Ezért kár volt hozzád költöznöm

2020. június 18. 07:40 - csajokespasik

       

               Egy összeköltözésnél szinte minden kiderül a másikról, a rigolyák ugyanúgy, mint a rendmánia és a birtokviszonyok. Levélírónk már túl sokat tud párjáról, és arra jutott, hogy elkapkodta ezt a dolgot.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Fiatalabb vagyok a barátomnál, úgy hét hónapja élek nála, hosszas győzködése után költöztem oda. Megbántam-e, hogy erre vállalkoztam? Egyre inkább azt tudom erre felelni, hogy igen. Szerintetek, ha a párotok lakásában/házában éltek, akkor nektek semmi jogotok már és semmi beleszólásotok nem létezhet semmibe?

Egy vitát azzal zárt le, hogy bezzeg mindig a férfi pénze/tulajdona számít közösnek, a nő felhalmozott anyagi tartalékai soha. Meg hogy a férfi háza az ő vára, és ő tudja, mikor mi a jó. Albérletben soha nem laktam, otthonról jöttem hozzá. Elképzelni el tudtam, milyen lenne körülbelül az együttélés, hiszen ismerem valamennyire, bár együtt még nem laktam vele.        

       

               Igaz, nem fizettem semmit bele, egyszerűen mert nem kérte, nem hagyta - felújítást tervez, és abba természetesen én is beszállok, magamtól mondtam.

Bizonyos berendezésekhez csak engedéllyel nyúlhatok, örülök, ha azt hagyja, hogy a fürdőszobát használjam. Takarítani nem szabad, majd ő végzi, mert szerinte én nem tudom, mit hogyan kell... A görgős szék alá külön szőnyeg van, amire ügyelni kell, ne csússzon le a görgő, mert nyomot hagy a parkettalakkon...

Valahol ez vicces, de iszonyúan be tudok ezektől a megszorításoktól feszülni. Néha ezeken nevetnem kéne, de már ahhoz sincs kedvem. Most azon gondolkodom, hogyan adjam be neki, hogy szeretem, működik a kapcsolatunk, csak az együttélés részemről kényelmetlen?

Szerintem azért sürgette az odaköltözésem, mert ő nagyon meg akart állapodni a korábbi párjával, de a lány szakított vele, mert neki ő volt az első. És akkor itt vagyok most neki én biztosra, állandó felügyelet alatt.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6415826768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása