A lány már csak jövőre ér rá

2019. december 02. 07:57 - csajokespasik

       

               Levélírónk bevallja, hogy a karácsony sosem volt a kedvenc ünnepe, és ezután sem lesz az, mivel az első randi azzal a mondattal zárult a lány részéről, hogy már csak az ünnepek után tudnak találkozni. Vajon ez egy finom lerázás vagy tényleg ekkora a család?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

2019.11.29.-én volt a találkozóm egy lánnyal egy belvárosi helyen. Minden jól alakul, sok közös vonást vélünk felfedezni egymásban, és egy óra múlva már a kutyája nevét is tudtam. A vége felé próbálom a következő alkalmat leegyeztetni, amire sokféle választ elképzeltem közben magamnak, de azt nem, amit hallottam: „már csak jövőre tudunk találkozni, mert készülődnöm kell karácsonyra...” (??) Ez mit jelent? Most ez annak a jele, hogy a finom leépítés fázisa elkezdődött, vagy tényleg ennyire komolyan veszi az ünnepeket? Másoktól is hallom, hogy most nem érnek rá, vagy nem tudunk találkozni, mert jön a karácsony... Mintha egy nagy valami hömpölyögne felénk, amit karácsonynak nevezünk és mindenkit kivon a forgalomból bő egy hónapra.        

       

               Próbálom megérteni, ezért elképzeltem a teendőket: ajándékvásárlás, (én úgy vagyok vele, hogy amikor útba esik egy üzlet és meglátok valamit, megveszem és passz) nem hiszem, hogy emiatt bármit is le kéne mondani, vagy meggátolná a programtervezést. A karácsony amúgy három nap, nem hiszem el, hogy erre a pár napra úgy rá kell készülni, hogy valakinek néhány órája se legyen már.

Nekem a karácsony sosem volt a kedvenc ünnepem, főleg ezek miatt, hogy törvényszerűen meg kell őrülni ilyenkor és mindenben elsőbbséget élvez. Ha valamikor az évben, akkor most kell komoly időt és energiát nyomni abba, hogy napokat szánjanak egy olyan kérdőjeles holmi megvásárlására, aminek vagy örülnek majd, vagy nem.

Jön a karácsony, engem nem érdekel annyira. És igen, rosszul esik, hogy valaki nem tud beszorítani a naptárjába miatta... Félre ne értsen senki, én sosem a pénztárcabarát barátnőt keresem, nem is a nagy őt, vagy hogy bármi hasznom legyen bárkiből, csak kölcsönös lojalitást szeretnék. Ha ez sok, én kérek elnézést. Ha valaki bejön nekem, akkor a cunami közepén is látni akarnám, nemhogy az ünnepek miatt.

Bár a szeszélyes megbízhatatlanságára már voltak jelek korábban is, mert két korábbi randit aznap mondott le, arra hivatkozva az egyikénél, hogy elfelejtette (a helyet is amúgy ő javasolta...) és már nincs ideje készülődni..., a másiknál meg hirtelen valamelyik rokonának kellett segítenie (persze ez is egész napos elfoglaltság volt).          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5315334110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása