Csak a barátnőm barátnője ne lenne...

2020. szeptember 14. 07:38 - csajokespasik

       

               „Szerencsétlennek titulált engem, amit nem tudom, mi alapján vont le, ...oké, nem vagyok milliárdos, kocsim sincs most, és ettől már szerencsétlen vagyok?” - Egy pletykás barátnőnél csak annak intrikus barátnője lehet rosszabb. Posztolónk kezd ráunni arra, hogy folyamatosan elnézze csajának intimitást sértő tulajdonságait.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Ti megbocsátanátok ezt? Egy távkapcsolatból lett normál kapcsolat a miénk, ami már másfél éve tart. Minden rendben lehetne, ha a barátnőmnek nem lenne egy barátnője, aki folyton jogot érez arra, hogy belepofázzon a dolgainkba. Amikor megtudtam, hogy a barátnőm sajnos olyan, hogy hajlamos minden közös dolgunkat, akár intim szinten is, kibeszélni majdnem bárkivel, az nagyon szíven ütött, de megbeszéltük. Bocsánatot kért, belátta, hogy átlépett egy határt, de amit már kimondott, azt nem lehet visszavonni. Ő belátta, hogy sajnos ilyen: nehezen tesz különbséget olyan titok között, amit tartani kell és a lazán kibeszélhető dolgok között.        

       

               Nem tudja magában tartani. Erre nincs mentség, és én megint megbocsátottam, elnéztem. De nemrég újra visszahallottam valamiket, és ha most megint elnézem, akkor ennek soha nem lesz vége. Azt mondja szeret, és ezt érzem is, minden szinten, mégis blabla, ha újra és újra beleesik ebbe a hibába. Bizonytalan a helyzet. Gyötrődöm emiatt, mert szeretem és nem szeretek csalódni folyamatosan.

Ő nagyon befolyásolható, és tudom, hogy a barátnője nem bír engem és a kezdetek óta áskálódik, azon van, hogy elhitesse a párommal, hogy jobb lenne szakítania velem. Szó szerint szerencsétlennek titulált engem, amit nem tudom, mi alapján vont le, ...oké, nem vagyok milliárdos, kocsim sincs most, és ettől már szerencsétlen vagyok? Amire kell, arra futja, és elégedett vagyok az életemmel. Ha valaki, akkor inkább ő a szerencsétlen.

A barátnőm ezeket megosztja velem, tehát nem veszi komolyan a csajt. Viszont egyre erősebben gondolok rá, hogy elbeszélgessek vele. Barátnőm azt mondja, hogy minden párjával ilyen volt, és ő sem ad a szavára, mert boldogtalan és sokszor van egyedül, valószínűleg irigy rá. Sajnálom , hogy rögeszmés, de miért én szívjak miatta?          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr6916200326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása