Állítólag csak barátok...

2019. november 25. 07:36 - csajokespasik

       

               Levélírónk tétlenül szemléli, ahogy a barátnője egy nála kétszer idősebb pasival haverkodik. A csaj lassan már többet van együtt vele, mint Posztolónkkal, mégis azzal nyugtatja, hogy nincs köztük semmi, mert a pasinak nem kell barátnő. Elfogadható egy ilyen válasz, vagy jobb lenne inkább külön utakon járni?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ti megbocsátanátok ezt, illetve elnéznétek?

A barátnőmnek jó ideje van egy férfi haverja, aki majdnem kétszer annyi idős, mint ő.

Nekem el kell fogadnom, ahogy róla áradozik és dicséri egyfolytában. El kell fogadnom, ahogy a kocsijával hurcolja helyekre, el kell hinnem, hogy nincs köztük semmi, és több közös programot szerveznek, mint mi. És mielőtt bekommentelné valaki, hogy én vagyok a sz*r ember, az én hibám, mert én nem viszem sehova: nem igaz, ha hívom, de jobbat kínál a másik faszi, akkor inkább vele tart. Én foglalkozom vele.

Nem vagyok beteges féltékeny, de az a férfi, aki ilyenkor is hűvös marad, az egyszerűen nem szereti a párját, ha nem érdekli, ha hidegen hagyja egy ilyen helyzet.        

       

                Ha úgy gondolkodnék, hogy azt csinál, amit akar, szabad ember, akkor nem kapcsolatról beszélünk. Ha hagyom és szó nélkül tűröm, akkor hülyének érzem magam. Ha szólok neki emiatt, korlátozni akarom és elnyomni és az fúj.

Sokat csattogtatják a nők, hogy a nőket nem megérteni, hanem szeretni kell, ...igen ám, de azt már elfelejtik hozzátenni, hogy ez a mondás Oscar Wilde-tól származik, aki csont meleg volt...

Most már ott tartunk, hogy semmit nem lehet rábízni, de megnyugtató dumákból nincs hiány, hogy csak barátok és kész.

Azt mondja, ne féltékenykedjek, mert annak a csávónak nem kell barátnő, úgymond hozzászokott az egyedülléthez. Engem ez épp hogy nem nyugtat meg, hanem ellenkezőleg, amúgy szánalmas is. És nem is hiszem el, ha ezt is mondta, akkor vagy nem így értette, vagy ironizált, csak angyalka félreértette.

Sok áldozatot hoztam miatta, sokat elnéztem, de véleményezéseket várnék ezzel kapcsolatban.

Zoli          

 

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6815323374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arthur Fleck 2019.11.25. 08:13:30

Hát persze, hogy csak barátok.
Nagyon jól állsz a dologhoz, csak így tovább!

MsIreneAdler 2019.11.25. 08:48:02

Zoli, Zoli, de hisz te is tudod, hogy míg e sorokat körmölöd, az idősebb faszi a csajodat kormolja.

De komolyan. Szerinted mi a jó fenéért tartanak fiatalabb nőt az idősebb pasik? Szellemi, lelki társnak? Ahogy írod "angyalka" talán az iróniát sem érti...szóval nem hinném, hogy sakkozással vagy egyetemi előadások látogatásával hálálná meg a szerető gondoskodást. Dugnak. Fogadd el vagy szakíts.

bz249 2019.11.25. 09:37:19

@MsIreneAdler: franc se tudja... lehet, hogy az idos amorozo reven csokken az egy dugasra eso koltseg, merthat ugye o hordja az Adriara buvarkodni es nem Zoli. Ezesetben erdemes maradni.

(plane, ha Lujzi jo csaj es jol dug, inkabb egy jo uzletben 15%, mint egy rosszban 100)

MsIreneAdler 2019.11.25. 10:30:26

@Kritikus Intrikus: jó, én csak ilyen eccerű lány vagyok, nem gondoltam a bizniszre, hogy akár jutalékot is szedhet a nőci pinája után. Csak egy a bibi, hogy Lujzi már most totál hülyére veszi Zolit, aki itt rí a blogon, szóval nem egy strici alkat :(

@bz249: igazad van, csak Zolink ezt nem így fogja fel. Őt ez bántja. Azért írtam, hogy vagy fogadja el, hogy más is dugja Lujzit, vagy szakítson.

moonshadow 2019.11.25. 10:39:55

A véleményem az, hogy balfasz vagy.
Majd kérdezd meg bármelyik nőt, hogy szerinte mi lenne a nagyobb bűn amit a pasija elkövethet, ha a pasija érzelmek nélkül egyszer félrekufircol, vagy ha nincs szex, de hosszan tartó mély intim érzelmi kapcsolatot ápolna egy konkurens bigével?
A nők a lelkedet is akarják, mert így tudnak rendelkezni rajtad keresztül az erőforrásaiddal. Ha ügyesen csinálják, ez szerelemnek és gondoskodásnak tűnik.
Nincs ezzel amúgy baj, mert kire költsön az ember, ha nem a nőjére.
De esetedben ez a bige teljesen alkalmatlan a párkapcsolatra, mert ha valóban csak lelki támaszt keres az ipsében, akkor mi a fnak van veled és nem vele?
Valószínűbb azonban, hogy a pasi azért belógatja neki, és a bigéd vár rá mert az ipse meg tudja vezetni. Te meg addig a B opció vagy, a kirakat amit a világnak mutat.

bz249 2019.11.25. 11:14:45

@MsIreneAdler: jo hat a hulyesegre nincs orvossag... amugy tenyleg kette kell bontani az esetet. Amugy erdemes kettebontani az esetet.

- holtomiglan-holtodiglan, gyerekek, kertes haz, kutya... na ilyet nem erdemes tervezni, merthat Lujzi egy nagytermeszetu es/vagy magas allando koltsegu bige, es Zoli nem fogja tudni kielegiteni

- hogyan lehet ugy dugni a bukszat, hogy esetleg meg anyagi haszon is felmeruljon. Na itt kellene Zolinak elgondolkodnia, hogy miert van Lujzi vele is. Ha a valasz az, hogy akkora nagy kan vagy annyira jol nez ki, akkor erdemes uj alapokra helyezni a kapcsolatot es megprobalni az idos Egon bacsival kozvetve eltartatni magunkat. Kerdes, hogy kibirja-e ezt Zoli es Lujzi kapcsolata. Na ez nem egyszeru.

Womb Rаider 2019.11.25. 12:47:58

@Torokhang: Nem tértél ki minden eshetőségre..

A csaj 25, a pasija 48 és Zoli pedig 76... és máris más megvilágításba helyeződik a szitu.
Feltűnt egy fiatalabb bika a karámban.Barátkozni kell a cuckold gondolatával. Állítólag a pasik jókora hányada fogékony az efféle huncutkodásokra.

Ferenc Laszlo. 2019.11.25. 22:20:30

@Womb Rаider: "Állítólag a pasik jókora hányada fogékony az efféle huncutkodásokra."

A kulcsszó: állítólag.
Mert a pszicho - szakmában valahogy nem tűnnek fel ilyen "fogékony" férfiak és nők. Vagy lehet, azért van, mert a nyomorult házikukkolók nem is lelki betegek?
Csak véletlen volna a néhány vonatkozó drámai gyilkosság a médiában, vagy hazai földön a Siklósi Botond álnevű árufeltöltő swinger és meg a "szexistennő" Vanda csúful végződő románca (ahol a nő nemcsak vanda volt, de öveg is, Rejtő után szabadon).

Womb Rаider 2019.11.26. 09:30:22

@Ferenc Laszlo.: Jajjmá'.. nem való parasztnak a csokoládé.

Az a 'projekt' amúgy is halva született ötlet volt, menekülés, mert pénzt kellett valahogy csinálni, aztán midőn Tibike sittre került, akkor lapátra is..Erika meg ..hát, zsák a foltját. Összeillettek :)

De ettől még nem hiszem, hogy általánosítani kellene az ő sztorijuk alapján. A 'dramai gyilkosságok' alatt nem tudom mire gondolsz, de ilyen féltékenységes cirkuszokhoz még igazi kapcsolat sem szükségeltetik.
(A 'cuckold'-os dolgot amúgy poénból írtam, igazából nem tudom, hogyan sikerült a swingerig jutnod. A kettő ég és föld, bár van közös része a két halmaznak, nyilván)

Burgermeister 2019.11.26. 10:09:16

dugja, es arra varnak hogy te is beszálj de balfasz vagy
süti beállítások módosítása