A nőknek tényleg imponál a piálás?

2019. december 03. 07:49 - csajokespasik

       

               „Sosem cigiztem, sosem drogoztam. Nem szeretek olyan helyre se elmenni, ahol üvölt a zene” - Posztolónk baráti társasága mégis mindent megtesz azért, hogy ezek miatt ő érezze magát különcnek és nem normálisnak. Sokan nem értik, hogy lehet így élni és csajozni.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Lenne egy jó kérdésem.

Azt vettem észre, hogy sok nő többre értékel egy „belevaló” hapsit, aki iszik, mint a kefekötő és sűrűn cigizik. De hogy miért? Nem hiszem, hogy ez az életszínvonal fejleszt vagy jó hatással lenne a kapcsolatokra akár. Ez a típus nőben sem szép.

Nem vagyok antialkoholista, de míg én válogatok az itallapról a minőségek közt, mások megszólnak, hogy nem az a lényeg, és nem az ízéért isznak sört vagy bort vagy akármit. De én igen. Én sem tudok úgy inni pl. sört, hogy kiakasztom a gigámat és beborítom ész nélkül. Annak más célja van.        

       

               Van egy nő, akit úgymond kipécéztem magamnak. 1 hónapja hagyta ott az évek óta tartó, de sehova se vezető kapcsolatát, ami csak testiségen alapult náluk, mármint ahogy elmesélte nekem, és nem szerette az illetőt. Ami most van köztünk: sok közös, érzelmek (egyelőre csak barátiak) amik oda-vissza működnek, mindenről tudunk őszintén beszélni és nincs most senkije. A srác akivel futott az is ilyen „belevaló” volt, nem is kedveltem. Sajnos akikre még osztatlan figyelmet fordít azok is ilyenek.

Sosem cigiztem, sosem drogoztam. Nem szeretek olyan helyre se elmenni, ahol üvölt a zene. Mégis a környezetem mindent megtesz azért hogy én érezzem magam ezek miatt nem normálisnak. Sokan nem értik, hogy lehet így élni. Ez tényleg különcségnek számít ma ? Az ember romlása és a romboló dolgokra való rászokás elkerülhetetlen a divatok és az elfogadás érdekében? Ezek nélkül is tudok boldog és egész laza életet élni. Mert én nem tartok a világgal, ettől már unalmas vagyok ? Azt mondják rám, gyerekes vagyok ezek miatt. Legutóbb amikor szóba került ez valakinél, én azzal vágtam vissza, hogy az se normális, ha ő hidegben tornacipőben jár. Én 4-5 fok alatt már bakancsot húzok, ...tudom, nyilván ez is röhejes, deviáns viselkedés.        

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: disco ital remény

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6515335862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása