Alighanem későn kezdett el féltékenykedni

2020. március 02. 07:53 - csajokespasik

       

               „Amikor beszéltünk erről, azt mondta, hogy nem engedett el egyáltalán, hanem én sz*rtam őt le. Azt mondta, hogy „engedélyt kellett volna kérnem” tőle...!” - A brit srác hozzáállásából Posztolónk azt vonta le, hogy már nem érdeklődik iránta, így nem is nagyon ugrált a kapcsolatért. De aztán kiderült, hogy a fiú nem így érezte, végül mindenért a barátnőt hibáztatta.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Megismerkedtem egy brit fiúval. Rám sajnos jellemző, hogy hagyom a másikat élni és hamar meg is bízom emberekben, nem kérdezem kinek irkál vagy hogy kivel és hova jár még el. Majd ha rám tartozik, úgyis elmondja. Neki is voltak női haverjai, ahogy nekem is férfi barátaim. Aztán elég semlegesen alakult minden, nem lett kimondva, hogy vége, vagy ennyi volt, egyszerűen magától lecsengett, elkezdett szépen lassan nem keresni, ahogy én sem őt, így távolodtunk. Akkor még nem gondoltam semmire, nem is történt sokáig semmi. Én sem kerestem őt, mivel nem szoktam futni senki után sem.        

       

                Aztán nem rég történt egy meglepő dolog, amikor felhívott éjszaka, csakhogy nekem estére le van halkítva a mobilom. Reggel láttam, hogy hány üzenet vár rám és nem fogadott hívások. A lényeg, hogy engem hibáztat, nem érti a helyzetet és vissza akar kapni. De se egy bocsi vagy bármi, minden az én hibám volt. Mintha ideáig gyűjtögette volna mindazt magában, amit 4-5 egymást követő üzenetben rám zúdított. Akkor még nem azonnal kérdeztem rá, hogy mi a vihar ez, hagytam, hogy lenyugodjon. Ha ő így áll hozzám, és eddig úgy éreztem, nem vagyok fontos neki, mit is akar, ha lényegében elengedtük egymást?

Amikor beszéltünk erről, azt mondta, hogy nem engedett el egyáltalán, hanem én sz*rtam őt le. Azt mondta, hogy „engedélyt kellett volna kérnem” tőle...! - Mondtam, hogy ha korábban nem érdekelte, mi van velem, akkor most mégis miért érdekli? Azzal zárta le, hogy én értettem félre mindent. A durvaságát is felróttam neki, amire csak annyit mondott, hogy akkor épp rossz napja volt. Ha elengedett egyszer, és félig-meddig ezt magának is belátta, most miért csinálja ezt? Arról nem beszélve, hogy most kezdte el a féltékenységi játékokat, és ha más miatt nem, emiatt lesz viszonylag rövid időn belül egyértelműbben vége. Mit akarhat és hogyan remélheti, hogy ezek után jobb és más lesz?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8815499558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása