Szerinte vicces, szerintem megalázó

2020. június 03. 07:50 - csajokespasik

       

               Egy önelégült pasival nem egyszerű az élet, pláne, amikor kidumálja párját a haverjaival, rendszeresen bunkó, és annak ellenére, hogy a barátnő sok mindent elvisel tőle, számára ez a kapcsolat épp csak tűrhető. Ma megtudhatod, hogy amikor a párod ürülékhez hasonlítja a kókuszgolyódat, fölösleges halogatni a szakítást.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Talán tanulságos lesz másoknak is. Volt egy exem, kb. két évet voltunk együtt, kisebb szünetekkel. Hogy baj lesz vele, már abból leszűrhettem volna, hogy az akkori csaja mellett is írogatott nekem (és ha nem írtam azonnal vissza, azt mondta, azzal elrontom a napját). Miután összejöttünk, idővel felvett egy olyan arrogáns, tenyérbemászó stílust, hogy mások előtt bunkózott velem, és határozottan éreztette, hogy másokkal jobban érzi magát, haverokkal meg nőkkel pózolt mindenféle fotókon.

Csináltam egyszer kókuszgolyót, amit egyből fekáliához hasonlított, majd azzal vigasztalt, hogy „de ízre biztos jobb”.        

       

               Aztán bizalmas beszélgetéseinket hallottam vissza másoktól. Már érett a szakítás, amikor azt kérdeztem tőle, hogyan jellemezné a kapcsolatunkat, és benyögte, hogy tűrhetőnek. Na, amikor kiakadtam, jött oda, hogy nem úgy értettem, cica... - De ezt nem lehet máshogy érteni. Amikor ez nem vált be, azzal jött, hogy nyilván túlérzékeny vagyok... Próbáltam rávenni az életmódváltásra, mert láttam, mit visz túlzásba és mivel nem törődik egyáltalán, de nem volt vevő rá.

Állítólag értékelte, hogy voltam neki, de nem kellett volna mindent annyira komolyan vennem - szerinte. Csak fordítva nem tudom hogyan tűrte volna mindezt.

Szóval sok szemétkedést el lehet intézni azzal, hogy „csak vicceltem”, annak mértéke mégis a másik fél tűrőképességétől függ. Amikor „csak viccelt”, egyáltalán nem tűnt humorosnak, inkább őszintének és picit agresszívnak. Valahol felizgatta, hogy egy élő emberrel ezt is megteheti. Alázatosnak soha senki előtt nem láttam.

A jelenlegi párom az ő totál ellentéte, tehát úgy érzem, jól választottam és tanultam a korábbiakból, hogy mire kell odafigyelni és meddig tűrni (2 évig semmiképp)          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7415737398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.05.29. 17:16:22

Ahogy némelyik csaj főz, azt tényleg nem hasonlítanám én se máshoz, csak szilárd emberi ürülékhez...
süti beállítások módosítása