Csak várja a Nagy Lehetőséget

2020. október 12. 07:44 - csajokespasik

       

               „Kitalálja, hogy költözzetek ide meg oda, de a részletekbe nem gondol bele. Szerencsére ezt ugyanúgy elfelejti, mint az építőnek szánt jótanácsaidat” - A túl sok szabadidő legalább annyira árthat egy kapcsolatnak, mint a munkamánia, de ha még egy titkos ex is van a háttérben, ahhoz már gyomor kell.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Mit szólnál, ha a párod - legyen ebben a helyzetben konkrétan férfiről szó –, akivel bár nem laktok együtt, mégis a párodnak nevezed, így másfél év után - rossz irányba váltana életstílust?  Tavasz óta nincs melója és kezdi megszokni és természetesnek venni a szabad idejét. Ha finoman szólsz neki, hogy kereshetne már valamit, azt válaszolja, hogy ő nem vállal el akármit, és majd úgyis szembe fog jönni a Nagy Lehetőség... majd, valamikor.

És ahhoz mit szólnál, ha tudomásodra jutna, hogy a párodat még mindig az ő exe támogatja anyagilag néha? Ez már csúcs, ugye? És amikor kiderül, a párod halál nyugodtan, magától értetődő természetességgel adja elő, hogy ja, hát ez van, de kis összegekről van szó és a másik amúgy is tartozott neki, mert volt valami közös dolguk, ...hosszú... e köré is szép mesét lehet kanyarítani.        

       

               Mondhatod, hogy nem rád tartozik, semmi közöd hozzá, de hát mégis arról az emberről van szó, akit a párodnak nevezel.Valahol téged is érint.

Tegyük fel, hogy a nagy semmittevésben le tudja foglalni magát, de olyanokkal, amikből nem lesz semmi, rendelget ezt-azt a netről, eljár haverozni a tartalékaiból. Te meg úgy érzed, hogy másodlagos lettél, és nálad mindig akad fontosabb dolga.

Ha megbeszélsz vele valamit, hogy mit csinálhatna, és legközelebb rákérdezel, hogy hogy halad, nagy szemekkel néz rád, mert fogalma sincs, miről beszélsz, teljesen elfelejtette. Néha fellángolás szerű tervei vannak, amik mikroszinten maradnak: kitalálja, hogy költözzetek ide meg oda, de a részletekbe nem gondol bele. Szerencsére ezt ugyanúgy elfelejti, mint az építőnek szánt jótanácsaidat.

Eszedbe jut olyasmi, hogy nem te vagy a rossz, hanem a kapcsolat, de azért segíteni akarsz rajta / rajtatok, mert szereted, és valahogy jó is lehetne ez az egész, de ha már mindent megtettél, kié a következő lépés? Igen, ezt is meg lehet szokni, mint ahogy sok mindent, de akarod-e? Vagy simán elviselni ezeket és akkor legalább az egyik fél érezheti úgy, hogy működő kapcsolata van.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4516235790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása