Már csak engem érdekel a gyerektéma...

2020. március 31. 08:09 - csajokespasik

       

                Levélírónk korábban sokat beszélgetett párjával az első közös gyermekről, de az utóbbi időben a pasi mintha passzívabbnak tűnne. A barátnő a halogatásokból is azt a következtetést vonja le, hogy még korai babaruhákat nézegetni.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Mindketten még 30 alattiak vagyunk. Nem rég még ő is lelkes volt a közös gyermekvállalás kapcsán, de úgy látom, most mégis megijedt. A párommal közösen készültünk, átbeszélve tervezgettük, átgondolva mindent, most meg vagy tereli a témát, vagy nyíltan megmondja, hogy várjunk ezzel. Amivel az a bajom, hogy nem tudom, mikor jön el akkor részéről az ideje? Nem mond semmi konkrét időpontot, hogy addig várjak és ezzel kiborít, mert így a végtelenségig várhatok. Nem tudom, mire számítsak. A bizonytalanságot nem viselem jól.        

       

               Semmi sem változott a kapcsolatunkban, vagy a hozzáállásomban, vagy az érzelmeimben. Ugyanúgy foglalkozom vele és ugyanúgy töltünk együtt minőségi időt. De nem vagyok olyan, aki ilyen helyzetben a párja idegeire megy azzal, hogy telebeszéli a fejét, mert azzal az ellenkezőjét érném el, és csak ráerősítek az eddigiekre. De ő már a tervezésről is letett, pedig nem rég még többet beszéltünk erről. A tervezés nem kerül semmibe. Nekem ez nagyon fáj. Talán mégsem mondott igazat, és nem is készült fel valójában erre a dologra, és magának is hazudott eddig? Sajnos egyedül vagyok, kevés emberrel tudom ezt megbeszélni. Nem értem a helyzetet. Egy rokonom, aki sosem kedvelte a páromat, azt mondta, lehet, hogy azért tűnt úgy, hogy partner a tervezgetésben, mert látja, hogy én mennyire akarom, és ha folyamatosan áltat, akkor nyugton maradok, és nem bonyolódik az élete. Ez gonosz megjegyzés, és nem is akarok még csak hasonlóban sem hinni.

B.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8715575580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása