:43:26

nincs azzal semmi baj, ha a csaj az önbizalmadat teszteli egy kis gusztustalan flörttel, ilyenkor stay calm & relaxed, mosolyogj ugy mintha a csaj a kis hülyegyereked lenne, este rettenetesen rakd meg, majd másnap keresd meg a legjobb csajismerősödet egy kávéra. már ha akarsz a kiscsajtól még valamit.

a diszkós storykon jót röhögtem, én koncerten voltam szombaton, épp beszélgetek egy csaj ismerössel, mikor odalép hozzám egY huszonéves kb. 10/8 kiscsaj, hogy ö imádja a gintonikot, és meghivhatnám egyre. ez ma már ilyen. nem kell teperni, szövegelni, rendszerint ha bebaszcsizok a haverokkal, végigmegyek a tánctéren, minden csajra vigyorgok, aztán megállítanak, nem rossz csajok és részegek.

a Tibi meg nem alfa, a Tibi 20millát ér a csajok szerint, ezért lógnak rajta.

Burgermeister 2019.10.01. 04:08:20

Filmszinházunk bemutatja a Ribanc és a balek c. rövidfilmet.

Womb Rаider 2019.10.01. 09:01:40

@MsIreneAdler: "Nézd, igazából nem értem ennek a csávók leszopkodását a budin dolognak az értelmét. Magyarázd már el, légyszíves, hogy mi is lenne a jó nekem ebben?"
Ejj..de kis értetlen kegyed.. mi lenne jó, mi lenne jó.. hát az ELLENTÉTELEZÉS..

Womb Rаider 2019.10.01. 09:05:56

@TheKillers: "a Tibi meg nem alfa, a Tibi 20millát ér a csajok szerint, ezért lógnak rajta. "

Eleve mi értelme az alfaságnak kilóra kapható kurvák viszonylatában? Egy szint alatt a számok döntenek, semmi egyéb nem számít. Bejön a tippmix, másnap máris alfa lesz Géza a targoncás..

MsIreneAdler 2019.10.01. 09:40:00

@Womb Rаider: á, tartok tőle, hogy ez amolyan karitatív, csodálatból és rajongásból fakadó szopás lenne (@PPK™ javíts ki, ha tévedek) . Ahhoz meg sajna nem vagyok elég nagy ribanc :( és lehet már késő azzá válnom. :)

Womb Rаider 2019.10.01. 10:02:32

@MsIreneAdler: Nem kell minden kóbor kutyát hazavinni..veszel neki egy szál kóbászt, megsímogatod.. hadd legyen jó napja.

]{udarauszkasz 2019.10.01. 13:50:58

Az elso ilyen alkalomnal kicsereltem volna a zarat, ban listara tettem volna a teloszamat, aztan szevasz.

Felsőmocsoládi 2019.10.01. 20:31:18

A történet, amiben benne volt egy népes kompánia, valami pornó forgatás volt, vagy mezei gruppen, vagy mi?
süti beállítások módosítása