Megsértődött, mert nem költözöm hozzá

2020. szeptember 18. 07:37 - csajokespasik

       

               A pasi lelkesen felajánlja barátnőjének, hogy költözzön hozzá, ám amikor meglátja Posztolónk vonakodását, az általa felsorolt összes bók és dicséret hatástalan marad. Az oka ugyanis nem a pasi, hanem egy titokzatos dolog a múltban.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

25 éves nő vagyok, nyolc hónapja vagyunk együtt. Szeretem a páromat, de mindig is tartottam az elköteleződéstől, aminek megvan az oka, de az egy külön levél lenne. A lényeg, hogy a héten felvetette a barátom az összeköltözést, mármint én menjek hozzá, ami számomra nem egy olyan könnyed dolog, mint ahogy képzeli. Amikor felajánlotta, én vonakodtam, mire azt mondta, hogy ha 8 hónap után sem ismerem, és amiatt félek az összeköltözéstől, akkor velem van a baj. És részben igaza van, csak az okában tévedett.        

       

               Most azzal, hogy megoldottam egy „problémát”, valójában kettőt csináltam. Ő tök lelkesen ajánlotta fel, és amikor felfedezte rajtam a vonakodás első és legkisebb jeleit, nagyon letört. Pedig elmagyaráztam már neki, miért nem jó, ha nem lehetek a magam ura és nem láthatom a határaimat.Szeretem az előrelátható dolgokat.

Azt mondja, hogy de ez más helyzet lesz, adjunk esélyt neki.

Csak nem tudom, hogyan értessem meg vele, hogy nem azért nem költözöm hozzá, amire gyanakszik, hogy nem ismerem eléggé, vagy taszítana pár dolga. Elmagyarázom ezerszer, akkor sem fogadja el, mindig jön egy „igen, de...”

Pedig úgy érzem, hogy külsőre is, belsőre is megtaláltam az igazit, és komoly kapcsolatban vagyunk. Mióta ezt elmondtam neki, érezhetően tartózkodóbb és mintha meg lenne sértve. Olyanokat is mondtam neki, hogy életem egyik legjobb időszaka ez, vele. Szerintem, amit tudtam és lehetett, már elmondtam neki.

Én mindig is kicsit idősebben gondolkodtam a koromnál, nem jellemző nálam, hogy hirtelen fellángolásokból azonnal beleugorjak dolgokba átgondolás nélkül. És most ez a baj.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2816205264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása