A nárcisztikus pasikkal pokol az élet

2020. április 10. 07:59 - csajokespasik

       

               „Neki már régen volt komoly kapcsolata, de mégis nekem írogatott, és többször próbált visszacsábítani. Ebből sejtem, hogy engem is megcsalt a volt barátnőjével” - És ez csak egyetlen jelenet abból a tortúra-szériából, melyen Levélírónknak keresztül kellett mennie. A nárcisztikus férfiak kifejezetten odaadóak a beetetés idején, és egészen addig kedvesek és csodálatosak, amíg beléjük nem szeretsz.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

5 éve szakítottam az exemmel, de még mindig hatással van az életemre. Azért osztom meg ezt veletek, mert egyrészt jobb ha kiírod magadból ami nyomaszt, másrészt segít felismerni, ha te is ilyen helyzetben vagy.

Az első hosszú és szuper párkapcsolatom után egy ideig nem terveztem komolyat, de azért néha randiztam. Vele társkeresőn ismerkedtünk meg, nagyon megnyerő stílusa volt, így hamar komolyabbra fordult a dolog, és félév után össze is költöztünk. Nem sokkal ezután kiderült számomra, hogy valami nincs rendben, de én nem az a típus vagyok, aki egyhamar feladja a küzdelmet. Azért fogalmaztam így, mert tényleg küzdelmes volt az a majd 3 év amíg együtt voltunk. Az első baljós árny az ő volt barátnője megjelenésével indult. Egyszer hajnali 3-kor felcsengetett hozzánk, és közölte, hogy itt van a taxiban az összes bőröndjével együtt, és készen áll odaköltözni az exem lakásába. Mivel én fülig szerelmes voltam, így nem láttam a fától az erdőt, és minden szavát elhittem, mindent kimagyarázott. Már 3 éve szakítottak, és a lány teljesen pszichopata, zaklatja őt…stb.         

       

               A második probléma sajnos keményebb diónak bizonyult. A családja először nagyon kedvesen fogadott, de ahogy teltek-múltak a hónapok, egyre kellemetlenebb szituációkban találtam magam. Anyukájának mindent elmondott, a féltékenységből eredő vitáink részleteit, mindent, ezért ő is bizalmatlanul állt hozzám.

 -Igen, még ő nem bízott bennem. Tipikus nárcisztikus jellemvonás, rávetíti a másikra a saját hibáit és gyengeségeit. 

A 2 húga is aranyos volt, de aztán ők is máshogyan kezdtek el viselkedni. Nem volt olyan hétvége, hogy ne nálunk töltötték volna, vagy nekünk nem lett volna kötelező program a családjával tölteni a hétvégéket, ünnepeket. Mondanom sem kell, hogy az én családommal egy percet nem bírt ki, és a barátaimtól is észrevétlenül távolodtam el. Tényleg rajtam volt a rózsaszín szemüveg, végül a lila köd borította el az agyamat, de erről később. 

Az egyik legfurább sztorit muszáj elmesélnem. Egyszer a húga nálunk töltött pár napot, amikor én épp elutaztam, és amikor hazaértem, izgatottan mesélte a lány, hogy kipróbálták az általam ajánlott természetes bőrradírt. Ő (ekkor volt 22 éves) és a bátyja, vagyis az én volt pasim.

Részletesen elmondta, hogy meztelenül ültek a kádban, és milyen jóleső érzés volt, miután lemosták magukról, majd a lelkemre kötötte, hogy ne mondjam el a bátyjának, hogy ezt elmesélte nekem. Lehet, hogy én vagyok egy kicsit maradi, de ezzel az információval nem igazán tudtam azonosulni. Aztán fura üzeneteket találtam a telefonjában (megjegyzem, véletlenül, én tiszteletben tartottam a magánéletét, persze ő mindig belenyúlt a személyes terembe) a kolléganőjével becézgették egymást, de egyértelmű bizonyítékot nem találtam arra vonatkozóan, hogy mi volt közöttük. Továbbá találtam a pénztárcájában gumióvszert, pedig én évek óta gyógyszert szedtem.

Ilyen, és ehhez hasonló viszontagságos helyzetekkel kellett szembenéznem. Mikor végre borítottam a bilit, elköltöztem, ekkor indult el a csiki-csuki kapcsolat fázis. Elköltöztem, szakítottunk, visszaköltöztem, ismét szakítottunk, és így tovább még egy éven keresztül. A levezető szakasz pedig még tartott 3 évig. Neki már régen volt komoly kapcsolata, de mégis nekem írogatott, és többször próbált visszacsábítani. Ebből sejtem, hogy engem is megcsalt a volt barátnőjével. 

Akkor lett vége, amikor kivettem egy albérletet egyedül, és soha többet nem aludtam nála. Voltam már padlón, de ez a szakítás teljesen letaglózott, nagyon nehezen viseltem a hiányát. Mostani fejjel már nem is tudom mit szerettem benne. A nárcisztikus férfiak kifejezetten odaadóak a beetetés idején, és egészen addig kedvesek és csodálatosak, amíg beléjük nem szeretsz. Aztán ahogy múlik az idő, nem tudnak színészkedni, és előbújik az igazi énjük. Persze ezt mindenki látja a környezetükben, csak a szerelmes nő nem. Azóta pszichológiával foglalkozom, és tanácsadó vagyok. Én sokat tanultam a rossz tapasztalatokból, és fel is használom. Figyeljetek a jelekre, és ne dőljetek be!

Puszi Csajok, és Pasik!           

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8715601968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása