Ha nem lenne foglalt, engem választana (?)

2020. május 04. 07:48 - csajokespasik

       

                Már sokat boncolgattuk, hogy emberek miért tartanak ki diszfunkcionális kapcsolatokban, és Posztolónk is ehhez a témához csatlakozna, annyi bővítéssel, hogy a szóban forgó hölgy szerint nincs garancia arra, hogy egy másik kapcsolat jobb lenne. E fura logika mentén az emberiség akár fel is hagyhatna a társkereséssel.         

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A kapcsolatfüggés két szélsősége: 1. benne maradni a langyosban, 2. egyiket a másik után váltogatni. Most az elsőre írnék egy példát.

Az illető hölgy (41) nem szerelmes a párjába, nagy valószínűséggel a párja sem már őbelé. Idegesítik bizonyos dolgai, ahogy talán őt is a hölgy egyes dolgai. Haragszik is rá, mert hazudott neki többször, és alapból is sunyi típus. Emellett a férfi felszínes, ő meg igényelné a mély érzéseket és őszinte beszélgetéseket. Elmondta, hogy a szex is volt már mással sokkal jobb. Annyira nem az esete, mégis marad vele. A barátok előtt műmosoly van, és már én is láthattam, amikor eljátsszák a tökéletes párt, szinte már nyálasan. Közben meg többször kiderült már, hogy a párja másokkal is flörtöl.        

       

               Nincsenek egyforma emberek, nincs két egyforma lélek, vagy ha mégis, ritka az esélye annak, hogy találkozni fognak. Gyakoribb, hogy az ember ráerőltet valamit a kapcsolatára, amit szeretne, hogy meglegyen benne.

Ő gondolhat rólam mindenfélét, amikor olyanokkal keserítem el, hogy ne várjon sokat ettől a kapcsolattól, merthogy ez már régen nem kapcsolat. Azzal vág vissza, hogy nincs garancia arra, hogy mással jobb lenne... Logikus lezárásnak lezárás, bár baromság. Mégis olyanokat mond nekem, hogy ha egyedül lenne, tuti engem választana, mert annyira egy hullámhosszon tudunk lenni. Szeret velem lenni, beszélgetni, programokra járni, ő keres, nem hajt el, akármit mondok arra a stagnálásra, amiben jelenleg él. Akkor csak nem reménytelen az egész, amit folytatok, és valahol ő is tudja, hogy igazam van.

Náluk szerintem nincs is mit megmenteni, bár biztos, hogy mások is élnek így. Ha sérelem éri, legyint egyet. Ez nem kapcsolat.

Azt szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de azt senki nem teszi hozzá, hogy abból milyen minőségű kapcsolat kanyarodik majd.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2315658508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása