Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ő szenvedélyes nőnek tartja magát...

2020. március 09. 07:55 - csajokespasik

       

               „Valami olyan taktikára vagyok kíváncsi, amivel kideríthető, hogy ez most egy olyan helyzet, amiben dobtak és csak észre kell vennem, vagy csak rövidesen fognak dobni?” - A barátnő időt kért, Posztolónk pedig már elég rutinos ahhoz, hogy rosszat sejtsen ebből. Ma megtudhatod, miért nem előnyös a túl korai szex.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

összejöttem egy lánnyal, akivel az elején minden oké volt, az első találkozó is jól sikerült, aztán néhány randi után megtörtént a dolog, mindketten akartuk. Aztán utána nem sokkal elkezdett megváltozni a hangulata. Már nem volt olyan aktív és kezdeményező a beszélgetéseket és talikat illetően. Nem is keresett, végül oda jutottunk, hogy kért egy kis időt. Amikor ez annyira meglepett, hogy nem is fogtam fel elsőre, megkérdeztem, hogy miről is van szó és hogy érti? Csakhogy tudjam, mit tettem rosszul.        

       

               Szerinte én túl távolságtartó vagyok, míg ő szenvedélyesebbnek jellemezte magát. Egyikkel sem értek egyet maradéktalanul. Nem érzem magam egyáltalán távolságtartónak, és az, hogy egy nő mi alapján értékeli magát szenvedélyesnek, azt nem tudom, de teljesen egyedi dolog. Ha valaki távolságtartó itt, akkor inkább ő az, persze ezzel nem akarom rá hárítani a felelősséget. Csak tény.

Szóval szerinte ezért nem passzolunk... OK. Az elején nem ezt mutatta, még az első szex után sem. És ha már a szenvedélynél tartunk, ő akkor kevésbé volt aktív, inkább tőlem várt mindent -

Most nem tudom, mennyi gondolkodási időt kell ilyenkor adni és van-e értelme, vagy ez egy szakítás már. Lehet, hogy talán várni kellett volna az első együttléttel?

Udvarias és tisztelettudó vagyok, nem háborgatom (Egyik haverom úgy intézte el az összes exét, vagy azokat a lányokat, akik kapásból visszautasították, hogy amikor berúgott MSN-en zaklatta őket kötekedő, poénosnak gondolt hülyeségekkel, majd a felháborodott válaszukat felolvasta az asztaltársaságnak, és hát én nem tudtam nevetni. Az ilyen szánalmas.)

Én valami olyan taktikára vagyok kíváncsi, amivel kideríthető, hogy ez most egy olyan helyzet, amiben dobtak és csak észre kell vennem, vagy csak rövidesen fognak dobni? Az sem biztos, hogy az alatt az idő alatt, amit kért, számomra előnytelen döntést fog hozni.

Szép napot,

Csaba          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1715511644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása