Zaklatás, finomra hangolva

2020. október 30. 07:44 - csajokespasik

       

               A volt pasi sosem fordított akkora figyelmet Posztolónkra, mint a szakításuk után. Tudni akarja, hogy exe kivel, hol van és mit csinál. Pedig annak idején sokáig fel sem vállalta a barátnőjét mások előtt. Hogy hívják ezt a típust?          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Helló Mindenki! Jelenleg boldog párkapcsolatban vagyok, lassan egy éve. A problémát a volt barátom generálja folyamatosan. Közös megegyezéssel váltunk meg egymástól, de főleg én húztam már kifelé. És most követeli, hogy egyre többet beszèljünk, szerencsére nem személyesen, bár egy darabig ehhez is ragaszkodott volna. Érdekli, hogy merre ès kivel vagyok épp. Eljutottam odáig, hogy már nem reagálok az üzeneteire, mert mindig ugyanazt kéri. Legutóbb el akart hívni egy programra, amit szerinte közösen szerettünk, míg együtt voltunk, de tulajdonképpen azt csak ő szerette.

Ha lemondtam valamit – tehát mindent - azt mondta, hogy majd bepótoljuk... Ehhez jöttek az értelmezhetetlen késői telefonhívások, amik mára végre abba maradtak.        

       

               Nyilván közeledni akar, csak teljesen rossz módját választotta, azt, hogy az agyamra menjen, de se így, se máshogy nem ér célt, mert már lezártam és végleg döntöttem.

Míg együtt voltunk, a vége felé teljesen érdektelen volt felém, már meg sem kérdezte, mi van velem, többnyire ezért is láttam jónak befejezni vele. Ha elfeledkezett valamiről, amit kértem tőle, nem vágtam később a képébe, tehát én többet tűrtem, és mindent megtettem, ami erőmből telt. Én őszintén beszámoltam neki a tapasztalataimról, amik voltak, jókról és rosszakról is, de ő semmit nem tárt föl nekem a múltjáról, nem akart róla beszélni, mert ahhoz semmi közöm: az ő múltja, és passz. Sokáig fel sem vállalt mások előtt.

Nem tudom, mi az elnevezése az ilyen típusnak, lehet, hogy nincs is, úgyhogy nem értem őt. Ha akkor nem érdekeltem, most mi ez?? Most többet tudok az életéről, mint akkor, mint mikor még együtt voltunk.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr2416263580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása