Utálja az exét, mégsem koptatja le

2020. június 08. 07:39 - csajokespasik

       

               A jelenlegi kapcsolatban élni, meg a múlton merengeni? Van olyan pasi, akinek mindkettő megy. Levélírónk nem érti, miért neki kell hallgatnia, ahogy párja az exét szidja. Amíg ennyire meghatározó része még az életének a volt csaja, addig nem beszélhetünk zárt kapcsolatról.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

Én (23) és a párom (31) másfél éve vagyunk együtt. Minden rendben is lenne, csak egyet nem értek: folyton nekem szidja az ex-csaját, akivel már párszor újrakezdték annak idején, mégsem működött. Miért nekem kell hallgatnom, hogy milyen sötét, hogy elhízott és a pasija is ostoba...? Nem értem, akkor miért érdeklődik és tart vele napi szintű kapcsolatot, ha így áll a helyzet. Aztán, ha nincs aktualitás, a közös múltjukból ráncigál elő valami pitiáner hülyeséget, pl. hogy az öccsével is levelezett, és biztos kikezdett vele, stb. pedig ő nem bánt vele rosszul.

Amikor neki is felteszem a kérdést, hogy mire jó ez, azt feleli, az exe írogat neki, ő meg csak válaszol....és hogy erre ő meg miért számol be neki a magánéleti dolgairól, azt nem tudom, szerintem ő sem.        

       

               Mondtam neki, hogy amíg az életének ennyire meghatározó része még a volt csaja, addig nem jön magától megoldódó helyzet. Szerintem a hiúságát sértette, hogy ő lett dobva. Szerinte nem lehet csak úgy kitörölni embereket és emlékeket az életünkből. Szerintem ez nem egészséges egyikőjüknek sem.

Hogyan oldjam meg ezt úgy, hogy békésen rendeződjön és belássa? Miért nem hajtja el, ha neki se jó így, miért csak kattog rajta? Nem ér annyit ez az egész, hogy mint visszatérő téma állandóan besípoljon.

Én egyetlen exemmel sem bántam így. Jelenlegi kapcsolatban lenni, meg a múlton merengeni, ő mindkettőt tudja csinálni egyszerre. Azért érthetetlen nekem, mert mit kap a belső rágódáson kívül az exétől még? Törődést? Megértést? Társaságot? Pletykafészket? Érzelmeket?

Állítólag nem vágyik rá, ezt abból sejtem, amikor nekem magyarázza, hogy milyen rossz volt vele az ágyban és hogy a nyomomba se ér. De ez is csak duma. Nem értem ezt az egyenletet. Nekem nem megnyugtató, hogy ennyire a fejében van (mindegy, milyen nexusban).          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr1915753864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása