A foglalt csajok ne ismerkedjenek

2020. november 19. 07:33 - csajokespasik

       

               Levélírónk nem érti, miért udvaroltatnak maguknak a foglalt nők? Elérik, hogy a másik beléjük szeressen, csupa kedvező jelet küldenek felé, majd arcába tolják a STOP-táblát. Az egyik magyarázat szerint önbizalomtuningról van szó, ami létszükséglet egy kapcsolatába belekényelmesedett, unatkozó nőnek. Csakhogy ezzel a manőverrel két férfit is megaláznak.          

 
       

               Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Miért van ez bizonyos nőknél?

Találkoztok (nem randi) ő olyan jelzéseket ad, hogy nagyon jól érzi magát veled, SŐT, jobban mint a férjével / pasijával - mindezt ki is mondja! Még bújik is hozzád, ő hív, keres, talán még csók is van. Eléri, hogy beleszeress ÉS akkor jön a pofon: nem lehet köztetek semmi. Nem akarja. Mert ugye: foglalt. De maradjunk barátok...

A saját életemből + mások sztorijaiból is azt vettem le, hogy vannak olyan foglalt nők, akik valamiért élvezik, ha ilyen módon szívathatnak egy férfit. Biztos valami rossz emléket akarnak azzal kompenzálni a múltjukból, hogy belemarnak egy másik férfibe. Vagy azt hiszik, a másikat nem zavarja, ha csak teszi magát, neki is biztos jó így, felrázza a pezsgősüveget, de a dugót már nem lövi ki.        

       

               Őszintén, gondolhatja azt egy mentálisan érett nő, hogy ez a másiknak elég, és jó is?? odalengeti magát, aztán semmi?

Van egy pasijuk, aki talán mindent megtesz érte, a hülyéje még szereti is, a lányka belekényelmesedik, unatkozni kezd, majd rájön, mennyire szereti kelletni magát másoknak is. Mennyire jó a kis önbizalmuknak, amikor más pasik is figyelmet szentelnek nekik. Csakhogy ezzel már két férfit is megaláznak.

Miért lehet ez ? A párja összes jó tulajdonsága idővel megszokottá, magától értetődővé válik, ő meg passzívnak érzi magát, aki elpocsékolja az idejét.

Ehhez én nem tudok elég rugalmas lenni, egészséges férfiember vagyok, ha kelleti magát előttem egy nő, és a baráti kapcsolat határait ő lépi át, akkor én a második fokozatra kapcsolok. Mire számít? Ha meg sz*r kapcsolatban van, miért nem lép ki simán? Korrektebb lenne mindenkivel szemben.          

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916290804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása