...Esküszöm, nem vagyok nudista!

2024. augusztus 13. 07:41 - csajokespasik

       

               „Egyszer azt mondtam neki, hogy gyakran tartok a lakásomon nudista összejöveteleket, olyankor mindenki pucér” – Levélírónk meggyőződött róla, hogy nem minden szép nő beképzelt, ám azt is megtanulta, hogy ha komoly arccal állít valami blődséget, vannak, akik képesek azonnal elhinni, és az addig jó irányba tartó szerelemvonatot a kisiklás veszélye fenyegetheti.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

2022 nyarán ismertem meg a hölgyet. Ő akkor nagy dilemmában volt, mert lett volna egy külföldi álláslehetőség, és nem tudta eldönteni, hogy menjen, vagy maradjon. Végül maradt. És egyben ez volt az én szerencsém is! De a dolog még így sem ment könnyen, az első találkozók után megírta kételyeit, miszerint: nem tudja, hogy egyáltalán akarja-e ezt. Nem indokolta meg, mi a zavaró neki és miért nem akarná folytatni, ami elkezdődött. Ő elég csinos, viszont közvetlen, és meggyőződhettem róla, hogy nem minden szép nő beképzelt.        

       

               Határozottan éreztem, hogy bejövök neki. Mert akinek nem jössz be, azzal nem ülsz három randit egymás után végig, órákig, jól elbeszélgetve. Végül a kételyei elsimultak, megtörtént, aminek meg kellett, és kialakult az is, hogy úgy érezzem, van köztünk valami több. Nem azért találkozik velem, hogy elüsse az idejét.

Később elmondta, hogy annyi volt a tétovázása mögött, hogy neki némi időre volt szüksége, de azt azóta se tudom, mihez. Egy rossz szavam nem lehetett, mert azért ezalatt is aktívan kerestük egymást. Ami esetleg veszélyt jelenthetett volna, az a hülye humorom volt, mert egyszer azt mondtam neki, komoly arccal, hogy gyakran tartok a lakásomon nudista összejöveteleket, olyankor mindenki pucér, és egyszer majd jöjjön el. Ő ezt egyből elhitte. A lényeg, hogy ez a hölgy azóta már a barátnőm.          

 

 

5 komment
Címkék: happyend

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5418465385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naneszórakozz 2024.08.13. 10:11:04

Örülünk Vincent?
Egyébként mi a kérdés?

Lorrh 2024.08.13. 12:27:17

Más is elhiszi a nudista összejöveteleket: ajánlott film: Toni Erdmann

Mesterséges Geci 2024.08.14. 06:32:02

Sajnos már hosszú ideje tapasztalom, hogy az emberek 99%-ának fingja sincs, mi az a szarkazmus. Nyomorult egy világ.

Erre nagyon jó netes példa a bpiautosok nevű youtube-os szennycsatorna egyik törzskommentelője, aki Rumcajsz néven írogatta a marhaságait. Nekem elsőre feltűnt, hogy ökörködik. Meg rajtam kívül még vagy három-négy tagnak. A többiek komolyan vették, bármit írt... és ezek szabadlábon vannak, nem a pszichiátriai gondozóban. :(

VOGAben 2024.08.14. 07:40:37

A "hülye" poénokkal az lehet a gond, hogy akik a jó vicceket sem értik, azok ezeket végképp nem fogják. Simán elképzelem, hogy a nő először megdöbbent, majd magában mérlegelve arra jutott, hogy miért is ne. Plusz a kíváncsiság. Most meg várja a nudi-szeánszot... Persze kitalált a sztori.
süti beállítások módosítása