Nem érti, miért szakítottam vele

2020. március 13. 07:44 - csajokespasik

       

A barátnő sokáig tűri a pasija gyermeteg húzásait, majd lelép, ám előtte egy hosszú levélben megírja neki a miérteket. A csávó nem fogadja el, és máig azon van, hogy visszakapja a nőjét.       

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Fél év után az exem még mindig nem tudja megemészteni a szakításunkat. Főleg őmiatta alakultak így a dolgok. Azért írom meg mindezt, hogy kiderüljön, mit lehet ezen nem érteni, mert hogy nem miattam, hanem ő tett nagyon sokat azért, hogy így történjen.

Állítólag sosem csalt meg, viszont három év után nyilvánvaló dolgokat is folyton letagadott. Ha meg akart bántani, azt mondta, hogy van egy kolléganője, aki olyan fizikai vonzódást képes kiváltani belőle, amit én sosem, ha csak meglátta, begerjedt. Akárhogy küzdöttem az ellen, hogy csak provokál, azért minden ilyesminek a fele valahol igaz. Sokat szenvedtem ebben a kapcsolatban.        

       

               Egy darabig egy irányba tartottunk, aztán azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom, hogyan érjem el azt, hogy több időt akarjon velem tölteni. Az eltérő igényeink egyre nyilvánvalóbban látszottak már.

A kompromisszum kifejezést ő nem ismeri, így nem is tudtunk volna együtt dolgozni a kapcsolaton. Ha felgyűlt bennem pár dolog, és ő kiprovokálta, hogy rázúdítsam, azt mondta, hogy végtelenül goromba nő vagyok.... És, hogy van egy havernője, aki csak szépeket mond neki, ha társaságban találkoznak...,, Próbált féltékennyé tenni, ami ebben a szituban, mint válaszreakció elfogadhatatlan és gyermeteg.

Sokszor hazudott a szemembe, lényegtelen dolgok miatt is. Az, hogy mi esett rosszul nekem, azt vagy nem érezte, vagy nem érdekelte.

Aztán eljöttem tőle és egy hosszú levélben megírtam neki mindent. Mondanom sem kell, hogy nem fogadta el, nem is értette és máig azon van, hogy visszakapjon. Aminek semmi esélye, csak az furcsa nekem, hogy mit nem ért ezeken? Hülye, de azért nem teljesen. Gyerekkorában sajnos nagyon elkényeztették, és annyira el volt engedve, hogy azt csinált, amit akart, mesélt pár durva dolgot, de abban bíztam, hogy ezek és ezek utóhatásai már a múlté.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7215517350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása