Egy nem hétköznapi kapcsolat

2020. augusztus 31. 08:06 - csajokespasik

       

                „Amikor lelkiztem neki, ő azt mondta, bocs, nem érdekel. Most ő van megsértve, ha ő lelkizik és én reagálok ugyanígy” – Laza szexkapcsolatnak indult a dolog, ráadásul a nő kérésére. Később ebből egy olyan viszony lett, ami hol komolynak látszik, hol nem. Miért tesztel egy nő egy olyan pasit, akivel nem tervez hosszútávra?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

A mi kapcsolatunk egy kötelezettségektől mentes, laza dolognak indult, majd elkomolyodott. Azt mondják, az első szex után mutatjuk meg igazi énünket és jelöljük ki céljainkat – ez kb. be is teljesült, részben. De most újra azt látom, hogy kezdünk széthúzni. Én 30 vagyok, ő idén lesz annyi. Ami mindig is jelen volt, hogy ha valami váratlan helyzet adódik a barátnőmnél, akkor először mindig a szüleit hívja. Velük beszéli meg, és csak utána, jó esetben, jövök én. Egymástól busszal 25 percre lakunk, most mégis ritkán találkozunk. Egyikünk munkája se olyan, hogy ezt indokolná.        

       

               Ő szándékosan teremt olyan helyzetet, ahol a reakciómat tesztelheti. Ilyen, amikor megemlíti, hogy talán szakítanunk kéne, de valójában nem gondolta komolyan, mert nem tesz semmit. Vagy amikor pasikkal dumál az orrom előtt és látom, ahogy dobálja nekik a haját meg idétlenül nevetgél.

Legutóbb elmondta, hogy ő soha nem akar gyereket, mert nem érzi magát anyatípusnak és kijelentette, hogy ezt évek múlva is így fogja majd gondolni - na most én erre nem kérdeztem rá, hanem tök oda nem illően magától beszúrta. Hogy ő mennyire nem szokta meggondolni magát egy példa: az elején ő javasolta a csak szexkapcsolatot, mondván, hogy nincs ideje normális, odafigyelős kapcsolatra. Ez azóta változott.

Amikor lelkiztem neki, ő azt mondta, bocs, nem érdekel. Most ő van megsértve, ha ő lelkizik és én reagálok ugyanígy.

Ezek a problémák nem általánosak, de előfordulnak néha, minden más működik. Nem tudom, meddig leszünk együtt, az viszont érdekelne, hogy más is van / volt -e ilyen nem hétköznapi kapcsolatban, ami néha komolynak látszik, néha meg ellenkezőleg.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8916183296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása