Pasihaverok letiltva

2019. október 04. 08:13 - csajokespasik

       

                Amikor a pasik átalakulnak egy kapcsolat alatt - és nem az előnyükre -, miért rángatják bele a barátnőt is, és miért várnak abszolút megértést? Nyár óta a kapcsolat mindennapos csatározások színtere lett, és Posztolónk már nagyon unja, hogy mindenért ő a hibás.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Hogyan lehet ebből kijutni? Nyáron kezdődött, hogy a barátom elkezdte a birtoklás és manipuláció sportját űzni rajtam. Ha megsértődöm valamin, azt mondja, hogy én az ő jótékony szavait átfordítom magamban negatívra. Szerinte ez minden baj és félreértés oka. Ha meg vágynék egy kis felnőtt társaságra, ki lett kötve, hogy csak azonos neműek lehetnek velem, pasihaverok letiltva. Ha szóvá teszem, kioktat, mert ebben is csak neki lehet igaza. Én soha nem csaltam meg senkit, gusztustalannak tartom, mégse bízik bennem. De ha valakiben nem bízol, veled is gondok vannak.

Ha mondok valamit, mit csinálhatnánk, hogy javuljon a helyzet, pesszimista! Teljesen egyedül érzem magam. Néha jobbnak látom a szakítást, néha meg küzdenék, de ennek is vannak határai. Nem távolodtunk el egymástól, csak totál másként látjuk már a világot.        

       

                Szeretek utazgatni. De ne tegyem, mert pénzbe kerül. Érdeklődő, nyitott és laza volt korábban, most hidegen hagyja az egész. Kíméli magát munkaügyben is, mert azt a filozófiát kezdte vallani, hogy nem kell napi 8 óra, mert arra mindig lesz pénze, hogy éhen ne halljon. Nem kell karrieristának lenni, mert rámegy az ember. Azért nem érdekli a pénz, mert a szüleinek van és nem tudja különválasztani az életében a kettőt, hogy milyen lehet, ha nem lenne. Korábban egyezett az életszemléletünk, most már nem. Azt érzem, csak magamra számíthatok. Nem tudom, mi hozta ezt ki belőle. Ezek miatt nagyon szigorú lettem saját magammal szemben is.

Egyik haverja állandóan panaszkodik, hogy öt éve mennyire kifosztotta a felesége, tükörsima arccal hazudott a bíróságon mindenfélét. Én meg azt mertem mondani neki, hogy nem igaz, hogy nem látta ezt a házasság elején, hiszen ő választotta, és nem hiszem, hogy valaki gyökeresen átalakul házasság alatt. 19 -21 évesen megházasodni hülyeség, mert még egyik fél sem élte ki magát, 2 éven belül félre fognak menni. Erre én lettem leoltva, hogy ne okoskodjak, nem értek hozzá és különben is mit szólok bele... A párommal szinkronban oltogattak, ...talán rájött, hogy mintha a jövőnket látta volna... 
Tennék a kapcsolatért, de ha már minden be lett vetve, akkor már csak sodródunk.

Főleg férfiakhoz intézném a kérdésem: ha ti átalakultok, és nem az előnyötökre, miért rángatjátok bele a barátnőt is és miért vártok abszolút megértést?          

 

 

175 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2315191750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.10.04. 13:44:31

@MsIreneAdler: feltételezem olymindegy, itt a szerető volt az árfolyam alapja.. Ezt a bizniszt buktuk babám '-)

2019.10.04. 13:45:31

@PPK™: pontosan.

Bár alapból hülyeség materiális kompenzációt követelni immateriális sérelemért, de a lényeg, hogy a nők sose fizessenek pénzt semmilyen okozott sérelemért :D

PPK™ 2019.10.04. 13:51:33

@Womb Rаider: vagyis a csóka pénzét költötte a nő, mire a csávó szorosabbra húzta a gyeplőt. Tényleg mekkora geci már, hogy a saját pénze felett ő akar rendelkezni és a nője által elköltött mennyiséget meg szabályozná :-)

Plusz ugye ebből is lejön, hogy érdekből van vele a nő => jellemhulladék.

PPK™ 2019.10.04. 13:56:48

@Torokhang: esélyes amúgy, hogy a bíró azért meszelte el a sunátort, mert ha a nőt meszeli el, akkor lenne ám hímsovinizmus, meg nők tárgyiasítása, meg nőgyűlölet, meg minden lófasz a feminácik részéről teljes mértékben figyelmen kívül hagyva azt a TÉNYT, hogy a feleség baszott félre.

2019.10.04. 13:56:51

@PPK™: bro, kérlek ne etesd a figyelemkurvákat bazdmeg, mert a végén fontosnak érzik magukat, oszt utolsó harsonaszóig itt fogják baszni a kurvaannyukat a feminista vartyogásaikkal. Baszdmeg szerinted véletlenül tiltották ki eddig mindenhonnan?

Womb Rаider 2019.10.04. 13:57:52

@PPK™: Ez megint a te beteges képzeleted láttatja veled.
Ragaszkodjunk már a leírtakhoz, mert ha én elkezdek képzelegni, holnap a faszi már a Gyorskocsi utcában fog ebédelni :)

A jövedelemforrásokról, azok arányáról NULLA konkrétumot látok, a faszi motiválatlan pöcs, nem érdekli az utazás, felesleges pénzt költeni erre.. de az asszonykát azért nehogy hosszú pórázra engedjük már. Elmegy nyaralni, aztán valami latin amorózó levarrja az aranyló naplementében..ő meg ott marad ingyenpina nélkül.. a nőnek a tűzhely mellet a sutban a helye.

MsIreneAdler 2019.10.04. 13:59:48

@TSEPKE: ne olyan sietősen. Ahol egy ajtó bezárul, nyílik egy ablak. Ha a feleség fogja magát és visszamegy a most már vagyonos férjhez, ott a biznisz :D (de egy ilyen sztorira a komment szekció férfi tagjai mentem agyvérzést kapnának :))
De nem az üzlet miatt értékeltetném fel magam, csak kíváncsiságból. Amúgy a ha a törvény szerint a nő saját tetteiért felelős lény lenne, nem pedig egy szarvasmarha szintjén mozgó haszonállat, akkor a képen látható gumimaci, most 750k-val szegényebb lenne. Szóval örüljünk a sikerének.

PPK™ 2019.10.04. 14:06:34

@Womb Rаider: igen, sejtettem, hogy az következik, hogy a pasas valójában nem is a saját pénze felett akar rendelkezni, hanem a nője pénze felett.

Legyen. Felőlem átkonvertálhatjuk az általam a nőre akasztott jellemhulladék jelzőt "soha nem látott ostoba picsa"-ra is :-) Hogy a kretén nyomorultat már tényleg csak egy mozdulat választja el attól, hogy láncra verve élje le élete hátralévő részét egy ablaktalan pincében kenyéren és vízen élve, és mert akkora kretén, hogy még így is azon morfondírozik, hogy ebből a "párkapcsolatból" hogyan lehetne kihozni valami tutit... :-)

De nyilván a nő nem hibás semmiben és teljes felmentés jár neki igaz-e Wombi? Kizárólag a csávó a hibás a kialakult helyzetért :-)

2019.10.04. 14:09:22

@MsIreneAdler: mit is mondhatnék.. Van még felvétel hozzád a Golddiger képzőbe? Ha Queen megpezsgőzte a yachtot, bekopognék...
Last minute jeligére

PPK™ 2019.10.04. 14:12:06

@Egy a KING: jó, jó, trollkodjunk valamit akkor :-)

Várj, még Yrénkémet hadd igazítsam ki, nyihihi :-)

@MsIreneAdler: "Amúgy a ha a törvény szerint a nő saját tetteiért felelős lény lenne, nem pedig egy szarvasmarha szintjén mozgó haszonállat, akkor a képen látható gumimaci, most 750k-val szegényebb lenne."

Ha a törvény szerint a nő saját tetteiért felelős lény lenne, nem pedig egy szarvasmarha szintjén mozgó haszonállat, akkor lenne szegényebb 750k-val a volt férj, hanem a nő perkálta volna.

PPK™ 2019.10.04. 14:13:20

@PPK™: jav*

... akkor SEM lenne szegényebb 750k-val a volt férj, hanem ...

MsIreneAdler 2019.10.04. 14:18:03

@PPK™: de. Ugyanis, az a törvény, ami alapján perelt a csóka, pont arról szól, hogy a nőt elidegenítették,tehát ő egy kvázi vagyontárgy. Ha nincs törvény, nincs per, nincs lóvé. (nincs zacsinyalás se ;))

2019.10.04. 14:19:08

@PPK™: aranyfaszú barátom, hát igazad van bazdmeg, ezt kurvára benéztem... Eszembe jutott, hányszor gyepálták el a fejemet a férjek, ha belegondolok, hogy még én kellett volna fizessek...
Akkor most , hogy egyetértünk, akkor azt jelenti nyaldossuk egymás zacsiját?:D

MsIreneAdler 2019.10.04. 14:22:19

@PPK™: hogy még érthetőbb legyen, ez alapján a törvény alapján csakis a sunátort perelhette a fickó, a nőt nem. Mondjuk lehet ez csak az angol verzióban volt írva.

PPK™ 2019.10.04. 14:22:55

@MsIreneAdler: tökéletesen igazad van Yrénkém, a törvényt magát nem vettem figyelembe, ami alapján perelt a figura :-)

De azért engedd meg, hogy mentsem magam még kicsikét: ha a törvény igazságos lenne, akkor sem lenne 750k-val szegényebb ez a jóképű, deltás volt férj, hanem a suna perkálta volna a zsét :-)

PPK™ 2019.10.04. 14:27:09

@Egy a KING: :D ha egy darab ilyen feleségbaszás 750k DOLLÁR (!), akkor mennyi mínuszban lennél most úgy nagyjából? :-) Meg hány luxuskurva jön ki 750k DOLLÁRból, most komolyan? Édes aranyfaszom :-D

Nekem mindig azok a férjek ugranak be, akikkel kezet is fogtam vigyorogva, mint a tejbetök :-) Én eddig mindig megúsztam, hogy el akarjanak ásni élve, lehet csak szerencsém volt, persze egy ukrán fejes feleségét sose varrnám le, azért tudok mérlegelni ha kell - veled ellentétben ezek szerint :-D :-D

2019.10.04. 14:37:07

@PPK™: yachtgyáram lenne bro:D
Mostmár én is bölcsebb lettem, azé akartam átpasszolni milfecskéket neked:D neked fájjon, ne nekem

PPK™ 2019.10.04. 14:43:17

@Egy a KING: :D jól ráéreztél erre a pénzszerzési lehetőségre amúgy. Vagyis egyetértek veled, tehát nyalogatom a zacsidat :-D

Kicuccolsz mondjuk Hawaii-ra, elveszel valami átlagjulcsit, akit nem is akarsz/kívánsz, az félrebaszik, te lehúzod a madarat, azt' továbbcuccolsz Utah államra :-D

Mivel a cikkben szereplő üggyel precedens értékű ítélet született amire lehet hivatkozni, így már csak annak kell utánajárni, hogy hány évnyi házasság kell egy ilyen sikeres ügyhöz? :-D

MsIreneAdler 2019.10.04. 14:47:10

@PPK™: megértem, hogy bántja az igazságérzeted, hogy nem az fizetett, aki csalt. De ilyen az élet. Vigyázz azért magadra, főleg Floridában, 750k - ért szoríthatod meg a veled felszarvazottak kezét. De akkor is rohadt kíváncsi vagyok a nőre :)! Hogyan állapították meg az összeget vajon?

PPK™ 2019.10.04. 14:52:40

@MsIreneAdler: @Egy a KING: lehet, hogy meg lett csinálva a gádzsi melle, meg a segge, kis ráncfelvarrás, kevésbé viseltes mindzsó, aztán rátették az árcímkét :-)

Mondjuk ezt tényleg jó lenne tudni, mert biztosra kell menni, nem hajolunk le aprópénzért ;-)

MsIreneAdler 2019.10.04. 15:03:10

@Egy a KING: fasza...ha én ezt tudom..., most már mindegy :D
Irány a csokibolt :)

2019.10.04. 15:04:54

@Egy a KING: mert az alfák leharcolt feleségeket dugnak? Há hol vannak akkor a hamvas, ártatlan szűz bombázók?!
Egyébként ja.. Jó buli lehetett, hazáért az Alfa a tárgyalás után..
Ohh baby, semmi gond, nekem te minden pénzt megérsz, érted élek. Jövő héttől kicsit többet túlórázok, de megoldom. Érted bármit csillagom... DD

MsIreneAdler 2019.10.04. 15:05:13

@PPK™: de mondok én valamit. Minek mindig újabb, és újabb nő. Egy nő kell, akivel ezt mindenhol eljátszátok. Csomó idő elmenne folyton a társkereséssel. Így több idő maradna a sunátor lasszózásra... Csak mondom...

PPK™ 2019.10.04. 15:05:48

@Egy a KING: így van. Ahogy írtam is fentebb: ki az, aki félrebaszott, bármiféle károsodás nélkül megúszta és most jót röhög a markába? A gádzsi.

Womb Rаider 2019.10.04. 15:06:16

@PPK™: "igen, sejtettem, hogy az következik, hogy a pasas valójában nem is a saját pénze felett akar rendelkezni, hanem a nője pénze felett."
Nem ezt írtam.. csak azt, hgy ha már neki nem fűlik a kódorgáshoz a foga, akkor evidens: a muff ül, fekszik, kulturáltan szórakozik..otthon, hatósugáron belül. de itt megint meg kéne állni egy pillanatra..Ez az én pénzem/ő pénze dolog is megérne egy misét.

"Felőlem átkonvertálhatjuk az általam a nőre akasztott jellemhulladék jelzőt "soha nem látott ostoba picsa"-ra is"
Amennyiben ugye a két fogalomnak a közvélekedés szerint lenne bármi pici átfedése a jelentéstartalmat illetően.. de nincs..

":-) Hogy a kretén nyomorultat már tényleg csak egy mozdulat választja el attól, hogy láncra verve élje le élete hátralévő részét egy ablaktalan pincében kenyéren és vízen élve, és mert akkora kretén, hogy még így is azon morfondírozik, hogy ebből a "párkapcsolatból" hogyan lehetne kihozni valami tutit... :-)"

Fura egy szemüvegen át nézed te a világot..kurva nagy önuralom kellhet, hogy ne vesd magad a metró elé..

"De nyilván a nő nem hibás semmiben és teljes felmentés jár neki igaz-e Wombi? Kizárólag a csávó a hibás a kialakult helyzetért :-) "

Egyelőre ennyit tudunk.. mondom, a fantasy nem annyira érdekel.. de megnyugtatlak, ha a haza megkívánja én bármit el tudok képzelni bárkiről..de annak ellenkezőjét is. Csak ugye innentől kezdve fölösleges minden CS&P sztori, elég, ha naponta kiraknak ennyit:
Élt az Üveghegyen innen, ahol a kurta farkú túr, élt, éldegélt egy férfi és egy nő... Na, gondolhatjátok...!!!

PPK™ 2019.10.04. 15:08:26

@MsIreneAdler:

****** SPOILER ******

pont mint a Kisiklottak című filmben, csak legálisan húzzuk le a verebet? :-)

Amúgy milyen kibaszott jó film is volt az és mennyire jó bula az Aniston...

*párás tekintettel ráránt*

Womb Rаider 2019.10.04. 15:09:34

@PPK™: Elnézve az 'áldozatot', bennem felmerül a gondolat, hogy a faszi egyszer véletlenül elfelejtette az asszonynak reggelire elkészíteni a gombás tojást.. magára vessen.

PPK™ 2019.10.04. 15:10:02

@Womb Rаider: jóvan Wombi, lazítsál.

Womb Rаider 2019.10.04. 15:18:44

@PPK™: Nyugi, megyek már, tiéd a terep! Úgyis jönnek haza a fiúk a bányából, egy kis lazítás rátok fér.

MsIreneAdler 2019.10.04. 15:52:24

@PPK™: azt a filmet sajnos nem láttam, de nekem a The Millers jutott eszembe Anistonról, rohadt jó az a film is.
Ráadásul striptízel is benne (ezt csak azért mondom, ha esetleg nem adtál volna ki magadból mindent az előbb :D)
Feltúrtam a netet, nincs kép a nőről, ezt el kell engednem, asszem sosem tudom meg az áram dollárban...

MsIreneAdler 2019.10.04. 16:00:13

@TSEPKE: na ezen szétröhögtem magam :D

VOGAben 2019.10.04. 18:40:59

Pasihaverok, mi ez? Otthon döglő herévé változva azon fortyogni, hogy a lánynak még szüksége lenne némi rajongásra nem túl bölcs hozzáállás. Amíg nem élte ki magát rongyosra, úgy is megy a közösbe. Idő kérdése csak.

Lővenbrau 2019.10.04. 20:21:23

@EGY a Queen: Mondasz valamit.. A vótasszonynak olyan habitusa volt, hogy ha meglátta a dákót, szó szerint nem tudta levenni róla a szemét. Nem volt kegyelem, ő ugrott a nyársba, 5 perc múlva kész is volt.. Ez működött is 7 évig.. Aztán már máshol ugrál.. :-D A végén volt ám szexszopatás a mindján jövök mégse kívánom stb stb.. :-D még szerencse, hogy lehallgattam a telefonjait, aztán én sem kívántam, nehogy elkapjak valamit.. :-D

Lővenbrau 2019.10.04. 20:41:01

@moonshadow: Nem mindig jön be.. A napi munka után emelni szerettem volna az élményfaktort egy frissen megvásárolt családi ház felújításával, cserébe két hónapon belül félrekefélt... :-D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.04. 21:16:18

@TSEPKE: Nincs menekvés, egyetértünk :) Mondjuk én naiv azt vártam a "nem hiszem, hogy valaki gyökeresen átalakul házasság alatt" résznél, hogy leírja, erre ő pont így járt, kár volt arcoskodnia. De hát miért is vállalna felelősséget?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.04. 21:20:29

@EGY a Queen: Ti ezeket a sablon urban legendeket megosztjátok egymással valami gagyi csatornán? Mert nem láttam még nőt, aki ne jött volna ezzel a szar dumával, bezzeg, ha bizonyítania kellett volna, hogy léteznek az általa megénekelt nők, akkor jött a sunnyogás.

2019.10.04. 21:25:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): fiatal még.. Elnézve a szintet, úgy húsz év múlva képes lesz beismerni, hogy esetleg ő is elbaszcsizott valami minimálisat egy kapcsolatban.. Vagy nem :D

shakespeare 2019.10.04. 22:02:44

@moonshadow: az a durva, hogy neked es Egy a Queen nek is igaza van szerintem

kb 50-50% az én életemben az ilyen és az olyan nők aránya

annyi hogy a taktikázó, látszat nők nagyon durván szar élményt hagynak és sok felé keresik a gazdaszervezetet ....ettől soknak tűnik a számuk

2019.10.05. 06:53:52

Összeálltál egy idiótával csak azért, mert penze van. Min csodálkozol?

Mivel neked ez az elsődleges szempont, nyilvánvaló, hogy más téren kell kompromisszumot kötnöd. Ez a verzió, hogy pénz és külső pipa, jellemben nem, nem jöttbe. Javaslom a "pénz és jellem pipa, külsőleg nem" kombinációnak megfelelő egyedek közül a választást. ;)

2019.10.05. 08:44:46

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): konkrét barátnőm így járt. Férje 15 évvel idősebb, súlyosan elhízott és nem áll fel neki. A kudarcos próbálkozások után már kerüli az alkalmat is a szexre a férj. A csaj meg 50 kilós filigrán nagyon csinos értelmes nő. Mit vársz? Nevet címet adjak? Azzal mire mész? Meg akarsz ismerkedni vele? Magatól nem tudsz nőt fogni? Vagy mi értelme az ilyen ostoba kötekedésnek, hogy urbanlegend. Nem az!

God Harald 2019.10.05. 11:19:34

“Szeretek utazgatni. De ne tegyem, mert pénzbe kerül.”
Hát pedig annál nincs jobb! Úgyhogy sürgősen pattintsd le Nulla Károlyt!

PPK™ 2019.10.05. 13:38:38

@Daenerys Targaryen: és hát gondolom amikor a barinőd hozzáment a figurához, akkor még

- egyidősek voltak
- szép szál sukár legény volt a csávó
- a szex is mind mennyiségben, mind minőségben ideális volt

Ja, nem... csak éppen egyéb szempontok voltak fontosabbak és az alapján tette le a voksot a barinőd a pasas mellett. Mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet.

MsIreneAdler 2019.10.05. 13:59:55

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mégis hogy gondoltad, hogy bizonyítson? Mondtad neki, hogy bizonyítsál, ő meg neeem én neeem, vagy mi? :D
(facepalm)

EGY a Queen 2019.10.05. 15:05:39

@MsIreneAdler: eccerű.Egy ilyen termékbemutatót kell szervezni Narancsnak baszni szerető nőkkel. És akkor megtapogathatja,kézbe veheti őket,amelyiknél nagyon szkeptikus azt kipróbálhatja,haza is viheti bizományba 30 napos garanciával.Gondolom így gondolta hogy bizonyítsunk! :D

MsIreneAdler 2019.10.05. 16:12:43

@EGY a Queen: tényleg, ez nagyon jó ötlet. De szerintem mellékelni kéne még egy rövid tájékoztatót, használati utasítást is a nőkhöz, hogy hogyan működnek, hátha a "bizonyíccsá'“ és a" hopp a brére" vezényszavakra nem akarnának beindulni. Mert képzeld vannak ilyen típusok is :D

Felsőmocsoládi 2019.10.05. 16:50:26

Elkényeztetett hülyegyerek pasid a lúzer haverjával és persze te sem vagy okos.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.05. 19:53:51

@EGY a Queen: Ez végre egy jó ötlet a többi ostoba szellemi leépültsége mellett:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.05. 19:54:47

@TSEPKE: Ezzel biztosra fogadtál, és úriember arra nem fogad :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.05. 19:59:46

@Daenerys Targaryen: Lédiboy, te inkább termékenyítsd meg magad jó hermafroditaként. Kösz.

CoolKoon 2019.10.05. 20:57:55

Ez a két rész a helyzet kulcsa: "mégse bízik bennem" és "A párommal szinkronban oltogattak" A bizalomhiány szerintem már önmagában súlyos tünet, de amikor baráti körben/társaságban, mások előtt oktat ki/olt le, az a tisztelet teljes hiánya. Innentől kezdve pedig szerintem nincs is miről beszélni.

CoolKoon 2019.10.05. 21:00:21

@TSEPKE: "ez nem a te hibád, hiszen sodor magával." - Már nem azért, de amikor egy férfi ennyire kifordul önmagából, az általában komoly magánéleti válságot jelent nála. Ezt a barátnőre kenni minimum képmutatás.

CoolKoon 2019.10.05. 21:02:28

@Daenerys Targaryen: "Megyek inkább loveislandot nézni hogy megtudjam hogy kell igazi alfamenőcsávót lasszózni." - Szerintem az a legtutibb, ha úgy intézed, hogy egyszerre két, vagy inkább három ilyen alfamenőcsávó csináljon meg, ezáltal a haszon is rögtön megháromszorozódik :D

2019.10.05. 21:05:18

@CoolKoon: biztos igazad van. Valószínűleg a lány egy igazi, békés, bájos tündér.
Aki kioktatja a párja haverját, amikor az épphogy kijött egy szar helyzetből. Úgy, hogy cirka először hallja a sztorit.
Minden férfi ilyen támogató, bölcs menyecskére vágyik...

CoolKoon 2019.10.05. 21:07:24

@bz249: "a noknek nem fizikai szukseglet, hogy leuruljon a zacsi, ezert nincs igenyuk a rossz szexre" - Remélem, ezt csak viccnek szántad....

CoolKoon 2019.10.05. 21:12:55

@TSEPKE: Egy szóval se állítottam, hogy egy ilyen kötekedő, utálatos dögre vágynék. A gond csak az, hogy lehetett volna a pasinak annyi esze, hogy diplomatikusan kezeli a helyzetet. De nem, inkább adta a haverja alá a lovat. A gond ezzel csak az, hogy nem a haverját szeretné pl. esténként ágyba vinni.

És a haverral való kötekedés még a sztori szempontjából is csak egy epizód volt. Aki homlokegyenest az ellenkezőjét mondja/csinálja annak, amit előtte mondott/tett, azzal tényleg komoly bajok vannak, és ez tényleg nem feltétlenül a barátnő sara.

2019.10.05. 21:19:03

@CoolKoon: emberek nem igazán szoktak csak úgy 180 fokot változni, férfiak pláne. Ha nem működik a kapcsolat, ki kell szállni, nem maradni hisztizni, meg "üljünklebeszélni" estéket tartani..
Szóval vagy leszállt a rózsaszín köd és a srác eddig is nagyjából ilyen volt csak nem akarta észrevenni, vagy sikerült picsává degradálnia magát a csajnak, aztán körülbelül annyira érdekli a srácot a lelkivilága, mint egy kóbor kutyáét.

CoolKoon 2019.10.05. 21:25:30

@moonshadow: "ez már többnyire egy gyorsan kihűlő friss kapcsolatnál felesleges erőlködés" - Ó, látom, te kanállal etted az észt. Na most ha ennyire tökéletesen átlátod a helyzetet, és jósokat megszégyenítő látnoki képességgel látsz bele olyan dolgokat a sztoriba, amiket az illető nem is említett, akkor egyvalamit árulj már el: ha tényleg úgy van, hogy a pasi szexmegvonásért bosszúból ezt lépte, akkor miért nem hagyta már ott a csajt a francba?

CoolKoon 2019.10.05. 21:28:04

@TSEPKE: "emberek nem igazán szoktak csak úgy 180 fokot változni," - Pontosan. Ha valaki egyáltalán hajlandó arra, hogy ilyen mutatványokba belemenjen, azzal tényleg komoly bajok vannak, talán még nagyobb, mint a csaj utálatos, kötekedő alapjellemével.

2019.10.05. 21:38:16

@CoolKoon: és ez egy kapcsolatban nem derül ki? Nem tudom, hogy a férfi aki velem él épp süllyed a trutyiba?!
Vagy ez annyira marginális kérdés, hogy szóra sem érdemes a poszternek.
Csak elvi síkon.. Love, vattacukor, csillámok, közös jövő tervezés... Srác stabil, de nyugis életet akar, tudja is, hogy alsó hangon a szülein keresztül is megkaphatja. Neki ez jó és elég.
Csaj vágyik a felnőtt társaságra (nekem WTF kategória, hogy letiltották a pasihaverokról, vagy egy pszicho a srác és akkor jobban jár ha otthagyja, vagy.
...hát vannak azok a lányok akik végülis sose dugtak félre, de ezt a viselkedése alapján nehezebb elhinni, mint a Mikulást), szeret utazgatni is. Inkább pörgős típusnak tűnik.
Ettől még az elején simán vigyoroghattak szerelemből /érdekből arra amit a másik mond, de ugye megváltozni senki sem fog...
Aztán most már morgás van. Hm?

CoolKoon 2019.10.05. 22:02:17

@TSEPKE: "és ez egy kapcsolatban nem derül ki?" - Dehogynem, hiszen pont arról szól a fenti történet, hogy kiderült, nem? :P

"a férfi aki velem él épp süllyed a trutyiba?!" - Szerintem inkább arról van szó, hogy a férfi az a fajta manipulátor, aki ügyesen ráérez arra, hogy mi az, amit a másik hallani akar, és ennek érdekében eleinte homlokegyenest az ellenkezőjét csinálta annak, amit normál esetben csinálni szokott. Aztán egy szép napon lement a függöny, véget ért a színdarab, és kiderült, hogy nem az, aminek mondta magát.

"vagy egy pszicho a srác" - Igen, én is pontosan erre tippelek. Szerencsére még kezdeti stádiumban van, így a szakítás még talán nem fordul tragédiába.

2019.10.05. 22:34:35

@PPK™: nem az volt a kérdés nyuszibogár, hogy te sajnálkozz vagy sem.
A kérdés az volt hogy létezik-e, hogy egy szép nőt nem dug meg a férje hetekig-hónapokig. A válaszom: van ilyen. Konkrétan.
Nem megyünk bele a ki a felelős - nyilván mindig a nő a hülye c. játékba. Próbáld fékezni a habzásodat.

2019.10.05. 22:38:06

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hiába vered magad itt a blogokon, csak nem jön össze már tíz éve semmi lepottyanó pina. Salynállak cicavirág. Szintet kéne emelni, mert már a békák is toronymagasan vezetnek.

God Harald 2019.10.05. 22:43:47

@Daenerys Targaryen: hiába vezetnek a békák, a mocsár lecsapolásáról nem ők döntenek:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.05. 23:30:41

@Daenerys Targaryen: Figyelj már te szerencsétlen picsavirágszirom, hogy nekem mi jött össze azt nem tudhatod, tekintve, hogy a hozzád hasonló szellemi nyomortanyáktól eltérően én mindent titokban tartok.
Tőlem úgy találgatsz, ahogy akarsz, sértett elmebetegségedben, kb. le se köplek ócska shemale.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 14:30:27

@Frau Untermensch4: Nyugtasd csak ezzel magad. Így továbbra sem kell fogyóznod, illetve lemenned a kondiba meg a fodrászhoz-kozmetikushoz, hogy normális, emberi kinézetet csináltass magadnak. Legalább továbbra is lesz időd a nap 24 órájában a neten trollkodni :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 14:33:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Komolyan ezzel az orbáni propagandát toló, hisztis, Frau Untermencsz klón Daenerys Szargaryennel vitatkozol?

2019.10.06. 16:56:25

@The Cortez: nincs frigid nő, csak ügyetlen, balfasz férfi :)
Így az a nő, aki szexmegvon, annak a pasija szar az ágyban, és tulajdonképpen a nő alig várja, hogy végre szexmegvonhasson valamiért.
Sok ilyenben van részed Aprófark? :)
Próbálkozz a nyelveddel.
Ha az se megy, jöhetnek az ujjaid.
Ha azzal is csak szexmegvonásban lesz részed, akkor menthetetlen vagy, és már csak itt rajonghatsz :)
Vagy marad a kukkolás :(
Az órát meg ismételd át, azt sem ismered.
Basszus, hát a kurvák semmire sem tanítottak meg, vagy már tőlük is csak a szexmegvonásban van részed?
Szegény kis drágám (simi)

2019.10.06. 17:00:50

@The Cortez: "orbáni propagandát toló"
Kisbogár, mit ittál? Bánatodban mit vettél magadhoz?
Féltelek...

2019.10.06. 17:02:42

@The Cortez: "Tegnap az Il Volo nevezetű, olasz énekes trió 10 éves jubileumi koncertjén voltam a Papp Laci Sportarénában, ahol nem mindennapi dolgokkal + hihetetlen mennyiségű pinaszaggal kellett szembesülnöm."
Buzi-e vagy? :OOOOOO

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 17:28:14

@Frau Untermensch4: A lényeget megint kikerülted 2 csokis fánk megzabálása között. Nincs balfasz férfi, csak sok elhízott, lusta, gusztustalan nő, aki darab faként viselkedik az ágyban. Tudom ezt fáj beismerni, de ne a férfiakon vezesd le a dühöd :)

„Sok ilyenben van részed Aprófark? :)”

Neked lehetett sok visszautasításban részed a tág pinádnak köszönhetően, ami pluszban még retkes is, és különböző nemi betegségeket terjeszt :) Tudom szar, de ettől még nem az egészséges ízlésű férfiak a balfaszok.

„Próbálkozz a nyelveddel.
Ha az se megy, jöhetnek az ujjaid.
Ha azzal is csak szexmegvonásban lesz részed, akkor menthetetlen vagy, és már csak itt rajonghatsz :)”

Te meg varrd össze azt a kamiongarázst a lábaid között, hátha majd összeszűkül...

„Basszus, hát a kurvák semmire sem tanítottak meg, vagy már tőlük is csak a szexmegvonásban van részed?”

Nem, mivel anyád nem hogy nem vonta meg, hanem még ingyen meneteket is adott. Sőt, könyörgött érte :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 17:30:08

@Frau Untermensch4: Legalább nem tagadod, hogy ő a sokadik nicked. Felesleges is lenne, mivel balfasz módon megint nem bírtál uralkodni magadon, így ismét elárultad magad :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 17:31:39

@Frau Untermensch4: Látom még mindig kitartóan olvasol és rajongsz. Örülök, vagyis nem, de ez van.

2019.10.06. 17:50:02

@The Cortez: ugyan minek írjam le, hogy nem én vagyok :)
Ne fárassz már ilyen hülyeséggel :D

2019.10.06. 17:52:05

@The Cortez: a címet olvastam el, a buziságod története nem érdekel.
Te egyébként hogyan tudsz reagálni arra, amit írtam, ha nem úgy, hogy elolvasod amit írtam???
És ki kezdi mindig?
Te olyan hülye vagy :(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 17:59:20

@Frau Untermensch4: Jól van nem kell a kamu. Rég lebuktál már azzal is, hogy mindegyik posztot elolvasod mindig.

„Te egyébként hogyan tudsz reagálni arra, amit írtam, ha nem úgy, hogy elolvasod amit írtam???”

A blogról volt szó.

Ha abból a rövid szövegből a buziság jött le neked, akkor itt nem én vagyok a hülye :(

2019.10.06. 18:25:00

@The Cortez: igazad van, én is hülye vagyok, hogy időt adok neked az időmből azzal, hogy válaszolok neked. Hogy most belenéztem a blogodba, és próbállak időnként megérteni, megfejteni, hogy vajon miért és mitől vagy ilyen elfuserált "ember". Az anyád hibázott, vagy egy nő, vagy a tanárnéni nem szeretett, vagy a fájdalmat okozó első oltást beadó védőnő, vagy a szomszéd néni, aki megmutatta a cicijét, esetleg az apád, aki női ruhákba járatott? Nem tudom, de jó nagy szarban hagytak téged...

2019.10.06. 20:04:31

@MsIreneAdler: mindig pozitívan csalódok az őrültséged mértékében :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 20:05:57

@Frau Untermensch4: „időt adok neked az időmből azzal”

Mármint abból az értékes idődből, amit trollkodásra fordíthatnál.

„Hogy most belenéztem a blogodba”

Mikor fejezed be a csúsztatást? Te rendszeresen belenézel.

„elfuserált "ember"”

Újfent sikerült magadból kiindulnod. Az infógyűjtés másokról, a féktelen trollkodás, a férfigyűlölő őrjöngések előbb feltételeznek egy elfuserált embert.

„Az anyád hibázott, vagy egy nő, vagy a tanárnéni nem szeretett...”

Ha valaki leírja, hogy a holokauszt egy szörnyű dolog volt, akkor is megpróbálod megfejteni, hogy az illetőnek vajon hány családtagját hurcolhatták el? Akkor is ilyen neoprimitív idióta vagy?
Mondtam már, előbb a saját házad tájékán sepregess. Inkább azt próbáld megfejteni miért csinálod a fentebb taglalt ámokfutásokat! Szólj ha megvan a megoldás!

MsIreneAdler 2019.10.06. 20:25:22

@TSEPKE: hú hát nem tudom, hogy most ez jó-e vagy sem :D

De ne mondd, hogy te nem érzed a feszültséget.
Azt képzelem, hogy együtt élnek, és ez az előjáték (Frau, ne is tagadd, barátság egy nagy lópikulát :)).
Aztán az este végén, valami ilyesmi párbeszédet vizionálok:
- Letépem a bugyidat te retkes ribanc!!!
- Hágj meg az iciripiciri dákóddal te állat!!

_vége_

:D

TSEPKE (törölt) 2019.10.06. 20:40:31

@MsIreneAdler: ezért ki fogsz kapni :)
Nem tudom mi mehet.. Ott.. ha ide járnak pettingelni. De ez csak a második évad, mindig van folytatás, nyugi '-)

2019.10.06. 21:51:38

@MsIreneAdler: @TSEPKE: ne féltékenykedjetek, nem szép dolog :)
A pletyi meg egyenesen csúnya ;)

MsIreneAdler 2019.10.06. 22:13:49

@TSEPKE: na meg is kaptuk a magunkét :D, én azért remélem nem kaszálják el a sorozatot, szerintem vannak ott még rejtett erőforrások!

@Frau Untermensch4:
Cortez hova lett :D?
Igyekszem nem féltékenykedni, mondjuk tudod hogy van ez, éhes disznó makkal álmodik, hiányzik egy kis őrült majomszex :D
Ez nem pletyka, ez kérlek szépen tudósítás :)

TSEPKE (törölt) 2019.10.06. 22:24:46

@MsIreneAdler: én szóltam ')
Ne aggódj, Cortez időnként fixen benéz Szomi és Frau lelkét ápolni. Régi spanok ők, minden komment korrekt mentésben részesítve a miheztartás végett.. P
@Frau Untermensch4: nem rebbentünk szét, ahogy benyitottál a teakonyhába, szóval ez nem pletyka.. Féltékeny pláne nem vagyok, osztanak itt elegen mint 10/2-est, szóval ne aggódj a lovagod miatt :-*

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.06. 23:12:37

@MsIreneAdler: Neki van már béta orbitere, aki kreatív módon, az Untermensch nevet választotta magának :) Egyébként érdekes amit írtok: több értelme lenne, ha a net világában a párok a weben ejtenék meg a veszekedéseiket.

Melyik az a Szomi?

TSEPKE (törölt) 2019.10.06. 23:23:48

@The Cortez: A Kapitány :)) (Szomszédháború)

MsIreneAdler 2019.10.06. 23:36:25

@The Cortez: béta orbiter :) Ez amolyan udvarló féle?
Amúgy bocsi, csak azért ragadott el a képzeletem, mert láttam mennyi mindent "tudtok" egymásról :D

MsIreneAdler 2019.10.06. 23:38:04

@TSEPKE: ugye, hogy jól éreztem én ezt a vibrálást :D? tudtam, hogy ez egy régi mély kapcsolat!

Womb Rаider 2019.10.07. 08:58:43

Hűűűű... micsoda szorgalmas népek laknak erre.. A piribogyós nőfóbiás alfák éjt nappallá téve, lankadatlanul küzdenek minden látható és láthatatlan ellenségükkel.

Ma is tanultam egy új szót: Béta-orbiter!!!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.07. 22:44:02

@MsIreneAdler: Róla nem nehéz bármit is tudni, mivel a neten teszi közzé a magánéletét. Aminek valóságtartalma persze megkérdőjelezhető :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.07. 22:49:11

@Womb Rаider: Egy férfigyűlölő swinger ribanc csak ne nőfóbiázzon.

„lankadatlanul küzdenek minden látható és láthatatlan ellenségükkel”

Te csak itt, a láthatatlanokkal. Pedig a meseblogon megint emleget téged a balfasz VT...

„Ma is tanultam egy új szót: Béta-orbiter!!!”

Pedig nemrég leírta az egyik haverod a meseblogon, ami helyett te inkább itt trollkodsz :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.07. 22:51:37

@Kritikus Intrikus: Még a meseblog sem? :D Vigyázz, téged is megint emleget a balfasz VT.

Womb Rаider 2019.10.08. 07:51:39

@The Cortez: "Egy férfigyűlölő swinger ribanc csak ne nőfóbiázzon"

Iciripiciri oximoron :)

"Pedig a meseblogon megint emleget téged a balfasz VT."
?? Ki az a VT? Mi az a meseblog?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.08. 12:42:33

@Womb Rаider: „Iciripiciri oximoron :)”

Nem az :)

„?? Ki az a VT? Mi az a meseblog?”

Ne játszd a hülyét! A blog ahonnan kibasztak, meg az oldal házimanginája :D

TakeMeCloser 2019.10.26. 14:20:06

@PPK™: KIZÁRÓLAG olyan feleségeket/barátnőket szabad levarrni akiket ismerünk annyira, hogy biztosan nem kap otthon őszinteségi rohamot, mert vigyáz a jól bevált/látszat képre amit kifelé mutat.
süti beállítások módosítása