Bántalmazott férfiak? Hol vagytok?

2020. június 22. 07:43 - csajokespasik

       

                Levélírónk kételkedik abban, hogy túl sok lenne hazánkban a bántalmazott férfiak száma. Az ismerősei között kutakodott áldozatok után, de nem talált egyetlen érintettet sem. Az ilyen alárendelt helyzetben lévő pasik lelki hátterére lenne kíváncsi.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv,

Amikor bántalmazó kapcsolatokról hallani/olvasni mostanában, olykor szóba kerül, hogy állítólag van a másik oldal is, amelyik azt mondja, ne higgyük, hogy csak a férfi bántalmazhatja a nőt, akár verbálisan, akár fizikailag, mert nagyon sok férfi él ebben az országban, akit a nője ver... csak szégyellnek beszélni róla. Én ezt képtelen vagyok elhinni, a környezetemben nincs, és a tágabb értelemben vett társaságomban sincs egy olyan ember se, aki érintett lenne, vagy akár csak ismerne messziről hasonló párost. Azért írok, hogyha létezik ilyen férfi, szólaljon meg, vagy ha az neki túl nyilvános, címem a szerkesztőségben, és csak nekem privátban mondja el, magyarázza el, hogy én is megértsem:        

       

               ha igaz ez, és nem bulvárfogás, ha van ilyen, hogy hagyhatja ezt egy magát férfinek nevező valaki? Vagy talán élvezi az alárendelt pozíciót? Ráadásul életvitelszerűen és rendszeresen? Ha nem, akkor miért jó ez neki? Nagyon kíváncsi vagyok a lelki háttérre. Én az erőszak egyetlen formájával sem értek egyet, tehát nem azt akarom ebből kihozni, hogy fordítva oké. Én a magam részéről inkább elnéző vagyok. A legdurvább, amit eddig nőnek hagytam, az volt, hogy engedtem hazudozni, magamban meg jót nevettem, mert tudtam, hogy nem mond igazat. A legkisebb dolgokban is képes volt totál értelmetlenül hazudni. De ez nekem szórakoztató volt inkább, mintsem bosszantó, nem vettem komolyan. Engedtem, menjen csak, csináljon amit akar, aztán majd szakít, ha akar, addig is elvagyok vele.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2315906522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása