Azt hazudta, a haverjával vitorlázik

2020. augusztus 26. 07:56 - csajokespasik

       

               „Ő amikor mentegetőzik, meg magyarázkodik, azt sosem idegesen, vagy erőltetetten teszi, mintha zavarban lenne, vagy épp lebukott volna, hanem azonnal, lazán löki a magától értetődő választ” – A pasi egy igazi, spontán megoldóember. Bajnokunk így tudta kidumálni magát, hogy kivel és hova is tűnt három napra.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A barátom, amikor flörtölget, utána elmondja, hogy sosem menne tovább. Ezt a megnyugtatásomra, gondolom. Viszont ő nem az a fajta, aki bármilyen téren visszafogná magát, pl. akkor is drága helyre megy kocsmázni, amikor meg van szorulva, csak mert követi a többi havert. De általában okos és megfontolt... és emiatt is aggódom, mert ha megcsalna, okosan és megfontoltan tenné...

Az elején kérdezte tőlem, hogy az előző párommal miket csináltunk az ágyban, majd magától rátért arra, hogy ők miket csináltak az exével régebben, de ez nem zavart annyira, mint amikor olyan üzenetet kaptam tőle még az elején egyszer, hogy „Gyere fel, van 10 percem dugni”. Lehet, hogy ez pasihumor, de akkor nem mentem, és emiatt.        

       

               Most úgy érzem, valami nincs rendben a kapcsolatunkkal. Nem egyszer próbáltam vele megbeszélni, de ő mindig azt mondja: minden OK. Egy ideje nem érzem, hogy egy hullámhosszon lennénk. Egy friss eset: elment Balatonra három napra, azt mondta, az egyik haverjával vitorlázik. Igen ám, de azt elfelejtette, hogy én is ismerem az illetőt, és egészen másról tudósítottak a Facebook posztjai. Rá is kérdeztem nála, hogy jól viselkedik-e a párom ? És a válasza kb. ilyesmi volt: „Ja, biztos, attól függ, hol van...”

Amikor szembesítettem ezzel a barátom, azt mondta, igaz, hogy Balatonon volt valóban, de az utolsó percben változott a program és mással máshova ment, nem ahhoz, akihez mondta. Ja, ez így megy, az emberek ilyen változékonyak, ha vitorlázást terveznek.

Ezt akár el is hihetném, ha akarnám.

Ő amikor mentegetőzik, meg magyarázkodik, azt sosem idegesen, vagy erőltetetten teszi, mintha zavarban lenne, vagy épp lebukott volna, hanem azonnal, lazán löki a magától értetődő választ – ezért megtévesztő.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr716177100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása