Nem megcsalás. Az a nő csak lelki társ...

2020. június 12. 07:44 - csajokespasik

       

                „Ha fordított helyzetben lennénk, és én újítanék be magamnak egy nálam jóval fiatalabb „lelki társat”, akkor is ilyen halál nyugisan reagálna?” - Ez itt a kérdés. Ugyanis a férjecske egy nála fiatalabb ex-kolléganővel múlatja az időt, míg feleségét azzal nyugtatja, hogy ha lenne köztük valami, nyilván ügyesebben titkolná.          

 
       

                Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem tudom ezt mással megosztani, megosztom hát veletek. Férjem (44 éves) egy harmincas nővel lóg egyfolytában. Úgy derült ki, hogy egy ideje üzengettek egymásnak és rákérdeztem, ki zaklatja este 9-kor is, és halál nyugodtan közölte, hogy csak egy régi kolléganője. Jó. Tudomásul veszem. Aztán találkozgattak, az elsőt még elmondta, utána már: „nem éreztem szükségét, hiszen egyszer már elmondtam” - halál nyugodtan állítja, hogy csak barátok. Sőt, azt mondja, ne aggódjak, ő a lelki társa és egy szexuális jelenettel csak elrontanák mindezt.        

       

               Bárki megmondhatja, hogy így szokott kezdődni. És hogy lelki társnak nevezte nekem, az is szép. Amikor ebből egy kis patáliát kanyarítottam, azt mondta: „Szomorú, hogy így gondolkozol és nem bízol bennem” . Megint jó, DE ha fordított helyzetben lennénk, és én újítanék be magamnak egy nálam jóval fiatalabb „lelki társat”, akkor is ilyen halál nyugisan reagálna? Most ez komoly? Ő mindig is, előttem is a nők kedvence volt, jó dumás, természetes vonzerővel, úgyhogy van okom gyanakodni. Minden szövege ellenére, meg a béketűrésem ellenére is kezd kínossá válni részemről. Ő türelmet kér, de nem csökkenti a legalább heti egy talit azzal a nővel. Folyton azzal védi ki magát, hogyha megcsalna, akkor pont hogy titkolná előlem, és nem avatna be, azt sem tudnám, hova ment. Ez is, most őszintén, kit nyugtat meg?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr115805376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása