Megpróbál egyszerre két férfit szeretni

2020. október 02. 07:42 - csajokespasik

       

               Az ötvenes házaspár egy darabig szépen éldegél, mígnem az asszonyka frissíteni próbál, és fórumos találkozókra járkál el. A férjecske azzal áltatja magát, hogy ennyi idősen már teljes mértékben megbízhat a nejében. Aztán jött a meglepetés.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Story: adott egy férj + egy feleség + hosszú házasság, gyerekkel. Mindketten ötvenesek. Az asszony művészlélek és bizonyos fórumokra járkál, még az írásait is elküldözgeti bizonyos szaklapoknak, több-kevesebb sikerrel. Az egyik helyen közös lélekre talál S. úrral, és amikor meghívja egy szakmai találkozóra, hamarosan intenzív érdeklődés, majd levelezés kezdődik köztük, erotikus tartalmaktól sem mentesen. Hamarosan asszonykát felcsábítja S. úr a lakására, ahol a szex viharos gyorsasággal meg is történik. Innen viszony bontakozik ki, ami úgy 1 hónapig megy csak simán. A közös érdeklődés mellé még extra is jár.        

       

               Az asszonykának hirtelen lelkifurdalással kombinált gyónhatnékja támad és bevall mindent otthon az urának, aki nem jut szóhoz, ugyanis addig nem gyanított semmit. Első körben agyon akarja verni S. urat. Aztán lenyugszik. Válni nem akar, de a legkevesebb, amit kérhet a nejétől, hogy hagyjon fel ezzel a viszonnyal. A válasza ledöbbenti, ugyanis arra számított, hogy hálás lesz, hogy ennyivel megúszta: nem akar szakítani S. úrral. Merthogy nem remélte volna, hogy ennyi idősen rátalál még a szerelem... Ekkor a férjecske igen kikészül.

A nej S. úrhoz megy vigaszért, aki ledöbben azon, hogy otthon kitálalás történt. S. úrnak homályos, hogy az asszony miért vallott és miért nevesítette is meg őt. Biztos jött egy impulzus...

Szó esik róla, hogy a nő ideiglenesen odacuccolna, amíg elül a vihar, de S. úr ezt már nem akarja. Ezek után. Amúgy is kicsi a lakás, és S. úr nem olyan együttélős típus. Lelki társnak tekinti a nőt továbbra is, de együtt élésről szó sem lehet részéről. De a nő még mindig nem akarja megszakítani a kapcsolatát vele, majd elővesz egy olyan szentimentális parafrázist, ami így hangzik: igenis, lehet két férfit egyszerre szeretni. Próbálkozni ezzel azt talán lehet. És mit szól majd hozzá a 2 férfi? Vajon ugyanígy gondolják?

Mindebből merre van a visszaút – ha van – mindhárom szereplő helyzetét tekintve?          

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5116224220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tapsoljatokatolvajoknak 2021.12.14. 13:31:36

Ez valami művészlelkű hülyék klubja lehet.
süti beállítások módosítása