Ha jó vele a szex, nem jó vele más

2020. március 27. 07:43 - csajokespasik

       

               ...legalábbis Posztolónk életében a két oldal még nem találkozott. Volt olyan barátnője, aki egy korsó sör elfogyasztását is alkoholizmusnak titulálta, és volt, amelyik semmilyen arcszőrzetet nem engedélyezett volna számára. És ilyenkor bizony neki kell döntenie.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

miért van az mindig nálam, hogy akivel jól megy a szex, azzal szellemileg nem vagyok egy hullámhosszon, és fordítva: akivel mélyebben is tudok beszélgetni, és a humorunk is azonos, azzal meg nem jó az ágyban – vagy akár le se fekszünk inkább? Hogyan lehet ezt összehangolni, illetve mit tudok tenni? Létezik olyan nő, akiben mind a kettő a magam szintjével azonos arányban megtalálható?

Volt egy lány, akivel az ágyban minden jól ment, de aztán hazugságokat hallottam vissza magamról: én hétköznap egyáltalán nem iszom. Lányka jelenlétében megittam, egy – azaz 1 - korsó sört, de annyit, és azt is vagy egy órán át.        

       

               Hát visszahallottam, hogy alkoholfüggő vagyok. Majd egy hónap után kijelenti, hogy nem csal meg, de másba szerelmessSS. Akkor én, mint párja, nem tudtam kezelni a helyzetet, csak mint barátja, és inkább elküldtem őt.

Egy nálam 8 évvel idősebb nő, egy fölösleges kérdezz-felelek után követelte, hogy minden arcszőrzetemet távolítsam el. Őt távolítottam el. Bármit mondtam, nem hallgatott meg.

Értem, én vagyok a rossz, de nem tehetek róla, ha egyszerűen nem vagyok hajlandó megtagadni magam. Ha valami olyat tesz, ami kiborít, többé már nem tudok úgy nézni rá, mint előtte, nem játszhatom meg magam, nem is menne jól.

Szóval, ezzel a kiegyenlíthetetlen helyzettel találkozom:

- ha jó vele az ágyban,

- nem jó vele az összhang.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr9715562674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása