Szereti, ha a férfi szőrteleníti a mellkasát

2023. augusztus 28. 07:43 - csajokespasik

       

               Ez a kapcsolat majdnem zátonyra futott már az elején, ugyanis a hölgy túljátszotta a megközelíthetetlen, igényes arisztokratát, amivel Posztolónkat el is ijesztette. Ám amikor a pasi megírta neki, hogy oké, semmi baj az elvárásokkal, de ő azokban nem tudna partner lenni, a lány rögtön színt vallott, hogy miért is ilyen.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Friss kapcsolatról van szó. A barátnőm az elején sokat udvaroltatott magának, végig azt éreztetve velem, hogy nála szigorú követelményeknek kell megfelelni, mert ő nem akárki. Az szó szerint elhangzott tőle, hogy ő igényesebb másoknál. Nekem ez annyit jelentett, hogy neki férfiban is hasonló kaliber jöhet csak szóba. Hát az lett, hogy én pár hétre rá írtam neki, hogy nem biztos, hogy én vagyok akkor az ő kategóriája. És ekkor megváltozott, leszállt a földre és megnyílt nekem. Rájött, hogy ezzel a távolságtartással elijesztett. Megtudtam utána, hogy benne dolgozik egy ilyen nagyzási kényszerféle, mert szegényebb családban nőtt fel, részletezte is.        

       

               Mégis bennem maradt a tüske, hogy ő végig úgy beszélt velem, mintha le lennék nézve, előkelősködően nagy szavakat használt, meg olyan helyekről, körülményekről és árakról beszélt, amik nem az én világom, és mindig is elérhetetlenek lesznek nekem. Én nem éreztettem vele, hogy ez zavar, csak később megírtam neki, hogy nincs ekkora önbizalmam, hogy belevágjak vele egy olyan kapcsolatba, ahol csak valami tartozék lehetek, vagy kívánság teljesítő gép. Nem tudnám elengedni magam mellette egy percre se.
Az sose került szóba az elején, hogy nekem mik az igényeim, de az ő igényei egészen addig merészkedtek, hogy elvárja, hogy a pasija szőrtelenítse a mellkasát... itt volt nekem sok. Semmi baj, nem egymást keressük, írtam neki. És utána mintha kicserélték volna, emberi lett, megközelíthető, és az első együttlétet is ő sürgette, ami fantasztikus volt. A következő találkozóinkon már egy teljesen más embert ismerhettem meg. Így már jobban bele tudtam szeretni, de szerintem neki is jobb, ha őszinte (magával is) és nem alakít olyan nőt, aki nem ő.
Kicsit bántott ez az előjáték, de már minden rendben, és az igazi önmaga sokkal jobban bejön. De borotválni így sem fogom semmimet.         

 

 

3 komment
Címkék: happyend

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2118202353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.08.29. 09:36:53

@antisocialnetworkagain: A kérdés burkoltan: a jövőben számíthat-e poszterúr arra, hogy rá fog baszni.

Rá.

László Szentesi 2023.08.29. 14:33:20

Ez eszembe juttatott egy régi emléket. A lány alattam járt egy évvel, én negyedéves voltam, ő hamradéves. A vonaton egy négyes ülésen utaztunk, én a haverommal, ő meg a barátnőjével. Azt ecsetelete a barátnőnek, hogy ő soha nem tudna egy bajszos pasival csúkolózni, és az milyen undorító. Én ott ültem bajszosan, velük szembe, és egész biztos traumatizált egy kicsit a dolog, mert rá egy évre örökre megszabadultam a bajusztól, és így 30 éve is emlékszem a történetre. Amiért beírtam az viszont nem ez, hanem az, hogy egy kézműves vásárban szembe jött velem a 30 évvel ezelőtti csaj, na és kivel sétált kézenfogva? A bajszos férjével. Semmit nem jelent amit a nők csacsognak, nincsenek elveik.
süti beállítások módosítása