Még a szeretőt is csalni, ...az a nem semmi!

2023. december 11. 07:30 - csajokespasik

       

               Ha a pasid napi rutinjának része, hogy más nőneműekkel csetelget, az nem túl megnyugtató - még ha meg is magyarázza, hogy ez az igénye mindig is meg volt –, de az már súlyosabb, ha az eddigi szokással ellentétben azt javasolja, idén jó lenne külön szilveszterezni.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Hol is kezdjem...? Rám nem volt eddig jellemző a féltékenység, de a barátommal lassan ötödik éve vagyunk együtt, együtt is élünk, és években mérve ez az a szakasz, amikor a pasik változatosságot igényelnek. Plusz, neki az utóbbi időben többször volt olyan, hogy ott volt, ahol nem volt... úgy értem, később kiderült, hogy hazudott. Ebből nem csináltam nagy ügyet, mert kimagyarázta, hogy nem volt fontos, és / vagy elfelejtette, hol is volt konkrétan, mert akkor több hely is útba esett.        

       

               (Hallottam a régi szülővárosomban egy ismerősöm sztoriját: hogy a férjecske milyen ügyesen csinálta évekig a félrelépést. Mert nem elég, hogy a feleség mellé még egy szeretőt is beújított, de melléje meg még barátnő is jutott. Még a szeretőt is csalni, az a nem semmi... Hogy hogyan bukott le, azt nem tudom, de lebukott. Azt sem tudom, elváltak-e. A pofátlanságán túl gazdaságos megoldás is volt ez, mert ha vett valamit a nejének, és neki nem volt jó, talán megkaphatta a két másik nő közül valamelyik.)

Na most én nem vagyok a szaglászásban meg az összekapcsolásban erős, nem is lenne kedvem hozzá, de amikor bejelentette nem rég, hogy mi lenne, ha idén külön szilvesztereznénk, nem kicsit volt érdekes, mivel eddig olyankor mindig együtt voltunk. ...De milyen szöveg már ez? Ja, még egy adalék: azt mondta nekem nyáron, hogy csetel az egyik barátnőmmel, de elmondta, mert ismerem a nőt, nyilván tudom is már (nem tudtam) és hozzátette tök természetes hangon, hogy ő olyan, hogy neki kell egy online női barát, akivel beszélgethet, és aki nem én vagyok, ez neki mindig is a napi rutinjának része volt. Hogy beszélgessen egy nőneművel, aki nem a párja, de semmi többet ne lássak ebbe bele. Ez kicsit felkavart. De elmondta, úgyhogy tiszta sor, hülyeség emiatt nyugtalankodnom. Oké, ezt elfogadtam.

De a folytatás miatt sajnos már továbbkombináltam! Mert felépített valamit előttem, amit el kéne fogadnom. De nem megy... Azt is mondta, ha ez nem jó nekem, akkor kerítsek neki én egy netes barátnőt, akivel engedélyezném a dumálást... Megkérdeztem, hogy mi szüksége van más nőkre, ha csak beszélgetésre is, és akkor mondta, hogy erre neki mindig is igénye volt, de semmi nincs mögötte, nem erotikus dolgokról beszél velük. És ő nem az alapján beszélget emberekkel, hogy milyen neműek, ...a változatosság igénye, vagy mi – srác már volt és lány is kellett. Aztán megnyugtatott, hogy ő engem választott, ezen semmi nem változtat, mert neki a legfontosabb női vonás, ha valaki meg tudja teremteni az otthon melege fílinget, és én meg tudom. Ez egy szép válasz, de még mindig ficánkol bennem az a sztori a mesteri férjről, aki háremet tartott és sokáig nem is bukott le.
Szeretnék hinni, de hát elég sok mindent szeretnék még. Milyen jelekből győződhetek meg a valóságról minálunk, úgy, hogy nem szimatolok utána? Vagy egyszerűen higgyem el amit mond és kész?          

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr3518278297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

God Harald 2023.12.11. 09:17:48

Ha igaz lenne a sztori, azt mondanám, hogy nem egy pinahekkerrel élsz együtt, hanem egy idióta szerencsétlen balfasszal. Az a faszi, aki ilyen faszságokat összehord, akár alibiből, azt nyilvánosan fel kell pofozni és marhává kell minősíteni!
De legalább hangolódunk a karácsonyra…

Lorrh 2023.12.11. 09:38:34

Na de miért akar külön szilveszterezni? Azt is cseteléssel töltené?
Te jó palira vagy véve kedves posztíró.
Amúgy meg jó hazug hamis kontrolláló fostalicska kapcsolat ez, pont mint a való életben a többi 99%

Real_Time_2 2023.12.11. 18:33:33

@God Harald: Üdv a feminista fosrendszerben, ahol az alfáknak még úgy-ahogy megy. Ha jól tudom eddig sem volt kifogásod ez ellen, akkor miért pont a szeretet ünnepén lenne? :D :D

Sadist 2023.12.11. 20:48:38

Cuncibogyó, ha a jóképű, bugyinedvesítő pinabubussal jössz össze, akkor utána miért vinnyogsz, ha másik nő is szeretne belőle? Tudod olyan ez, mint a viccben, hogy megosztozol a finom tortán felebarátaiddal vagy megeszel egy kalap szart egyedül.

God Harald 2023.12.11. 21:14:23

@Real_Time_2: miért lett volna eddig is kifogásom?! Mi ott a korai kőkorszakban éltük az egyetemisták gondtalan életét. Ittunk, buliztunk, csajoztunk, néha betéptünk. Na jó, mi kevésbé szerencsések dolgoztunk is. Azt se tudtuk, hogy feminista fosrendszer létezik egyáltalán az univerzumban. Olyan bolond idők voltak, hogy néha béta/gamma szerette az ALPHA+++ feleségét. Mondjuk akkor még a szintelméletet sem találták fel! Aztán a húszas éveink közepére kiégtünk és megállapodtunk.:)

Reactor 2023.12.12. 03:26:28

"Yo dawg! I heard u liek cheating..."
süti beállítások módosítása