Mindig meg kell erősítenem, hogy szeretem

2020. szeptember 01. 07:47 - csajokespasik

       

               A szerelem szép dolog, de amikor a másik túlságosan tapadni kezd, akkor hamar fojtogatóvá válhat. A jól ismert tünetek ellenőrizgetésekkel indulnak, majd konkrét helyekről és személyekről való letiltással folytatódnak. Levélírónk reméli, hogy eddig nem jutnak el, mert a pasija időben észbe kap.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Hallottam már néhány helyről, hogy az egy jó jel, ha a férfi elkezdi kisajátítani a nőt, mert részben így mutatja ki az érzéseit és küzd érte... De én ebben nem látok semmi pozitívat: Május végén kezdődött a kapcsolatunk, ami már számomra egyre fullasztóbb, pedig lehetne ez másképp is. Neki egyszerűen semmi nem elég. Hogy megfeleljek neki, egész nap neki kéne írogatni, válaszolgatni mindenre, amit nekem küld. Nem életbe vágó,... pontosabban, az az életbe vágó, ha nem reagálok rá 10 percen belül. Oké, ha szerelmes, én is szeretem, nekem is csak ő létezik, de nála ez súlyosabb szint.        

       

               Ő 27 éves, tehát nem gyerek, de az érzelmeit nem tudja szabályozni. Neki érzékenyebb lelke van, mint nekem, erre már rájöttem, és ez is tetszik benne, bizonyos egyéb dolgokat leszámítva. Nálam nincs olyan, hogy nélküle nem tudnék létezni, enni, aludni, van életem rajta kívül is. Ír, hogy mennyire hiányzom neki és mennyire várja, hogy újra együtt legyünk. De naponta. Akkor is, ha pár órája váltunk el.

Nem tilt meg semmit, csak szeret ellenőrizni, ha másokkal vagyok. Nem faggat róluk, ha megtenné, azért már szólnék. Neki az a tökéletes közös program, ha ott vagyok nála és csak úgy elvagyunk négy fal között.

Ha együtt megyünk társaságba, akkor levakarhatatlan, nagyon tapad rám, és úgy távozunk, hogy ő azt gondolja, na ez is letudva, mert én akartam. Mindig meg kell erősítenem, hogy szeretem. Hogy jól éreztem magam vele és hiányzik. Szerintem nem kell állandóan kifejezni a szerelmet, nyilván nem véletlenül vagyok vele. De valakinek ez kevés.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916184720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása